View Full Version : gPa3HuTeJl & ~cry_baby_cry~
Cvetito53
07-26-2008, 17:30
Pak li po4vate s teq prostotii be hora!Q se sprete.......... :x :x
ThePowerOfLove
07-26-2008, 17:32
Няма ли да се спреш?? Не усещаш ли,че ставаш досадна :? Тва,което става м/у тях не те засяга... Намери си друга работа :-x
Punisherrr
07-26-2008, 17:34
Кой го интересува?
paranoia
07-26-2008, 17:36
Ооооо да ми я лигавиш докът съм в мензис
Ооооо да ми я лигавиш докът съм в мензис
:shock: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
soul1199
07-26-2008, 17:44
te 6e si re6at,kakvo da pravqt 8)
MartyParty
07-26-2008, 17:53
Възразявам!
Btw темата няма да е зле ако се разкара ей така изведнъж.
Pliok0019
07-26-2008, 17:56
Кой го интересува?
Абе хорица вместо да си помагаме за неща които наистина са важни вий сте взели да ми пускате такиа тапи теми.Смяташ ли че на някой мн му дреми пък и тва дет казват другите си е тяхна работа нас ко ни засяга ?! ай престанете с тези малоумни теми
soul1199
07-26-2008, 18:10
Абе хорица вместо да си помагаме за неща които наистина са важни вий сте взели да ми пускате такиа тапи теми.Смяташ ли че на някой мн му дреми пък и тва дет казват другите си е тяхна работа нас ко ни засяга ?! ай престанете с тези малоумни теми o ne taq tema ne e maloymna,vsravnenie s dneska6nite :?
paranoia
07-26-2008, 18:12
DAMN...GET A LIVE!!!
Пише се life
TellMeYourName
07-26-2008, 18:12
http://www.gapingvoid.com/11444661477-thumb.jpg
miss_asi
07-26-2008, 18:13
Ако се искат младите да се вземат! :D :P Те си знаят вееее
zelenooko_kote
07-26-2008, 18:22
Dreme mi na...6apkata :lol:
p.s po t1pa tema ne moja ;li da izmisli6
moga iska6 li? :)
zelenooko_kote
07-26-2008, 18:28
OOo az ne se i samnqvam 4e moje6
pandelka
07-26-2008, 18:32
6e gi jenime li?
Момиче ще спреш ли да си вреш работата там където не и е мястото :x ..Изобщо не се бъркай!!
soul1199
07-26-2008, 18:32
OOo az ne se i samnqvam 4e moje6ne q karai,molq te,neska bqha dostatu4ni 10001 bezsmisleni
zelenooko_kote
07-26-2008, 18:42
OOo az ne se i samnqvam 4e moje6ne q karai,molq te,neska bqha dostatu4ni 10001 bezsmisleni
:razz: :razz: :razz: Ok
miss_asi
07-26-2008, 18:43
6e gi jenime li?
Момиче ще спреш ли да си вреш работата там където не и е мястото :x ..Изобщо не се бъркай!!
Те сами си знаят!
Е верно,че просторията по хората ходи,не по дърветата...
Кифла ли си каква си не те знам не ме и интересува де,ама ти личен живот нямаш ли си бре или само пред компа дремеш и се чудиш с какво да изглеждаш по-интересна?
BulgariaZaBulgarite
07-26-2008, 18:46
Кой го интересува?
аве някой пука ли му кой с кой ше се "жени" тва си е тяхна лична работа :?
soul1199
07-26-2008, 18:50
:razz: :razz: :razz: Okne se smei,trqa6e da vidi6 temite :shock:
zelenooko_kote
07-26-2008, 18:52
:razz: :razz: :razz: Okne se smei,trqa6e da vidi6 temite :shock:
koi sa te?q dai da se posmeeme
Е верно,че просторията по хората ходи,не по дърветата...
Кифла ли си каква си не те знам не ме и интересува де,ама ти личен живот нямаш ли си бре или само пред компа дремеш и се чудиш с какво да изглеждаш по-интересна?
o razbirase imamm strahoten li4en jivot i hich ne me inteteseuvat typite forumi no ponqkoga vlizajm i taka
6e gi jenime li?
Ako shte te uspokoya -ne nqma da spra!
miss_asi
07-26-2008, 18:55
6e gi jenime li?
Ako shte te uspokoya -ne nqma da spra! Брат стааш нагла вече!Айде моля ти се достатъчно големи са и пак ти казвам те си знаят! :-x :-x :-x Мн ме ядосват такива като тебе! :-x
pandelka
07-26-2008, 18:57
6e gi jenime li?
Аз въобще не съм се обезапокоявала само дето ти не виждаш колко си смешна жалка и нахална вече :razz:
japixloops
07-26-2008, 19:04
LMAO HAHAHAHAHA
http://www.gapingvoid.com/11444661477-thumb.jpg
gangstata
07-26-2008, 19:19
бе тяхна работа си е..
TheMaggie
07-26-2008, 19:23
бе тяхна работа си е..
епа дам...
6e gi jenime li?
Аз въобще не съм се обезапокоявала само дето ти не виждаш колко си смешна жалка и нахална вече :razz:
haha kolkos meshno vish se ti na snikata i mi kaji ne si likyrva razgolila se i se snimalaa ajahahaha[/b]
pandelka
07-26-2008, 20:27
епа нема да се земат 8-)
как го реши ????? :-o 8)ее знам че пред тебе нямам шанс ама ми го отстъпи :D :D
gPa3HuTeJl
07-26-2008, 20:27
епа нея нема да я зема ама тебе ш'е те зема :!: :-)
епа нея нема да я зема ама тебе ш'е те зема :!: :-) мойта любофффф :oops: :-) край бейби не реви много 8-)
pandelka
07-26-2008, 20:31
епа нея нема да я зема ама тебе ш'е те зема :!: :-) мойта любофффф :oops: :-) край бейби не реви много 8-)
:cry::cry::cry: идиоти..разбихте ми сърцето
crazy_style
07-26-2008, 20:37
bahti filma
:cry::cry::cry: идиоти..разбихте ми сърцетоти пък за едно сърце ли си... 8-)
pandelka
07-26-2008, 20:46
Ми кат нямам второ 8-) Няма той ше бъде мой не ти го давам :o ше ядеш бой!! :x
Ми кат нямам второ 8-) Няма той ше бъде мой не ти го давам :o ше ядеш бой!! :x ай аз ше ти дам мойто, и без тва не го използвам 8-)
pandelka
07-26-2008, 20:59
Ми кат нямам второ 8-) Няма той ше бъде мой не ти го давам :o ше ядеш бой!! :x ай аз ше ти дам мойто, и без тва не го използвам 8-)
Що бе никой ли не обичкаш с тфоитууу ??? :smt007
gPa3HuTeJl
07-26-2008, 21:01
Няма той ше бъде мой
:-)
pandelka
07-26-2008, 21:02
Няма той ше бъде мой
Аааа я кажи ти кой искаш него или мен ..ии аз ше бягам на дискооо :)
Що бе никой ли не обичкаш с тфоитууу ??? :smt007 чувствата са за слабите, силните просто оцеляваме 8)
gPa3HuTeJl
07-26-2008, 21:03
хаха you you.. той ме обича винаги мога да му пр1сна дупенцето 8-)
pandelka
07-26-2008, 21:04
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) боже мили :lol: Ок ае ..приятна вечер на сичкииии самотни сърцааа :grin: :-D :-)
Няма той ше бъде мой
hahah ti puk o6te malko i 6e si oskubeshh potkata zaradi toq
Няма той ше бъде мой
hahah ti puk o6te malko i 6e si oskubeshh potkata zaradi toq
Извинявай но какво означава потка? Аз съм си един невеж младеж затова би ли ми обяснила :-o
По темата: Те ако искат ше се оженят не е нужно да им се месим всички.
putka :)
sladkish_14
07-27-2008, 12:40
Aбееееее ейййййй,ако ще има сватба наистина , да ни поканите еййййййййййййййййййййййй ,умирам да вида роклята на ~cry_baby_cry~ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
p***a :)[/quote]
Не думай 8-) :razz:
~cry_baby_cry~ си е голяма сладурана - всяко момче може само да се радва ако има подобна приятелка :)[/quote]
ti ot kude znaesh..da ne ste bili neshto a?
IDEPENDENT
07-27-2008, 12:43
:x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:razz: :razz:
e 4e za da hodish s neq kusmet li traa da imash ?
e 4e za da hodish s neq kusmet li traa da imash ?
Нещо повече от късмет :) :-)
:razz: i shto taka smqtash ?
:razz: i shto taka smqtash ?[/quote]
Защото е много хубава :wink:[/quote]
i sigyrno puska na seki :razz: pitai q moe ti pusne
LadyCarameL
07-27-2008, 13:18
Ние тука сватбена агенция ли сме е? :D
П.С gPa3HuTeJl готин ли е? :oops: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz:
Ти дори най - малка представа си нямаш колко е готин!
Кифло, ти тряа да си много сдухана. Като ти помня и предни теми... май се опитваш да наливаш всяка по - сгодна женица, дръзнала да сложи своя снимка тук!
LadyCarameL
07-27-2008, 13:25
Искам да видя;]
pandelka
07-27-2008, 13:29
Искам да видя;]
какво искаш да видиш ? :)
LadyCarameL
07-27-2008, 13:30
Колко е готин gPa3HuTeJl хаха :)
Колко е готин gPa3HuTeJl хаха :)не е готин, даже е леко грозен 8-)
pandelka
07-27-2008, 13:36
aaaa бой :o :razz: хаха
LadyCarameL
07-27-2008, 13:37
Ай уанна сии 8-)
Е, не всички можем да сме красиви като теб пък... :P 8-)
pandelka
07-27-2008, 13:42
Е, не всички можем да сме красиви като теб пък... :P 8-)
8-) +1
LadyCarameL
07-27-2008, 13:44
Аа без женска злоба хъхъхъ 8-)
pandelka
07-27-2008, 13:45
ах ти ше ми го крадеш ли :cry: :razz:
LadyCarameL
07-27-2008, 13:46
Само ако е много много много сИекси 8-) 8-) 8-) 8-)
pandelka
07-27-2008, 13:48
Само ако е много много много сИекси 8-) 8-) 8-) 8-)
ХахХахХахХахха..тва ша ти излезе през нусъ!!!! 8-)
LadyCarameL
07-27-2008, 13:50
Е,чакай първо да СкИвЪъм 8-) 8-) :lol: :lol: :razz:
pandelka
07-27-2008, 13:51
Е,чакай първо да СкИвЪъм 8-) 8-) :lol: :lol: :razz:
То аз нямах тва щастие пък ти..ама пак ше си изядеш боя дори за тва,че само си го помисляш :!:
LadyCarameL
07-27-2008, 13:53
Надеждата умира последна ПХАХАХА 8-)
pandelka
07-27-2008, 13:54
да ама в тоя случай няма надежда!!! :!: :)
LadyCarameL
07-27-2008, 13:56
Аз съм оптимистка докрай ! 8-)
Бтв как така ще ви женим като не сте се виждали? :oops: :D
pandelka
07-27-2008, 13:58
Аз съм оптимистка докрай ! 8-)
Бтв как така ще ви женим като не сте се виждали? :oops: :D
Ми попитай авторката на темата :!: :) дано намери отгоовор аз лично нямам!!
LadyCarameL
07-27-2008, 13:59
Ника и говори сам по себе си 8-) 8-)
pandelka
07-27-2008, 13:59
Дам...тва е рядко тъпо същество..тя и друга такава тема напраи...абе само глупости от нея!!
drun-drun!
07-27-2008, 14:01
Дам...тва е рядко тъпо същество..тя и друга такава тема напраи...абе само глупости от нея!!Ама ти си голяма расистка :D :D
LadyCarameL
07-27-2008, 14:02
Тая тема май ще в Кофата,но както и да е 8-) 8-)
Дам...тва е рядко тъпо същество..тя и друга такава тема напраи...абе само глупости от нея!!Ама ти си голяма расистка :D :Dкъде видя нещо расистско??
pandelka
07-27-2008, 14:03
Дам...тва е рядко тъпо същество..тя и друга такава тема напраи...абе само глупости от нея!!Ама ти си голяма расистка :D :D
Така ли :?: И защо стигна до това заключение :?:
pandelka
07-27-2008, 14:04
Тая тема май ще в Кофата,но както и да е 8-) 8-)
Бе ако ме питаш мене и за там не и е мясото направо да я делнат и тва е ;)
LadyCarameL
07-27-2008, 14:05
Дам...тва е рядко тъпо същество..тя и друга такава тема напраи...абе само глупости от нея!!Ама ти си голяма расистка :D :Dкъде видя нещо расистско??
Мхм..нищо общо :?
drun-drun!
07-27-2008, 14:05
Така ли :?: И защо стигна до това заключение :?:Цитирам:"Дам...тва е рядко тъпо същество.." :D
pandelka
07-27-2008, 14:06
Така ли :?: И защо стигна до това заключение :?:Цитирам:"Дам...тва е рядко тъпо същество.." :D
А не е ли така ???Ти ако беше на мое място тая кифла вечно да ти се бърка в нещата сиг така щеше да си я нахранила вече че незнам!
drun-drun!
07-27-2008, 14:07
А не е ли така ???Ти ако беше на мое място тая кифла вечно да ти се бърка в нещата сиг така щеше да си я нахранила вече че незнам!Щях малко да я похрана после игноре
Така ли :?: И защо стигна до това заключение :?:Цитирам:"Дам...тва е рядко тъпо същество.." :Dти не знаеш значението на расизъм! не използвай думи които не знаеш 8)
LadyCarameL
07-27-2008, 14:08
А не е ли така ???Ти ако беше на мое място тая кифла вечно да ти се бърка в нещата сиг така щеше да си я нахранила вече че незнам!
И това расизъм ли се нарича? 8-)
drun-drun!
07-27-2008, 14:08
Така ли :?: И защо стигна до това заключение :?:Цитирам:"Дам...тва е рядко тъпо същество.." :Dти не знаеш значението на расизъм! не използвай думи които не знаеш 8) Няма да спора :D
Така ли :?: И защо стигна до това заключение :?:Цитирам:"Дам...тва е рядко тъпо същество.." :Dти не знаеш значението на расизъм! не използвай думи които не знаеш 8) Няма да спора :Dщото знаеш че съм прав 8)
drun-drun!
07-27-2008, 14:10
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)
SuperSizee
07-27-2008, 14:11
Причината е че наистина не знаеш какво точно означава,но дори да не знаеш не е срамно да видиш... 8)
LadyCarameL
07-27-2008, 14:11
Не съм много съгласна :D
drun-drun!
07-27-2008, 14:13
Причината е че наистина не знаеш какво точно означава,но дори да не знаеш не е срамно да видиш... 8) Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения
pandelka
07-27-2008, 14:13
Добре няма значение..излишни спорове :!:
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8)
drun-drun!
07-27-2008, 14:15
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8) Не ми се спори.Просто няма смисъл да се хаба :)
drun-drun!
07-27-2008, 14:16
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8) Аз правилно си използвах думичката макар и на базик :)
LadyCarameL
07-27-2008, 14:19
Айде стига сте се карали,обичайте се ;p
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8) Аз правилно си използвах думичката макар и на базик :)не е използвана правилно думата! както видя в описанието никъде нямаше убиди на интелигентна уснова!
drun-drun!
07-27-2008, 14:25
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8) Аз правилно си използвах думичката макар и на базик :)не е използвана правилно думата! както видя в описанието никъде нямаше убиди на интелигентна уснова!Ок щом така мислиш :)
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8) Аз правилно си използвах думичката макар и на базик :)не е използвана правилно думата! както видя в описанието никъде нямаше убиди на интелигентна уснова!Ок щом така мислиш :)разбра ли че бъркаш 8)
Айде стига сте се карали,обичайте се ;p мейк лов нот уар :grin:
drun-drun!
07-27-2008, 14:35
Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения 8) 8)браво, провери в гугъл и го копира, ама трябваше да го прочетеш преди да използваш думата 8) Аз правилно си използвах думичката макар и на базик :)не е използвана правилно думата! както видя в описанието никъде нямаше убиди на интелигентна уснова!Ок щом така мислиш :)разбра ли че бъркаш 8) Не :)
Един въпрос - кифлата , дразнителя и ~cry_baby_cry~ познават ли се ...? :D
soul1199
07-27-2008, 14:49
:-o
pandelka
07-27-2008, 15:46
Един въпрос - кифлата , дразнителя и ~cry_baby_cry~ познават ли се ...? :D
може да се каже
аз не ги знам, може ли да се запознаем?
pandelka
07-27-2008, 15:51
аз не ги знам, може ли да се запознаем?
Да :-D
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 19:13
Еба му майката... т'ва е нещо страшно... пак ли мислите да стигнете до 18 страници :?:
Deliverance
07-28-2008, 01:06
чувствата са за слабите, силните просто оцеляваме 8)
докато ебете пластмасови момичета и ядете макдоналдс?
да ви пикая на оцеляването
Seducti0n
07-28-2008, 01:18
Ако са решили да се "взимат", ще го направят и без съществуването на темата.
Лека нощ. :)