View Full Version : За бръсненето на краката на момчетата
абе напоследък доста момчета си бръснат краката според вас хубаво ли е или да си седим с едни косморляци на краката като маймуни :D
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 16:52
във всеки раздел има по 10 такива теми,охладете малко страстите,на кой кво му харесва,това да прави :x
pasii_sladuranata
07-23-2008, 16:52
каква е връзката със секса ?!?
а по темата: предпочитам момчетата да си чистят краката,но ако не са им толква черни и гъсти като на някои ...мисля,че тогава няма смисъл от бръснене ..
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 16:54
а по темата: предпочитам момчетата да си чистят краката,но ако не са им толква черни и гъсти като на някои ...мисля,че тогава няма смисъл от бръснене ..
Като на Иван Хр. ли :lol: Моя приятел и бръснат и небръснат все си го харесвам :P
SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 16:54
Не изчерпахте ли тази тема?! .......
За някои това е нормално - за други НЕ ..
На едни им харесва - на други НЕ ..
Някои го смятат за педалско - други НЕ ..
На някои момичета им харесва - на други НЕ ..
Какво толкова?!?! Мнението не може да бъде едно.. Ако на някой това не му харесва - не можеш да го убедиш в обратното ....... Пак ще започнат някакви спорове..
pasii_sladuranata
07-23-2008, 16:56
Като на Иван Хр. ли :lol: Моя приятел и бръснат и небръснат все си го харесвам :P
Иван вече си ги чисти... :razz: голям образ е станал :D
а ти пак ли се изкарваш святата с миличкия Кристиан. :-D
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 16:59
Пак ли само единия крак :razz:
Аз съм си светица ей :lol: ама така си е Крисо и като си ги маха и като не си ги пак си го обичам :)
pasii_sladuranata
07-23-2008, 17:01
Пак ли само единия крак :razz:
Аз съм си светица ей :lol: ама така си е Крисо и като си ги маха и като не си ги пак си го обичам :)
май пак е само единия крак ...
е светице стига сме спамили пиши на лично :oops:
+1
hahavteen
07-23-2008, 17:59
Искам МЪЖ а не момченце. Мъжете имат косми.
ROCKLIFE
07-23-2008, 18:01
Браво, мома!
:lol:
SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 18:27
Абсолютно съгласна съм! .. Не ми трябват голи пилета ..
Rebirthing
07-23-2008, 18:31
Има такива теми,мнениета са противоречиви и все пак аз лично харесвам и бръснати и небръснати, тоест ако е мн. космат е добре да се обръсне :)
You can take me there..
07-23-2008, 18:49
Има такива теми,мнениета са противоречиви и все пак аз лично харесвам и бръснати и небръснати, тоест ако е мн. космат е добре да се обръсне :)
+1 :)
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 19:28
След дълго търсене,намерих мъжа за теб...
http://www.funpic.hu/files/pics/00025/00025902.jpg
Не е нужно да ми благодариш...самата мисъл,че съм направил добро,ми е достатъчна :-P :P :razz: :lol: :grin: :grin: :grin:
ква е тая каде гушка мъжа ми :x :-x :-x :-x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
niquetamere
07-23-2008, 19:32
ХХХХХХ вземи този китеник !
Аз от тоя ще си направя 2 одеала и 3 чифта чорапи 8-)
Аз лично си ги бръсна, минаха времената на косматите крака,подмищници и членове :o 8-)
hahavteen
07-24-2008, 07:20
Не е нужно да ми благодариш...самата мисъл,че съм направил добро,ми е достатъчна :-P :P :razz: :lol: :grin: :grin: :grin:
ква е тая каде гушка мъжа ми :x :-x :-x :-x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А аз си мислех, че темата е за КРАКА... :-o
Хубаво или не, въпрос на личен избор!!!
Секи мисли различно аз не ги бръсна! 8)
За мен няма знаение (е стига да не е космат като горила де.. ) :grin: :grin: :grin:
hahavteen
07-24-2008, 09:44
А аз си мислех, че темата е за КРАКА... :-o
След като видя гърба му,краката си ги представи :grin:
Хаахаха неее не искам да си ги представям :D
Ок този е наистина зле обаче тук говорим по прицип а не за екстремни случаи... Пък и пастрока ми също има мн косми по гърба и раменете но краката му са си с нормално окосмение.. :-o
zebrahead
07-25-2008, 07:41
ux na men mi e gnusno nqkoi kosmat :D iskam mom4e..ne gorila :oops: :-) nikoga ne sam xareswala momche s kosmi kadeto i da e bilo osven na glavata :D
Xrisenceto
07-25-2008, 07:46
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Po temata: predpochitam brasnatite :grin: