Влез

View Full Version : Теми за разговор ?

Anub-oO-Arak
07-23-2008, 16:55
Здравейте :)

Кажете някакви теми за разговор когато излезна с момиче :-P

и друго дайте някакви идеи как да се запозная с момиче което съм го видял примерно на улицата ? :D

Т.1 от правилника!
swords1010

FeelMyPain
07-23-2008, 16:56
Anub-oO-Arak
Дота ли цъкаш?

NaNa_SladuRana
07-23-2008, 16:56
темата не е за този раздел :)

SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 16:57
И какво е общото със секса?

Biskfitka
07-23-2008, 16:59
може да иска да ебе момичето.... :D

Anub-oO-Arak
07-23-2008, 16:59
Anub-oO-Arak
Дота ли цъкаш?

Да предимно "развитие" ама и дота поцъквам :D

FeelMyPain
07-23-2008, 17:03
Еми братле, щом си от "наште" ще ти дам обективен(надявам се) отговор.
Всичко зависи от момичето.Ако знаеш, че харесва шеги, фърляй майтапи.Ако знаеш, че харесва сериозни теми, почнете да разисквате нещо сериозно(оня ден една мацка ме разби с въпроса "мислиш ли че има невидими сили, които ни заобикалят, но са невидими с просто око?" WTF?!?).
Ако искаш да заговориш непознато момиче на пътя, има една реплика, която 99.9% ти дава сигурен отговор.И тя е - Здравей.
След това може да я попиташ за часа, за огънче, за нещо или някой, абе квото ти дойде на акъла.Само гледай да не я стреснеш с някой прост въпрос. :-D
Айде успех и ако има нещо, момичетата да допълват. :-P

pasii_sladuranata
07-23-2008, 17:08
Всичко зависи от момичето.Ако знаеш, че харесва шеги, фърляй майтапи.Ако знаеш, че харесва сериозни теми, почнете да разисквате нещо сериозно(оня ден една мацка ме разби с въпроса "мислиш ли че има невидими сили, които ни заобикалят, но са невидими с просто око?" WTF?!?).
Ако искаш да заговориш непознато момиче на пътя, има една реплика, която 99.9% ти дава сигурен отговор.И тя е - Здравей.
След това може да я попиташ за часа, за огънче, за нещо или някой, абе квото ти дойде на акъла.Само гледай да не я стреснеш с някой прост въпрос. :-D
точно и ясно :)

MostHated
07-23-2008, 17:13
Anub-oO-Arak
Дота ли цъкаш?

Май прекалено много цъка дота... чак не знае с 1 момиче за какво да си говори.. аххх тая младеж...

pasii_sladuranata
07-23-2008, 17:20
Anub-oO-Arak
Дота ли цъкаш?

Май прекалено много цъка дота... чак не знае с 1 момиче за какво да си говори.. аххх тая младеж...
и това е вариант .. :)

nefchi_bs
07-23-2008, 17:22
олеле...дори да я питаш коя е датата днес пак ще завържеш разгоеор почти 99% е сигорно :-D

айде успех с мацките :-)

pinki
07-23-2008, 18:02
хахахха от наще закопа ме на място :razz: :razz: иначе мн точно \:D/

bunit0
07-23-2008, 18:03
олеле...дори да я питаш коя е датата днес пак ще завържеш разгоеор почти 99% е сигорно :-D

айде успех с мацките :-)
puk i ne e mn trudno :):):)