View Full Version : Фон дю тен и пудра...
Пак с тия пъпки почвам.. :? Не,същност не почвам..Само ще ги спомена..Значи тряя ми добър фон дю тен и пудра с които да се заличат добре пъпките и белезчетата от пъпки (те са такива петънца-мънички) Кажете нещо наистина добро,което и от близо да не седи грозно като си го сложа ;)Моля вии!
sladkъ_mackъ
07-22-2008, 20:46
Мии и аз имам малки пъпчици по челото и ползвам ФДТ на Avon-доволна съм,но сега кат е топло се разтича,какъвто и да сложиш.Използвай пудра по-добре,мойта е Manhattan ии нямам оплаквания-добре седи :grin: :) :)
Мии и аз имам малки пъпчици по челото и ползвам ФДТ на Avon-доволна съм,но сега кат е топло се разтича,какъвто и да сложиш.Използвай пудра по-добре,мойта е Manhattan ии нямам оплаквания-добре седи :grin: :) :)
Ами аз слагам и фон дю тен и пудра отгоре.. за по голямо прикритие :D Колко стува тая пудра и има ли я навсякъде.. Иначе очаквам още мнения :?
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-22-2008, 20:52
Вземи си на AVON Фон-дьо-тен и Пудра 2в1 :) Струва 19,90лв :)
http://avonshop.co.uk/shop/assets/images/prod/PROD_1041529.jpg
i_hate_you_but_i_love_you
07-22-2008, 20:55
Вземи си на AVON Фон-дьо-тен и Пудра 2в1 :) Струва 19,90лв :)
http://avonshop.co.uk/shop/assets/images/prod/PROD_1041529.jpg
наистина е много добра :grin: няма да съжаляваш :)
ami fon diu ten na AVON te sa dobri ima i na loreal paris no nadali ti se t1rsi kakto i pudrite na golden rose i AVOn sa dobri sedsqt strahotno
sladur4etyYy
07-22-2008, 21:24
и аз ползвам на Manhattan и ми харесва. струва 10.90 или нещо такова..не съм сиг...абе по-малко е от 15 лв.
Xrisenceto
07-23-2008, 10:00
krem pudrata na golden rose ima golqm efekt i struva 6-8 leva :-)
Еми как да си взема на AVON,като аз дори нямам каталог.. А още днес искам да си взема и пудрата и ФДТ ..Такаче кажете друга марка добър ФДТ иначе за пудрата ако не е над 10 лв тая на манхатън,ще си я взема и дано свърши работа :)
крем-пудрата? Какво ще рече..Скрива ли добре пъпчиците и белезите.. Наистина искам да е добра..Ако наистина е такава каквато искам,отивам и си я взимам,но те моля за честен отговор :)
Xrisenceto
07-23-2008, 11:06
крем-пудрата? Какво ще рече..Скрива ли добре пъпчиците и белезите.. Наистина искам да е добра..Ако наистина е такава каквато искам,отивам и си я взимам,но те моля за честен отговор :)
otiva6 v nqkoq kozmetika i kato kaje6 4e iska6 krem pudra i shte ti q dadat koli4estvoto e malko na men mi stiga za 20 dena no pak e evtino :) Ina4e kaka da ti obesnq tova e neshto kato po gast fonduten v avon imashe neshto takova i pisheshe che se kazva MUS.Na mene taq pudra mi stoi mnogo dobre sichkite mi priqtelki q izpolzvat ako imam nqkoq papchica q prikriva mnogo dobre :)a ako reshish da si q kupish parvo q probvai no ti preporachvam nomer 05 :) neznam estestveniqta ti cvqt na kojata kakav e no na men 05 nai mi haresva :) btw dobar fonduten e i na IMPALA struva 5 6 leva :) yspex :-)
otiva6 v nqkoq kozmetika i kato kaje6 4e iska6 krem pudra i shte ti q dadat koli4estvoto e malko na men mi stiga za 20 dena no pak e evtino :) Ina4e kaka da ti obesnq tova e neshto kato po gast fonduten v avon imashe neshto takova i pisheshe che se kazva MUS.Na mene taq pudra mi stoi mnogo dobre sichkite mi priqtelki q izpolzvat ako imam nqkoq papchica q prikriva mnogo dobre :)a ako reshish da si q kupish parvo q probvai no ti preporachvam nomer 05 :) neznam estestveniqta ti cvqt na kojata kakav e no na men 05 nai mi haresva :) btw dobar fonduten e i na IMPALA struva 5 6 leva :) yspex :-)
Начи казвам че искам крем-пудрата на golden rose ясно.. В такъв случай няма да слагам под нея отделно ФДТ нали?Аз на импала точно имам.. И не ми харесва..А иначе аз си взимам по светли пудри и ФДТ от цвета на кожата ми...По ме кефи да ми е по бяло лицето..Не вярвам това да му попречи да седи добре както би седяло с моя си номер :)
Иначе мерси :)
Xrisenceto
07-23-2008, 11:27
Начи казвам че искам крем-пудрата на golden rose ясно.. В такъв случай няма да слагам под нея отделно ФДТ нали?Аз на импала точно имам.. И не ми харесва..А иначе аз си взимам по светли пудри и ФДТ от цвета на кожата ми...По ме кефи да ми е по бяло лицето..Не вярвам това да му попречи да седи добре както би седяло с моя си номер :)
Иначе мерси :)
Slagash napravo pudrata i si gotova ;) Emi shom predpochitash po svetlite nuansi 02 sigorno shte ti haresa :-)
sladur4etyYy
07-23-2008, 11:28
ами нз за тази на голдън роуз ама аз ти препоръчвам тази, която споменах, на манхатън, защото е и антибактериална и е за точно такава, леко проблемна кожа. фон дьо тен ползвам за maybelline с вода pure makeup http://www.maybelline.com/Product/Face/Foundation/pure-makeup.htm тук можеш да го видиш. струва 12.90 мисля не е лош. ае както си решиш 8-)
Pliok0019
07-23-2008, 11:31
Имам фон дьо тен на Vichy, който е около 20 лв (може и малко повече, нямам идея...беше преди доста време). От него не се вижда абсолютно нищо. Аз петънца нямам, но пъпките ги покрива.
ninito`baby
07-23-2008, 22:42
Фон дьо тен - Maybelline instant Smooth result (15 лева) и пудрата - Max Factor Creme Puff(17-18 лева) . Това са най-добрите продукти за мен. :)
Ако искаш да нямаш проблеми с инфекции (инфектирали се пъпки), вземи си пудра на прах, и я нанасяй с памук, не с гъбичка. Така по самата гъбичка се развиват бактериите :?
sexy_glezla
07-24-2008, 10:42
Az polzvam fon dio ten na Clinique (45-50 leva e)i sam dovolna,no ot fon dio tenite i pudrite na AVON sa6to sam dovolna.
Ами щях да си купя пудрата на Манхатън но да ви кажа 20лв за 1 пудра ми се виждат много пари..А така като гледам някой от вас дават даже и по повече за такива козметични продукти,които само вредят на кожата..Но просто се налагат в някои случаи.. Аз си взех пудра на голдън роуз и фон дю тен на същата серия..И съм доволна наистина,щях да си взема крем-пудрата,но нямаше такава та си взех обикновенна..За двечките дадох по малко от 10 лв и вършат работа :) А и все пак не съм чак толко зле с пъпките :):):) Иначе мерси за помощта :)
Loreal true match minerals искам да си взема такава пудра с четка
Някой ползвал ли я е ? :)
sexy_glezla
07-27-2008, 08:28
Az q polzvam ot vreme na vreme i sam izklu4itelno dovolna.Super e.
мерси за отговора аз разбрах че струва 26 и нещо ти за колко си я взе?
sexy_glezla
07-28-2008, 15:44
ami az ot london si q vzeh i be6e 13-14 paunda (okolo 30 leva)
sexy_glezla
07-28-2008, 15:45
ami az ot london si q vzeh i be6e 13-14 paunda (okolo 30 leva)
polzvam i na Clinique (okolo 45 leva e ) i sa6to sam dovolna dosta :)
rusalchica
07-28-2008, 18:57
мармалааадд
Ами щях да си купя пудрата на Манхатън но да ви кажа 20лв за 1 пудра ми се виждат много пари..А така като гледам някой от вас дават даже и по повече за такива козметични продукти,които само вредят на кожата..Но просто се налагат в някои случаи.. Аз си взех пудра на голдън роуз и фон дю тен на същата серия..И съм доволна наистина,щях да си взема крем-пудрата,но нямаше такава та си взех обикновенна..За двечките дадох по малко от 10 лв и вършат работа :) А и все пак не съм чак толко зле с пъпките :):):) Иначе мерси за помощта :)
20 лв може да ти се виждат мн но това показва само че продукта е качествен няма да направи кожата ти проблема а нещата на Голден роце са боклуци.. все пак това е твоето лице и твоята кожа ти решаваш но аз изказвам своето мнение :?
niksy_bub
07-28-2008, 21:11
защо и лятото си запушвате порите с тея пудри и щуротии отидете 3 пъти на плаж и като хванете тен нищо не си личи,комо ли някакви дребни пъпчици :)
20 лв може да ти се виждат мн но това показва само че продукта е качествен няма да направи кожата ти проблема а нещата на Голден роце са боклуци.. все пак това е твоето лице и твоята кожа ти решаваш но аз изказвам своето мнение :?
Еми като събера 20 лева мога и да си я купя :)
gergan4etoo_90
10-13-2008, 16:50
az li4no si slagam fonduten ot blizo 5 godini.Izpolzvala sam mn.Kato zapo4nah s Golden Rosa,sled tova mn vreme izpolzvah na Impala,sled tova na MANHATAN.No ot nikoi ne bqh izcqlo dovolna.Skoro si vzeh na VICHY(26lv),UNIKALEN E!!!Naistina e po skap,no savetvam absolutno vsi4ki da dadat pove4e pari no za po ka4estvena kozmetika.Specialno VICHY :-) se vodi VIS6A KOZMETIKA i si zaslujava.PROBVAITE!! :P :P
mimsssssss
10-13-2008, 16:54
po dobre lekyvai pupkite otkolkoto da gi zakriva6,puk i tui 6te ti se poqvqvat o6te pove4e 6toto si pulni6 porite...
mimsssssss
10-13-2008, 16:55
po dobre lekyvai pupkite otkolkoto da gi zakriva6,puk i tui 6te ti se poqvqvat o6te pove4e 6toto si pulni6 porite...
Лично а в момента съм с крем-пудра на Max Factor:
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/107979/107979_l.jpg
Много е добра,аз съм си свикнала и си ползвам и коректор освен нея,но и без него покрива много добре.12.50 си я взех.
Isabelle
10-13-2008, 18:55
фон дьотена е за изравняване на тена, а пудрата за матиране.. за несъвършенства като белези и подобни трябва да ползваш коректор
p1nk_girl4e
10-13-2008, 19:39
От 2 години имам твоя проблем и ФДТ е неразделна част от ежадневието ми аз лично ползвам тази на Лореал и съм доволна но по-доволна щях да бъда ако нямах пъпки :D
П.П. Относно коректора той е за прикриване като имаш 1-2 пъпчици а тук става въпрос за акне и обриви предполагам
BigFakeSmile
10-14-2008, 06:57
Фон дю тен на Avon-calming effects и пудра на Avon 8)
JaNiiTy963
04-26-2009, 15:52
Ами щях да си купя пудрата на Манхатън но да ви кажа 20лв за 1 пудра ми се виждат много пари..А така като гледам някой от вас дават даже и по повече за такива козметични продукти,които само вредят на кожата..Но просто се налагат в някои случаи.. Аз си взех пудра на голдън роуз и фон дю тен на същата серия..И съм доволна наистина,щях да си взема крем-пудрата,но нямаше такава та си взех обикновенна..За двечките дадох по малко от 10 лв и вършат работа А и все пак не съм чак толко зле с пъпките Иначе мерси за помощта
po malko ot 10 lv ?!?!?!?!? :shock:
Isabelle
04-26-2009, 15:53
Трябва да ги лекуваш .. а не прикриваш :?
Biskfitka
04-26-2009, 16:51
ами нз за тази на голдън роуз ама аз ти препоръчвам тази, която споменах, на манхатън, защото е и антибактериална и е за точно такава, леко проблемна кожа. И аз съм за тая пудра! Имам фон дьо тен антибактериален на Манхатън и много ми харесва :grin:
LifeIsGood
04-26-2009, 18:01
Трябва да ги лекуваш .. а не прикриваш :?
+1
Има ФДТ със силицилова киселина който съм ползвала преди, едновременно прикрива и лекува акне...
Не знам в БГ дали го има, аз съм в САЩ и тук го има и не е скъп може би около $15 - марката е almay:
http://www.ssb6.net/users/41921/dsp_2_almay_clear_complexion_blemish_healing_makeu p_-_beige_1499-395.jpg
[/list]
JaNiiTy963
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 6:52 pm Заглавие:
Ами щях да си купя пудрата на Манхатън но да ви кажа 20лв за 1 пудра ми се виждат много пари..А така като гледам някой от вас дават даже и по повече за такива козметични продукти,които само вредят на кожата..Но просто се налагат в някои случаи.. Аз си взех пудра на голдън роуз и фон дю тен на същата серия..И съм доволна наистина,щях да си взема крем-пудрата,но нямаше такава та си взех обикновенна..За двечките дадох по малко от 10 лв и вършат работа А и все пак не съм чак толко зле с пъпките Иначе мерси за помощта
po malko ot 10 lv ?!?!?!?!?
За да ти излезе под 10 лв.
на каква цена си взе пудрата?
SexyBitch
04-28-2011, 16:22
Какъв е тоя мит, че фдт-то пълни порите :? Кто го чистиш веднога, щом вече не ти трябва-никакъв пр. :) Аз си взех един на едитт с матов ефект. СУПЕР ДОВОЛНА :grin: http://www.editt.pl/produkty/makeupy/perfect-mat/ Взех го от козметичен матазин за 2.50 и на всичкото отгоре все 1 е истинската ми кожа :shock: До, ся всички ще почнете "2.50???? Бахти боклука" еми, не е така! :grin:
ch0c0latee7
04-28-2011, 16:24
Аз ползвам по принцип този http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BD/maybelline-affinitone.html а пудрата ми е http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.proveri.bg/Content/items/large/manhattan-soft-compact-powder-3.jpg&imgrefurl=http://www.proveri.bg/p/manhattan-soft-compact-powder&usg=__HMLUKNe5i6SY98aWlJ_naZdnuBg=&h=335&w=450&sz=31&hl=bg&start=0&zoom=1&tbnid=3P3PJdKqEYPR8M:&tbnh=126&tbnw=167&ei=XpS5TcDaO5W14QajwMHUDw&prev=/search%3Fq%3Dmanhattan%2Bsoft%2Bcompact%26hl%3Dbg% 26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D677%26tbm%3Disch%26p rmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=356&vpy=73&dur=240&hovh=194&hovw=260&tx=186&ty=111&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:0
kalpazanka
04-28-2011, 16:28
Ехо-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о, вижте от кога е темата!