View Full Version : Не мога да сваля килограми
4eere6ka_kiss
07-23-2008, 22:12
На 14 години съм висока съм 1,68 или 1,69 и тежа 55килограма :( :( Върнах се от море и съм още повече с 1кг !! Верно че кокалите ми тежат доста но съм дебела :( Другите казват че не съм но аз имам огледало ! Спортувам но дори да не ям 40 дена въобще няма да сваля килограми ;( ;( ;( Искам да съм слаба но каквото и да правя НЕ СТАВА ! ПОМОЩ !
sladur4etyYy
07-23-2008, 22:23
спортуваш, ходиш на фитнес, и ЯДЕШ! не мазни и т.н. храни, а по-леки. също и плодове и зеленчуци-салатки тва онова :wink: и пиеш мн вода. ако почнеш нищо да не ядеш няма да има никакъв ефект :?
SeXyL[!]Nk@
07-24-2008, 06:23
Мисля,че си идеалните кила за ръстта си.
TheNewReligion
07-24-2008, 06:35
Пффф , не ви ли стана тъпо да пишете едни и същи теми , бе ? Има си търсачка ... :? Ами , естествено , че кйато не ядеш 40 дена няма да свалиш килограми ! Като ти се забави метаболизма , няма как ... :?
е ти кмво спортува 3 дни не свали и уаааааааааа не може уаааа???
и да,качила си едно кило о боже мой какво нещо 1 килограм!!!!!!!!!!!
ти си дебела ужасно дебела си....
..изпикай се и ше го свалиш.. :-o
sexa_na_kompleksa
07-24-2008, 09:12
спортуваш, ходиш на фитнес, и ЯДЕШ! не мазни и т.н. храни, а по-леки. също и плодове и зеленчуци-салатки тва онова :wink: и пиеш мн вода. ако почнеш нищо да не ядеш няма да има никакъв ефект :?
+1. Ако правиш всичко както трябва, няма начин да не свалиш килограми, макар че според мен не си дебела, но това едва ли има значение за теб...
хах преди около 2 месеца реших да отслабвам :-D ии по4нах да си праа 3-4 вида упражнения и да ям здравословно и така около 1 месец ..ии свалих 2-3кг а сега пък искам да ка4вам килограми ..шантава работа :lol:
vij az do predi 3 meseca bqh 65 kg pri rust 166.. :o no ot togava (predi 3 meseca) zapo4nah qko da se zanimavam s trenirovkite sega sum 52 kg i sum visoka 168 :grin: strahotno izglejdam i nai- ve4e se 4uvstvam e za nqkoi moje da sa v pove4ko kilogramite no i az imam kato teb edur kokul i... abe i model stanah :D ta tainata e v sporta , otnosno hraneneto qdoh samo miusli i fitnes zakuski nekfi takiwa 8-)
Irrepresible
07-24-2008, 10:42
ей най се дразня на подобне постове :-x колко искаш да си?!? 40 кила ли !? абсолютно нормлна си си по-добре се отъви от манията си за отслабване!!!
dqvolski_angel
07-24-2008, 11:59
това е решението
MidnightCreep
07-24-2008, 12:04
Нали беше плувкиня от юношеския отбор на Уефски?
Що не питаш тренерите ти?Знаят поне един спортен режим на хранене.
А и щом си "дебела"/не се цупи,сама се нарече така/,що не са ти обърнали внимание досега?
boxiorkata
07-27-2008, 15:14
Ти какво?Анорексичка ли ще ставаш?