Влез

View Full Version : Болеести

gerinkata92
07-25-2008, 14:13
Здравейте от мен!Въпросът ми е дали от рано започнат полов живот могат да се получат някои заболявания по половата система(нямам в предвид венеричеки) а и не от толкова рано започнат.Благодаря предварително :-P

cooool
07-25-2008, 20:50
Тъй като гледам ранния секс те е ударил по-нагоре. Венерическите болести са, полово предавани болети. И на 50 да започнеш да правиш секс, партньора ти ако е болен и ти ще се заразиш.. Пък и според мен трябва да си малко "болен" за да започнеш секс рано (12-13)..

gerinkata92
07-26-2008, 12:21
Тъй като гледам ранния секс те е ударил по-нагоре. Венерическите болести са, полово предавани болети. И на 50 да започнеш да правиш секс, партньора ти ако е болен и ти ще се заразиш.. Пък и според мен трябва да си малко "болен" за да започнеш секс рано (12-13).. а според теб кои са годините за не толкова ранния секс? :?

flowerchence
07-26-2008, 19:44
Тъй като гледам ранния секс те е ударил по-нагоре. Венерическите болести са, полово предавани болети. И на 50 да започнеш да правиш секс, партньора ти ако е болен и ти ще се заразиш.. Пък и според мен трябва да си малко "болен" за да започнеш секс рано (12-13)..

+1 Наистина няма значение от възрастта за това какви болести можеш да си лепнеш...иначе за нормалната възраст за започване на полов живот за мен лично над 16-17 години

LadyDy
07-28-2008, 08:09
Има риск от ранички или рак на шийката на матката, при много рано започване на полов живот!!!