Влез

View Full Version : Тече и кръв след 1вия път ...

adidasss
07-25-2008, 16:38
Здравейте ... значи вчера го направих за 1ви път с момиче на което също и беше за първи път ... обаче ... днес продължава да и тече кръв от вагината ... нормално ли е ? Моля ви за свестни отговори :/

FeelMyPain
07-25-2008, 16:39
Ми ти биричка ли искаш да тече?

adidasss
07-25-2008, 16:42
Сериозно питам ... нормално ли е ?

И до колко дни след акта ще спре горе долу ? :s

FeelMyPain
07-25-2008, 16:46
Колко килограма и колко е висока?

gPa3HuTeJl
07-25-2008, 16:50
Една коркова тапа отдолу и ш'е спре да тече..

NaNa_SladuRana
07-25-2008, 16:50
при всеки е различно,не мога да разбера защо всяко момиче се страхува,какво толкова нали и тече кръв веднъж в месеца?!

ThunderGoddess
07-25-2008, 17:02
Дае, подкрепям мнението на Нана. Превръзката и айдееее :D :D :D

rozova_lady
07-25-2008, 17:04
Да това е съвсем нормално,на някои им продължава кървенето дори по 3-4 дена като всеки ден намалява,а има други пък които се разминават с 4-5 капки кръв и това е,и колкото и странно да звучи има и момичета които не им тече и грам кръв,това е разликата ни в организмите,не се притеснявай просто нейния химен може да е бил по здрав и еластичен и за това да кърви,ще спре няма къде да иде.

SpOrTs_GiRl
07-25-2008, 17:15
Спокойно, нормално е разбира се .. При мен беше около 3 дни - при други момичена например няма ... Различно е .. А вие защо не прочетохте малко преди да го правите, че задаваш такива елементарни въпроси??

rozova_lady
07-25-2008, 17:17
Това ни най-малкото са елементарни въпроси,това е нормално да се чудят и да се притесняват,човек се учи докато е жив,не го забравай!

SpOrTs_GiRl
07-25-2008, 17:25
Това ни най-малкото са елементарни въпроси,това е нормално да се чудят и да се притесняват,човек се учи докато е жив,не го забравай!
Най-малкото, момичето трябва да знае преди да го направи за последствията след това .. А това, че е възможно след това да има кръв .. или по-скоро зацапване по бельото е елементарно ....... Би трябвало да го знае !

rozova_lady
07-25-2008, 17:29
Най-малкото, момичето трябва да знае преди да го направи за последствията след това .. А това, че е възможно след това да има кръв .. или по-скоро зацапване по бельото е елементарно ....... Би трябвало да го знае !
Момичето не е медиум да знае колко време ще я има тази кръв,и дали ще я има както казах има всякакви видове организми,и нормално да се притесни,а ние мисля че сме за това в този форум да си помагаме кой с каквото може,а не да се пресмиваме и да казваме че това са елементарни неща които трябва да знаят...за да се допита тук значи не са информирани достатъчно.

FeelMyPain
07-25-2008, 17:31
Момичето не е медиум да знае колко време ще я има тази кръв,и дали ще я има както казах има всякакви видове организми,и нормално да се притесни,а ние мисля че сме за това в този форум да си помагаме кой с каквото може,а не да се пресмиваме и да казваме че това са елементарни неща които трябва да знаят...за да се допита тук значи не са информирани достатъчно.
Добре, че аз съм медиум да им разясня нещата 8-)

rozova_lady
07-25-2008, 17:34
Добре че имаме и медиуми иначе незнам какво щяхме да правим :grin: :razz:

SpOrTs_GiRl
07-25-2008, 17:35
Напълно съгласна съм с теб, че сме тук, за да си помагаме, а не да критикуваме .. И да, момичето не е медиум - но мамка му трябва да го има в предвид .. Да тръгнеш да правиш секс без да знаеш какви могат да бъдат последствията .. Това е елементарна сексуална култура, не е някоя болест, която не можеш да произнесеш, камо ли да знаеш какво представлява ..
Айде стига безсмислени спорове .. :) Извинявам се за СПАМ-а .. Извинявам се и на розовата_лейди .. :)

alex-X
07-25-2008, 17:45
Незнам много по този въпрос,но предполагам,че не е нормално!!! :?

SpOrTs_GiRl
07-25-2008, 17:49
Нормално е !!!! Не плаши излишно хората, като не си запознат/а ..

rozova_lady
07-25-2008, 17:49
я прочети малко из нета,и се образовай и тогава ръси съвети

love_shu
07-25-2008, 20:46
Нормално е !!!! Не плаши излишно хората, като не си запознат/а ..

+1 :-)

Nedko0o
07-25-2008, 21:41
6те и мине спокойно

Rebirthing
07-25-2008, 21:47

Глупости, напълно нормално е!

SK0RP10N
07-25-2008, 21:48
Momicheto da slaga tampon.Normalno e parvite 1-2 dni

alex-X
07-26-2008, 17:28
Не не мисля че е нормално но щом някои знаят повече от мен и могат да дават съвети нека дават,и нека момичето мисли за нормално тва пък после да му мисли. Според мен по-добре идете на лекар,защото тук всеки казва различно :)

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 17:30
Не не мисля че е нормално но щом някои знаят повече от мен и могат да дават съвети нека дават,и нека момичето мисли за нормално тва пък после да му мисли. Според мен по-добре идете на лекар,защото тук всеки казва различно :)
Глупости .. Какъв лекар те гони пък тебе .. Абсолютно нормално е, не плаши излишно хората !! Ще вземат да ти повярват ..

alex-X
07-26-2008, 18:44
Незнам какъв лекар ме гони,обаче в тоя сайт всеки казва различно.Един казва няма нищо друг казва има и то е сериозно.Какво ще им стане ако идат на лекар???Ти кат не искаш недей ходи ама те да си решат за себе си,а не ние за тях. :)

InDo
07-26-2008, 18:58
Ще отмине голямата работа ще и спре,няма да се плашиш........ 8) :o :)

bunit0
07-26-2008, 19:00
ша и мине 06те няколко .... и после е готова за........ :P :P :-P :P

adidasss
07-26-2008, 23:53
Благодаря ви на всички :)

nestle
07-27-2008, 09:09
ем да нормално е на мен ми тече 4 след това.... ;)

i_love_you_baby____
07-27-2008, 12:28
Спокойно, съвсем нормално е. На една позната й тече дори 4-5 дена след това. :wink:

gerinceto
07-27-2008, 12:33
spored men e normalno da i teche kruv i na drugiq den,vse pak e bilo purviq i put.ako ne spre oshte 1-2 dena da se konsultira s lekur

sladkish_14
07-27-2008, 12:36
Нормално е ,не се притеснявай .. :)

adidasss
07-27-2008, 12:49
Вече спря :) Благодаряяя