PDA

View Full Version : Ходя с едно момче,но има друго,което е момчето на мечтите ми

WhIsPeR iN THe dArK
07-27-2008, 08:49
хммм .. еми ще давам направо.. момчето с което ходя сега е известно в моя град,има много мацки дето му се кефят и хората го уважават... (biker e,понякога се занимава с фрий рън),беше ми много добър приятел излизахме си заедно и ни беше супер.. така се стекоха обстоятелствата че от близо месец и нещо сме заедно като гаджета.. и сега идва проблема... уважавам го адски много и го обичам като приятел.. но не съм сигурна че бих могла да го обикна като нещо повече..а той ме обича и ако скъсам с него ще го загубя.. а аз не искам да стане така.. междувременно мисля,че открих момчето на мечтите си.. мисля,че той има чувства към мен но стои настрани защото съм "неговото" момиче.... тоест съм заета.. и си е абсолютно прав да се държи така.... разбирам го.. с една дума.. каша ми е голяма в главата.. помоооооооооооооооооооооо ощ!!!!!!!!!! :shock:

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

TheMaggie
07-27-2008, 08:52
Мхм ти не знаеш к'фо искаш...като не искаш да го загубиш за к'фо по дяволите си тръгнала с него ?! :shock:

cvetenceto1991
07-27-2008, 08:55
ами миличка ти си решаваш кои те кефи повече единият е известен а другият стои на страна за6тото си заета ами пак и да ти кажа да си известен е до някога а да си с някои и да го обичаш е решението според мен ако тои ти е истински приятел ще продължи да ти е приятел дори и да скасате според мен най-важното е ти да си щастлива 8)

GiRlSs
07-27-2008, 08:59
Значи мога да те посъветвам...да..зарежеш гаджето си щом не го обичаш..няма смисъл..пък и по този начин ти един вид го заблуждаваш и ще го нараниш мн по вече...колкото по скоро толкова по добре...поговорете си кажи му как стоят...кажи му че искаш да си останете просто приятели че държиш адски мн на него..и го обичаш само като приятел....колкото до другото момче..щом мислиш че си го открила...пробвай с него нищо не губиш...айде успех мацка дано съм ти помогнала... :-)

WhIsPeR iN THe dArK
07-27-2008, 08:59
Мхм ти не знаеш к'фо искаш...като не искаш да го загубиш за к'фо по дяволите си тръгнала с него ?! :shock: еми ние тръгнахме съвсем случайно.. не сме го замисляли.. и много добре знам какво искам просто не искам да го нараня тоя човек защото държа на него.

WhIsPeR iN THe dArK
07-27-2008, 09:02
да.. благодаря ви много за отговорите наистина са ми от полза :) :-)

TheMaggie
07-27-2008, 09:15
Според мен ще ти е по-добре с приятеля ти...И не е вярно,че не можеш да го обикнеш....всичко зависи от твое,какво си внушиш.

aka6a_vamp
07-27-2008, 09:23
Според мен ще ти е по-добре с приятеля ти...И не е вярно,че не можеш да го обикнеш....всичко зависи от твое,какво си внушиш.
то4но тва 6тях да напи6а ама ме изпревари :D стой си с приятеля си ти самата не си сигурна в 4увствата си а за онова другото мом4е само предполага6 4е има 4увства към теб...не прави гре6ка за която после 6те съжалява6

lick_me
07-27-2008, 10:11
Според мен не е трябвало да трагваш с него щом не си сигурна в чувствата си...А пък щом не искаш да го загубиш му обясни ако и тои наиситина ти е приятел освен гадже..ще те рабере :neutral:

vamp
07-27-2008, 10:49
Според мен не е трябвало да трагваш с него щом не си сигурна в чувствата си...А пък щом не искаш да го загубиш му обясни ако и тои наиситина ти е приятел освен гадже..ще те рабере :neutral:

Не съм много съгласен,но по-добре да се казва истината!

didi_baby
07-27-2008, 16:28
Кажи му на тоя дето е с тебе че не го обичаш и че искаш да си с друг,няма да си мълчиш,само се твариш така допълнително

`...bmwL...`
07-27-2008, 18:45
Аз ходих с едно момче,което в началото харесвах,но всъщност съм обичала съвсем друго..Както и да е..
Та като скъсахме с момчето което не харесвам той ми каза на следващите си гаджета да казавам,че има друг,че не го обичам и общо взето да кажа истината и ще ме разберат,както той ме разбра... :)
Хах..дано си ме разбрала ;) :D

trayana
07-27-2008, 19:15
Мхм ти не знаеш к'фо искаш...като не искаш да го загубиш за к'фо по дяволите си тръгнала с него ?! :shock:
И на мен това ми беше 1 въпрос в главата като прочетох темата! :?

tedy_hi91
07-28-2008, 10:01
И аз ходих с едно момче и обичах друго.Скъсах с доброто момчет заради този който обичам и сега ама ... после се оказа, че въпросното "друго" е ходещо разочарование . Така че стой си при гаджето и когато си 100 000 % сиг, че не го обичаш и не искаш да си с него - късай.

ThunderGoddess
07-28-2008, 10:10
Късай с този, който не обичаш. За какво ти е да си тровиш живота?