View Full Version : Секс и купони
margo_93
07-26-2008, 07:53
Кажете какво мислите за секса по купоните.Правилили сте го или не мислите ,че купоните са за секс?Мислите ,че те са просто за забавление,за да се видите с приятели на маса и да завържете нови контакти?Или пък са и за секс и за контакти и за среща със стари и не толкоз стари приятели?
malkyglezotika
07-26-2008, 08:06
мойто мнение е че всеки един човек има глава на раменете си и прай това което на него му харесва ... един примерно може да смята че купоните са само и единствено за секс ... но друг пак може да мисли че купоните са място на което да се види с фр и тва е зависи от мислето на дадена личност
ell_ownz
07-26-2008, 08:14
mislq 4e seks se pravi samo s 4ovek koito poznavash i hodite, osobeno na tazi vazrast... ina4e e tupo, kakuf e smisula ako ne obi4ash 4oveka?
TheBlackStranger
07-26-2008, 08:29
са и за секс и за контакти и за среща със стари и не толкоз стари приятели? :)
rozova_lady
07-26-2008, 08:41
Моето мнение за секса по купоните е че е за необвързаните
Seducti0n
07-26-2008, 08:57
Секса си е секс, дали ще е на купон с непознат, дали ще е с дългогодишния ти приятел или пък просто с човек към когото изпитваш привличане, няма особено значение.
Аз лично съм против, защото недай си боже стане някой гаф е доста по-трудно да натовариш един непознат с отговорността, от колкото човек, който знаеш, че те обича...
Много е сложно, в край на сметка всеки си решава, къде, как и с кого да го прави.Важното е да не са пияни и двамата до козирката... :wink:
bulgarche
07-26-2008, 09:09
Ако тези неща на които ходя се казват купони, то определено не са за секс 8-)
didi_baby
07-26-2008, 10:03
+1
шш по купони се пие, стига сте се ебали
SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 10:58
mislq 4e seks se pravi samo s 4ovek koito poznavash i hodite, osobeno na tazi vazrast... ina4e e tupo, kakuf e smisula ako ne obi4ash 4oveka?
Хм .. подкрепям .. Ако е изпитвам чувства към човека - няма и да изпитам удоволствие .. Но това си е лично мнение .. Доста ходят по купони само заради секса там .. Винаги има какво да намажеш 8-)
Еми момчетата главно ходят,за да напият момичетата и да ги чукат,тва си е няма какво да се заобикаля!! 8)
ROCKLIFE
07-26-2008, 11:59
Ако тези неща на които ходя се казват купони, то определено не са за секс 8-)
+1 :lol:
Еми момчетата главно ходят,за да напият момичетата и да ги чукат,тва си е няма какво да се заобикаля!! 8)
така си е.. :)
Аз само 1 път съм била с момче,което ме напи на купон...
е..след това тръгнахме де..
Ноооо ...на всички момичета да кажа...не пиите по много на купони....
gerinceto
07-26-2008, 12:19
zavisi ... spored men ne sa napraveni samo zaradi sexa
sweet_baby_cool
07-26-2008, 12:30
+1 :)
И да ти отгворя на въпроса : смисълът е, че човека е пил/а (а може и не) и не мисли какво прави или се поддава на хормоните.Възникват и проблеми като невнимателност у партньора, забременяване или предаване на венерически болести ако е без презерватив
NightGuardian
07-26-2008, 13:19
Авторът е 93 набор! :shock:
BurningDesire
07-26-2008, 13:53
Ами в крайна сметка зависи от хората на купона, но не можете да отречете, че необвързаните (пък и не само) ходят там най-вече да намажат нещо. Аз иначе съм против, заради проблемите, които може да си създам, пък и не дай си боже бременност - къде ще ходя да го търся тогава и да искам от него някаква отговорност. Въпреки, че ми се е случвало 1 път да го правя, повече не.
UnderPressure
07-26-2008, 14:05
Секса и купоните...
Аз съм твърдо против да идеш на купон и да се "изджаскаш" с някого, само за бройка. Секса е нещо прекалено интимно и според мен би трябвало да се споделя само с човек, с когото имаш наистина близки отношения, човек, когото познаваш толкова добре, че си готов да споделиш блажените удоволствия на тялото.
Освен това винаги дебне огромна опасност. Никога не знаеш каква венерическа болест може да ти се лепне от безразборния секс. Не познаваш партнъора и здравословното му състояние. Не бива да се рискува.
Абе да си го кажа - аз съм твърдо против това.
hahavteen
07-26-2008, 16:08
Аз ходя на купон за да се видя с хора, да пия малко и да денся мноооого :grin: Не бих правила секс на купон :-o
spored mene kuponite sa da to4no da se zapoznesh s nekoi da si polafite da vidite nekfii hora da poslu6ate qko muzika da se posmeete i na kraq da opravish nekoq ;)
amatorium
07-27-2008, 15:43
На повечето купони стигаме до сексулни игри, няколко пъти до секс и доста често се намират някои охлюви, които използват терена за е*ане. 8)
Rebirthing
07-27-2008, 15:49
Точно 8) иначе няма лошо да се запознаеш с нови хора даже и да си обвързан.
Кажете какво мислите за секса по купоните.Правилили сте го или не мислите ,че купоните са за секс?Мислите ,че те са просто за забавление,за да се видите с приятели на маса и да завържете нови контакти?Или пък са и за секс и за контакти и за среща със стари и не толкоз стари приятели?
телевизор Футбол Пепси и пържени картофи друго неща Това си е истинско парти :grin: :grin: :grin: и да щях да забравя сиренце върху картофките :D :grin:
DevilWish
07-27-2008, 18:06
Не съм го правила ,ама някой път може да се случи ,не казвам никога ,никога ;)
cherinka
07-27-2008, 19:03
Купоните са забавление.
Кой е казал, че секса не е забавление!? Освен и нужда.
ina4e e tupo, kakuf e smisula ako ne obi4ash 4oveka?
Смисъла е да си задоволиш потребностите.
Намери ми момче, което да каже "Няма смисъл да я еба, ако не я обичам" ......
не мислите ,че купоните са за секс?Мислите ,че те са просто за забавление,за да се видите с приятели на маса и да завържете нови контакти?Или пък са и за секс и за контакти и за среща със стари и не толкоз стари приятели?
Купоните са за всичко, което изброи. И си доста изчерпателен да ти кажа. 8-)
Само не разбирам защо всички го гледате от лошата му страна.........................
krem4et0
07-27-2008, 19:05
За мен купон е да си попием, да си попеем, да се понаядем...а не да правим секс. Не съм била на такъв тип купони. Само в 12-ти клас бяхме в 1 апартамнт 30-тина човека, но май с никой не си "легна" Леглата бяха окупирани от пияните момчета!
KrisLovePuti
07-27-2008, 21:18
по купоните се напиват и момичета и момчета така на момичетата им се прави повече секс отколкото попринцип на момчетата също и така става. аз на купони ходя за да си направя готяното секс не бих отказал
In4eto_92
08-09-2008, 10:53
Купони и секс - евала .. Само че сексът да е преди алкохола, защото могат да се случат неприятни неща ... :lol:
pepelq6kaaa
08-09-2008, 11:39
i kat se napii6 idva sexa ...padat zadrajki i tai :D
SabrinaAa
08-09-2008, 12:45
ne mislq 4e kuponite sa prednazna4eni za sex :? :? :? :? :?
Както дойде...за кво трябва да планираш...дали ще правя секс днес?!Дали няма!Ако стане,стане :D
ОМГ КУПОН И СЕКС!КУПОНИТЕ СА ДА СЕ НАПИЕШ ДО НЕСВЯСТ И ДА ПРАИШ ПРОСТОТИИИИ!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D :D :D
kalpazanka
08-09-2008, 19:32
Купоните са, за да разпуснеш, не да си навличаш неприятности! :D За капак да плачеш на рамото на роднина, че не знаеш кой е таткото на бебето :D
ANTIHUMAN
08-10-2008, 09:16
i kat se napii6 idva sexa ...padat zadrajki i tai :D
+1 И като се напиеш ти падат задръжките и малееееее :lol: ! Зависи от човека според мен.Лично аз не бих! :)
gergana_sweet
08-10-2008, 18:17
Аз съм го правила по купони,но пък и съм се срещала с доста позабравени приятели.Тъй,че може би комбинацията е с двете...секс и среща.Но все пак зависи и от случая де.
Дрън дрън глупости ... напивах всички докато пиех едно време ... А колкото до момичетата - кво да ви кажа кухите лейки се напиват на макс и не знаят кво правят ! Защо винаги ние сме виновни - ние ви напиваме и ние ви ебем, но не осъзнавате ли факта че вие по свое желание сте пили - никой не ви е ръгал шишето с водка в устата и вие сами сте дали да ви разцепят путките .... аааа ?????
Докато се правят купони, докато има дискотеки и докато се продава алкохол на малки пикли винаги ще има наебани и зарязани без следа :P :P :P :P :D Следователно това няма да се промени никога!
I_likE_Sex
08-10-2008, 19:02
Смисъла е да си направиш кефа, е тва е смисъла иначе на мен първия ми път беше на една вила на рождения ден на братовчедка ми и го направих с момиче което познавам от 2 години но съм се виждал с нея общо 3 или 4 пъти.
picha_gnida
08-10-2008, 19:15
Подкрепям с пет ръце.
sh3_1s_7h3_0n3
08-10-2008, 20:05
По разни такива купони винаги се намира някой, който да се напие и да ти виси на главата цяла вечер. Досадно е.
А да отидеш с приятеля си специално заради малкото местенце да се изпердашите ми се струва много тъпо.
На купон се ходи да се забавляваш. Да си пийнеш, да се повеселиш, да си танцуваш... да разпуснеш. Вие всичко на секс обръщате и опорачавате всяка идея, която в същината й не влиза сексът като задължителен компонент. апфф :)
Nanilank0
08-11-2008, 08:21
emi sex po kuponi ne e mnogo hubafo shtoto moje da stane nqkakva belq ... no inache az sam prawil ...... na nowa godina
Баси тъпата тема! Всеки прави каквото си иска. Ти по купони само за да те опъват ли ходиш?
margo_93
08-11-2008, 08:32
Баси тъпата тема! Всеки прави каквото си иска. Ти по купони само за да те опъват ли ходиш?
Много ясно ,че не ходя само да ме опъват,въпреки че се е случвало.Просто исках да разбера останалата част от аудиторията на какво мнение е.
Секса си е секс, дали ще е на купон с непознат, дали ще е с дългогодишния ти приятел или пък просто с човек към когото изпитваш привличане, няма особено значение.
Аз лично съм против, защото недай си боже стане някой гаф е доста по-трудно да натовариш един непознат с отговорността, от колкото човек, който знаеш, че те обича...
Много е сложно, в край на сметка всеки си решава, къде, как и с кого да го прави.Важното е да не са пияни и двамата до козирката... :wink:
Абсолютно съм съгласна с теб!! Аз също не съм съгласна със секса по купоните,особено ако не знаеш нищо за човека,с който мислиш да си легнеш.. ;)