Влез

View Full Version : моля за съвет :(

inatchee
07-24-2008, 20:06
здравейте на всички реших да пиша защото незнам какво да правя.аз съм на 14 и може би ще кажете че съм малка но ... проблема е че си нямам приятел което ме кара да се чуствам много зле понеже всеки има нужда от прегръдка целувка и рамо на което да поплаче но ще кажете че не ми е нужно гадже за това а просто добър приятел но не е така защото и аз искам да съм като другите и да си имам приятел.проблема е че съм малко пълничка а всички момчета е да почти всички харесват слаби момичета и все едно ние като не сме не сме и хора и нямаме право на щастие.ще кажете че е рано че има време но аз немога да продължавам така живея в малък провинционален град и не че няма избор но незнам аз дори и да харесам някое момче то няма сащите чуства към мен ... моля ви ако можете посъветваите ме нещо макар аз сама да трябва да реша проблема си но това е че незнам по какъв начин ... благодаря ви предварително

LaDy_DaQnA
07-24-2008, 20:13
Еми ти си наясно с проблема си! Пълничка си и това ти пречи,а имаш голямото желание за приятел.....)Единственото което мога да ти кажа е щом имаш желание ще намериш и начин...отслабни щом имаш мотивация

kateto7
07-24-2008, 20:20
Трябва да излизаш по-често с приятели и да се забавляваш.И аз си нямам гадже и ми е много яко така,защото отделям повече време за приятелите си.Всичко с времето си!

Irrepresible
07-24-2008, 20:22
преди година бях на същата възраст в същото състояние :o начина е здравословно хранене и упражнения-за повече подробности-лс :) светът в днешно време така е устроен че ако си по-пълна си аут освен ако не си курва ;) вярвай ми след като отслабнеш живота ти ще се промени цялостно....казвам ти защото вече минах по този път....

inatchee
07-24-2008, 20:29
Трябва да излизаш по-често с приятели и да се забавляваш.И аз си нямам гадже и ми е много яко така,защото отделям повече време за приятелите си.Всичко с времето си!

излизам забавлявам се но ...

PePeLePew
07-24-2008, 20:36
здравейте на всички реших да пиша защото незнам какво да правя.аз съм на 14 и може би ще кажете че съм малка но ... проблема е че си нямам приятел което ме кара да се чуствам много зле понеже всеки има нужда от прегръдка целувка и рамо на което да поплаче но ще кажете че не ми е нужно гадже за това а просто добър приятел но не е така защото и аз искам да съм като другите и да си имам приятел.проблема е че съм малко пълничка а всички момчета е да почти всички харесват слаби момичета и все едно ние като не сме не сме и хора и нямаме право на щастие.ще кажете че е рано че има време но аз немога да продължавам така живея в малък провинционален град и не че няма избор но незнам аз дори и да харесам някое момче то няма сащите чуства към мен ... моля ви ако можете посъветваите ме нещо макар аз сама да трябва да реша проблема си но това е че незнам по какъв начин ... благодаря ви предварително

ами мойто момиче .... ДОБРЕ ДОШЛА В СВЕТА НА МАТЕРИАЛИСТИТЕ да така ..... отслабни .... ако иксаш да си харесвана и желана.... иначе по мое мнение дебеличките момичета им се налага да правят много работи за да привлечат внимание ... ама си малка за да ти кажа тази тайна

sladku_bebzi
07-24-2008, 20:41
Сиг се целиш мн на високо,
нз и аз.. :(

sladur4etyYy
07-24-2008, 20:49
Сиг се целиш мн на високо,
нз и аз.. :(

като ги знам пове4ето хора, даже и да не се цели мн високо, пак може да няма успех, защото наистина външния вид оказва значение. както ти казаха по-горе, постарай се да отслабнеш. най ве4е ти трябва воля! ако някой път ти се прийска да зарежеш упражнения,диети и вси4ко, си спомни колко силно иска6 да сбъднеш желанието си. и най-ве4е-спри да се притесняваш толкова, мисли позитивно, излъ4вай самоувереност. това е от мн голямо зна4ение :wink:

nikinkaa
07-24-2008, 20:50

ами мойто момиче .... ДОБРЕ ДОШЛА В СВЕТА НА МАТЕРИАЛИСТИТЕ да така ..... отслабни .... ако иксаш да си харесвана и желана.... иначе по мое мнение дебеличките момичета им се налага да правят много работи за да привлечат внимание ... ама си малка за да ти кажа тази тайна

знаеш ли значението на думата 'материалист' ?
искаш да кажеш "Повърхностни хора" ;)
по темата: не се подлагай на изтощителни диети !
не яж калорични неща !
разделно хранене .
КаТо се "изваеш" , момчетата ще забележат.Поне мое мнение.
Пп за момчета има време ;)

GregoryHouse
07-24-2008, 21:00
преди година бях на същата възраст в същото състояние :o начина е здравословно хранене и упражнения-за повече подробности-лс :) светът в днешно време така е устроен че ако си по-пълна си аут освен ако не си курва ;) вярвай ми след като отслабнеш живота ти ще се промени цялостно....казвам ти защото вече минах по този път....

Дебела курва?! Ти от коя планета си? Май не е от Слънчевата система!?!

По темата ще кажа...има хора които ще те харесат заради това каква си а не как изглеждаш...външния вид просто е помощно средство да те забележат...вариянтите са ти два
- отслабваш...как си е твоя работа не съм диетолог...

- откриваш друг начин да привличаш момчетата...а има много...мога да ти ги кажа...но е по хубаво да ги откриеш сама...

П.п. Това е обаче ако си малко пълничка а не ллоена топка...има огрооомна разлика и хора с подобен на твоя проблем обичат да смекчават това като се изразяват...с изразите "леко пълничка."

h0t_lipS~anD_kisSes
07-24-2008, 21:30
Мм има едно момиче което е също пълничко амаа по характеер .. ее направоо върха! Спросто с неяааа ... ше се спукаш да се смееш. С няколко думи: има много як характер!
Илии и ти стани забавна илии отслабни! :-)

GameMaster
07-24-2008, 21:36
Em vij sega...Az 1 mesec nqkade predi da stana na 16 si namerih priqtel.Toest da otochnq toi proqvi interes i taka de...Razbiram che mnogo hormoni bushuvat v teb :-D No kakvo da se pravi sveta ne e spravedliv sprqmo vsichki.Az moga samo 1 da ti kaja...Gledai pozitivno i s usmivka,a shtastieto...To shte ti se usmihne nqkoi den ;-)

cherinka
07-24-2008, 21:37
По принцип всички дебели сме много забавни. 8-)

GregoryHouse
07-24-2008, 21:42

Не съм съгласен съвсем...срещал съм дебели който са пълна скръб...

djfly
07-24-2008, 21:43
Всички леко пълнички да си пускат снимки и ние да оценяваме дали имат нужда от диети.Само да не станете анорексички от голямото желание да отслабните,това вече е много лошо.

GregoryHouse
07-24-2008, 21:45
Всички леко пълнички да си пускат снимки и ние да оценяваме дали имат нужда от диети.Само да не станете анорексички от голямото желание да отслабните,това вече е много лошо.

В качеството на какви ще правим това? Всеки да си преценява за него...

cherinka
07-24-2008, 21:48

Не съм съгласен съвсем...срещал съм дебели който са пълна скръб...
хахххахаа
Е, нз, ти сигурно ги предразполагаш така. 8-)

smal_girl
07-24-2008, 21:52
mili4ka i az bqh kato teb smisal i az sam palni4ka i kaji re4i do onq den nali si nqmah gadje oba4e to se slu4i prosto kakto se kazva za vseki vlak si ima patnici ne spirai da vqrvq6 v tova i nali zn nadejdata vinagi umira posledna taka 4e spox nqkoi den 6te bade6 istinski 6tastliva kakto sam az sega :) :) :grin: :grin:

GregoryHouse
07-24-2008, 21:57
mili4ka i az bqh kato teb smisal i az sam palni4ka i kaji re4i do onq den nali si nqmah gadje oba4e to se slu4i prosto kakto se kazva za vseki vlak si ima patnici ne spirai da vqrvq6 v tova i nali zn nadejdata vinagi umira posledna taka 4e spox nqkoi den 6te bade6 istinski 6tastliva kakto sam az sega :) :) :grin: :grin:

Влакове че има има....ама те си минава,минават,минават,мин� �ват...от теб зависи дали ще се качиш.......или от тоя дето е опрял пистолета в главата ти :razz:

gPa3HuTeJl
07-24-2008, 23:46
... прасета.... всичките в буркани и в мазета...

4ervei4e
07-25-2008, 00:24
Здрасти,момиче :-) Ами значи и аз имах подобе проблем и съм напълно съгласна с едно от мненията (новичка съм,не ми е много ясно това с цитирането 8-) ) Отслабнеш ли,живота ти се променя.Аз бях така със кривите си зъби.Отне ми 2 години,много сълзи и сила,но сега живота ми е различен.Хората искат промяна.Отнема време,но си заслужава.Просто имай вяра в себе си и знай,че нещата не стават от днес за утре.Имаш година да отслабнеш и после през най-славните ти години ще си заобиколена от вниманието,което искаш.Но истината е само една-отслабни!Успех :-) :-) :-)

miss_asi
07-25-2008, 05:53
Сега искаш приятел след време ще започнеш да не искаш.Та по въпроса щом смяташ че си пълничка-отслабни с някое друго килограмче.Въпреки че не мисля че това е проблема-според мен той е там че всичките ти приятелки си имат гадже а ти си нямаш.Няма да каже че си малка защото според мен не е така.Успех! :-)

Cvetito53
07-25-2008, 11:21
Tova 4e si palni4ka ne ti pre4i!Ne si edinstvenata koqto da e debela ili bez priqtel!6te doide i tvoq princ spokoino ne se ot4aivai!Izlizai,zabavlqvai se i se radvai na jivota!6te sre6tne6 i tvoq 4ovek,toi te 4aka nqkade tam ...... :):):) uspeh v tarseneto :):):)

fenkatakrisi952
07-25-2008, 11:23
Промени външния си вид.Така ще добиеш самочувствие и ще си по-уверена :)

Irrepresible
07-27-2008, 20:07
Gregoryhouse много извинявай но като не си бел дебел по-добре мълчи да виждала съм дебели курви второ,тея приказки че като си дебела ще те харесат-забрави ги и аз бях забавната дебеланка,но защо никой не ме загледа :-x тоя свят иска само едно да отслабнеш!!!-много ще ревеш но друг начин няма после ще си нов човек 8) след като свалих 11 кила се чувствам много по добре защото през целия ми живот досега това е била мечтата ми-да се видя слаба и мога гордо да заявя че я постигнах!!!