View Full Version : Косми по дупето
zelenooka_princesa
07-23-2008, 19:41
Помогнете... отчаяна съм... вие имате ли косми по задните части? Не са твърде мн, а и са светли, но се забелязват... как да ги махна? Мисля да опитам с крем, но какъв ще е ефекта? Приятелките ми нямат такива проблеми и започвам да си мисля, че аз съм цапната нещо... отганизмът ли не ми е наред та там да съм окосмена... не съм чувала други момичета да се оплакват и да споделят, че там имат косми :(
mysterious93
07-23-2008, 20:01
ами ако трябва да съм честна и аз имам ..не са големи но е кофти защото са черни а кожата ми е доста бяла..и мисля че единственото добро решение е кола маската-козметик :) ако имаш предвид депилаторен крем по добре недей..защото ще има същия ефект като самобръсначката..а ако ще е със самобръсначка по добре недей защото след година две ще си като джунгла отзад а и ще е досадно през ден да ги махаш от там..да не говорим че е и неудобно :-D
zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:06
Не мога да ида на козметик, от малък град съм и има само едно студио тук, където взимат адски скъпо, а и приятелките ми казват, че не са доволни от кола-маската (те си правят на триъгълника), а и представям си кви слухове ще плъзнат, че съм чудовище и имам косми навсякъде :( не искам да ми се подиграват :(
mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:13
Абе глупости ! Козметичката няма да тръгне да разправя на целия град къде имаш и нямаш косми.За какво й е ? Съветвам те да ги махнеш с електро или каква епилация беше,дето след няколко пъти ги премахва напълно.Първо обаче се убеди дали са косми илимъхче.Ако е мъхче и го махнеш,после доживотни мъки.И аз имам мъхче и даже мислех да го махам.Аха-аха да пусна такава тема и видях същата.Отказах се като прочетох мненията.И моите приятелки нямат такива мъхчета и аз си мислих,че нещо съм сбъркана.Донт уъри,ю ар нот алоун. 8-) Махни го с кола маска като за начало.И не се бой-козметичката нищо няма да каже.НО ПЪРВО СЕ УВЕРИ ДАЛИ НЕ Е МЪХЧЕ !
zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:17
Абе глупости ! Козметичката няма да тръгне да разправя на целия град къде имаш и нямаш косми.За какво й е ? Съветвам те да ги махнеш с електро или каква епилация беше,дето след няколко пъти ги премахва напълно.Първо обаче се убеди дали са косми илимъхче.Ако е мъхче и го махнеш,после доживотни мъки.И аз имам мъхче и даже мислех да го махам.Аха-аха да пусна такава тема и видях същата.Отказах се като прочетох мненията.И моите приятелки нямат такива мъхчета и аз си мислих,че нещо съм сбъркана.Донт уъри,ю ар нот алоун. 8-) Махни го с кола маска като за начало.И не се бой-козметичката нищо няма да каже.НО ПЪРВО СЕ УВЕРИ ДАЛИ НЕ Е МЪХЧЕ !
Хах, мерси, но така като гледам са си косъмчета... такива късички и нарядко разположени, но ме дразнят... ще има ли проблем, ако на първо време ги мина с епилатора?
mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:20
Не.Даже е по-добре от бръснач.Някои го дават само със самобръсначката и става....гъз.Само че не те знам как ше издържиш с епилатор и то на такова място.Там е нежна кожа и боли.
zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:28
Аз се успокоих, че не съм единсвената с такива... "аномалии"
Ми в един друг форум четох поста на едно момиче, които си ги минавало със самобръсначка... пак изниквали бързо за 3-4 дни, но не се оплаква космите да стават по-твърди или пък кожата да е загрубяла... защо пък да става на гъз?
~*RoNi*~, епилаторът ми е с охлаждаща глава и масажор и само ме гъделичка, не ме боли :)
mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:33
Еми хубаво махай ги със самобръсначка,остави ги 4-5 дена и после се радвай на гледката. :D Това,че тя не е забелязала,не значи,че космите и кожата й не са станали ужасни.Пак ти казвам може да е мъхче.На колко си ?
zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:39
Ми може и да лъже, но защо да го прави... преди 2 години и пол, когато започнах да се обезкосмявам си махах космите под мишниците със самобръсначка, но кожата ми пак беше мекичка, а и космите не се промениха... не станаха по-гъсти и черни... сега си карам с епилатор де... и не е мъхче, косъмчета са, едни такива ситни, но ме нервят... преди нямах ;/ на 15 съм
mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:44
Може да не е забелязала.Ти наистина ли вярваш на всичко написано по форумите ? :? във всеки случай ми се вижда адски селско да си маха космите по дупето със самобръсначка.Винаги от самобръсначка косъмчетата стават твърди,че и понякога 2-3 излизат от едно и също място.Сигурно от хормонален дисбаланс са се появили.Според мен ще паднат.И аз преди имах едни много досадни мъхчета,дето ги мислех за косъмчета,но се махнаха от само себе си.
zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:50
Ми не съм казала, че вярвам, само споделих какво беше написала.
Когато си карах със самобръсначка при мен нямаше такива проблеми, имам предвид да стават по-гадни космите, но нз дали да опитам и там...
иначе не искам да рискувам да ги чакам сами да се махнат и накрая да не се махнат и да стане по-зле работата... та затова питам
mimkata1234
07-23-2008, 22:01
Я и аз да дам малко акъл. :) Предлагам ви да се намажете по дупето с кислородна вода и да се печете по прашки.Няма значение дали е мъхче или не пак пак ше е русо и няма да се забелязва. (поне аз така си мисля де) :)
Те май говориха за косми около анала. Аз тях си ги махам с кола маска вече. (открих Америка)
Иначе аз имам и на самите бузки косъмчета, но са мънички. Не смятам да ги махам, а към края на лятото като отида 3-4 пъти на нудистки плаж сигурно ще станат съвсем светлички :grin:
mArMaLaDkA
07-24-2008, 08:24
Не,не говорихме за косми около анала.Поне аз не.Говорих за това мъхче по бузките,което се отказах да махам,по простата причина,че като отида на плаж ще станат още по-руси.
да е приятелките ти нямат,верваш ли си
споко нормална си,сички имаме,сама си реши с кво да ги махнеш
Xelliex*
07-24-2008, 08:50
Единственото което мога да кажа е КОЛА МАСКА това е наи-доброто решение 8-)
dqvolski_angel
07-24-2008, 12:08
приятелките ти нямат? ади бе! :D те да не би да са от друга планета/ просто ги е срам да си признаят или никога не са се поглеждали там
Xelliex*
07-24-2008, 13:16
съгласна с горното коментарче :D
rusalchica
07-29-2008, 09:12
:>
wasntme_
07-29-2008, 21:15
да е приятелките ти нямат,верваш ли си
споко нормална си,сички имаме,сама си реши с кво да ги махнеш
+1
sladka Krafka
07-30-2008, 11:57
ami za vinagi nikoga nqma da gi mahne6,no re6enieto e kozmetik naistina... :)
adizitk1
07-30-2008, 12:05
Аз имам мн и даже са черни,но ги бръсна. :? Лошото е,че имам и по гърба мн и се вижда рязка граница.За сега не ми трябва да съм толкоз безкосместа там,пък когато дойде момента,тогава ще му мисля. :D
GetNasty
07-30-2008, 12:43
ква е разликата м/у космите и мъхчетата? :? 8-)
добре де, аз като имам околко анала как да ги махна?!?!?! имайте в предвид,че съм на остров и тук козметик няма- не мога да чакам аз цяло лято да се прибера - купих си кремче но е мноого трудно да стигна до там и изобщо да се наглася- абе досадна работа :? а разликата между мъхче и косми е, че космите са много явни и се виждат от далеч- все едно гледаш главата си, доакто мъхчето е нещо незабележимо и е по цялото тяло- както на момичетата така и на момчетата. като започнеш от бузките на лицето си до коремчето и дупето... освен това са толкова меки,че ако не се загледаш няма да разбереш има ли мъхче или не
Да нямаш ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС ? Поговори с личния си лекар . Една приятелка беше така и имаше и по гърба/гърдите.Оказа се ,че е хормонален дисбаланс .. ех тия хормони 8-)
Vrogue, ако гововриш за мен- не нямам хормонален дисбаланс, не знам защо се чудиш- мъхчета имаме навсякъде, не си ли забелязала :-o имам предвид много малки мъхчета не мъхеще :D:D:D
Josefinne
07-14-2011, 07:01
Ами, да ви кажа, някои хора наистина нямат. Моят приятел няма никакви видими косми по дупето, а има например по гърдите.
Аз веднъж си махах едни косъмчета , които се падат в долната част на дупето и като се изправиш са ти точно под сгъвките на дупето с бръсначка и беше много кофти, защото когато израснаха, започнаха да ме боцкат. от тогава си ги махам с епилатор. Боли, ама е веднъж месечно и е за малко.
В тая връзка бих те посъветвала да си ги махнеш с епилатор, хем ако някой те пипне по дупето няма да боцка :lol: Търпи за хубост! 8-)
Josefinne
07-14-2011, 07:04
добре де, аз като имам околко анала как да ги махна?!?!?! имайте в предвид,че съм на остров и тук козметик няма- не мога да чакам аз цяло лято да се прибера - купих си кремче но е мноого трудно да стигна до там и изобщо да се наглася- абе досадна работа :? а разликата между мъхче и косми е, че космите са много явни и се виждат от далеч- все едно гледаш главата си, доакто мъхчето е нещо незабележимо и е по цялото тяло- както на момичетата така и на момчетата. като започнеш от бузките на лицето си до коремчето и дупето... освен това са толкова меки,че ако не се загледаш няма да разбереш има ли мъхче или не
Абе, по-добре носи бикини, а не прашки , докато си там и това е. А като се върнеш - при козметик и това е. Ама с депилатор недей там.
cherrygloss
07-14-2011, 11:05
Аз за първи път чувам момиче с косми там. Аз нямам и не съм виждала и по плажа.. Не знам.
приятелките ти нямат? ади бе! :D те да не би да са от друга планета/ просто ги е срам да си признаят или никога не са се поглеждали там
+
Аве сички имате,имаме косми там,имаме косми на всякъде,тва е човешно тяло,алоо.Биология не учите ли.Просто на някой са по-големи или по тъмни.
Авторке,хубаво си помисли дали найстина се виждат много че да почнеш да ги махаш.
пп:тъпанари
WishICouldForgetYou
07-15-2011, 22:29
За какво ще ги махаш?
Това 100% е хормонален дисбаланс.
После да не стане така, че да те мързи да си ги махаш.
По-добре изчакай.
eskababy
06-09-2012, 08:15
А може ли някой да обясни какъв е този хормонален дисбаланс... и кога изчезва или нещо такова?
scrooper
06-09-2012, 09:41
^Това са пробеми с хормоните- ниско/ високо ниво, излизащо извън нормите. Това те прецаква малко или много- примерно ти носи косми, килограми, проблеми при забременяване... И трябва да се посъветваш с лекар/ гинеколог, който обикновено ти изписва витамини и противозачатъчни.
Аа, иначе, интересна тема :D
Кола маската е добро решение...
valentinadr
06-10-2012, 09:02
Най -доброто решение според мен е кола маска
Samta_14
08-26-2016, 09:11
Здравейте, виждам че тази тема не е актуална отдавна, но бих искала и аз да попитам за съвет. Преди имах мъхчета или поне леки косъмчета по бузките на дупето и реших че много се забелязват и ги махнах със самобръсначка но работата стана по-зле, няколко пъти съм ги минавала със самобръсначка и един път с депилиращо кремче, резултатът - ужас,а освен това имам и около анала - не мога да обуя прашки.. Виждам че повечето сте за кола маска, но мен ме е срам да отида на косметик, мислих и за лазерна епилация, но не знам рисковете от нея :/
Около анала е най-лесно с лентички и най-ефикасно. Надупваш се, залепваш, захапваш възглавницата и дърпаш! И така повтаряш упражнението докато си ок. Болезнено е казвам го от опит.
Около анала е най-лесно с лентички и най-ефикасно. Надупваш се, залепваш, захапваш възглавницата и дърпаш! И така повтаряш упражнението докато си ок. Болезнено е казвам го от опит.
на veet ли ползваш
Yoana_01
01-02-2017, 15:38
Здравейте, виждам че тази тема не е актуална отдавна, но бих искала и аз да попитам за съвет. Преди имах мъхчета или поне леки косъмчета по бузките на дупето и реших че много се забелязват и ги махнах със самобръсначка но работата стана по-зле, няколко пъти съм ги минавала със самобръсначка и един път с депилиращо кремче, резултатът - ужас,а освен това имам и около анала - не мога да обуя прашки.. Виждам че повечето сте за кола маска, но мен ме е срам да отида на косметик, мислих и за лазерна епилация, но не знам рисковете от нея :/
По бузките на дупето - кола маска.
А покрай анала да имаш колко да имаш!? Не знам защо си го причиняват някой това за няколко косъма да търпят такъв дискомфорт!
всички сте много старомодни
аз анала, краката... всичко съм минал с лазер
с лазер е най-трайно, ефикасно и гладко
и с лазер не се усеща болка!
преди приятеля ми каза че не е хубаво да се бръсна
защото се усещат иглички
то аз затова отидох на лазерна епилация
п.с. момче съм :-D ама обратно :smt053 :oops:
NomNomNom
01-02-2017, 17:28
трябва да пробвам лазер ^ по-добре да не ги махаш, от колкото бръснач
иначе течна кола маска е за тези зони - с лентички не е толкова прецизно + тези на виит - не махат добре, трябва по няколко пъти да минавам една и съща зона на краката. Мисля да минавам на патрони в микровълновата ( тези, които се ползват за машините за топлене+нанасяне).
а самите машинки, има мънички за домашна употреба, майка ми има, ама ако постоянно се местиш, ти е още един излишен боклук в багажа
сериозно ли там не си ги махате?
Yoana_01
02-05-2017, 07:19
сериозно ли там не си ги махате?
Лично аз не ги махам.
gabriella22
02-05-2017, 18:19
Какво тръгнахте веднага за хромонален дисбаланс :D Това са глупости, всеки човек има МАЛКО или МНОГО косми по тялото, няма значение къде и как.. Всеки организъм различно, при дисбаланса нещата са много по-сериозни и най-малкият проблем ще бъде окосмяването :)
divergent
02-05-2017, 19:12
Аз си мислех за самобръсначка, обаче прецених, че ще стане страшно и не е необходимо да си го причинявам. Ама за кола маска не мога да се навия и това си е. Няма как да си стоя така, обаче още не съм открила варианта.
Yoana_01
02-05-2017, 20:28
Аз си мислех за самобръсначка, обаче прецених, че ще стане страшно и не е необходимо да си го причинявам. Ама за кола маска не мога да се навия и това си е. Няма как да си стоя така, обаче още не съм открила варианта.
Точно там между бузките си е болезнено. Не виждам смисъл за няколко косъма на по-невидимо място да си причиняваш дискомфорт.
divergent
02-05-2017, 20:42
Точно там между бузките си е болезнено. Не виждам смисъл за няколко косъма на по-невидимо място да си причиняваш дискомфорт.
Е и аз това си мисля, пък и дето има една дума са два косъма, хаха. Пък и в крайна сметка то на мен не ми пречи, а ако е проблем, ще е на някой друг. :D
Yoana_01
02-05-2017, 20:48
Е и аз това си мисля, пък и дето има една дума са два косъма, хаха. Пък и в крайна сметка то на мен не ми пречи, а ако е проблем, ще е на някой друг. :D
И да не са два както каза да му мисли друг. :lol:
LoadRunner
02-05-2017, 20:49
стой си
на някой може да му харесва
divergent
02-05-2017, 21:06
стой си
на някой може да му харесва
абе едва ли на някой ще му хареса, ама няма да се хабя за всеки, като с появи някой по-специален ще направя този жест хахах.
абе едва ли на някой ще му хареса, ама няма да се хабя за всеки, като с появи някой по-специален ще направя този жест хахах.
Тва прозвуча не както си искала. :д
Yoana_01
02-06-2017, 20:48
Явно някоя и друга свалка е имало ;)
divergent
02-06-2017, 21:01
хаха, нищо, аз си знам какво имам предвид :D
Yoana_01
02-06-2017, 21:06
А да ви кажа мисля да пробвам все пак там лазерната. Но пък ми се вижда доста скъпичко само за тази зона.
А да ви кажа мисля да пробвам все пак там лазерната. Но пък ми се вижда доста скъпичко само за тази зона.
Колко ти искаха.пробвах с лентички получи се уж
Yoana_01
02-12-2017, 06:48
Колко ти искаха.пробвах с лентички получи се уж
Виж тук:
http://incanto.center/promocii/?gclid=Cj0KEQiAifvEBRCVx5up6Ojgr5oBEiQALHw1TvJxYVK OhqDH2b-Bam-U07d_5NV6juUzgxHqi6HJ6UcaAlum8P8HAQ