View Full Version : Я мъжете да си кажат, 4е ми стана интересно
Давали ли сте някога на някоя мацка да ви го измери?
Да добия поне няква представа колко мацки лъжат в темите 'Колко му е голям на гаджето ви', понеже вси4ки пускат едни то4ни цифри... все едно собственоръ4но са ги мерили с линийката.. :D
do sega nikoq ne mi go e merila
Еми не ми се е случвало! 8)
fr3e_s7yle
07-26-2008, 06:52
Няма смисъл ф тфа .. по хуу да ги оценяват по тфа кфа работа вършат :-D
malka_blizalka_
07-26-2008, 07:13
ми на мен приятелят ми ми даде да му го измеря.не точно с линийка,а с сантиметър...явно така искаше да ме впечатли още повече и успя :D
hahavteen
07-26-2008, 07:16
Пф аз на бившия му го измерих. :-D Намерих няква рулетка и почнах да си играя с нея и той като се съблече за да правим секс му викам "Я ела тука" и той се съгласи понеже и двамата нещо ни беше хванала лигата и така :D
Що, бе, Синделче и на око става. Като знам, че педята ми е 18 сантиметра и от там нататък ( хах, евентулано, ако има какво да се мери 8-) :D ) спокойно мога да преценя +/- 2-3 сантиметра.
Иначе имам мерак да му го измеря с рулетка на сегашния ми приятел. Ей така, за шоуто. :D
TheBlackStranger
07-26-2008, 08:33
Бившата искаше да ми го мери. Казах й "Дай да те видим колко си дълбока и тогава ще ми премериш хуя". Като знаех, че тя нямаше да се съгласи никога. :D
Хм, и как щеше да я измериш ? Щеше да и завреш линийка там ли?
Искам само да кажа, че зависи и от възрастта и от продължителността на връзката :P
hamilcar
07-26-2008, 10:49
Не ми се е случвало.
SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 10:53
На моя бих му го премерила .. :D .. От чисто любопитство .. И той би ми дал, сигурна съм 8-) .. Даже вече ми дойде музата .. само да се съблече хващам сантиметъра .. :D ..
На окооо .. около 16-17 см .. не мисля, че е повече .. Ще видим .. 8-)
да бе да, аз не си го меря, тя ше ми го мери :?
mariqn_sexa
07-26-2008, 12:33
все още не но ще дойде и този момент :) :? и тогава приятелката ми ще падне от звяра който се крие в гащите ми :D :oops:
ilovecoffe
07-26-2008, 19:30
tfa da go meri6 e glupavo...
ааа за наденицата ли питате ?!.. аз си го меря сам в мажаб :razz: ухуууу
FeelMyPain
07-26-2008, 19:38
Значи...никоя не ми го е мерила собственоръчно, но доста често ме питат колко ти е ...
Предполагам, че всички тея девойки дето казват , на приятеля ми е еди си колко, всъщност той им е казал, че му е толкова, и естествено е сложил някой друго сантиметърче за колорит...
Леко странна ми се вижда ситуацията, гаджето седи с рулетка в ръка и ми го мери. :lol:
soul1199
07-26-2008, 19:43
ааа за наденицата ли питате ?!.. аз си го меря сам в мажаб :razz: ухуууу :D :D
Spirit Of Ukko
07-26-2008, 19:43
да бе да, аз не си го меря, тя ше ми го мери :?
Правилно...
Значи...никоя не ми го е мерила собственоръчно, но доста често ме питат колко ти е ...
Предполагам, че всички тея девойки дето казват , на приятеля ми е еди си колко, всъщност той им е казал, че му е толкова, и естествено е сложил някой друго сантиметърче за колорит...
Леко странна ми се вижда ситуацията, гаджето седи с рулетка в ръка и ми го мери. :lol:
Ами не зависи. При нас тръгна от един подобен разговор. Колко е по принцип задоволително за една жена ала бала.. и тръгнахме да предполагаме колко е неговия. Всеки даде предположение и накрая, за да разрешим "спора" го премерихме :-D
FeelMyPain
07-26-2008, 19:47
Ами не зависи. При нас тръгна от един подобен разговор. Колко е по принцип задоволително за една жена ала бала.. и тръгнахме да предполагаме колко е неговия. Всеки даде предположение и накрая, за да разрешим "спора" го премерихме :-D
Ти и Синдел сте премерили на някой инструмента ли? :-o
8-)
8-)
Да точно така :D
FeelMyPain
07-26-2008, 20:08
8-)
Да точно така :D
Дееба и кой беше тоя късметлия? :D
amatorium
07-27-2008, 15:41
Имах едно гадже, което ми го е мерило.
s3xy_d0ll
07-27-2008, 20:46
moq bi mi pozvolil :P ama az mu vqrvam kogato mi e kazval kolko e, a puk i cifri ne me interesuvat ,Dostaty4en e :P
xxx pitali sa me ama ne sa go merili :D :D
KadifWerewolf
07-27-2008, 21:06
К'ва е тая тема.. аве хахаха зако си писал тука :razz:
KrisLovePuti
07-27-2008, 21:10
аве пич не съм чел всички мнения но като си говориш по тела мръсотии с някоя женка ако ти е 14 примерно няма ли да кажеш 16 :D и тя си мисли че е толкова защото ти никага не можеш да я излъжеш по простата причина че сте гаджета и постоянно и казваш колко я обичаш
Да, всички идват унас с линиите :grin:
Питали са ме, не са искали директно да го мерят, но ако искат няма проблем :)
Mr.Shorty
07-27-2008, 21:47
Не ми се случвало. :?