View Full Version : Искам да ги запозная,но ме е страх,защото е от друга религия
sladka_izmama
07-25-2008, 19:06
занимавам се от доста време с едно момче наще незнаят защото не е нищо сериозно искам да им споделя защото с всеки изминал ден се привързвам все повече към него ,но не мога защото е от друга религия и ме е страх как ще реагират..притеснявам се :?
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
UnABooMBeR
07-25-2008, 20:30
Ми едва ли ще одобрят ако са религиозни ама ако не са споко няма да им пука.
Pliok0019
07-25-2008, 20:32
Оф...Зарежи го. Какви са тези турци...
UnABooMBeR
07-25-2008, 20:34
Може да е еврейн ,не е задължително да е турчин (иначе ако е турчин го зарежи) :D
Може да е еврейн ,не е задължително да е турчин (иначе ако е турчин го зарежи) :D ако е чифут по зле...
Wrathchild
07-25-2008, 20:41
Може и будист да е... знае ли човек.
Впрочем има евреи и евреи. Познавам и от двата типа, на едната с кеф ще й счупя главата ако я видя някъде отново, а другата ми е най-добра приятелка и е наистина свестен човек, цял живот е живяла в България и дори си празнува Коледа и Великден, няма да кажеш, че има нещо общо с евреите.
Оф, не ми говорете за евреи! Един тъп американец (евреин) ни преподаваше тая година и ми прецака успеха,щот на целия клас беше намалил оценките => имах 5. о.О Да го в тъпака!
По темата: "Оф...Зарежи го. Какви са тези турци..." - agree.
ако е турчин - :smt067
ако е еврей - направи си сапун
Ако е свястно момче, защо пък да не бъдеш с него :) Само че преди да го запознаеш с родителите си, ти го опознай добре, да не стане така че го запознаваш с тях и след 2 седмици - ами не сме заедно :-o Мисля, че родителите ти са достатъчно зрели и умни, за да преценят колко струва още от 1-та среща с него и дали ще е проблем, ако е турчин, евреин или там какъвто е :) Успех :)
mirelchety
07-25-2008, 21:32
Ако е свястно момче, защо пък да не бъдеш с него :) Само че преди да го запознаеш с родителите си, ти го опознай добре, да не стане така че го запознаваш с тях и след 2 седмици - ами не сме заедно :-o Мисля, че родителите ти са достатъчно зрели и умни, за да преценят колко струва още от 1-та среща с него и дали ще е проблем, ако е турчин, евреин или там какъвто е :) Успех :)
Напълно съм съгласна :) :) :)
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:33
ш'о к'ва религия е :?:
Да не е OsamaBenLaden's Style :?:
Някоя вечер как си ядете и оня му прищрака да ви дигне у в1здуха...xhahxha
VinDiesel
07-25-2008, 21:38
Половината коментари са за боклука.Няма значение какъв е всички сме хора на този свят с изключение на циганите де.Предполагам не е циганин запознай ги :)
paranoia
07-25-2008, 21:40
Тея турци не само парламента завзеха ми и жените ни взеха пу резани копелдаци
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:41
Половината коментари са за боклука.
You don't respect our thoughts.... You're ASSHOLE... I HATE YOU !!!! :cry:
Половината коментари са за боклука.Няма значение какъв е всички сме хора на този свят с изключение на циганите де.Предполагам не е циганин запознай ги :)всички сме хора на този свят и бедни и богати, и всички имаме сърца и бедни и бодатиииииии
http://www.data.bg/f.php?fid=17716414
paranoia
07-25-2008, 21:45
Половината коментари са за боклука.Няма значение какъв е всички сме хора на този свят с изключение на циганите де.Предполагам не е циганин запознай ги :)всички сме хора на този свят и бедни и богати, и всички имаме сърца и бедни и бодатиииииии
Ех тони дачева,ех ракия и луканка
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:45
Така е нищо, че е с резана патка и всеки момент може да гр1мне.. и то има с1рце... и то му се ебе..
UnABooMBeR
07-25-2008, 21:48
Така е те вечерта преди да се гръмнат опъват запоследно жената 8-) може това да иска и от авторката на темата :D
Така е те вечерта преди да се гръмнат опъват запоследно жената 8-) може това да иска и от авторката на темата :D много си запозната, да нямаш нещо и ти така :-o
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:52
@Andreev, бате хвани намали тоя подпис ш'от хем ми б1рка в здравето, хем намразих тоя отбор заради тебе...
UnABooMBeR
07-25-2008, 21:52
By the way съм момче ..
дава теб за примертва към кой е насочено? :?
@Andreev, бате хвани намали тоя подпис ш'от хем ми б1рка в здравето, хем намразих тоя отбор заради тебе...
:-D
дава теб за примертва към кой е насочено? :? теб :D
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:56
Васе, тоя, новака дупе го раздава..xhAHxAHx
дава теб за примертва към кой е насочено? :? теб :Dмного си интересен :? и верно си намали подписа да не останеш изобщо без подпис 8)
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:57
дава теб за примертва към кой е насочено? :? теб :Dмного си интересен :? и верно си намали подписа да не останеш изобщо без подпис 8)
И аз ще добавя :
- Избушляк так1в :!:
баце кво става, ше зимаш ли марина кат се върне от море?
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 22:01
пф.. ш'е я зема и ич нема да я питам..
time2rock
07-25-2008, 22:32
И като е от друга религия не е човек ли?2 очи,2 уши,2 крака.Както ти мислиш че неговата религия може да не се хареса на вашите,така може да мисли и той за твоята,ама тфа са пълни глупости.Нали за любовта нема граници,ко стана? :x
"Тея турци не само парламента завзеха ми и жените ни взеха пу резани копелдаци" - това ме изкефи на max :lol: :lol: :lol:
SiegHeil
07-25-2008, 23:05
И като е от друга религия не е човек ли?2 очи,2 уши,2 крака.Както ти мислиш че неговата религия може да не се хареса на вашите,така може да мисли и той за твоята,ама тфа са пълни глупости.Нали за любовта нема граници,ко стана? :x
Явно повечето хора тука не са чували за ционизъм, юдеизъм и тем подобните му...а ако е вярващ значи е будала отсекъде, отеби го 8-)
Ако е гадна РЯЗАНА КАРАБИНА - турчин.... ВОБЩЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАИ !!!
ш'о к'ва религия е :?:
Да не е OsamaBenLaden's Style :?:
Някоя вечер как си ядете и оня му прищрака да ви дигне у в1здуха...xhahxha
:razz: :razz: :razz:
Vikitooo
07-26-2008, 15:23
Аааа аз съм голяма расистка! Вече знаеш отговора ми. :-D
Може да е еврейн ,не е задължително да е турчин (иначе ако е турчин го зарежи) :D ако е чифут по зле...
да!така е!