View Full Version : Мъже...
...вие забелязвате ли сигналите, които женските ви подаваме? В смисъл... одеве се забелязах, че като видя обект, с който бих била интимна при някакви си там обстоятелства и си променям походката, почвам да си събирам палците на краката да гледат един към друг и чупя разни стойки там.. .такива неща забелязвате ли ги?
Никогиш кат почне някоя да се кълчи там да поглежда на ляво на дясно си казвам или и са ходи до тоалетна или ии студено или я тресе... а може и да е нередовна... варианти много... но никога няма да ми доде на акъл тая май иска нещо.... :lol:
miss_asi
07-25-2008, 20:04
Има нещо такова :P
Никогиш кат почне някоя да се кълчи там да поглежда на ляво на дясно си казвам или и са ходи до тоалетна или ии студено или я тресе... а може и да е нередовна... варианти много... но никога няма да ми доде на акъл тая май иска нещо.... :lol:
Еее... това ме окуражи, аз тъкмо си мислих, че пича може да ме е разкрил! :razz: :razz: :razz:
:D Забелязват те...
Ебахти, слу4вало ми се е едва ли не да го награбя за гъза и той пак да не зацепи кво става...
При мъжете нищо деликатно не работи. Май вси4ки ще сме много по-щастливи, ако просто като харесаш някого, отидеш при него и го питаш директно иска ли да се изпраскате...
Чудна работа и много добра идея да идват и да казват :D
Аз дори не говорех за праскане. Отивам до магазина, той е секси, чука мохабет с друго момче и аз започвам да вървя като кранта... :lol: Стори ми се странно да не го е забелязал и се притесних, ама все още се чудя дали е забелязал или не... бившият ми не разбираше намеците ми, крещящи: искам да скъсаме! :razz: :razz: :razz:
Mr.Shorty
07-25-2008, 20:16
Ем за другите намеци може и да се усетим.Ама няма как да разберем дали си събирате палците на краката. :D
Ем за другите намеци може и да се усетим.Ама няма как да разберем дали си събирате палците на краката. :D
Имам в предвид... като ходя нормално краката ми, ходилата ми вървят успоредно един на друг (както на всички нормални хора), а като го видя и краката ми се разцентроват и се опитват да сключат прав ъгъл (нали си виждал положението на краката на емотата)...
UnABooMBeR
07-25-2008, 20:27
От намеци амаааа хичччччч не разбирам ама виж по начина по които ме гледа момиче мога да разбера намеренията и :D :D
абе ако дойде гола към мене, ше забележа ама иначе... не се надявай
Irrepresible
07-25-2008, 20:41
мъжете са коне с капаци :)
ivakavlad
07-25-2008, 20:56
ами принципно не :D а и не ми и трябва ако ме харесва няма да ми подава знаци а ще дойде да ми каже все пак има уста има език може да говори :D
П.П. Просто съм пълен идиот :D
paranoia
07-25-2008, 21:12
ами принципно не :D а и не ми и трябва ако ме харесва няма да ми подава знаци а ще дойде да ми каже все пак има уста има език може да говори :D
П.П. Просто съм пълен чикиджия
UnABooMBeR
07-25-2008, 21:12
Да това им е проблема на женските вместо да дойдат да ти кажат че те харесват ми използват некфи намеци...Аз примерно уважавам гаджето ми тя дойде и ме целуна и така разбрах че ме харесва 8-)
ъ, а не искаш ли да забележим ,че единия ти крак е по-дълъг от другия с 0.1 см....*бати тъпата тема
gPa3HuTeJl
07-25-2008, 21:19
Да бе е са ш'е ти гле'ам аз у палците на краката като те видим.. ш'е те гле'ам у face-a и у ass-a... притребвало ми е да ти гледам краката и пр1стите.. а п1к стойките...чупи се колко искаш... у леглото аз с1м господаря... 8-)
И значи в крайна сметка мога да се рацепя от клечене и той да не разбере?! Ебаси кефа! :lol:
hahavteen
07-26-2008, 07:27
НИЩО не забелязват! Синдел е напълно права. Ако едно момиче те види как чупиш стойки и не знам си какво още веднага ще разбере за какво става въпрос ама мъжете... :?
SabrinaAa
07-26-2008, 08:09
абе ако дойде гола към мене, ше забележа ама иначе... не се надявай[/quote] :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
maharbal
07-26-2008, 08:25
мъжете са коне с капаци :)
Apyk povecheto ot vas sa naduti puiki, koito si mislqt che sveta se vyrti okolo tqh :x Moje da sme kone ama ot naasheto rebro ste syzdadeni, demek vie trqbva da ste kobili :x
vesinka91
07-26-2008, 15:30
Myjete nishto nevijdat :D te shte te vidqt samo ako si gola ili idish pri tqh i im se predlojish :D pone v pove4eto slu4ai :D
soul1199
07-26-2008, 18:23
jensko sum,nai-veroqtno-ne
miss_asi
07-26-2008, 18:45
мъжете са коне с капаци :) Тва е истината!
...вие забелязвате ли сигналите, които женските ви подаваме? В смисъл... одеве се забелязах, че като видя обект, с който бих била интимна при някакви си там обстоятелства и си променям походката, почвам да си събирам палците на краката да гледат един към друг и чупя разни стойки там.. .такива неща забелязвате ли ги?
Не винаги,има лигли които се държат постоянно така и правят хиляди неща.Аз забелязвам погледи,обръщам внимание на думи,на коса и има един начин по който им държа ръцете и ако не се дърпат значи са мои.
Neftochimic
07-26-2008, 20:22
сериозно ли бе кобило
PerfectStrang3r
07-27-2008, 19:38
Малко мъжко мнение в женската тема предполaгам няма да е излишно. Аз не зацепвам, когато някое момиче ми чупи стойки или ми дава сигнали :o :o Дали аз не съм наред, дали е в мъжката природа, не знам... Ако не дойде да ми говори и не ми намекне с думи, абсурд да и фана мислите :D
Irrepresible
07-27-2008, 20:10
немога да разбера защо се сопнахте като се държите точно като такива-90% от вас няма да забележат ако момиче им прави жестове приемете го без да се обиждате 8)
Да това им е проблема на женските вместо да дойдат да ти кажат че те харесват ми използват некфи намеци...Аз примерно уважавам гаджето ми тя дойде и ме целуна и така разбрах че ме харесва 8-)
Много уважение за момичето което би направило така с мен.Дори и да не ми хареса ще е поздравя за куража.
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 20:15
Да ама без нас не можете... Нищо, че си имате там вибриращите играчки... друго си е да ти влезе 25 сантима пацак...
Не винаги,има лигли които се държат постоянно така и правят хиляди неща.Аз забелязвам погледи,обръщам внимание на думи,на коса и има един начин по който им държа ръцете и ако не се дърпат значи са мои.
И какъв е този начин ? :-o
Мразя намеци не си ли е да те награби :razz:
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 20:22
Мразя намеци не си ли е да те награби :razz:
А да си дойдеме на думата...