View Full Version : искам да изясня някой неща
ivakavlad
07-23-2008, 14:34
За това което ще напиша много хора сигурно ще ме намразят ама ми е през някъде
Такам темата е главно за момичетата задавали ли сте си въпроса защо метълистите и всички мразят фешъните и футболистчетата аз принципно слушам метъл и лично аз и съм убеден че не само аз а почти всички който мрази горепосочените групи така да да кажем не е както болшинството от вас мислят защото сме им завиждали истината е че повечето се чувстваме пренебрегнати от това че доста голяма част от момичетата обръщат внимание неимоверно голямо внимание на тези личности а ние сме пренебрегвани защото сме били по обикновенни само ще ви попитам кое от двете неща е по често исползвано "шибан фешън" или "шибан металист" мисля и съм убеден че шибан металист е най често използваното словосъчетание защото както и да го погледнете каквото и да правите ще разберете че съм прав и после откъде идва тази омраза ето от къде идва от това че ние сме изключително пренебрегвани в обществото като даже повечето си нямат никаква представа какви сме като личности и като характер и за това се нервя страшно много защото тука а и не само тука бъка от плиткоумни същества който се мислят за много знаещи но в действителност знаят едно голямо нищо и само се самозалъгват това е масово в цялата страна и после защо България отива на зле както е казано "Прост народ слаба държава"
П.П.Псувайте ме и ме обиждайте колкото си щете това е мойто мнение и държа на него и по никакъв ама абсолютно никакъв начин няма да се откажа от него
Ми ти си каза каквото имаше.. аз нямам какво да кажа..
minka_69
07-23-2008, 14:46
изля си душата..сега ще спиш спокойно :)
И що трябва да те псуваме...,щото изразяваш мнение,щото се чувстваш пренебрегнат,щото не си фешън...Не виждам смисъл да бъдеш псуван...Ама ми е много интересно,няма ли да спре тая тъпотия :
фешъни - металисти...
чалгари - рокаджии...
слаби - дебели....
блондинки - брюнетки... и прочие...
Еми, обикновено метълите са нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание. Но обикновено, стремейки се към това внимание, прекаляват, правят нещо твърде откачено и пр. Например, имах един метъл в класа, който за последния учебен ден си обръсна главата със знака на Хитлер, гримира се и се облече с поличка и женско потниче. Е... кое нормално момиче ще го хареса..? :?
cherinka
07-23-2008, 14:51
Експлоитедтийн (май тъй му беше ника) веднъж много добре го каза (ма даже не съм сигурна али беше той).
Ще парафразирам, щото не помна точните думи, ама тва беше преди повече от година и не знам как му помня думите. 8-)
"Напоследък намирам нещо тревожно в света около себе си... всеки един индивид до 20 годишна възраст главно, но много от тях и след това гледат да се вкарат в някакви рамки на социална прослойка..... трябва да или да си чалгар и гордо да се тупаш в гърдите като такъв или въпросните имо-та или метъл, или пънк, или скейтър или блейдър....
Въобще всичко живо се е свряло в къщурката на собствените си идеали и предрасъдъци и всичко отвъд фходната врата бива заклеймяваном а ако не е заклеймявано... то поне бива отхфърляно безусловно като второ качество. Дори без обеснение.
Никой не може да погледне по-широко , никой няма по-отворен мироглед, надхфърлящ собсвените убеждения.
Толкова е ограничено всичко.... толкова е пропаднало, че се отчайвам, а съм едва на (еди си колко години). Сякаш никой не държи вече на развитието на личността ->> на образованието, на изучаването на възможно най-много от тези субкултури, придобивайки по-голяма обща култура....стремежа да научиш всичко на този свят няма да те направи човек, знаещ всичко, но ще те обогати максимално много и ще те направи човек".
тва беха думите му.
Някой ако си ги разпознава, може да каже.
Абе, не беше точно същото, ама нещо в този контекст. 8-)
Съгласна съм с черинка (или по - точно съгласна съм до мястото в поста и, където спрях да чета). И с момичето преди нея също. Наистина повечето металисти, които съм срещала, независимо дали момичета или момчета са били хора, които страдат от липса на внимание. Помня, че едно момиче обясняваше, че носи черните грозни и ужасно не - секси дрехи само и само да дразни баща си! Или върлата фенка на Камелия, която не можеше да си намери компания и след седмица беше дива метъл фенка. Аз нямам нищо против тези хора, нито дори имам против някои останали. Склонна съм да забележа всеки, ама някои наистина прекаляват в опитите си да привлекат внимание. И не визирам само метъли...
Аз ще ти кажа,защо...Просто ,защото някой,който слуша чалга се раздава с танци абсолютно добранамерено и когато види някой там метъл или разни ск8-тари си казва : "Ами да просто му харесва да бъде такъв и да се облича така,нямам нищо против'' А тези метъли и тем подобни,като видят някой,който се къпе и се облича нормално за света в който живеем и си е избрал да слуша примерно чалга,защото смята ,че най-много се доближава до самия него и започват веднага: ''А..УууУ ...тоя/тая пък веее ....чалгата да мре и почват да налитат на бой,да скачат да крещят...и това защо...защото някой не го кефи онова което и тях ...Ей това е истината и това крещене за какво ...Повечето казват от комплекси..Ето от къде идва и това,че го наричат смотани и никой не иска да контактува с тях..Просто защото не може да си каже мнението ,а да се прави на който не е!!На никой не му харесва това.....
Това е мое мнение 8)
ivakavlad
07-23-2008, 15:11
първо това което ми расправяте за смърдящият неподържам надрусан метълк е било през 60-те и 70-те години на миналият век да и сега има таки маниаци който правят такива простотии но в сравнение с общият брой метълисти те са доста минимално количество двторо доколкото до налитането на бой моля ви се не бъркайте скинарите с метълите а до колкото до комплексари ние сме комплексари косло6то всички останали всички тука имат комплекси включително и аз такаче въобще неможе да се говори тука за комплексирани личности а това че си имала психично болен съучениек фен на хитлер и с хомосексуални наклонности неозначава че метълистите са такива
PePeLePew
07-23-2008, 15:14
Аз намирам отговор на въпроса ти.Защо момичетата обръщат внимание на фешъните,хаусърите или пък някви си футболистчета?Ами тези изброени и още други попринцип са добри приветливи хора,грижещи се за външния си вид .... и определено често показват усмивката си.А металистите.....хххммм това е другата крайност..... облечени в тъмни тонове,за да подчертае вътрешното настроение на човека,а то е едно основно....омраза,презрение към дръгите и различните от тях.....Точно и затова няма да видите метал да се движи с голяма компания от момичета кукли :) Това ограничено ваше мислени влиея в/у целия ви социален живот и така ще се ограничите и с вниманието на момичета металки/нали има такива/ и ще се премерите с пренебрежителното отношение на останалите.
]Еми, обикновено метълите са нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание. Но обикновено, стремейки се към това внимание, прекаляват, правят нещо твърде откачено и пр. Например, имах един метъл в класа, който за последния учебен ден си обръсна главата със знака на Хитлер, гримира се и се облече с поличка и женско потниче. Е... кое нормално момиче ще го хареса..? :?
Така е именно заради това се чувствате пренебрегвани,защото вършите нечовешки неща,които никога не бих ги одобрила и не само аз ... Иначе това,което си написал и аз съм го забелязвала,но имам един съученик,който слуша метъл,но не го показва(имам предвит не се облича като такъв и не прави онези глупости за които спомена момичето) и мога да ти кажа,че си е супер пич и всички много го уважаваме... Направи си извода от всичко това...
За това което ще напиша много хора сигурно ще ме намразят ама ми е през някъде
Такам темата е главно за момичетата задавали ли сте си въпроса защо метълистите и всички мразят фешъните и футболистчетата аз принципно слушам метъл и лично аз и съм убеден че не само аз а почти всички който мрази горепосочените групи така да да кажем не е както болшинството от вас мислят защото сме им завиждали истината е че повечето се чувстваме пренебрегнати от това че доста голяма част от момичетата обръщат внимание неимоверно голямо внимание на тези личности а ние сме пренебрегвани защото сме били по обикновенни само ще ви попитам кое от двете неща е по често исползвано "шибан фешън" или "шибан металист" мисля и съм убеден че шибан металист е най често използваното словосъчетание защото както и да го погледнете каквото и да правите ще разберете че съм прав и после откъде идва тази омраза ето от къде идва от това че ние сме изключително пренебрегвани в обществото като даже повечето си нямат никаква представа какви сме като личности и като характер и за това се нервя страшно много защото тука а и не само тука бъка от плиткоумни същества който се мислят за много знаещи но в действителност знаят едно голямо нищо и само се самозалъгват това е масово в цялата страна и после защо България отива на зле както е казано "Прост народ слаба държава"
П.П.Псувайте ме и ме обиждайте колкото си щете това е мойто мнение и държа на него и по никакъв ама абсолютно никакъв начин няма да се откажа от него
бързо вените
ПП: Що се връзваш? За кфо трябва да ти пука? Гледай си музиката и еби в гъза останалите..
cherinka
07-23-2008, 15:20
Глупав спор водите....
Аз, пък, ви обичам всичките. :-)
Ако щете ме мразете, той Господ ви е наказал достатъчно. 8-)
pandelka
07-23-2008, 15:20
Тва си е твое мнение...
Сега например си добавя мойта мъка :D верно метъл съм не се обличам откачено ми само с каквото мии удобно и неее във всчики случаи педалско :-D 0 номер съм в главата и истинска болка е метъл без коса на повечето приятели се жалнах ма викам и тука да са жална...
И по темата Фешъните и футболистите са си чисто и просто тъпаци па вии ки правете кфот щете :D
GreenFairy
07-23-2008, 15:29
Брау! На мен вече ми писна да обяснявам на всеки, че много от метълите са доста спокойни и добри хора с доста добра лична хигена. И престанах. Вече не се опитвам да убедя хората, че метълите трябва непременно да са грозни или дебели. Разбрах, че няма смисъл. И наистина е така, няма полза от това да наливаш в главата на някой чалгар мисълта, че и феновете на твърдата музика също са хора. Просто им е трудно да възприемат. Относно метълите, има хора и хора. И преди съм казвала, че и сред фешъните има нечистоплътни и грозни, не само сред метълите. Това, че не се къпеш или че не се подържаш не се дължи на факта, че слушаш определен стил музика!
По темата: Аз пък не мисля, че метълите непременно са отхвърляни, не отричам, че кухите 12 годишни кукли обръщат повече внимание на батковците с тесни розови блузкии руси кичури. Но има адски много метъл компании в които повечето си имат гаджета. Авторе, не се отчайвай и недей да смяташ, че си отхвърлян заради това, че слушаш метъл, сигурна съм че много момичета харесват пичове точно като теб. Аз например съм метълка, не винаги човек на улицата може да го установи поради простата причина, че често не се обличам като такава. Но и аз имам приятели, знам че има хора на които мога да разчитам и които въобще не ги ебе каква музика слушам. Сигурна съм, че и ти имаш.
Колкото до това, че момичетата предпочитат фешъни... Ами приеми го. Детска радост шаерни бонбонки. За всеки влак си има пътници и не се и съмнявам, че някъде в момента седи и твоето момиче!
Абе кви са тия стари разбирания от повечето хора тука???? Това ,че си метъл не значи напременно,че си нечистоплътен и ,че се къпиш 1 път в годината.Пък и откаде сте сигурни ,че тия куклички се къпят нормално??То толко лак и гел имат на косата,че не се разбира дали стой така от тях или не.
Познавам много метъли и този образ,който налагате няма нищо общо с действителноста.Всички са яки хора , забавни и тн.Много повече ме радва да движа с такива хора отколкото с фешани,чалгари,хаусари и сякви такива.Хората те приемат такава,каквато си .Не трябва да се правиш и да лъжеш.И никога няма да ти откажат помощ,защото трябва да ходят на козметик примерно.Не сте ли забелязали,че те са по-голями буклуци в някой случай.Надути и с толкова голямо самочувстие ,каточели целия свят бачка за тях.
А сичко това,че се харесват само фешани-еми така е .След като мнозинството от момичетата умират за баткото с яката прическа,за която се грижи повече от тях, и модните дрешки.За повечето от прителките ми е така.За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.
И последно,че стана мн дълго- Метълите в по-голямата си част не са агресивни.Просто сичките чалгари ги гледат с такова пренебреженмие,че няма как иначе.
Автора-радваш ме ,ако искаш пиши на лично :)
GreenFairy
07-23-2008, 15:47
За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.
Ти си мой човек :-D :grin:
Зелената фея на отбора :) Не знам за другите ,ама някой,който трепери когато завали,защото ще му се развали прическата не е за мене
Pliok0019
07-23-2008, 17:30
За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.
Ти си мой човек :-D :grin:
Ставаме 3.
ivakavlad
07-23-2008, 19:50
Зелената фея на отбора и lqlqlql шапка ви свалям отдавна небях чел толкова смисленни и правилни (поне според мен) мнения за което евалата :) ;)
Кфо значение има дали слушаш метъл,дали играеш футбол,или кфото и да било? Според мен тфа не е важно.Важен е човека,а не групичката,към която го причисляват.
бате секи си има мнение и харесва разли4ни неща...аз ли4но мразя метали виж хаусерите по стаат :grin:
soulja_girl4e
07-23-2008, 20:41
мне аз предпочитам да изполвам словосъчетанието "мазен метълист" :oops:
]Еми, обикновено метълите са нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание. Но обикновено, стремейки се към това внимание, прекаляват, правят нещо твърде откачено и пр. Например, имах един метъл в класа, който за последния учебен ден си обръсна главата със знака на Хитлер, гримира се и се облече с поличка и женско потниче. Е... кое нормално момиче ще го хареса..? :?
Ти си ебати тъпото същество.
ivakavlad, и ти не и отстъпваш по акъл. о.О
Аз ще ти кажа,защо...Просто ,защото някой,който слуша чалга се раздава с танци абсолютно добранамерено и когато види някой там метъл или разни ск8-тари си казва : "Ами да просто му харесва да бъде такъв и да се облича така,нямам нищо против'' А тези метъли и тем подобни,като видят някой,който се къпе и се облича нормално за света в който живеем и си е избрал да слуша примерно чалга,защото смята ,че най-много се доближава до самия него и започват веднага: ''А..УууУ ...тоя/тая пък веее ....чалгата да мре и почват да налитат на бой,да скачат да крещят...и това защо...защото някой не го кефи онова което и тях ...Ей това е истината и това крещене за какво ...Повечето казват от комплекси..Ето от къде идва и това,че го наричат смотани и никой не иска да контактува с тях..Просто защото не може да си каже мнението ,а да се прави на който не е!!На никой не му харесва това.....
Това е мое мнение 8)
абсолютно вярно...а пък и защо групичката от метъли страни от останалите?отиват в някой парк и се наливат по цял ден с бира...те сами си го правят,а после казват,че обществото ги игнорира..
Ако ми обясниш и защо, ще съм ти благодарна цял живот :shock: :-o
]
Къде ги намери тея метъли, дет са "нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание"?! Аз как от толкова много познати и приятели, които слушат метъл, не знам, че има подобни индивиди?! о.О О, да, забравих, че всички, които не слушат метъл, имат свръх хигиена, нямат комплекси, не правят ексцентрични неща (втф?!) и не държат да са център на внимание - те са полу-богове!! :-o И тоя от твоя клас не е бил "метъл". За Бога, приемете, че не всичко, което не слуша поп и чалга е метъл! Ама как ме дразните като почнете да говорите наизуст. Ех, ех.. кой знае кой дебил ти ги е наговорил тея глупости и ти веднага да се направиш на знаеща. Т'ва се отнася за всички други дебили, които са писали подобни идиотщини.
cherinka
07-23-2008, 21:52
Брау! На мен вече ми писна да обяснявам на всеки, че много от метълите са доста спокойни и добри хора с доста добра лична хигена. И престанах. Вече не се опитвам да убедя хората, че метълите трябва непременно да са грозни или дебели. Разбрах, че няма смисъл. И наистина е така, няма полза от това да наливаш в главата на някой чалгар мисълта, че и феновете на твърдата музика също са хора. Просто им е трудно да възприемат. Относно метълите, има хора и хора. И преди съм казвала, че и сред фешъните има нечистоплътни и грозни, не само сред метълите. Това, че не се къпеш или че не се подържаш не се дължи на факта, че слушаш определен стил музика!
По темата: Аз пък не мисля, че метълите непременно са отхвърляни, не отричам, че кухите 12 годишни кукли обръщат повече внимание на батковците с тесни розови блузкии руси кичури. Но има адски много метъл компании в които повечето си имат гаджета. Авторе, не се отчайвай и недей да смяташ, че си отхвърлян заради това, че слушаш метъл, сигурна съм че много момичета харесват пичове точно като теб. Аз например съм метълка, не винаги човек на улицата може да го установи поради простата причина, че често не се обличам като такава. Но и аз имам приятели, знам че има хора на които мога да разчитам и които въобще не ги ебе каква музика слушам. Сигурна съм, че и ти имаш.
Колкото до това, че момичетата предпочитат фешъни... Ами приеми го. Детска радост шаерни бонбонки. За всеки влак си има пътници и не се и съмнявам, че някъде в момента седи и твоето момиче!
Адски глупаво и неправилно разсъждаваш.
Вземете излезте малко на вън, стига сте висяли пред тези компютри, и вижте хората на вън какви са.
Няма да е зле да поконтактувате и с някой различен от вас.... че много на зле вървите. :)
Успех!
6iban metqlist!!!a ne te li nau4iha pone zapetai i to4ki kude da slaga6,be,negramotnik?!??! :?
paranoia
07-23-2008, 22:02
Xaxa kolko ste ogranicheni kato pochvate da si lepite etiketi,kakto i na drugite hora,za men chovek,koito se misli za metal,punkar,emo ili tam chalgar,rapur e pulen komplexar,koito ne moje da bude sebe si i se krie pod nqkakuv stil
Az sum si az,slusham kakvoto mi haresva i se mislq prosto za chovek,koito ne pretendira che e razlichen!
cherinka
07-23-2008, 22:04
Xaxa kolko ste ogranicheni kato pochvate da si lepite etiketi,kakto i na drugite hora,za men chovek,koito se misli za metal,punkar,emo ili tam chalgar,rapur e pulen komplexar,koito ne moje da bude sebe si i se krie pod nqkakuv stil
Az sum si az,slusham kakvoto mi haresva i se mislq prosto za chovek,koito ne pretendira che e razlichen!
И аз това имах предвид, одеве. :)
Ма кой да ме разбере......
VampireGirl666
07-23-2008, 22:06
Защо слагаш всички под общ знаменател?Вярно е че има хора,които игнорират метълите(фешъните,чалгари и т.н.),но това са ограничени хора,мислещи се за голямото добро утро.Ние живееме в свободна държава,така че хич да не ти пука мнението на другите.Не знам защо трябва да оценяваш човека по това каква музика слуша.И пак ще кажа,че трябва да продължаваш да слушаш,това което ти е на душата. :)
]
Къде ги намери тея метъли, дет са "нечистоплътни, комплексирани и правят ексцентрични неща, за да станат интересни, център на внимание"?! Аз как от толкова много познати и приятели, които слушат метъл, не знам, че има подобни индивиди?! о.О О, да, забравих, че всички, които не слушат метъл, имат свръх хигиена, нямат комплекси, не правят ексцентрични неща (втф?!) и не държат да са център на внимание - те са полу-богове!! :-o И тоя от твоя клас не е бил "метъл". За Бога, приемете, че не всичко, което не слуша поп и чалга е метъл! Ама как ме дразните като почнете да говорите наизуст. Ех, ех.. кой знае кой дебил ти ги е наговорил тея глупости и ти веднага да се направиш на знаеща. Т'ва се отнася за всички други дебили, които са писали подобни идиотщини.
пф кво си тръгнал и ти да нареждаш за мнения..всеки койт не мисли кат тебе и аре тъп е.. :?
ае всеки да си слуша каквато музика иска и да са облича както си иска..кво кат си по различен..пф
CherryBlossom
07-23-2008, 22:25
Хмм..Да ви кажа,няма абсолютно никакво значение каква музика слушаш.Дали ще е метъл,дали ще е чалга,или пък поп,или рап..няма ниии~какъв смисъл да се заяждате с хората заради избора им на музика/стил обличане/предпочитания/интереси и т.н.Примерно,колкото и странно да звучи,аз познавам момиче,което е метълка,но се облича като мен --->съвсем НОРМАЛНО!Като всяко друго момиче,коеото можеш да срешнеш на улицата..Две мой приятелки се бяха скарали за това как можела едната да харесва тая група,като тя била отвратителна(групата) не знам си кво..Емии хубу бе,гледай си твоята работа и остай другите да си гледат техните.Те си слушат своята музика(която харесват,де),ти си слушай твоята!Voila,край на проблемите! xD ---> аз обаче наивно си вярвам... xD
partychild
07-23-2008, 22:33
нямам нищо против никой...мисля че си зависи от човека как ще се отняса към това :) имам приятелки метълки..и ми е приятно да си говоря с тях..,защото не са лигли..и може да се говори спокойно с тях... всеки си има характер независимо какъф е..метъл,чалгар,хаусер или пънкар.... някои прекаляват като се опитват да бъдят такива каквито не са и стават много смешни :? но това също си е от характера...
Chefinkaaa
07-23-2008, 22:34
Твойто мнение не може да промени на другите.. не намирам отговор навъпроса защо написа сичкото тва.. просто си изля душата...такова е.. секи със стила си.. ти не харесваш фешъни и футболистчета.. др не харесват както ти каза "шибаните метъли" тъй че примири са и тва е !! тва е положението независимо дали ти харесва или не.. нямаш избор.. е за тва.. слушкай си там метъл.. скачай безразборно навсякъде като умопомрачен.. носи си раздърпаните дрешки и големите стари кубинки и правете там другите изпълнение (дето не ги знам) и си пази мнението за себе си.. и подкрепям менията на другите за метълите... Успех ... :?
п.п щях още да говоря ама.. ми се спи..
ANTIHUMAN
07-24-2008, 00:11
6iban metqlist!!!a ne te li nau4iha pone zapetai i to4ki kude da slaga6,be,negramotnik?!??! :?
Недей убижда човека ,той поне пише на родния си език за разлика от тебе!Кой бил неграмотника :lol: ?!
По темата:Изобщо не е вярно ,че метълите не се къпят.Пълни простотий!
ivakavlad
07-24-2008, 05:16
Само забравих да спомена междоругото да знаете според всички който даже не са ме виждали и е ставало на въпрос какъв стил музика слушам исказванията са че съм наркоман, пияница(за това няма да коментирам напивал съм се два пъти) и каквили още не глупости аз съм много търпелив човек и принципно не ми пука въобще за мнението на другите но вече ми дойде догуша от простотия идиотщина и ограничено милене то и някой от тук пишештите няма да споменавам никове за да няма обидени са толкова ограничени че немогат да излезнат от клишетата който са ноложени преди години нали уж сме в 21-ви век нали се опитвахте да ме обедите в една друга тема да съм бил широко скроен за разлика от голяма част от вас аз съм достатъчно толерантен към всички но както споменах и в първият си пост "Прост народ слаба държава"
GreenFairy
07-24-2008, 07:59
ivakavlad, просто не се впрягай, както казах винаги ще има хора на които да можеш да споделиш проблемите си. Така че мисля, че няма нужда да се ядосваш като те наричат наркоман, нали ти си знаеш че не си ;)
няма лошо да се оприличиш с някакъв стил... принципно
лошото е, че както метълите, така и "чалгарите"/"фешаните" или там както им викате щом си влязат в своето си общество и забравят за света...
метълите били нечистоплътни, пияници, хора отчаяно търсещи внимание... а вие дето го говорите колко метъла познавате??
чалгарите били тъпи и надуди... тва че те гледа през слънчеви очила и ходи по улицата без да се клати като маймуна, не означава, че е надут.. тва че се грижи за външния си вид също...
въобще сички сте ужасни по отношение приемане на другия
аз лично както слушам чалга, така слушам и рок, и рап, и пънк.. и честно казано нямам проблеми с общуването с нито една от посочените горе "социални" групи и не се имам за никакъв
Правилно е това,че си зависи от човека.Не всички метъли са загоряли и не всички фешъни са женкари.Познавам и от едните и от другите.Но лично на мене повече ми допадат метълите,просто защото не с лигавет толкова много и имат малко повече знания за живота(не обобщавам,всичко си има изклиучения).По мойте впечатления фешъните се правят на голямото важно само заради външноста им,а всъщност не са нищо.В повечето случай са само самочувствие без покритие.НЕзнам....Всеки с мненито си кое е хубаво и кое не,но метълите са хора с който можеш да приказваш за много неща и никога няма да ти обърнат гръб.
И друго нещо съм забелязала.Метълите не се вдетиняват толкова.Супер точни са ине се сърдят,ако не можеш да излезеш с тях примерно...
gostut
прав си.Но всеки се мисли за прав и се вкарва в някви филми.Сестрами, която слуша чалга ходеше с метъл. Нищо лошо.И от метълите и от чалгарите има свесни хора ,само че повечето хора се вкарват в някви рамки и по-различно от това няма за тях.
ani_miss
07-24-2008, 08:12
Ейййй, това препинателните знаци за нищо ги нямате. Ама какво пък- изречение от 10 реда, в които няма и помен от правилен и грамотен български език, гордост е!!!
Шибани пубертети е най-правилното, за да не се чувствате разделени на групички!!!
такаа мои ред ееее ....
ммм не мисля че наи мн се харесват фешаните или футболистите....не мисля че изобщо се харесват определен тип хора най много....това че фешъните или пък футболистите са по известни в градовете отколкото метълите не означава че са по харесвани ....и все пак не знам какво е да си метъл или пък фешън ..не знам какво е да си част от определена група.. ама все пак имам мнения за всичките групи
метъли - неподдържани ,мрачни ,недопускащи лесно хората до себе си ...
емота - болни хора.... :( пълна скръб
чалгари - хора със селски манталитет .... нямащи вкус ,харесващи еднообразието
футболистчета - прекалено се надуват,но често се среща свестни хора
фешъниии - мии тфаа са хора грижещи се за външния си вид повече от необходимото ... но пък се харесват от другите .... забелязъл съм че и селските чалгарчета искат да приличат на тях ....
ТОВА Е ОТ МЕН:)ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ :)
Wrathchild
07-24-2008, 08:46
Винаги съм слушала пънк и метъл, но никога не съм имала проблем относно вниманието. Дори когато бях 14-15 годишно лапе, на което действително му личеше какво слуша. Но пък примерно ми е било пределно ясно, че на фешъна зад ъгъла няма да му се харесам, а и не съм се стремяла към това. Харесвала съм друг тип хора, а и те мен. Но никога не съм имала нещо против фешъните, най-малкото защото са ми безразлични. Имат поне повечето някак си повърхностно мислене... а такива не харесвам. Но пък аз не съм никоя, че да ги съдя.
С днешна дата доста съм загърбила разграниченията 'фешън, метъл, пънкар, клошар'... най-малкото, че мъжете на възрастта, която гледам изобщо са излязли от пубертетските 'класифицирания'.
пф кво си тръгнал и ти да нареждаш за мнения..всеки койт не мисли кат тебе и аре тъп е.. :?
ае всеки да си слуша каквато музика иска и да са облича както си иска..кво кат си по различен..пф
Всеки, който мисли като нея, е тъп. ;] И, за Бога, момиче съм. о.О
dar4enceto92
07-24-2008, 17:03
Слушам всякаква музика, стига да ми харесва: метъл, чалга, рок, рап, поп, хаус и за каквото още се сетите. Във всеки стил, когото слушам, има песни, които ми харесват и такива, които-не. Познавам "метъли", познавам "чалгари", познавам "футболистчета", познавам "фешъни". Събирала съм се в компания с всички от споменатите, условни за мен, групи, които сложих в кавички, защото за мен са под един знаменател - ХОРА!!! (пък някои влизат и в графата приятели) Сред всяка една от тези условни групи има от изброените нечистоплътни, мърляви, мрачни и не знам какви още, както има и много, които са страхтони хора, весели, забавни, чисти и грижещи се за външния си вид. Убедила съм се в това. Сред всяка една от условнитре групи има хора със самочувствие без покритие, което ги кара да отхвърлят всичко, което не им допада, както има и много толкова срамежливи, че не смеят да заговорят някого или да изразят своето мнение по даден въпрос. Не разбрахте ли, че навсякъде има всякакви хора?
Rebirthing
07-24-2008, 17:15
Абе вие в кой век живеете, метълите били нечистоплътни, това от кое анти метъл клипче го научихте :lol: ?Имам чувството, че живеете в някаква много странна среда, където всеки метъл е нечистоплътен,глупав,прави глупости и тем подобни, ама вие метъл през живота си виждали ли сте?Научете се да не поставяте всички под един общ знаменател!А от кога е тази мода да се лепят етикети "τой слуша emocore значи е емо" а дали не е възможно да е пънкар или рокер ?Това, че един човек слуша определен вид музика не го прави метъл,пънкар,рокер и т.н.
lipsvashh_mi
07-24-2008, 17:21
ти в ред ли си...аз 'секси' фиешънски кифли :lol: и зализани футболистчета не търпя....Те са от този тип,хора,които или са адски комплексирани(повечето) или чакат всеки момент свръх дозата самочувствие да ги убие....
та по въпроса..метълите са 1000000000 пъти по-свестните..поне повечето не са някви превземки :)
lipsvashh_mi
взе ми думите от устата :D
SunShinePearl
07-24-2008, 20:56
За мен всички хора са равни и това е!!