View Full Version : Уроци по секс ?!!
Зравейте :) искам да ви питам чувалили сте понятието "Тантрически секс", знаете ли нещо за него , практикувалили сте го и какви впечатления е оставил у вас :P Давайте да ви видим :D
SK0RP10N
07-24-2008, 09:11
Sega shte ti obiasnia za kakvo ide rech:
V kamasutra e obiasneno koe kak tochno da se pravi.Vse edno po zakon.
V tantricheskia sex vsiaka dvoika si go pravi po svoi nachin
UnForgiving
07-24-2008, 09:12
За пръв път чувам за "тантрически секс" , но като се разрових в нета го намерих като нещо свързано с йогата и тантра йога касае секса – по-добър секс, по-екстатичен секс, по “духовен секс” :-D Честно казано определено не ме привлече идеята, но ето линк, на който му е интересно да прочете http://bg-ayp.dir.bg/T1.htm
hahavteen
07-24-2008, 09:17
Бях пускала такава тема преди няколко години и никой не беше чувал за подобно нещо... Явно нещата не са се променили от тогава :D Мда чувала съм, чела съм но така и не съм пробвала макар че ми се иска. Номера е да си намериш подходящ партньор с който да имате истинска духовна връзка и който да не мисли че всичко това са измишльотини...
Ето няколко интересни пози свързани с "Тантричния секс":
Създаване на удоволствие –
Момичето трябва да клекне пред седналата си половинка и да стисне с ръце раменете или врата му. Той трябва да я хване за кръста и да я притегли към себе си, след което да вкара члена си в нея.
Люлка –
От предишната поза, със сплетени ръце един около друг, се наклонете назад и използвайте тежестта си, за да създадете клатещо движение напред-назад като люлка. Позата е много подходяща за продължителен сеанс.
Държане на коленете –
Двамата държите ръцете си като в поза люлка, след което трябва да придърпате коленете на партньорката си към гърдите си и използвате опорната точка за прелестни любовни ритми.
Търкане на бедрата –
Поставяте ходилата на момичето в основата на бедрата си и ръцете – около кръста й, а тя да обхване врата ви със своите ръце. След това трябва да се повдигне и наведе към вас така, че да се притисне плътно и да започне да търка
бедрата ви с краката си.
Движение на краката –
Момичето се отпуска назад, а вие поставяте ходилата й в областта на пъпа и сърцето си. Докато движите краката й нагоре и надолу към себе си, двамата се поклащате напред-назад със сплетени ръце.
Притискане към земята –
Поставяш задните й части на земята и я притискаш през кръста. Момичето те привлича върху себе си като те придържа зад главата с двете си ръце, докато ти я притискаш силно надолу.
Еднакви върхове –
Момичето застава в клекнало положение. Изпъни краката й един след друг. Това движение доставя ограмни наслади.
Разнообразие –
Обърни момичето с гръб към себе си с прибрани крака, като допираш гърдите си до гърба й. Търкай цялото й тяло, започвайки от дланите, докато тя се движи наляво-надясно и нагоре-надолу. Това помага за циркулирането на енергията и
увеличава насладата ви от пълния релакс.
Медена пита –
Обръщате момичето в позата за създаване на удоволствие (която се получава, когато в клекнало положение, момичето е върху теб) и я поставяте клекнала пред вас, и с дясната си ръка вкарвате члена си в нея. След това я подхващате под
коленете със сгъвките на лактите и обгръщате ръцете й със своите. Изпълнявайте любовния акт страстно, като се накланяте напред-назад.
По принцип "Тантричния секс" набляга максимално върху удоволствието на жената.Не съм го практикувал но ми се иска :mrgreen:
Охххх 8-) :oops: Т'ва е много добро.....пък и аз се сещам, че май и в едната част на Американски пай имаше нещо подобно с тантричен секс 8-)
Ми мен нещо не ме радва идеята.. Готова съм да пробвам нещо ново, но не и да ми диктуват какво да правя....
Ми мен нещо не ме радва идеята.. Готова съм да пробвам нещо ново, но не и да ми диктуват какво да правя....
+1 tui 6a e n sku4no :?
amatorium
07-24-2008, 12:02
Практикувам го. Преди време доста, сега просто се наслаждавам на жената върху езика си.
Зравейте :) искам да ви питам чувалили сте понятието "Тантрически секс", знаете ли нещо за него , практикувалили сте го и какви впечатления е оставил у вас :P Давайте да ви видим :D Винаги бих ти дал един урок :D
SpOrTs_GiRl
07-24-2008, 12:49
Не го практикувам, но съм чувала ..
И все пак този вид секс не е за всеки .. Лично мнение. Трябва да има силна духовна връзка между двамата ..
Go Go Go ! Гуруто е в теб !!! :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
DevilWish
07-24-2008, 18:03
Хаха да не си гледал/а Американски Пай?! :Д
Иначе ,достатъчно информация ти дадоха ;)
roltirirang
07-24-2008, 18:09
Тва е няква простотия :o
Sunny_stz
07-24-2008, 21:13
Създаване на удоволствие –
Момичето трябва да клекне пред седналата си половинка и да стисне с ръце раменете или врата му. Той трябва да я хване за кръста и да я притегли към себе си, след което да вкара члена си в нея.
Люлка –
От предишната поза, със сплетени ръце един около друг, се наклонете назад и използвайте тежестта си, за да създадете клатещо движение напред-назад като люлка. Позата е много подходяща за продължителен сеанс.
Tezi sme gi pravili,super sa,naistina se suzdava udovolstvie :)