View Full Version : Какво мислите за EMO стилът ?
DeniSinKa
07-23-2008, 19:09
Какво мислите за EMO стилът познат вече на всички ни ?
Необходимо ли е всичко това ?
Ако не е за металисти,ще е за скинари,емота,чалгаджии,фе� �ъни и т.н.
Няма ли да се спрете вече и да оставите всеки да си живее живота както си иска? :?
soul1199
07-23-2008, 19:13
emi se mi e taq 8)
*SwEeTy_KiTtY*
07-23-2008, 19:14
Необходимо ли е всичко това ?
Необходимо за кого?!
Иначе какво мисля-еми,защо не?!Като стил на обличане и като цяло външен вид много ми харесват...Музиката им е малко "хард" за моя вкус....И крайностите до които стигат не ми се нравят....Но иначе,тъй като не познавам истински емо отблизо,нямам нищо против! :)
huligankata
07-23-2008, 19:15
Има 048549903434947893983 такива теми , както и такива за фешъни, металисти, чалгари ( а не за чалгари май няма,ооооо до утре ше пуснат убедена съм) Хора стига с тия разделения погледнете малко човека, а не стила в който се носи или който слуша .............
По темата - не познавам емота, и все пак като повърхностно мнение - не ми допадат особено. Особено момчетата - женствени са..
деба айде някой да заключе темата, че ако се разговора и ше ми сложат бан вече :x
sladkish_14
07-23-2008, 19:27
Ммм познавам едно момиче - Емо (уж) :-D ..Мнение еми не ми допадат , не ми харесва начина по който тя живее , защото е глупаво да се заключва в тях и да не иска да излезе /с нас или с други../..Това ми се струва глупаво , защото не знае и тя по каква точна причина се държи така , защото се прави на емо или защото иска да и ходат по задника. 8-) .. Мисля,че с времето този мода ще отмине :neutral: ..Та като заключение 8-) не харесвам "емота" :wink:
за момичета добре за момчета не трябва да прекаляват шото са смешни един познат има рибарска кука на устата и прическа на Рияна :smt078
sladur4etyYy
07-23-2008, 19:29
а стига с тия емота бе мамка му във всеки раздел има по нещо за тях- ''бихте ли чукали емо'' ; ''бихте ли тръгнали с емо'' ''кефи ли ви емо прическата ми''....ми не , не ме кефи ! ай стига ве4е, ставате банални :smt015
MoOnLiGhT_ShAdOw
07-23-2008, 19:33
Както казаха преди мен, всеки си има право да мисли, каквото иска, да слуша, каквото иска, да се облича, както иска, да говори, както иска, защото сме демократична страна. И крайно време е някои да се научат, че облеклото или предпочитанията не делят хората на породи, някои от които да са по-добри от други. Щом съществуват, значи си имат своето място под небето. :?
Аз не мога да кажа, че съм съгласна с всеки аспект на мисленето на истинските (не позьорите) емо, но не ми пречат, не са ми навредили, нека си ги има.
haterkata
07-23-2008, 19:40
адски тъпа и безмисленна тема 8)
Няма ли да се спрете вече и да оставите всеки да си живее живота както си иска? :?
+1 :)
BlackaTBW
07-23-2008, 19:44
СТИГА.
Писна ми от вас с вашите МИЛЯРДИ теми за емота, метъли, пънкари, фешъни и незнам още какви. Не сте интересни като направите 4936934та тема за това. Ползвай търсачка.
Аз отново мога да ви кажа, че е тъпо да разделяте хората на това само кой какво слуша, само че никой няма да ме чуе, следователно - няма смисъл.
Дано и тази тема я заключат.
П.П. Ако имаше как да ме чуете, щях да се накрещя с цяло гърло. Май остарявам и не ми издържат нервите вече на такива простотии.
PerfectStrang3r
07-23-2008, 19:46
В стремежа си да бъдете различни станахте еднакви. Това ми е мнението по темата пънкари, метъли, емота, чалгаджий, фешъни, хаусари и т.н.
haterkata
07-23-2008, 19:49
PerfectStrang3r ти от кои си 8) ?
haterkata
07-23-2008, 19:52
или ти си от ония които в стремежа си да не са от никой станаха отново еднакви.и сега предполагам че ще кажеш как ти си със собствен стил и не се влияеш от никой...хъх 8)
sasha_90
07-23-2008, 20:09
Не ми харесва този стил,но пък емовците са свободни да правят каквото си искат.
emi kato cqlo vizqta na emotata e qka..no tova da si 'emo' e prekaleno..ne e nujno 4ovek da si propilqva jivota za edin stil ,kato si misli 4e nqma smisal da jivee i mrazi si4ki i si4ko okolo nego!ima mn koito se pravqt na 'emota' bez da se rejat i prevzemat smisal samo po viziq da sa kato emo koeto e g/d po dobro.. :)
пълна простотия тва резане на вени и сякви такива глупости пффф безмозъ4ни същества :grin: :grin: :oops: :-x
g_antonov
07-23-2008, 21:03
\:D/
по-добре да гледаме себе си,а не другите как се обличат и нз си кво...да,всеки има право на мнение,но по-добре да го запази за себе си :)
Еми емо музиката е готина, но до там... Да си режеш вените, да ревеш за всичко... Тва е смотано и тъпо... И мисля, че никъв емо не си, ако поне не знаеш най-основните групи... Такива ги има много - гримирани, целите в черно и надупчени и вече големите емо дет са... Питаш ги "Funeral For a Friend, A Thorn For Every Heart? Знаеш ли ги?" и те гледат с опулени очи... Е кво емо си тогава ебахти, само за пред другите да видят къв си неповторим... Мисля, че музиката си е най-нормален рок и няма нищо лошо да я слушаш, но също така мисля, че да демонстрираш постоянно ква музика слушаш (а и в повечето случаи изобщо не знаеш за ква музика става въпрос), да се режеш некъв, е тва е смотано и шибано и тия хора дразнят супер мноу... Гледам да не им обръщам внимание, ама...
cherinka
07-23-2008, 22:07
Бива.
Диша се. :)
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 22:10
мина му модата
paranoia
07-23-2008, 22:20
:smt071 She vi utrepam we,s teq emota,bahti,she pochna da gi akam
mi nachina im na oblichane mn me kefi muzikata ne mi dopada osobeno i tfa s rqzaneto na venite samonaranqvaneto i depresiite e ujasno
тъпи депресии... всички емота които познавах сега са ми врагове номер 1 :evil: :o
pandelka
07-24-2008, 06:42
Е няма ли да спрете с тея теми вече???
ПИСНА МИ!!!!
Hrupanka
07-24-2008, 10:08
Като цяло стил като стил и си носи своите особености.През изминалата година , оба4е се навъдиха много фал6ижи емота, които се опитват, неуспе6но да копират истинските имо! Не мойе едно истиснко имо да слу6а 4алга и да си няма понятие от емокор... :? :?