View Full Version : Свалки по морето
Значи на 16 съм и ще заминавам за морето. Очакванията ми са да се свалим с някой симпатяга м/у 16 и 18, обаче нещата да са само за излизане, разходки вечер по плажа и най-много някоя целувка и да се понатискаме. Не мисля да спя с някого, дето след 10 дена няя го видя вече. Знам обаче, че повечето хора ходят по морето и се свалят главно за секса (и особено момчетата)
Та очаквам предложения как да си прекарам добре с някого, без да се страхувам и без да си зареже цялата ваканция с мисълта, че е намерил някоя в мое лице, дето да му пусне.
Главно въпросът ми е, дали мислите, че има момчета, които не очакват 100% секс пред почивката???
Цяла целувка? момче никoй 18 годишен и дори 16 годишен не би се надъхал на само целувка. Поне злобърски натискания и орална лИбов требе да има.
от морето съм знам ги тез неща.
Мда w0sh е абсолютно прав.. по морето е доста трудно да си намериш някой само за приказки, плажчета.. трябва и секс.
ПП: Къде ще ходиш на море? И момиче или момче си?
Е, да, и натискане, но БЕЗ секс под каквато и да е хорма. Момиче съм
TellMeYourName
07-23-2008, 17:10
Трудно ше намериш някой, който да не иска целия пакет услуги,да не кажа невъзможно :D
Е, да, и натискане, но БЕЗ секс под каквато и да е хорма. Момиче съм
ех ако беше момче можех да помогна, но уви
ти по принцип на земята ли живееш?? или някъде по космоса... отиваш на море да се разхождаш вечер по плажа, ква романтика....
soul1199
07-23-2008, 17:26
mace,edva li 6e nameri6 takuv,az sum ot Bs i opredeleno adski trydno 6e nameri6 nqkoi svesten,no ti pojelavam se pak da nameri6 :)
И после сме били курви- ми сметнете да ходиш по веднъж (а доста хора ходят по 2, 3 пъти) на почивка и ест искаш да прекараш добре с нова компания и 100% все някой от нея ще ти хареса. Та като спиш всяка год с някого, колкото за свалката, това докато станеш на 20 означава мин. 6 случайни партньора + още 4, 5 "сериозни" от родния ти край = на поне 10 за период от 5, 6 години.- Някои през целия си живот не се радват на толкова!!! :?
Та заначи само курволяка си прекарва добре :-x - това чесно ли е???
И после сме били курви- ми сметнете да ходиш по веднъж (а доста хора ходят по 2, 3 пъти) на почивка и ест искаш да прекараш добре с нова компания и 100% все някой от нея ще ти хареса. Та като спиш всяка год с някого, колкото за свалката, това докато станеш на 20 означава мин. 6 случайни партньора + още 4, 5 "сериозни" от родния ти край = на поне 10 за период от 5, 6 години.- Някои през целия си живот не се радват на толкова!!! :?
Та заначи само курволяка си прекарва добре :-x - това чесно ли е???имаш много изкривено мислене.... ако си спал с 10 човека за 5-6 години, значи си курва :lol: :lol: явно не си от голям град и няма много момчета в твоя или не си харесвана, за тва така говориш :razz: :razz:
PerfectStrang3r
07-23-2008, 18:45
Така като ти чета мненията оставам с добри впечатления. Всички момчета си търсят само секс по морето, но примерно аз не съм такъв. Бих се разождал с някоя по плажа, целувки, не непременно секс. Мога да изкарам 10-20 дни и без секс. Пожелавам ти евентуално на такова момче да попаднеш.
GetNasty
07-23-2008, 18:50
Така като ти чета мненията оставам с добри впечатления. Всички момчета си търсят само секс по морето, но примерно аз не съм такъв. Бих се разождал с някоя по плажа, целувки, не непременно секс. Мога да изкарам 10-20 дни и без секс. Пожелавам ти евентуално на такова момче да попаднеш.
а така брат, вкарай рекламата, може и да се получи...
PerfectStrang3r - надявам се повечко като тебе да има :-)
А за помичето преди това да отговоря- доста съм харесвана( не, че се хваля, ама да сме реалисти...) и съм от доста голям град. Даже 90% от хората около мен не вярват, че съм девствена, понеже не съм хич от най- тихите и затворени момичета.Някои това, че не пускам им харесва, др ги отблъскав. А я по тая схема сметнете докато станете на 40г
А за помичето преди това да отговоря- доста съм харесвана( не, че се хваля, ама да сме реалисти...) и съм от доста голям град. Даже 90% от хората около мен не вярват, че съм девствена, понеже не съм хич от най- тихите и затворени момичета.Някои това, че не пускам им харесва, др ги отблъскав. А я по тая схема сметнете докато станете на 40гмомичето всъщност е момче :lol: според мен прави някои работи докато си още малка и можеш щото после става.... иначе метни една снимка на ЛС да видим що така не искаш плътски удоволствия
f.a.k.e.
07-23-2008, 19:05
А за помичето преди това да отговоря- доста съм харесвана( не, че се хваля, ама да сме реалисти...) и съм от доста голям град. Даже 90% от хората около мен не вярват, че съм девствена, понеже не съм хич от най- тихите и затворени момичета.Някои това, че не пускам им харесва, др ги отблъскав. А я по тая схема сметнете докато станете на 40гмомичето всъщност е момче :lol: според мен прави някои работи докато си още малка и можеш щото после става.... иначе метни една снимка на ЛС да видим що така не искаш плътски удоволствия е що на лс дай тука да видим да са радваме ....... егоист!!!!!
А за помичето преди това да отговоря- доста съм харесвана( не, че се хваля, ама да сме реалисти...) и съм от доста голям град. Даже 90% от хората около мен не вярват, че съм девствена, понеже не съм хич от най- тихите и затворени момичета.Някои това, че не пускам им харесва, др ги отблъскав. А я по тая схема сметнете докато станете на 40гмомичето всъщност е момче :lol: според мен прави някои работи докато си още малка и можеш щото после става.... иначе метни една снимка на ЛС да видим що така не искаш плътски удоволствия е що на лс дай тука да видим да са радваме ....... егоист!!!!!майна до ся кат сме казали на някой да си постне снимката, се удряме на камък за тва ся така на ЛС да видим 8-)
PerfectStrang3r
07-23-2008, 19:39
Eas!eR_To_Run, приятелю, въобще не се рекламирам. Нито съм тръгнал да " зарибявам " ( сложих я в кавички, защото думата не ми е любима ) момичето, нито нищо. Казвам мнение. Пък и ме съмнява с нея да се уцелим по морето, сеш се ?
Jessika_MG
07-23-2008, 19:47
Миличка, внимавай с очакванията, да не те изнасилят някъде и после да си блъскаш главата. Казвам го напълно сериозно, това се случва!
f.a.k.e.
07-23-2008, 20:06
Eas!eR_To_Run, приятелю, въобще не се рекламирам. Нито съм тръгнал да " зарибявам " ( сложих я в кавички, защото думата не ми е любима ) момичето, нито нищо. Казвам мнение. Пък и ме съмнява с нея да се уцелим по морето, сеш се ?
ama ti sigurno si chuknal 50-te brat , nali?
PerfectStrang3r
07-23-2008, 20:30
ama ti sigurno si chuknal 50-te brat , nali?
Даже на 60.... аман от идиоти.. :-x