View Full Version : Удължаване на косата
irinaAaAa92
07-22-2008, 18:38
Искам да си сложа допълнителни кичури коса които да поставям чрез щипки,за да мога да си я слагам и махам сама и когато реша.Някоя от вас ползвала ли е този метод и доволна ли е? И задължително ли е собствената ти коса да бъде филирана? И ако може да ми кажете горе-долу какви са цените.
моята коса преди беше зашита...сега си я слагам с фибички..
450 лв ми излезе преди...
е ако искаш да ти излезе по евтино...може да си вземеш изкуствена...
ама не ти препоръчвам да спестиш пари..по -добре качествена и хубава.. :) ..
та към 400 лв ще ти излезе..може и повече.. :)зависи каква дължина ще искаш..
valentinka_1990
07-22-2008, 19:37
днес в един магазин видях кичури с фибички по 4 лева броя,но да ти кажа минимум 10 ще ти трябват,за да и свършат работа.
днес в един магазин видях кичури с фибички по 4 лева броя,но да ти кажа минимум 10 ще ти трябват,за да и свършат работа.
каква е пък тая коса.. ? :lol: :shock:
nikinkaa
07-22-2008, 21:06
каква е пък тая коса.. ? :lol: :shock:
тея,дето ги има в гризките :razz: 8-)
sexy_glezla
07-23-2008, 18:52
tezi kosi stoqt adski sme6no,to4no kato na folk pevicite.Kakvato i kosa da slagate vse si li4i 4e ne e va6a.Sme6no e i to adski mn.Kato iskate dalgi kosi prosto mojete da si pusnete va6ite ;)estestvenoto si e nai-hubavo
valentinka_1990
07-23-2008, 19:27
тези кичури са от естествена коса,но са много тънки.Излеждат си даже много добре и ги сравних с изкуствена коса и има разлика,даже огромна.незная кое беше толкова смешно.
Punk_Princess9412
07-23-2008, 22:20
Скоро майка ми си удължи косата т.е. си взе естествена коса за 300 лв. с щипки..Косата опадва,а и трябва много грижи.Не съм сигурна дали косата трябва да ти е филирана,но на мама е такава и може би така е добре.А и тя не може да си я слага сама,но предполагам с времето ще се научи.Така,че общо взето не е много доволна.
tezi kosi stoqt adski sme6no,to4no kato na folk pevicite.Kakvato i kosa da slagate vse si li4i 4e ne e va6a.Sme6no e i to adski mn.Kato iskate dalgi kosi prosto mojete da si pusnete va6ite ;)estestvenoto si e nai-hubavo
аммм...айде огледай ми хубаво снимките.. и ....кажи.. личи ли си ?!...
Толкова мн познати имам които... даже незнаят,4е съм с удължена коса...
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-23-2008, 22:40
За какво точно имаш впредвид - цялостно удължаване на косата или просто няколко кичура, защото има голяма разлика :? Аз съм си слагала по един цветен кичур от двете страни , който мога да свалям и слагам когато си поискам! А другия вариянт е цялостното удължаване - него не ти го препоръчвам, защото стои много неестествено, да не кажа грозно :(:( Една фр си беше слагала около 20см. удължения и и стоеше толкова грозно чеее... Добре че се сети да отидe да и ги махнат, щото много започнаха да и се подиграват :lol: :lol: :lol:
Vikitooo
07-24-2008, 04:57
Решила съм скоро да си купувам така наречените тук EXSTENSIONS( кичури коса за удължаване). 100% Естествена коса за $100. Със щипки са и лесно се слагат. Една приятелка си купи същите за България като си отиде и остана много доволна. :)
TheNewReligion
07-24-2008, 06:37
Така е . Да не говорим колко е банално . :? :? :? :?
bebitooo___
07-24-2008, 07:14
Така е . Да не говорим колко е банално . :? :? :? :?
Банално е за тези, които имат коси, каквито винаги са искали.. Забравяте, че има хора, чиито коси растат адски бавно и какво да правят те като искат дълга коса да стоят и да си чакат с години при положение, че могат да я имат веднага.. Съгласна съм само с едно, че понякога много личи, но това не е от косата, а от това, че самото момиче не може да си я сложи правилно... Аз такава коса имам от повече от година., Вярно изисква много грижи, за да се запази.. Ест. ако не се реши и не се слагат маски, балсами и т.н. ще я унищожите бързо.. но това ви го казват още при покупката.. ако умеете да я слагате и да си правите прически с нея няма да имате проблеми НИКОЙ няма да ви се подиграва и ще изглеждате супер :grin:
А относно авторката --> моля те не се набутвай да си купуваш треса от фризиор, защото като разделиш на 2 и ще разбереш истинската стойност на косата.. нали се сещаш..? Най - добре от човек, а пък и из нета има доста обяви прегледай ги и реши..Цената е около 200 лв.
bakerolls
08-01-2008, 20:22
az sam chuvala che izkustvenata kosa koqto e s shtipki ne e hubava tui kato se zakrepq za korenite na kosata ti i poradi tova che izkustvenata e tejka, kusa korenite ti,namalqva rasteja i uvrejda tvoqta :)