Влез

View Full Version : Омръзнах ви нали?

ivakavlad
07-24-2008, 16:29
един цитат от книга ще опише по добре въпросът ми като цяло
"Зная, бе братя, много добре ми е известно, че има неща неизбежни, чел съм нещичко и за кармата, години наред съм си блъскал главата над въпроса за семейното щастие, ала все пак едно ми се вижда необяснимо: как тъй човекът, койго до вчера е носил на любимата си букети от рози и е декламирал в коленете й разни там брилянтни поеми за луната, изведнъж започва да й носи спанак или вързана за показалеца си салата, да й подхвърля миризливия си чорап за кърпене и дори да я ругае, задето е счупила иглата на примуса?

- Е, туй вече минава всяка граница на приличието! Какъв е тоя бруталитет в изразните средства?"

това е всичко което исках да кажа приятно четене :P

Jagger
07-24-2008, 16:33
Глей ся има една много лоша черта у мъжете когато охажват жената те и свалят звездите но след като я спечелят те губят желание да и доставят удоволствие защото да не повярваш те си мислят че вече е тяхна това чувство за притежание води до цялото това поведение аз цел живот се опитвам да ги уча на уважение ми грънци ти си знаат техното ми да си трошат главата.... и тфа мии интересно как така може момичетата да гледат толкова повърхностно на нещата казал две думи подмазал са малко и вече им умекфат коленете тц тц тц..... ма така ще да е като повечето дето са човечни и разбират си траят и не правят нищо .....

lqlqlql
07-24-2008, 17:06
Абе ти и да кажеш нещо нищо не става.Казах на една "приятелка" , че гаджето й се чука с друга и тя кво направи мислиш? Каза ми ,че от давна знаела ,че искам да ги скарам..
А по това защо момчетата спират да ухажват момичето- еми защото тяхното вече не е интересно ..Аз така си го обяснявам

f.a.k.e.
07-24-2008, 17:18
off da na mene mi pisna veche ot typite ti filososki temi, ne vijdam nikaf smisal v tqh ...... nqkvi super seriozni..mn me draznish..pochvam da cheta 1 izr..i se otkazvammmmmmmmm

haterkata
07-24-2008, 17:24
щото си тъп/тъпа f.a.k.e. 8)

paranoia
07-24-2008, 17:35
Kopele neshto mi podskazva che imash tvurde svobodno vreme i nikuf lichen jivot...i she izlujesh ako kajesh che ne e taka

pandelka
07-24-2008, 17:40
off da na mene mi pisna veche ot typite ti filososki temi, ne vijdam nikaf smisal v tqh ...... nqkvi super seriozni..mn me draznish..pochvam da cheta 1 izr..i se otkazvammmmmmmmm

+1...виждаме че имаш огромно желание да се изявиш,но айде не ни затормозявай... :-o

NightSky
07-24-2008, 17:59
Мъжът обещава на жената целия свят, докато я ухажва. Но когато постигнат своето, много малко мъже си остават все така мили и галантни.

Jagger
07-24-2008, 18:14
Както се казва не всичко дет плува е риба... винаги ще има различни...

ivakavlad
07-24-2008, 18:25
всъщност принципно нямам почти никакво свободно време само тука от 2-3 дена кадето е малко в повечко и не съм супер сериозен принципно но мисля че точно такива теми трябва да има за да накарат хората да се замислят малко по сериозно над нещата от живота

AFT
07-24-2008, 18:29
Още миналата година ми писна от теб.

lqlqlql
07-24-2008, 18:59
Кво сте се нахвърлили върху човека?!?!?! Това,че вие не мислите за такива неща не значи,че никой не трябва да го прави. Поне се е замислил за нещо по-голямо от него може би ,а не стой и да се оплаква как гаджето му гледала други момчета "странно"

VHack
07-24-2008, 18:59
тука гледам има момичета, които досега не са си намирали някой, който ги обича истински. :-D

LaDy_DaQnA
07-24-2008, 19:59
тука гледам има момичета, които досега не са си намирали някой, който ги обича истински. :-D

Ама VHack реалистично погледнато някой ти обяснява че те обича и тем подобни и ти тъкмо да се вържеш и ти казва че се тъпа русокоска и те праща да лапаш на някого патката.....

Mementomori
07-24-2008, 20:07
Определено това е интересен цитат и доста кресноречиво показва отношенията между една двойка.Как всичко е прекрасно,романтично,хорат а се заклеват във вечна и свята любов,в уважение и доверие.....,но с времето в повечето случаи всияко това е бил просто един неописуем блян,които остава далече в пустата,наречена живот.Двамата влюбени вече са много отегчени от взаимоотшенията си и само обстоятелствата ги принуждават да са заедно или просто жалкият ултиматум,амо по-добре с нея/него,отколкото сам......Явно самотата е по-страшна от безмисленото съжителство с някого възоснова на някогашни позабравени красиви моменти,да,но само с миналото не се живее.....Хора,просто ценете половинките си и не променяйте отношението си заради липса на разнообразие,проблеми и прочие,защото всичко това вие самите може да поправите,да предотвратите края на една любов,гибелта на едно цвете...

ivakavlad
07-24-2008, 20:41
всъщност принципно нямам почти никакво свободно време само тука от 2-3 дена кадето е малко в повечко и не съм супер сериозен принципно но мисля че точно такива теми трябва да има за да накарат хората да се замислят малко по сериозно над нещата от живота

AFT за тебе знам

само искам да допълня поста си някой аджеба замислил се от какъв зор тук от няколко дена пускам сума теми и се впускам в безмисленни спорове ще ви обясня опитвам се да ви накарам малко да поразмърдате сивото с вещество и да помслите малко над нещата от живота който ни заобикалят всеки ден мислите ли че ми пука дали е педалско ако някой си бръсне краката или пъм ми дреме дали някой от половете слага другият под общ знаменател или ми дреме за това какво е мнението на другите за метълите или за някоя от другите теми които съм пуснал отправям хапливи забележки и ръся простотии само за да ви провокирам да се замислите малко за нещата от живота което иначе доста от вас се съмнявам че биха го направили но както и да е

Memento mori! напълно съм съгласен с твойто вждане над нещата по добре нямаше да мога да се изразя

П.П. и ще помоля само едно нещо бе забележки за правописа знам че имам много правописни грешки и пунктуацията я нямам за нищо няма нужда да ме осведомявате за това

това беше от мен за сега мисля че ще ме разберете а пък ако не ме разберете здраве да е

yuyuto
07-24-2008, 20:59

AFT за тебе знам

само искам да допълня поста си някой аджеба замислил се от какъв зор тук от няколко дена пускам сума теми и се впускам в безмисленни спорове ще ви обясня опитвам се да ви накарам малко да поразмърдате сивото с вещество и да помслите малко над нещата от живота който ни заобикалят всеки ден мислите ли че ми пука дали е педалско ако някой си бръсне краката или пъм ми дреме дали някой от половете слага другият под общ знаменател или ми дреме за това какво е мнението на другите за метълите или за някоя от другите теми които съм пуснал отправям хапливи забележки и ръся простотии само за да ви провокирам да се замислите малко за нещата от живота което иначе доста от вас се съмнявам че биха го направили но както и да е

Memento mori! напълно съм съгласен с твойто вждане над нещата по добре нямаше да мога да се изразя

П.П. и ще помоля само едно нещо бе забележки за правописа знам че имам много правописни грешки и пунктуацията я нямам за нищо няма нужда да ме осведомявате за това

това беше от мен за сега мисля че ще ме разберете а пък ако не ме разберете здраве да е
Мен не ме дразниш, спокс... =]

ivakavlad
07-24-2008, 21:56
радвам се за което :P

SabrinaAa
07-25-2008, 08:19
off da na mene mi pisna veche ot typite ti filososki temi, ne vijdam nikaf smisal v tqh ...... nqkvi super seriozni..mn me draznish..pochvam da cheta 1 izr..i se otkazvammmmmmmmm[/quote]

+1...виждаме че имаш огромно желание да се изявиш,но айде не ни затормозявай... :-o [/quote]

miss_asi
07-25-2008, 08:25

+1...виждаме че имаш огромно желание да се изявиш,но айде не ни затормозявай... :-o
+1

ivakavlad
07-25-2008, 09:29

+1

заглавието беше риторичен въпрос принципно

GetNasty
07-25-2008, 09:30

който иска да се замисли над нещо може да гледарич кидс :D

sasha_90
07-25-2008, 12:21
Никой не те кара да четеш.Както знаеш форума има вход и изход.

FairyNymph
07-25-2008, 12:39
На мен пък ми харесва темата - аз и преди съм се замисляла за това и за съжаление съм се сблъсквала с този проблем..и понеже съм от хората, които не седят да чакат нещо да падне от небето и нещата да се променят, говорих с приятеля ми, за да разбера дали не съм нещо аз причината.Предполагам, че при някои мъже може да е на подсъзнателна основа, други просто загубват интерес, трети (колкото и странно да звучи) забравят, четвърти просто го намират за ненужно(вече)..Все още не съм намерила рецепта, така че нека някой с повече опит да сподели, та и ние да намажем :)))
А другото, което е, че коагто връзката е в малко по-напреднал стадий според мен вече не са нужни толкова много мили жестове като преди и подаръци и изненади.Защото други неща придобиват много по-голяма важност, но е много приятно от време на време една роза или романтична разходка и тн :) вие какво мислите