View Full Version : Спешно!!!!
Ще бъда кратка и ясна...значи писахме си с приятелят ми по скайп тази вечер за връзката ни за сичко като цяло за нас и той каза че адски мн ме обича аз сащо го обичам обаче преди направих някой грешки и го нараних мн....при което си наразях ръцете...след като ги видя ме накара да му обещая че повече няма да се опитвам да се самуобивам и др такива...тая вечер бях мн изнеряена и реших да си зема хапче за нерви при което ми се зави свят и приятеля ми си помислил че сам се натровила с хапчета заради него...какво да правя изключил си е телефона няма го в скайп...как да му обесняя че не е това което си мисли....??????????????????????Благода ря предварително....!
soul1199
07-22-2008, 21:40
otidi do tqh i my kaji istinata i bi trqbvalo vsi4ko da se opravi
Whyniser
07-22-2008, 21:41
Ще бъда кратка и ясна...значи писахме си с приятелят ми по скайп тази вечер за връзката ни за сичко като цяло за нас и той каза че адски мн ме обича аз сащо го обичам обаче преди направих някой грешки и го нараних мн....при което си наразях ръцете...след като ги видя ме накара да му обещая че повече няма да се опитвам да се самуобивам и др такива...тая вечер бях мн изнеряена и реших да си зема хапче за нерви при което ми се зави свят и приятеля ми си помислил че сам се натровила с хапчета заради него...какво да правя изключил си е телефона няма го в скайп...как да му обесняя че не е това което си мисли....??????????????????????Благода ря предварително....!
Защото си пале за тва
той ми написа смс че и навън и си изключи телефона...;[[[[
След като си го направила веднъж,ще имаш смелостта и за втори,поне мисля че така си мисли той.. Доверието му е майката.. Пък ти с къв акъл ги правиш тея неща.. :x
soul1199
07-22-2008, 21:43
той ми написа смс че и навън и си изключи телефона...;[[[[ :shock: moje da my se e nalojilo da otider nqkude,vupreki,4e ne vqrvam,pi6i my,4e spe6no iska6 da govorite
ми защото адски мн го обичамм а той не ми вярва...нз как да му го докажа....
soul1199
07-22-2008, 21:45
ми защото адски мн го обичамм а той не ми вярва...нз как да му го докажа....ae momi4e pi6i my sms,4e iska6 da govorite ili tam nali ima glasova kaji my toi 6e vide
изключил си е телефона няма как да се свържа с него....;[[[[....предния път започна да се друса заради тва не искам и да си помислям че може пак да го е направил....;[[[[
nqma glasova po6ta pisah mu suma ti i sms i mu zvqnah....;[
soul1199
07-22-2008, 21:47
изключил си е телефона няма как да се свържа с него....;[[[[....предния път започна да се друса заради тва не искам и да си помислям че може пак да го е направил....;[[[[ :shock:
И за тва си режеш вените? :shock: Ебати начина на мислене имат някой хора :?
emi ne to4nu 6toto mu izneverih i go naranih i nemojeh da si go prostq...za tva se narqzah
Ами ако не можеш да се свържеш с него,изчакай до сутринта.И дано ти повярва.УСПЕХ :)
soul1199
07-22-2008, 21:51
emi ne to4nu 6toto mu izneverih i go naranih i nemojeh da si go prostq...za tva se narqzah 8) dobre sq ti ima6 li nqkakva predstava,kude moje da e i s koi e
mi nee.....;[[[[ 6te umraaa....sig se drusa nqkade s fr sii....nqma go u tqh zvanqh an doma6niq....;[[[[
emi ne to4nu 6toto mu izneverih i go naranih i nemojeh da si go prostq...za tva se narqzah
С яснота,че няма нищо да ти се случи,нали?
Човек,ако наистина му е дотегнало и иска да пукне,може да го направи от раэ.Но при теб явно нещата са доста по-раэлични и стандартни де.Просто си искала да се вкараш в някое филмче и да привлечеш внимание към многострадалния си обраэ.Тъпа постъпка.На колко си ?
soul1199
07-22-2008, 21:53
mi nee.....;[[[[ 6te umraaa....sig se drusa nqkade s fr sii....nqma go u tqh zvanqh an doma6niq....;[[[[zvunni na fr. mu i kaji,4e trqa spe6no da govori6 s nego,a izvinqvai ,na kolko god. si?
mi nee.....;[[[[ 6te umraaa....sig se drusa nqkade s fr sii....nqma go u tqh zvanqh an doma6niq....;[[[[
Немаш ли телефон на некой негов приятел бе,филмирано момиченце такова?
ne prosto me vidqha navreme i me zakaraha v bolnica...na 17 sam
GameMaster
07-22-2008, 21:54
Iznachai tazi vecher da mine i utre go potyrsi da govorite...
NZ s koi moje i da e sam....ni6to nzzz obajdah se na trima ot fr mu kazaha 4e nz ni6to...
soul1199
07-22-2008, 21:55
Iznachai tazi vecher da mine i utre go potyrsi da govorite...momi4eto e dosta 6a6nato,edva li 6e 4aka,ima6 li nomera na fr. my?
ne prosto me vidqha navreme i me zakaraha v bolnica...na 17 sam
Ужас.Дано да няма много хора на 17,които да са с твоя акъл. :Д
offff....ako znai6 kakvo mi e do glavata....
soul1199
07-22-2008, 21:57
NZ s koi moje i da e sam....ni6to nzzz obajdah se na trima ot fr mu kazaha 4e nz ni6to... :shock: e toq 4ovek ne moje da se e izparil :shock:
gamercheto_
камикадзееееее ! да ви имам аз лапешкия акъл! ще се реже и за какво....само проблеми си саздаваш на главата!то на приятеля ти може да му е писнало просто! според мен го остави да му мине малко и утре на спокойствие поговорете и му обесни за какво става въпрос!ама и той ще е мн стока щом ходи да се друса яко 8)
soul1199
offff....ako znai6 kakvo mi e do glavata....az te razbiram 8)
mii..nZ....;[ nz kade moje da e....;[[[
Msss..mNn za razbiranetoo...soul1199 ;]]
soul1199
07-22-2008, 22:17
Msss..mNn za razbiranetoo...soul1199 ;]]nqma problem q 6e ti pi6a li4no,da se zapoznaem
Ае вие хора не сте добре, как така сте способни да си слагате край на живота. Тва е нормално само за хора които психически нямат силата да преодолеят нещата. Ми седни помисли , все ще измислиш нещо... тцтцтц :(
Ти, като най-големите глупаци си се нарязала и за какво...поне да имаше смисъл.Сега единственото, което си направила е да си развалиш отношенията с гаджето и той да те мисли за някоя депресантка.
Трябва да чакаш да си включи телефона, за влезе в скайп или не знам какво...просто го издири и говори с него.
sasha_90
07-23-2008, 13:44
Какви са тези лапешки истории?Режиш си вените,защото си го била наранила,пиеш хапче за нерви,а той не ти вярва и затова си е изключил телефона....Вие като големи не можете ли да се държите?Явно,не..
pandelka
07-23-2008, 13:46
Какви са тези лапешки истории?Режиш си вените,защото си го била наранила,пиеш хапче за нерви,а той не ти вярва и затова си е изключил телефона....Вие като големи не можете ли да се държите?Явно,не..
+1..да си помислила малко преди да си направи една поредна глупост !!
slun4ice_90
07-23-2008, 14:34
Ще бъда кратка и ясна...значи писахме си с приятелят ми по скайп тази вечер за връзката ни за сичко като цяло за нас и той каза че адски мн ме обича аз сащо го обичам обаче преди направих някой грешки и го нараних мн....при което си наразях ръцете...след като ги видя ме накара да му обещая че повече няма да се опитвам да се самуобивам и др такива...тая вечер бях мн изнеряена и реших да си зема хапче за нерви при което ми се зави свят и приятеля ми си помислил че сам се натровила с хапчета заради него...какво да правя изключил си е телефона няма го в скайп...как да му обесняя че не е това което си мисли....??????????????????????Благода ря предварително....! Бебешки работи... :?
изключил си е телефона няма как да се свържа с него....;[[[[....предния път започна да се друса заради тва не искам и да си помислям че може пак да го е направил....;[[[[
:shock: :shock: :shock:
Ти си режеш вените...,той пък в следствие на това,започва да се друса...Е не,не е ли това "идеалната двойка"... Абе верно ли има такива хора - ужас....
:? Струва ми се,че и двамата сте с много лабилна психика,а?Вземете се погрижете за нервите си,пък после мислете за любов. 8)
MiMcHeToOo
07-23-2008, 15:49
Не прави глупости повече. Тва е най-лесния начин да загубиш някой, да го заплашваш, че ше се самоубиеш...
Neftochimic
07-23-2008, 16:41
хахахха абе вие сте ебати изрудите.... :-x
ти си режиш ръцете, той се друса... ебати пропадналите дето сте!!!
krisiiiiito
07-23-2008, 17:02
И за тва си режеш вените? :shock: Ебати начина на мислене имат някой хора :?
:? :? :? +1 ... абе момиче ти нямаш ли ум в главата
браво,браво..това е бил начинът "Да изкупиш вината си" ... и очакваш да ти вярва.. ако бях момче,нямаше да искам да те погледна след тази глупост...ЛИЧНО МНЕНИЕ...
Кфо стана? Разбрахте ли се? :s
das razbrahme se si4kooo e OK Msss na si4kiiii....iii..ne mislq 4e vie ste horata koito da me sydite....se pak az iskam syvet a ne nqkoi koito da me uprekva...;]
gerinceto
07-23-2008, 19:37
dobre che ste se razbrali :-)
Pliok0019
07-23-2008, 19:45
След като си срежеш вените той се друса?! :shock:
Няма как да дам съвет за вашия случаи.. Има специализирани клиники за тази дейност.
soulja_girl4e
07-23-2008, 21:04
Ай ем ън имо кид
ъхъхъ горното мнение ме радва 8-)
sladku_bebzi
07-23-2008, 21:15
Звънни му на домашния :-D
Няма как да дам съвет за вашия случаи.. Има специализирани клиники за тази дейност.
И аз тва си помислих... :shock: Яяя хващай приятелчето си под ръчичка и двамката заедно на психиатър... :(
sasha_90
07-24-2008, 10:12
das razbrahme se si4kooo e OK Msss na si4kiiii....iii..ne mislq 4e vie ste horata koito da me sydite....se pak az iskam syvet a ne nqkoi koito da me uprekva...;]
И при следващия проблем не режи ръцете,а реши проблема като голяма.
И при следващия проблем не режи ръцете,а реши проблема като голяма.
режи главата :razz:
MartyParty
07-24-2008, 10:29
Кажи ми не са ли един за друг...
Добре сте се намерили.Съветвам ви да останете така заедно за по-дългичко и ако се разделите някой ден да не влизате в контакт с останалите живи същества.
didi_baby
07-24-2008, 10:49
Абе ти добре ли си да си режеш ръцете :shock: Какво ви става при най-малкото или вените или хапчетата.То момчето не ще започне да се друса,ами не знам какво :( Никога не съм го правила това и нямам намерение да го правя,има много други начини...
Добре сте се намерили.Съветвам ви да останете така заедно за по-дългичко и ако се разделите някой ден да не влизате в контакт с останалите живи същества.
Ей тва беше перфектният съвет... :lol: :razz:
paranoia
07-24-2008, 12:27
Ti si tupa...
soulja_girl4e
07-24-2008, 12:30
Ti si tupa...
не, това е перфектният съвет! 8-) :lol: :razz:
paranoia
07-24-2008, 12:33
Ti si tupa...
не, това е перфектният съвет! 8-) :lol: :razz:
E kak we 8-) Az se takia perfektni gi izkarvam
A za taa emo girl otidi pri bachi kiko toi shta oprai,moe i gadjeto da vzemesh
SabrinaAa
07-24-2008, 15:46
Ей тва беше перфектният съвет... :lol: :razz:
I sPrEd MeN e TaKa! PrAvI6 GlUpOsTi!!!!!! :x :x :x :x