View Full Version : романтика
mariqn_sexa
07-26-2008, 22:24
Искам някоя история с която да подлудя моята приятелка (( история не начин за подлудяване) с които да мога да я накарам да настръхне да изтръпне и т.н. :)
UnABooMBeR
07-26-2008, 22:26
Ама да настръхне от кеф или от страх..?
mariqn_sexa
07-26-2008, 22:29
от кеф много ясно не съм такъв човек че да плаша гаджето :?
Виж в раздела - култура, изкуство, лично творчество, може някоя историика да ти хареса, има разказчета романтични, така че....:) Надявам се да съм ти помогнала :)
valentinka_1990
07-26-2008, 22:38
Ако си гледал Приятели,там имаше една история,която разказваха на мацките.
:D Беше нещо,как изкачвали Андите....много яко
ами сега се сещам за една история,на която даже се разплаках,но не си я спомням точно.Беше за една голяма любов.Оженили се имали си дете,но излъгали момичето,че съпругът и е изневерил и тя се самоубива като оставя на спалнята кошчето с бебето и едно писмо,в което обяснява защо го е направила.Мъжът и влиза в стаята и я намира да лежи на земята,а пистолетът е в ръката и.Вижда писмото,прочита го и тъй като много я обича и той се самоубива.И най-силният момент беше,че бебето започва да плаче,без да осъзнава,че това,което го е породило,а именно една много силна любов,е погубило родителите му.И че плаче несъзнателно,за смъртта на тези,които са го обичали най-много.
Сега много накратко го разказах,но ако вложиш малко чувство ще се получи.
mariqn_sexa
07-26-2008, 22:46
да може би но търся нещо от този сорт
...Представи си как те докосвам по тялото....как те притискам към себе си......приближавам се към вратлето ти.....започвам нежно да те целувам по вратлето с устни......прокарвам език през цялата дължина на врата ти и се спирам на устата.....прекарвам езичето си през устните ти целувам ги леко ги засмуквам ..
...Притискам те към себе си ..и си вкарвам езичето в устичката ти....започвам да го въртя много страстно.....Ръцете ми са на желаното място ......Много бавно си изкарвам езичето от устичката ти ..нежно започвам да свалям dolnata ти дреха
:oops:
UnABooMBeR
07-26-2008, 22:52
Ако го кажеш бавно с чуства направо сваля гащтите :D :D
mariqn_sexa
07-26-2008, 22:53
да знам изпозвах го 1 път и са получи ама ми трябва нещо подобно за да я възбудя да настръхни истръпни отново :-D
UnABooMBeR
07-26-2008, 23:00
Не е нужно с думи,възбуждаш я яко и то ше стане работата... I suppose :D :D
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:04
е ся ... аз съм романтична душа :-D ... случайно да знаеш някаква подобна историика или сайт откъдето да видя :D
UnABooMBeR
07-26-2008, 23:09
Аз не съм по тея работи по-лесно ми е да я възбудя :D :D иначе виж в "Култура,изкуство и лично творчество" може да има ама не съм сигурен.
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:12
там видях само стихотворения :(
suitable
07-26-2008, 23:15
Абе човек, напъни се измисли нещо сам.. не е хубаво да четеш от някъде и после да го разказваш.. ами ако те пита дали си измислил сам всичко ? - ще я лъжеш ли ? еее.. срамота.. не е толкова трудно - помисли малко за общото, което имаш с нея, за нещата, които ви влекат и двамата - би трябвало да се получи :} - успех !
UnABooMBeR
07-26-2008, 23:17
Значи си го закъсал.. Трябва сам да мислиш (мога да се включа разбира се)
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:19
аз измислих много и ся ми свършиха идеите и стигнах до тук
suitable
07-26-2008, 23:23
Ако предишните ти истории са свършили работа - измисли продължение 8-) но в никакъв случай не прави 3та част, защото поне с филмите винаги 3-тата част не струва :} не, сериозно.. продължи една от историите си.. ако въобще е възможно де.. и може да стане интересно.. ако историите ти по принцип са любовни - направи ги еротични, ако са еротични - направи ги прекалено възбуждащи 8-)
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:28
ще видя 8) :-o
UnABooMBeR
07-26-2008, 23:32
Езика ми се спуска до сутиена ти и аз бавно го разкопчавам...бавно започвам я целувам гърдата ти .. и плъзвам език към зърното и почвам леко да го облизвам...после часта с гащите ама ако не стане импровизирай :D :D :D (знам че не ми бива)
suitable
07-26-2008, 23:39
Добре виш сега.. усещам устните ти върху моите.. отпускащи се все повече и повече.. като че ли желаещи покой.. усещам сърчицето ти.. все така лудо.. все така неспирно.. спускам езиче надолу по вратлето ти.. плъзгам го все по-надолу и по-надолу.. уещам как потръпваш.. усещам как желаеш да разбереш какво следва по-нататък.. продължавам все така.. описвайки извивките ти с палавата си ръчичка.. <<< гледай да не си прекалено директен и да не използваш конкретни думи като.. 8-) както и да е..
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:42
:D бива та ама не искам еротични а Романтични :D
UnABooMBeR
07-26-2008, 23:47
Абе отиваш казваш и "Бебчо положението е страшно много ми се ебе ,били си свали гащите" и не се занимавай повече да мислиш :D :D :D
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:51
:lol: :lol: праилно :razz:
mariqn_sexa
07-26-2008, 23:58
Добре виш сега.. усещам устните ти върху моите.. отпускащи се все повече и повече.. като че ли желаещи покой.. усещам сърчицето ти.. все така лудо.. все така неспирно.. спускам езиче надолу по вратлето ти.. плъзгам го все по-надолу и по-надолу.. уещам как потръпваш.. усещам как желаеш да разбереш какво следва по-нататък.. продължавам все така.. описвайки извивките ти с палавата си ръчичка.. <<< гледай да не си прекалено директен и да не използваш конкретни думи като.. 8-) както и да е..
да много е хубаво ще започна с него :) и ще го продължа
suitable
07-27-2008, 00:01
Пак ще е по-добре ако го по-upgrade-неш.. и го поредактираш със свои думи, защото.. я си представи докато и го разказваш и да се сетиш как си го прочел от тук.. звучи кофти..
UnABooMBeR
07-27-2008, 00:05
И ако стане работата задължително се похвали ...! :D :D :D
Абе отиваш казваш и "Бебчо положението е страшно много ми се ебе ,били си свали гащите" и не се занимавай повече да мислиш
e tova sega ako ne e romantika v nai 4istiq i vid ehhh... ot tolkova romantika napravo mi prizlqva
napravo kato gledam mneniqta vuv temata vkliu4itelno i tezi na avtora i kato gi sravnq s imeto i i ne namiram golqma vruzka
'bahti kvo romanti4no ima v tova da blije6 na madamata cicite
JALKA RABOTA
UnABooMBeR
07-27-2008, 00:16
Хм да си чувал нещо за черен хумор ?
4eren e humora na 6i6o bak6i6o
No ofense.
UnABooMBeR
07-27-2008, 00:20
Добре професоре ,какъв е проблема да си отбиваме времето като си говорим глупости :?
kazvam samo 4e mneniqta v temata ne se otnasqt do tova za koeto se otnasq zaglavieto i
UnABooMBeR
07-27-2008, 00:29
Ок радвам се че се разбрах ме ... :)
Предлагам ти ей този разказ, мой е, ако ти хареса де, понеже вътре има горещи моменти :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=184968
SuperSizee
07-27-2008, 09:45
Е това е при всеки различно,но толкова ли ти е трудно да измилиш на место нещо...Ако имаш късмет да го прочете някъде в интернет няма да ти е много щастлива после :D
suitable
07-27-2008, 10:13
Всеки си разбира романтиката по различен начин.. тъй като съм момченце, неразполагащо с много пари, непосилно по силите ми е да заведа приятелката си на някое изключително място в друг град примерно или нещо подобно - затова съм принуден да мисля историйки, да и говоря само хубави неща и да се наслаждавам на това как тя се любува на всичко, което правя за нея.. романтиката не е нещо, което трябва да кажеш на някого с някаква цел във вид на историйка и така нататък - просто изказах мнение..