Влез

View Full Version : Защо не става???

sweet_seduction
07-26-2008, 23:28
Здравейте! Проблемът ми е следният - аз и приятелят ми вече няколко пъти се опитваме да правим секс, но все не стигаме до край ,тъй като адски много ме боли. Той е много нежен и внимателен, възбужда ме доста и когато пробва с пръстчета всичко е идеално...Но когато започне да го вкарва изпитвам много остра болка и веднага подскачам и не мога да продължа.Просто много ме боли и не преувеличавам и ми е много странно като чета тук как някои момичета въобще не ги е боляло.Очаквам да кажете да потърпя малко ,че не е чак такава болката, но всъщност е наистина ужасна.А иначе той е бил с много момичета досега, но не и с девствено и се притеснява да не ме нарани (даже май повече и от мен :-D ) Пробвали сме различни пози и лубрикант, но просто не се получава? Имате ли някакви други съвети какво можем да пробваме?
Мерси предварително!

NightGuardian
07-26-2008, 23:43
Като гледам единствено търпение от твоя страна!
Трябва , да изтърпиш болката , тя ще бъде 1-2 пъти!

VinDiesel
07-26-2008, 23:46
Може да му е много дебел

ali4ka90
07-27-2008, 00:02
Може би не се отпускаш достатъчно...но иначе,няма как-трябва да изтърпиш болката,а тя ще е за 2-3 секунди,не повече..

NaNa_SladuRana
07-27-2008, 00:07
на колко сте?

sweet_seduction
07-27-2008, 00:12
Аз съм на 16, а той на 19. Аз все си викам,че ще я изтърпя тая болка, че трябва да е за кратко,но все се отказвам като пробваме. :(

blackfate
07-27-2008, 04:56
Знам каква е болката, аз съм от тези където могат да се похвалят, че са я изпитвали и знам че е доста нетърпима...
В момента ти си се панирала и притеснила и си с нагласата, че пак като пробвате пак ще боли и това не ти дава да се успокоиш и отпуснеш...
Болката е все едно те обождат с нещо по дебело, това е така, защото трябва да се скъса химена за да проникне пениса по навътре...
Мога само да ви посъветвам течно преди да си го вкара сложете лубрикант по теб и по него, за да се хлъзне по лесно. Другото което е, нека не си го вкарва целия наведнъж, от раз, защото ще боли доста ... но не и да бави мъчението ... 1во нека мушне главичката само, да постои малко в теб, докъто ти премине болката, защото сигурно пак ще я има и после малко по малко, защото 100% си тясна.
Още нещо ... различни пози, мисионерската не винаги е подходяща за 1ви път, защото ако има по голяма разлика в ръста а и техниката на момчето е по странна има възможност той само да те мъчи, но да неможе да влезе ...Аз примерно имам проблеми с мисионерската и задължително ми трябва възглавничка под дупето, пробвайте и вие с възглавничката, тя спомага да влезне по по-прав ъгъл... което маааалко облекчава болката ...
На задна би било по лесно ... ма като за 1ви път незнам ...
Пробвайте тези, слагайте много лубрикант и търпи, ако трябва захапи някоя възглавница, болката е точно 2-3сек.
Другото което е, ако приятеля ти е от по надарените ще те боли още няколко пъти, така че тогава пак лубрикант... но във всеки случай и 2я и 3я акт няма да са чак толкова безболезнени.
Аз от месец и нещо спя с едно момче и 1то проникване в мен все още е леко болезнено, обаче аз си падам малко садо-мазо :D
Абе не е болка за умиране, просто захапи нещо и трай докъто наистина неможеш повече ... ще видиш че за 2-3сек вс. ще е ок. :) айде късмет, да пишеш как е минало

ghostwisper
07-27-2008, 07:21
ох аз като се сетя при мен ква болка беше .. направо щях да му сваля кожата от гърба .. мога само да те посъветвам да има колкото е възможно по-дълга (и възбуждаща разбира се) любовна игра .. после пробвайте както сте легнали един до друг (с лице един към друг) от тази поза да го вкарате .. щот ще влезе съвсем малко и ще можеш да свикнеш с болката или евентуално ако мн те боли да спрете и пак да продължите по-късно или там когато искате :)

didi_baby
07-27-2008, 07:22
Ами и аз съм така но само отначало докато влезне,защото е доста дебел а аз съм тясна и разбираш за какво става въпрос,но влезне ли...до там е :P

SK0RP10N
07-27-2008, 07:50
E, kolko e tazi netarpima bloka po dqvolite !?
Vie momichetata ste golemi ligi

blackfate
07-27-2008, 08:40
E, kolko e tazi netarpima bloka po dqvolite !?
Vie momichetata ste golemi ligi

Абе я тихо, не си момиче, не са те отваряли че да знаеш...
Ти само ръгаш, така че трай... :-x :-x :-x

SpOrTs_GiRl
07-27-2008, 08:45
Трябва да потърспиш .. Няма друг начин!! Ако найстина го искаш - ще издържиш на болката.
Аз съм много тясна и първия път изпитах неизтова болка първоначално .... Сега като се замисля се чудя на себе си как издържах.. .. И в началото на всеки следващ полов акт съм като девствена .. В началото изпитвам болка почти като при първия път ..
Търпиш и това е ..

sladkish_14
07-27-2008, 08:48
Като гледам единствено търпение от твоя страна!
Трябва , да изтърпиш болката , тя ще бъде 1-2 пъти!

+ Ако всеки път подскачаш,ще си останеш девствена завинаги.Все някога ще трябва да стиснеш зъби и да изтърпиш .. Ще видиш,че ще ти мине .. :wink:

nestle
07-27-2008, 08:50
И мен скоро едно момче ме отвори...и ме болеше ужасно много! Първо пробвахме опита се да ми го вкара леко нали ама аз неистърпях защото беше адската болка просто ( а аз и без това нетърпя мн на болки ) после спряхме за малко и пак се опита и по едно врме само ме попита " Сега боли ли те? " и аз викам "не" и той " емиии ся ти го вкарвам свободно " ии наистина всичко е мн кратко самата болка е за 3-4 секунди докато не ти го вкара наистина! Просто се отпусни и стискай зъби, после ще ти е супер яко ;) Успех!!!

Virgin
07-27-2008, 11:50
Има различни видове химен, с различна плътност и обем. Просто някои момичета са прецакани :-|

http://www.obsgyn.net/info/images/hymen.jpg

1, 2 и 3 са на девствени момичета, а 4 е вече след разкъсването му.

Познайте при кои видове повече боли :o

GetNasty
07-27-2008, 12:06
3 е баси ужасното!

gerinceto
07-27-2008, 12:37
opitai se da se otpusnesh i da izturpish bolkata.moq 1vi put mn me boleshe ama reshish da ne go razocharovam i izturpqh bolkata

InDo
07-27-2008, 12:41
Еми трябва да се отпуснеш,ще те боли във началото но после ще чустваш само наслада. 8) 8)

amfeto
07-27-2008, 20:53
mi i az kato sam otvaql i gi e bolqlo .. i nai lesno i bez bolezneno stava kato mom4eto e odolo i momi4eto leki4o si sedne .. :-)

sladkata_bebz
07-28-2008, 21:36
black_wish е много много права в доста теми съм чела нейни коментари за първия път и много помагат,особено възглавничката-black_wish мерси,че го сподели,усещането е върховно... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Sofff
07-28-2008, 21:41
Ами в първите 3 пъти е възможно да има болка , но след това ще отмине а, ако не, е възможно да има и някаква инфекция . .

WaKo
07-28-2008, 21:52
mi i az kato sam otvaql i gi e bolqlo .. i nai lesno i bez bolezneno stava kato mom4eto e odolo i momi4eto leki4o si sedne .. :-)

Подкрепям - отгоре като са най-малко ги боли - бях с една, за която не мислех, че е девствена и си я метнах отгоре юнашката и си я почнах като всяка друга - е, стори ми се съмнително тясна, но не обърнах внимание. Но както и да е - после ми каза, че изобщо не я е заболяло, нито кръв имаше. Преди това с една така почнахме в мисионерска, но много я болеше, вкарвах й го по-малко и чаках да й премине болката, но все си я болеше. Казах й да мине отгоре и си й влезе без всякакъв проблем :)

CuPcake5
08-13-2008, 15:28
Трябва да потърспиш .. Няма друг начин!! Ако найстина го искаш - ще издържиш на болката.
Аз съм много тясна и първия път изпитах неизтова болка първоначално .... Сега като се замисля се чудя на себе си как издържах.. .. И в началото на всеки следващ полов акт съм като девствена .. В началото изпитвам болка почти като при първия път ..
Търпиш и това е ..

и мен все още секи път в началото ме боли...

а и btw тфа в подписа ти "само болката е истинска" мн се връзва с тфа което написа :D

Bixel
08-13-2008, 15:36
В друга тема прочетох че някой момичета почват с маркери, та моя савет е
първо почни с химикалки от 30 стотинки и с всеки следващ път взимай по-голяма химикалка :lol:

Xrisenceto
08-13-2008, 16:15
O i pri men imashe golqma bolka.Daje sega v nachaloto pak q ima no savsem leka.Prosto trqbva da se otpusnesh i da si mn qko vazbudena.Prosto si mn tqsna kato men no spokoino vsichko shte svarshi za nai mnogo minutka.Yspex :-)