View Full Version : Наистина ли съм влюбена?
havajskite ga6ti
07-24-2008, 10:02
Въпроса е банален знам..но все пак искам да напиша една историйка.
В нащо даскало има едно момче от горните класове което като го видех пищех от ужас...просто ми беше отблъскващ и противен.Но тук идва интересното...Три седмици преди края на таз година аз си стоях един ден на прозореца и тогава забелязах навън да си тръгва едно ''същество'' с очила,коса до раменете и метълска блузка...Лицето му беше бяло и чисто като порцелан а той се усмихваше леко и гледаше на страни.И познайте кой беше това...момчето от което така се ужасявах.Не можех да повярвам че е той сега като се загледах в него дори не бих казала,че е грозен....напротив.Чувтвото което изпитах не можех да го обясня...но реших че е моментно..Обаче след това като си тръгвахме и го виждах това напрежение се появяваше отново,краката ми се подкосяваха и сякаш света спираше...сега съм помолила една фр да му земе скайпа на 15 септември.Не знам как стана така просто пренебрегнах вида му и открих истинската му красота.Това е душевно...но въпроса е дали е влюбване...защото е много силно?
TheGirlNextDoor
07-24-2008, 10:07
може да е просто увлечение...с времето ще разбереш
кристалното кълбо каза, че не му пука ....
ти ако не знаеш ние ли...
BlackaTBW
07-24-2008, 10:24
Именно.
Странно как си влюбена в някой без да го познаваш. Според мен просто е поредното 'хлътване по готин батко'
xXxScreamxXx
07-24-2008, 10:33
аааааама 4акай малко .. ти въобще познаваш ли го ?! :shock: :?
MartyParty
07-24-2008, 10:38
Не,не е.Ти още не го познаваш.
S_L_A_D_U_R_K_A
07-24-2008, 10:41
На този въпрос трябва сама да си отговориш, ние няма как да сме вътре в теб и да ти кажем какво чувстваш, границата между любовта и омразата е тънка, така че колко му е да си е прекрачила!(Макар и да не си го мразила, ама нали каза, че те отвръщавал)
didi_baby
07-24-2008, 10:43
Като не го познаваш,как ще го обичаш...нещо не се връзва
randomstuff
07-24-2008, 10:44
Prepory4vam ti da gleda6 filma "Edward Scissorhands", tva 6ti otgovori na vyprosa dali naistina si vlubena, a ako ne go razbere6 filma, ti prepory4vam da porasne6 predi da pusne6 pak takava tema -.-'
havajskite ga6ti
07-24-2008, 10:47
Именно.
Странно как си влюбена в някой без да го познаваш. Според мен просто е поредното 'хлътване по готин батко'
Първо изобщо не е готин...ако става въпрос той е човека който не бих забелязала...но казах ви пренебрегнах вида му и това е душевно.Един вид като в приказката ''Гърбушко'' става...но да с времето ще разбера..а това чувтво мога да ви кажа че съм го изпитвала само един път..и тогава повярвайте не беше просто увлечение.....
sasha_90
07-24-2008, 10:50
Според мен е увлечение.
havajskite ga6ti
07-24-2008, 10:51
Prepory4vam ti da gleda6 filma "Edward Scissorhands", tva 6ti otgovori na vyprosa dali naistina si vlubena, a ako ne go razbere6 filma, ti prepory4vam da porasne6 predi da pusne6 pak takava tema -.-'
Гледала съм филма да.И ако се съди по филма май се влюбвам...не го познавам знам,но тия чувтва са много силни...аз просто вникнах в душата му и го обикнах такъв какъвто е заради самия него...обаче да за другите звучи налудничево...
xXxScreamxXx
07-24-2008, 10:55
Гледала съм филма да.И ако се съди по филма май се влюбвам...не го познавам знам,но тия чувтва са много силни...аз просто вникнах в душата му и го обикнах такъв какъвто е заради самия него...обаче да за другите звучи налудничево...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
кат не го познаваш за кфи душевни връзки ми говориш бре ??!?!!? :shock: :? :? :? :?
съгласна съм с мнението на `noтhИng...
:wink:
pandelka
07-24-2008, 11:30
Според мене е моментно увлечение ;) Щото не може да го видиш два п1ти и да кажеш..
Лол Влюбих се ;)
Според мене е моментно увлечение ;) Щото не може да го видиш два п1ти и да кажеш..
Лол Влюбих се ;)
Аааа , може ! Ето давам ти пресен пример - аз се влюбих в теб (жалко, че съм момиче) :-P
soulja_girl4e
07-24-2008, 11:39
е те метълите имат известен чар... или всъщност... както и да е. 8-)
и първия ден те е отвращавал, идва от думата отврат, тоест гнусно, гадно, БЛЯК, пуке и т.н а втория ден хоп! си влюбена в него и то в душевната му красота, без да сте се казвали едно "здравей"? :?
ебахти любовта! :shock: а аз се чудех клошарите кой ги иска 8-)
и първия ден те е отвращавал, идва от думата отврат, тоест гнусно, гадно, БЛЯК, пуке и т.н а втория ден хоп! си влюбена в него и то в душевната му красота, без да сте се казвали едно "здравей"? :?
Аз ги искам ! Видите ли клошар - препращайте го към мен :-P :razz:
PePeLePew
07-24-2008, 11:52
мацка според мен просто ти е симпатичен .... опознайте се .... тогава може да се говори за любов
havajskite ga6ti
07-24-2008, 13:11
Аз ги искам ! Видите ли клошар - препращайте го към мен :-P :razz:
Може да има и готини клошари кой знае? :D (шега).Първо беше ми противен доста време за6ото просто не бях се заглеждала в него по-отблизо.А един ден и то случайно нещата се обърнаха...нз защо стана така може би защото бях се зарекла че този никога не би ми станал симпатичен и тн.И явно ми се е върнало...нз