Влез

View Full Version : Косми по дупето

zelenooka_princesa
07-23-2008, 19:41
Помогнете... отчаяна съм... вие имате ли косми по задните части? Не са твърде мн, а и са светли, но се забелязват... как да ги махна? Мисля да опитам с крем, но какъв ще е ефекта? Приятелките ми нямат такива проблеми и започвам да си мисля, че аз съм цапната нещо... отганизмът ли не ми е наред та там да съм окосмена... не съм чувала други момичета да се оплакват и да споделят, че там имат косми :(

mysterious93
07-23-2008, 20:01
ами ако трябва да съм честна и аз имам ..не са големи но е кофти защото са черни а кожата ми е доста бяла..и мисля че единственото добро решение е кола маската-козметик :) ако имаш предвид депилаторен крем по добре недей..защото ще има същия ефект като самобръсначката..а ако ще е със самобръсначка по добре недей защото след година две ще си като джунгла отзад а и ще е досадно през ден да ги махаш от там..да не говорим че е и неудобно :-D

zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:06
Не мога да ида на козметик, от малък град съм и има само едно студио тук, където взимат адски скъпо, а и приятелките ми казват, че не са доволни от кола-маската (те си правят на триъгълника), а и представям си кви слухове ще плъзнат, че съм чудовище и имам косми навсякъде :( не искам да ми се подиграват :(

mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:13
Абе глупости ! Козметичката няма да тръгне да разправя на целия град къде имаш и нямаш косми.За какво й е ? Съветвам те да ги махнеш с електро или каква епилация беше,дето след няколко пъти ги премахва напълно.Първо обаче се убеди дали са косми илимъхче.Ако е мъхче и го махнеш,после доживотни мъки.И аз имам мъхче и даже мислех да го махам.Аха-аха да пусна такава тема и видях същата.Отказах се като прочетох мненията.И моите приятелки нямат такива мъхчета и аз си мислих,че нещо съм сбъркана.Донт уъри,ю ар нот алоун. 8-) Махни го с кола маска като за начало.И не се бой-козметичката нищо няма да каже.НО ПЪРВО СЕ УВЕРИ ДАЛИ НЕ Е МЪХЧЕ !

zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:17
Абе глупости ! Козметичката няма да тръгне да разправя на целия град къде имаш и нямаш косми.За какво й е ? Съветвам те да ги махнеш с електро или каква епилация беше,дето след няколко пъти ги премахва напълно.Първо обаче се убеди дали са косми илимъхче.Ако е мъхче и го махнеш,после доживотни мъки.И аз имам мъхче и даже мислех да го махам.Аха-аха да пусна такава тема и видях същата.Отказах се като прочетох мненията.И моите приятелки нямат такива мъхчета и аз си мислих,че нещо съм сбъркана.Донт уъри,ю ар нот алоун. 8-) Махни го с кола маска като за начало.И не се бой-козметичката нищо няма да каже.НО ПЪРВО СЕ УВЕРИ ДАЛИ НЕ Е МЪХЧЕ !

Хах, мерси, но така като гледам са си косъмчета... такива късички и нарядко разположени, но ме дразнят... ще има ли проблем, ако на първо време ги мина с епилатора?

mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:20
Не.Даже е по-добре от бръснач.Някои го дават само със самобръсначката и става....гъз.Само че не те знам как ше издържиш с епилатор и то на такова място.Там е нежна кожа и боли.

zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:28
Аз се успокоих, че не съм единсвената с такива... "аномалии"
Ми в един друг форум четох поста на едно момиче, които си ги минавало със самобръсначка... пак изниквали бързо за 3-4 дни, но не се оплаква космите да стават по-твърди или пък кожата да е загрубяла... защо пък да става на гъз?
~*RoNi*~, епилаторът ми е с охлаждаща глава и масажор и само ме гъделичка, не ме боли :)

mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:33
Еми хубаво махай ги със самобръсначка,остави ги 4-5 дена и после се радвай на гледката. :D Това,че тя не е забелязала,не значи,че космите и кожата й не са станали ужасни.Пак ти казвам може да е мъхче.На колко си ?

zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:39
Ми може и да лъже, но защо да го прави... преди 2 години и пол, когато започнах да се обезкосмявам си махах космите под мишниците със самобръсначка, но кожата ми пак беше мекичка, а и космите не се промениха... не станаха по-гъсти и черни... сега си карам с епилатор де... и не е мъхче, косъмчета са, едни такива ситни, но ме нервят... преди нямах ;/ на 15 съм

mArMaLaDkA
07-23-2008, 20:44
Може да не е забелязала.Ти наистина ли вярваш на всичко написано по форумите ? :? във всеки случай ми се вижда адски селско да си маха космите по дупето със самобръсначка.Винаги от самобръсначка косъмчетата стават твърди,че и понякога 2-3 излизат от едно и също място.Сигурно от хормонален дисбаланс са се появили.Според мен ще паднат.И аз преди имах едни много досадни мъхчета,дето ги мислех за косъмчета,но се махнаха от само себе си.

zelenooka_princesa
07-23-2008, 20:50
Ми не съм казала, че вярвам, само споделих какво беше написала.
Когато си карах със самобръсначка при мен нямаше такива проблеми, имам предвид да стават по-гадни космите, но нз дали да опитам и там...
иначе не искам да рискувам да ги чакам сами да се махнат и накрая да не се махнат и да стане по-зле работата... та затова питам

mimkata1234
07-23-2008, 22:01
Я и аз да дам малко акъл. :) Предлагам ви да се намажете по дупето с кислородна вода и да се печете по прашки.Няма значение дали е мъхче или не пак пак ше е русо и няма да се забелязва. (поне аз така си мисля де) :)

jghgh
07-24-2008, 07:29
Те май говориха за косми около анала. Аз тях си ги махам с кола маска вече. (открих Америка)

Иначе аз имам и на самите бузки косъмчета, но са мънички. Не смятам да ги махам, а към края на лятото като отида 3-4 пъти на нудистки плаж сигурно ще станат съвсем светлички :grin:

mArMaLaDkA
07-24-2008, 08:24
Не,не говорихме за косми около анала.Поне аз не.Говорих за това мъхче по бузките,което се отказах да махам,по простата причина,че като отида на плаж ще станат още по-руси.

Madness
07-24-2008, 08:46
да е приятелките ти нямат,верваш ли си
споко нормална си,сички имаме,сама си реши с кво да ги махнеш

Xelliex*
07-24-2008, 08:50
Единственото което мога да кажа е КОЛА МАСКА това е наи-доброто решение 8-)

dqvolski_angel
07-24-2008, 12:08
приятелките ти нямат? ади бе! :D те да не би да са от друга планета/ просто ги е срам да си признаят или никога не са се поглеждали там

Xelliex*
07-24-2008, 13:16
съгласна с горното коментарче :D

rusalchica
07-29-2008, 09:12
:>

wasntme_
07-29-2008, 21:15
да е приятелките ти нямат,верваш ли си
споко нормална си,сички имаме,сама си реши с кво да ги махнеш
+1

sladka Krafka
07-30-2008, 11:57
ami za vinagi nikoga nqma da gi mahne6,no re6enieto e kozmetik naistina... :)

adizitk1
07-30-2008, 12:05
Аз имам мн и даже са черни,но ги бръсна. :? Лошото е,че имам и по гърба мн и се вижда рязка граница.За сега не ми трябва да съм толкоз безкосместа там,пък когато дойде момента,тогава ще му мисля. :D

GetNasty
07-30-2008, 12:43

ква е разликата м/у космите и мъхчетата? :? 8-)

cifff
07-13-2011, 20:20
добре де, аз като имам околко анала как да ги махна?!?!?! имайте в предвид,че съм на остров и тук козметик няма- не мога да чакам аз цяло лято да се прибера - купих си кремче но е мноого трудно да стигна до там и изобщо да се наглася- абе досадна работа :? а разликата между мъхче и косми е, че космите са много явни и се виждат от далеч- все едно гледаш главата си, доакто мъхчето е нещо незабележимо и е по цялото тяло- както на момичетата така и на момчетата. като започнеш от бузките на лицето си до коремчето и дупето... освен това са толкова меки,че ако не се загледаш няма да разбереш има ли мъхче или не

Vrogue
07-13-2011, 20:30
Да нямаш ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС ? Поговори с личния си лекар . Една приятелка беше така и имаше и по гърба/гърдите.Оказа се ,че е хормонален дисбаланс .. ех тия хормони 8-)

cifff
07-14-2011, 05:43
Vrogue, ако гововриш за мен- не нямам хормонален дисбаланс, не знам защо се чудиш- мъхчета имаме навсякъде, не си ли забелязала :-o имам предвид много малки мъхчета не мъхеще :D:D:D

Josefinne
07-14-2011, 07:01
Ами, да ви кажа, някои хора наистина нямат. Моят приятел няма никакви видими косми по дупето, а има например по гърдите.
Аз веднъж си махах едни косъмчета , които се падат в долната част на дупето и като се изправиш са ти точно под сгъвките на дупето с бръсначка и беше много кофти, защото когато израснаха, започнаха да ме боцкат. от тогава си ги махам с епилатор. Боли, ама е веднъж месечно и е за малко.
В тая връзка бих те посъветвала да си ги махнеш с епилатор, хем ако някой те пипне по дупето няма да боцка :lol: Търпи за хубост! 8-)

Josefinne
07-14-2011, 07:04
добре де, аз като имам околко анала как да ги махна?!?!?! имайте в предвид,че съм на остров и тук козметик няма- не мога да чакам аз цяло лято да се прибера - купих си кремче но е мноого трудно да стигна до там и изобщо да се наглася- абе досадна работа :? а разликата между мъхче и косми е, че космите са много явни и се виждат от далеч- все едно гледаш главата си, доакто мъхчето е нещо незабележимо и е по цялото тяло- както на момичетата така и на момчетата. като започнеш от бузките на лицето си до коремчето и дупето... освен това са толкова меки,че ако не се загледаш няма да разбереш има ли мъхче или не

Абе, по-добре носи бикини, а не прашки , докато си там и това е. А като се върнеш - при козметик и това е. Ама с депилатор недей там.

cherrygloss
07-14-2011, 11:05
Аз за първи път чувам момиче с косми там. Аз нямам и не съм виждала и по плажа.. Не знам.

Zarity
07-14-2011, 11:15
приятелките ти нямат? ади бе! :D те да не би да са от друга планета/ просто ги е срам да си признаят или никога не са се поглеждали там
+
Аве сички имате,имаме косми там,имаме косми на всякъде,тва е човешно тяло,алоо.Биология не учите ли.Просто на някой са по-големи или по тъмни.
Авторке,хубаво си помисли дали найстина се виждат много че да почнеш да ги махаш.

пп:тъпанари

WishICouldForgetYou
07-15-2011, 22:29
За какво ще ги махаш?
Това 100% е хормонален дисбаланс.
После да не стане така, че да те мързи да си ги махаш.
По-добре изчакай.

eskababy
06-09-2012, 08:15
А може ли някой да обясни какъв е този хормонален дисбаланс... и кога изчезва или нещо такова?

scrooper
06-09-2012, 09:41
^Това са пробеми с хормоните- ниско/ високо ниво, излизащо извън нормите. Това те прецаква малко или много- примерно ти носи косми, килограми, проблеми при забременяване... И трябва да се посъветваш с лекар/ гинеколог, който обикновено ти изписва витамини и противозачатъчни.
Аа, иначе, интересна тема :D
Кола маската е добро решение...

valentinadr
06-10-2012, 09:02
Най -доброто решение според мен е кола маска

Samta_14
08-26-2016, 09:11
Здравейте, виждам че тази тема не е актуална отдавна, но бих искала и аз да попитам за съвет. Преди имах мъхчета или поне леки косъмчета по бузките на дупето и реших че много се забелязват и ги махнах със самобръсначка но работата стана по-зле, няколко пъти съм ги минавала със самобръсначка и един път с депилиращо кремче, резултатът - ужас,а освен това имам и около анала - не мога да обуя прашки.. Виждам че повечето сте за кола маска, но мен ме е срам да отида на косметик, мислих и за лазерна епилация, но не знам рисковете от нея :/

_ivi_
10-16-2016, 07:29
Около анала е най-лесно с лентички и най-ефикасно. Надупваш се, залепваш, захапваш възглавницата и дърпаш! И така повтаряш упражнението докато си ок. Болезнено е казвам го от опит.

Rabalka
10-31-2016, 09:52
Около анала е най-лесно с лентички и най-ефикасно. Надупваш се, залепваш, захапваш възглавницата и дърпаш! И така повтаряш упражнението докато си ок. Болезнено е казвам го от опит.

на veet ли ползваш

Yoana_01
01-02-2017, 15:38
Здравейте, виждам че тази тема не е актуална отдавна, но бих искала и аз да попитам за съвет. Преди имах мъхчета или поне леки косъмчета по бузките на дупето и реших че много се забелязват и ги махнах със самобръсначка но работата стана по-зле, няколко пъти съм ги минавала със самобръсначка и един път с депилиращо кремче, резултатът - ужас,а освен това имам и около анала - не мога да обуя прашки.. Виждам че повечето сте за кола маска, но мен ме е срам да отида на косметик, мислих и за лазерна епилация, но не знам рисковете от нея :/
По бузките на дупето - кола маска.
А покрай анала да имаш колко да имаш!? Не знам защо си го причиняват някой това за няколко косъма да търпят такъв дискомфорт!

solo_
01-02-2017, 16:36
всички сте много старомодни
аз анала, краката... всичко съм минал с лазер
с лазер е най-трайно, ефикасно и гладко

и с лазер не се усеща болка!

преди приятеля ми каза че не е хубаво да се бръсна
защото се усещат иглички
то аз затова отидох на лазерна епилация

п.с. момче съм :-D ама обратно :smt053 :oops:

NomNomNom
01-02-2017, 17:28
трябва да пробвам лазер ^ по-добре да не ги махаш, от колкото бръснач

иначе течна кола маска е за тези зони - с лентички не е толкова прецизно + тези на виит - не махат добре, трябва по няколко пъти да минавам една и съща зона на краката. Мисля да минавам на патрони в микровълновата ( тези, които се ползват за машините за топлене+нанасяне).

а самите машинки, има мънички за домашна употреба, майка ми има, ама ако постоянно се местиш, ти е още един излишен боклук в багажа

Rabalka
01-08-2017, 07:22
сериозно ли там не си ги махате?

Yoana_01
02-05-2017, 07:19
сериозно ли там не си ги махате?

Лично аз не ги махам.

gabriella22
02-05-2017, 18:19
Какво тръгнахте веднага за хромонален дисбаланс :D Това са глупости, всеки човек има МАЛКО или МНОГО косми по тялото, няма значение къде и как.. Всеки организъм различно, при дисбаланса нещата са много по-сериозни и най-малкият проблем ще бъде окосмяването :)

divergent
02-05-2017, 19:12
Аз си мислех за самобръсначка, обаче прецених, че ще стане страшно и не е необходимо да си го причинявам. Ама за кола маска не мога да се навия и това си е. Няма как да си стоя така, обаче още не съм открила варианта.

Yoana_01
02-05-2017, 20:28
Аз си мислех за самобръсначка, обаче прецених, че ще стане страшно и не е необходимо да си го причинявам. Ама за кола маска не мога да се навия и това си е. Няма как да си стоя така, обаче още не съм открила варианта.
Точно там между бузките си е болезнено. Не виждам смисъл за няколко косъма на по-невидимо място да си причиняваш дискомфорт.

divergent
02-05-2017, 20:42
Точно там между бузките си е болезнено. Не виждам смисъл за няколко косъма на по-невидимо място да си причиняваш дискомфорт.

Е и аз това си мисля, пък и дето има една дума са два косъма, хаха. Пък и в крайна сметка то на мен не ми пречи, а ако е проблем, ще е на някой друг. :D

Yoana_01
02-05-2017, 20:48
Е и аз това си мисля, пък и дето има една дума са два косъма, хаха. Пък и в крайна сметка то на мен не ми пречи, а ако е проблем, ще е на някой друг. :D

И да не са два както каза да му мисли друг. :lol:

LoadRunner
02-05-2017, 20:49

стой си
на някой може да му харесва

divergent
02-05-2017, 21:06
стой си
на някой може да му харесва

абе едва ли на някой ще му хареса, ама няма да се хабя за всеки, като с появи някой по-специален ще направя този жест хахах.

tori
02-05-2017, 21:22
абе едва ли на някой ще му хареса, ама няма да се хабя за всеки, като с появи някой по-специален ще направя този жест хахах.
Тва прозвуча не както си искала. :д

Yoana_01
02-06-2017, 20:48

Явно някоя и друга свалка е имало ;)

divergent
02-06-2017, 21:01

хаха, нищо, аз си знам какво имам предвид :D

Yoana_01
02-06-2017, 21:06
А да ви кажа мисля да пробвам все пак там лазерната. Но пък ми се вижда доста скъпичко само за тази зона.

Rabalka
02-11-2017, 05:58
А да ви кажа мисля да пробвам все пак там лазерната. Но пък ми се вижда доста скъпичко само за тази зона.

Колко ти искаха.пробвах с лентички получи се уж

Yoana_01
02-12-2017, 06:48
Колко ти искаха.пробвах с лентички получи се уж

Виж тук:
http://incanto.center/promocii/?gclid=Cj0KEQiAifvEBRCVx5up6Ojgr5oBEiQALHw1TvJxYVK OhqDH2b-Bam-U07d_5NV6juUzgxHqi6HJ6UcaAlum8P8HAQ