View Full Version : Тя не ме потърси по скайп
trqbvashe da izlizam s edno momiche razbrahme se da se razberem na drugiq den za chasa i mqstoto.. i kakvo stana az i pisah tq ne .. beshe v skype na nedostupen mojeshe da vidi dori i da q nqmashe chakah cql den pak pisah vidqh che e online v drug sait no nishto daje ne poluchih pozvunqvane... nz kakvo da pravq izobshto s neq da opitvam li neshto otnovo naisitna mi stana tupo..
т.7
krem4et0
ем как няма да ти стане тъпо като си такъв идиот?? ше ми говориш за любов пък ти само у скайп си и писал и тя не ти е отговорила даже.... момичето не те аресва, търси друго
MartyParty
07-26-2008, 20:54
Май нещо няма да ти излезе късметът.
Май нещо няма да ти излезе късметът.
и аз тка мисля...
MartyParty
07-26-2008, 20:58
:( Sorry,honey.Случва се.
pandelka
07-26-2008, 21:01
да има любов :) :) :) А ти си постъпил глупаво трааше и звъннеш или да и пишеш там в оня сайт абе трааше да напраиш сичку възможну !!
Брат или я питаш да излезете или не!Забрави всички тия чатове,смс-и,скайп и тн,трябва очи в очи!
punkrock
07-26-2008, 21:22
Забрави.
devil_feel_f
07-26-2008, 21:28
Щом не ти е писала, значи не е искала да излезете.По-добре се откажи от нея и опитай с друга.
NaNa_SladuRana
07-26-2008, 21:32
няма да се получи :?
Щом е направила така от ясно по-ясно, че не иска да излиза с теб :( Ама да не си го слагаш много на сърцето, аааа ама хич даже, друга ще излезе с теб :wink:
gangstata
07-26-2008, 21:39
по заглавието-има ,ама е за ограничен брой хора,другите просто страдат..
по темата..явно не те харесва пич..откажи се..огледай се за друга.. :)
UnABooMBeR
07-26-2008, 21:56
Тфа че са те преебали не означава че няма любов..!
za zaglavieto taka si go slojih ... a otnosno tva na men mi pisna postoqnno az da natqkvam kato nekoi nahalnik ... ako iskashe da izlezem shteshe da se svurje s men..
paranoia
07-26-2008, 23:19
НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ КОИТО ХАРЕСВАТЕ ДА ИЗПИТВАТ СУШОТО КЪМ ВАС РАЗБЕРЕТЕ ГО!НИЕ С КФО МОЕМ ДА ТИ ПОМОГНЕМ,БЪХТИ ТЪПИТЕ ХОРА ЗАКЛЕАМ СЕ
Rebirthing
07-27-2008, 00:15
Тфа че са те преебали не означава че няма любов..!
+1
tvoqta__me4ta
07-27-2008, 02:12
Ебаси хората момчето иска помощ и всички най задружно си го наливате...или кажете нещо свясно, или изобщо нищо не казвайте :o :-x А относно темата обади и се по тела след 1 ден да речем, и кажи с най милото гласче "Ами ти обеща да ми се обадиш и не го направи някакъв проблем ли има? И гледаи после редица оправдания :) :-D :-D :-D :lol: и все пак уж любов има ама напоследак все повече се превръща като в някъф мит :(
didi_baby
07-27-2008, 07:02
Ох,каква любов бе,вие сигурно за пръв път се виждате ти за любов ми говориш...и спри с тоя тъп скайп ами иди я извикай или нещо там,ама по скайпа... :?
ghostwisper
07-27-2008, 07:09
хаха тя тъз излязла с моя номер .. и аз мн обичам да го правя (после разбира се си бера последствията) 8-) Само ще ти кажа,че няма абсолютно никакъв смисъл да я търсиш..ако излезете ще е изнасилено ;) .. поне аз като го прая тоя номер значи никав шанс да излезем .. просто забрави ;)
LaDy_DaQnA
07-27-2008, 09:12
по заглавието-има ,ама е за ограничен брой хора,другите просто страдат..
по темата..явно не те харесва пич..откажи се..огледай се за друга.. :)
mhm
Cvetito53
07-27-2008, 09:51
6toom ne ti e otgovorila na tarseneto nqma da se polu4i!Sorry tarsi si druga ...uspeh :)
za zaglavieto taka si go slojih ... a otnosno tva na men mi pisna postoqnno az da natqkvam kato nekoi nahalnik ... ako iskashe da izlezem shteshe da se svurje s men..
Еми тогава кво питаш ти сам си даде отговора....Остави я тя ко иска нещо ще те потарси 8)
swee7_love_
07-27-2008, 10:33
Няма любооооооооов :D Ти тая я остави, ще й дойде акъла и ще те потърси, ама ти ще кажеш "Махай са!" :D :razz: Базикам се :) ако я харесваш и тя те потърси, пробвайте наново 8) Може пък когато не ти е писала да не е имала време или да е обещала на някой друг кандидат да излезе с него в тоя ден :D Или на някоя приятелка може да е обещала :) Случва се .. :)
smal_girl
07-27-2008, 10:42
Няма любооооооооов :D Ти тая я остави, ще й дойде акъла и ще те потърси, ама ти ще кажеш "Махай са!" :D :razz: Базикам се :) ако я харесваш и тя те потърси, пробвайте наново 8) Може пък когато не ти е писала да не е имала време или да е обещала на някой друг кандидат да излезе с него в тоя ден :D Или на някоя приятелка може да е обещала :) Случва се .. :) mda i az taka mislq :D :D
rai4etyyy
07-31-2008, 12:55
Еми може пък да не е била в скайп от къде знаеш?може да не е била на компютъра!
GabisiTa
07-31-2008, 13:13
Еми явно няма да се получат нещата, не може с всички да стане... :)
П.С. Има любов! :-)
Love0nlyMyself
07-31-2008, 14:14
апф намери си друга :(
мисля,че нищо няма да стане :( Просто приеми,че тя не те харесва и хващай нова ;]
stelenceto1
07-31-2008, 14:31
Обади й се по телефона и просто я питай дали й се излиза на кафе с теб, но не й натяквай, че не ти била отговорила в скайпа, сиг. си има причини момичето. Ако се съгласи ок, но ако не иска по добре я остави на мира. Иначе рискуваш да те сметне за досадник :?
Seducti0n
07-31-2008, 14:44
Ние тук няма как да знаем каква е била причината въпросното момиче да не те потърси по скайп.
Намери начин да се свържеш с нея и разбери какво е станало. :wink:
S_L_A_D_U_R_K_A
07-31-2008, 14:48
Остави я, не е търси повече, ако пише пише, ако не...