View Full Version : Kakvo stava sled kato toi/tq kaje NE
rumenceto0o
07-24-2008, 21:56
predstavete si 4e tuko 6to ste predvojili na nqkoi da izlezete ili ste ilizali i mu predlagate da stanete gadjeta i toi/tq otv1rne NE
KAKVO PRAVITE TOGAVA?
KAK SE D1RJITE EDIN S DRUG?
Бой по кратуната! Да види той хубаво ли е 'га е лошо! :lol:
GregoryHouse
07-24-2008, 22:00
Почвам да чупя всяка една от 206-те му костици докато не си промени мнението...
UnABooMBeR
07-24-2008, 22:08
Ами държиш се всеедно нищо не е станало и ако още там искаш да сте гаджета много продължваш да сваляш.(Поне аз така направих след като ме отряза 3-пъти и не стана работата и тръгнахме и са се обичаме)
PePeLePew
07-24-2008, 22:18
зачеквам я от тефтера и отивам при следващата от списъка :D :D :D
cherinka
07-24-2008, 22:20
Преживяваш го.. преглъщаш го.. а може и да го лапнеш. :)
punkrock
07-24-2008, 22:40
Заебавам го и продължавам напред.
няма не, целия! :?
ахахха
върна ме назад във времето :)
по темата:
Започваш да пишеш смс след смс, докато не му задръстиш телефона, да види лесно ли е тогава.
А като го засечеш му пееш - "Пратих 100 смс-а, кажи къде са, дали четеш ги понеее..."
Гот ит?
sladku_bebzi
07-24-2008, 23:11
Е ти едва ли ще кажеш
'аре да си станем гаджета"
тва е адски тъпо..
Като искаш да тръгнеш с някой,
оставяй му вратички,
за да може ако иска да те отреже,
поне да не е директно!
gerinceto
07-24-2008, 23:14
Ами държиш се всеедно нищо не е станало и ако още там искаш да сте гаджета много продължваш да сваляш
gPa3HuTeJl
07-24-2008, 23:44
..mu predlagate da stanete gadjetа
- Искаш ли да си станем гаджета :?:
- Ами Не :!:
- А защо :?:
- Еми така :!:
- Е защо де, аз те харесвам :?:
- Казах не искам, ГРОЗЕН СИ :!:
с1щото се1 ...
- Лапааааай
- Не искам :!:
- Лапааааай
- Мирише :!:
- Лапааааай
- Добре :!:
didi_baby
07-25-2008, 04:52
Ми аз не предлагам,но ще се държа нормално и с него и без него живота продължава :)
miss_asi
07-25-2008, 05:46
За да не видят че си сломен/а се правиш че нищо не е станало.Игнорираш дадения човек.
NeLLy_BaBy
07-25-2008, 06:03
Ами нормално, както и преди да говорим по този въпрос. АТова че не се е получило м/у нас няма да промени мнението ми за него.
LaDy_DaQnA
07-25-2008, 07:10
няма не, целия! :?
ama tfa...nikrologa me ubi :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: am kato kaje ne... rpimirqa6 sa i tfa e
pandelka
07-25-2008, 07:29
Хах..Ми ако ми каже не..ше си търса друг и хич няя да ми пука..може в началото да ми стане малко гадно..ама са няя се срина от рев :D
Ами държиш се всеедно нищо не е станало и ако още там искаш да сте гаджета много продължваш да сваляш.(Поне аз така направих след като ме отряза 3-пъти и не стана работата и тръгнахме и са се обичаме)
Със нахалство към прогрес :) :grin:
И само не разбрах какво общо има излизането на кафе,със започването на нова връзка...
miss_asi
07-25-2008, 07:31
Хах..Ми ако ми каже не..ше си търса друг и хич няя да ми пука..може в началото да ми стане малко гадно..ама са няя се срина от рев :D
Е тва е!
върна ме назад във времето :)
ти с тфа ли си се занимавала преди 8-)
мно'о ясно
каквото и да имаш предвид под "тфа"
бОли ме! Да си бара хуя! 8-)
**Naley*
07-25-2008, 17:10
До сега не ми се е случвало,дано не ми се и случва де :) Ще ми е доста гадно,но се преживява
Еми продължаваме напред и това е... :(
cinderella_gugutka
07-25-2008, 18:40
еми...ако ми каже не си търся някой който да ми каже да :)
Spider4eto
07-25-2008, 19:09
Ще рева 1 ден и на следващия вече няма да ми пука 8-)
Хах..Ми ако ми каже не..ше си търса друг и хич няя да ми пука..може в началото да ми стане малко гадно..ама са няя се срина от рев :D те го е отговора 8-)
FataMorgana
07-25-2008, 19:18
molq zabelejete podpisa i!
molq zabelejete podpisa i!кво да и гледаме? хубав подпис с червени букви :lol:
Ми аз не предлагам,но ще се държа нормално и с него и без него живота продължава :)
+1
sasha_90
07-25-2008, 19:24
Досега не ми се е налагало да предлагам и не вярвам да стане.Ако стане и ми откажат-продължавам напред.
FataMorgana
07-25-2008, 19:25
predstavete si 4e tuko 6to ste predvojili na nqkoi da izlezete ili ste ilizali i mu predlagate da stanete gadjeta i toi/tq otv1rne NE
KAKVO PRAVITE TOGAVA?
KAK SE D1RJITE EDIN S DRUG?
mi az ne predlagam az samo priemam kato me popitat
6toto po4ti nikoga ne praq p1rvata stupka ..a kat q napraq posle zabivam 6toto ne iskam da mu se lepq...edin vid ako se interesuva da me tursi ako ne mi zdrave da e ,zavisi koi e se nqkak 6e go preodoleq ama nikoga ne bih
predlojila
fenkatakrisi952
07-26-2008, 08:20
Ако наистина много го харесвам не спирам ,но не го показвам-ставам му нещо като най-добра приятелка.И можеби като се упознаем ще се получи нещо
:grin: :grin: :grin:
time2rock
07-26-2008, 08:27
Е неможе ли да си остенете просто приятели. :)
ЕДИТ:Същото като горния пост е моето,само дето не го скивах по-рано :)
maharbal
07-26-2008, 08:29
Бахти тъпата тема.
temata si e super.
po temata: navivash opashka i trygavsh v obratna posoka. V nachaloto malko se otchujdavash, zashtoto oshte ti e gadno che te eotrqzala, no posle ti idva akyla i se seshtash che pone ste priqteli :) Eeee osven ako ne ti e zabila shamar predi tova 8-)
xXxScreamxXx
07-26-2008, 08:52
Е ти едва ли ще кажеш
'аре да си станем гаджета"
тва е адски тъпо..
Като искаш да тръгнеш с някой,
оставяй му вратички,
за да може ако иска да те отреже,
поне да не е директно!
оооооооооооо порярвай ми има индивиди дет още го ползват тоя лаф :lol: :lol:
Седим си аз и ''пича'' :D и по 1 време тоз кат изтърси : аааааааааабе искаш ли да станем гаджета ... ?!
:lol: :razz: :lol: Олееее ама тогава ест не се изсмях та имах огромния късмет да ми звънне тел-а то4но тогава :grin: :grin:
_FaShIoN_
07-26-2008, 09:44
Попринцип не аз ходя при момчетата,ами те идват при мен... :D Но ако стане нещо такова ще се правя,че нищо не е станало,макар и да ми пука за него,ще се дъража така че все едно ми е се тая,защото ако види че ми е гадно много ще му се вдигнат акциите....Но пък ако много силно и наистина искам да съм с него,ще продължа да се боря.. :)