Влез

View Full Version : Хапчетата след полов акт

i_love_you_baby____
07-26-2008, 18:45
Искам да попитам как се казват хапчетата, които се пият след полов акт ако се е скъсал презерватива примерно и каква е цената им ?

LiloTa
07-26-2008, 18:46
оххх и ти ли... :( :( :( :( :(

по темата:Ескапел и струва някъде около 30 лв

i_love_you_baby____
07-26-2008, 18:50
Благодаря за информацията. :-o

bunit0
07-26-2008, 19:03
абе хората с години си праят деца ти ся от веднъж и 6а пиеш Escapel
:-x :-x :-x той не е кат витамини

TomHanks
07-26-2008, 19:16
A кат ко е? :-o

GabisiTa
07-26-2008, 19:19
Е вече ти казаха как се казват... Надявам се знаеш колко са вредни и не бива да се пият "напразно"... :?

i_love_you_baby____
07-26-2008, 19:42

Е да, ама винаги има някакъв макар и минимален шанс да се забременее.. :?

TomHanks
07-26-2008, 19:43

Дай тогава всеки път като ти го вкарат да пиеш по едно ескапеле, щото има минимален шанс...

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 19:44

Дай тогава всеки път като ти го вкарат да пиеш по едно ескапеле, щото има минимален шанс...
Не трябва да се пие повече от 2 пъти в рамките на 1 година .. Така че прави си сметка !!

i_love_you_baby____
07-26-2008, 19:48
Абе, аз не съм казала, че съм тръгнала да го пия.. Не ми се е случило все още, но просто исках да съм подготвена.

TomHanks
07-26-2008, 19:48

Не трябва да се пие повече от 2 пъти в рамките на 2 години .. Така че прави си сметка !!
Ee айде айде.. преувеличи малко :) 1 път на 3 месеца(даже май 2), но е добре да се ограничи колкото се може повече.

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 19:49

Не трябва да се пие повече от 2 пъти в рамките на 2 години .. Така че прави си сметка !!
Ee айде айде.. преувеличи малко :) 1 път на 3 месеца(даже май 2), но е добре да се ограничи колкото се може повече.
Не съм, не съм .. даже в истовката си пишеше май .. Още си пазя една - щр поверя .. Но съм сигурна, че е така !

TomHanks
07-26-2008, 19:51
http://www.bda.bg/bdias/6765s.pdf
http://www.bda.bg/bdias/6765d.pdf

Ако го намериш ше ти пусна! :) Може и да съм го пропуиснал, но ми се наложи 1 път да пиеме ескапеле и винаги чета всичко. Не беше повече от 3 месеца сигурен съм :)

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 19:53

Ако го намериш ше ти пусна! :) Може и да съм го пропуиснал, но ми се наложи 1 път да пиеме ескапеле и винаги чета всичко. Не беше повече от 3 месеца сигурен съм :)
Компа ми забива и не ми отваря линк-а .. Все тая, не знам какво пише там, но на листовката на лекарството пише, а се пие не повече от веднъж на половин година ..
Но знам ли все пак .. : )

TomHanks
07-26-2008, 19:57

Компа ми забива и не ми отваря линк-а .. Все тая, не знам какво пише там, но на листовката на лекарството пише, а се пие не повече от веднъж на половин година ..
Но знам ли все пак .. : )
Цъкай дясно копче Save As и така ги отвори после. Не знам де я видя тая полвин година, аз само виждам "Ако приемете Ескапеле повече от веднъж между две менструации, много е вероятно да настъпи нарушение на на менструалния цикъл."

banancho
07-26-2008, 21:56

Ескапеле е точното име 30 лв. е цената една фр направи глупсот и и дадох парите...внимавайте бе :-x :booooomb:

ToBeOrNotToBe
07-26-2008, 23:00
Ако имаш нужда и пиеш това "хапче" след 1/2/3 седмици не прави нова тема че цикала ти закаснява ;-) защото 90% от момичетата които го пият им закаснява и то в рамките на 5-30 дена,само да предопредя ;)

ghostwisper
07-27-2008, 07:39
по-скоро да не прави тема,че цикъла и е дошъл след 1 седмица,щот и това се случва .. А цената е 31лв и някви стотинки .. по принцип зависи от какви аптеки си го зимаш,защото аз преди няколко месеца го зех за 33,а преди една седмица един фр купи на приятелката си и каза че е около 32 лв .. И ти вместо да си подготвена с хапчето,по-добре гледай да си подготвена да не ти се случва ..

SpOrTs_GiRl
07-27-2008, 08:09

Ескапеле е точното име 30 лв. е цената една фр направи глупсот и и дадох парите...внимавайте бе :-x :booooomb:
Аз го взех за 28, пък в някои аптеки е по 33 ..

TomHanks
07-27-2008, 08:13

Така е. Ако искаш да изкиризиш 5 лева и не те е срам да питаш обиколи близките аптеки :P Мама им мръсна от сичко пари правят. Но последно ползвахме преди година, така че сигурно с тия инфлационни глупости 100% няма никъде за 28.. щом дуреха се увеличи...

SpOrTs_GiRl
07-27-2008, 08:15

Така е. Ако искаш да изкиризиш 5 лева и не те е срам да питаш обиколи близките аптеки :P Мама им мръсна от сичко пари правят. Но последно ползвахме преди година, така че сигурно с тия инфлационни глупости 100% няма никъде за 28.. щом дуреха се увеличи...
Аз го взех преди няколко месеца и се учудих доста, понеже самата аптека е доста скъпа и добре заредена ... А в някои, далеч не толкова го има с 5-6 лв по-скъпо ..... :?