Влез

View Full Version : skype любов?!

let_me_be
07-27-2008, 10:09
Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!

paranoia
07-27-2008, 10:16
О цялото това нещо няма никакъв смисъл,не се задълбочавай,ще te boli,mn голямо е разстоянието просто,тва няма да е никва връзка,няма бъдеще

suitable
07-27-2008, 10:22
Разтоянието е голям проблем.. освен ако нямаш хеликоптер, което мисля, че е невъзможно. Наистина сте се привързали много един към друг.. това, че ти е казал, че те обича не е точно обич, а резултат на привързаноста ви един към друг.. случвало ми се е и на мен.. до такава степен се привързвам към някое момиче по skype, че искам да и кажа нещо подобно, но го пазя за тогава, когато я видя наистина.. може би той ти го е казал поради невъзможност да ти го каже live. В действителност ако се получи нещо през престоя ти тук (имам предвид в Бургас) - няма да е много разумно, защото после ще се скъсаш да пишеш теми от сорта "разтоянието - проблем?" и тем подобни.. ако искаш да се насладиш на всичко постигнато до момента - не отделяй толкова голяма значимост на това момче и си прекарай страхотно с него, но го уведоми, че е невъзможно да имате нещо по-сериозно..

aka6a_vamp
07-27-2008, 10:24
ааа не мацка...прекъсвай не6тата за6тото това няма никакъв смисъл :? освен ако не си мазохистка

ThunderGoddess
07-27-2008, 10:27
Не знам, ако можеш да се пребориш с чувствата си, го направи и я остави тази объркана работа. Иначе аз съм имала връзка от разстояние, наистина е трудно, но просто много обичах момчето и бях готова на всичко. Разстояните също беше голямо и рядко го виждах. Не е казано, че са само десет дена ... деазнам ... можеш да го поканиш на гости, ако вашите са съгласни ( :D ). Аз много често си водя така у нас приятелчета и нямам проблеми. Но наистина, недей да забъркваш нищо сериозно, не си струва просто. А чувствата ... не знам ... ако си била винаги откровена с него в чата може и да са истински, макар тези онлайн неща понякога да карат хората да се влюбват в представата си за някого, не толкова в самия някого.

vamp
07-27-2008, 10:42
Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!

Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже...

zaraaa
07-27-2008, 10:45
"Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже..."

+1 Страхотно казано :grin:

vamp
07-27-2008, 10:51
"Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже..."

Ми аз така мисля,така се старая и да живея,защото не се каза кога ще е последния ни ден и какво ще загубим ако не го изживеем както сме искали.Няма по-лошо нещо от това да се съмняваш какво би станало ако си постъпил по друг начин.А и любовта е риск,скачаш с главата напред и дали ще си я счупиш зависи какъв късмет имаш и дали е достатъчно дълбоко :)

toddi222
07-27-2008, 11:07

Ми аз така мисля,така се старая и да живея,защото не се каза кога ще е последния ни ден и какво ще загубим ако не го изживеем както сме искали.Няма по-лошо нещо от това да се съмняваш какво би станало ако си постъпил по друг начин.А и любовта е риск,скачаш с главата напред и дали ще си я счупиш зависи какъв късмет имаш и дали е достатъчно дълбоко :)
Живей за днес, защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде. Така, че парви си кефа общо взето и после му мисли :) .

nesito
07-27-2008, 11:26
brao samo po skype 8-) :shock: :D

NeLLy_BaBy
07-27-2008, 12:01
Хубаво нещо са чувствата, но разстоянието наистина е проблем. Задай си вyпроса има ли смисyл да си даваш надежда като ще се видите за 10 дни. Прекарай си хубаво там на почивката и може би след това сама ще решиш струва ли си даваш надежди за това. Освен това ако ще се виждате ей така един път в годината няма смисъл. Наистина ще страдаш.
Затова живей за момента и запазио хубавите спомени. :)

dichevia
07-27-2008, 12:23
Аз като човек, който е преживял всичко това ти казвам : "Недей се привързва, момиче, ще те боли мнооооогооо, зарежи нещата, докато е още време, после такава болка ще усетиш, ако не спреш, не ми се говори, страшно е :S " !За любовта няма граници, но това е само в сладките мечти на обърканите хора, просто не започвайте нищо, докато нещата не са станали по-сериозни, ако не ме послушаш, сама ще си патиш от това, твое си е решението :)

SuperSizee
07-27-2008, 12:25
От личен опит ти казвам няма смисъл...Бях се влюбил в едно момиче до безобразие видяхме се един път и всичко това беше ... Колкото и да не искаш ти си преценяваш,но истината е че ти и той няма начин...

dichevia
07-27-2008, 12:30
От личен опит ти казвам няма смисъл...Бях се влюбил в едно момиче до безобразие видяхме се един път и всичко това беше ... Колкото и да не искаш ти си преценяваш,но истината е че ти и той няма начин...Абсулютно същото ми се случи, в повечето случай така става, вричат ти се във вечна любов, докато не разберете колко сте различни всъщност :) ...има и хора, който се запознават в чатове и после стават семейство, но не съм чувал до сега, някои хорица да си кажат в Скайп "обичам те" и после да просъществуват :)

gerinceto
07-27-2008, 13:34
Разтоянието е голям проблем.. освен ако нямаш хеликоптер, което мисля, че е невъзможно. Наистина сте се привързали много един към друг.. това, че ти е казал, че те обича не е точно обич, а резултат на привързаноста ви един към друг.. случвало ми се е и на мен.. до такава степен се привързвам към някое момиче по skype, че искам да и кажа нещо подобно, но го пазя за тогава, когато я видя наистина.. може би той ти го е казал поради невъзможност да ти го каже live. В действителност ако се получи нещо през престоя ти тук (имам предвид в Бургас) - няма да е много разумно, защото после ще се скъсаш да пишеш теми от сорта "разтоянието - проблем?" и тем подобни.. ако искаш да се насладиш на всичко постигнато до момента - не отделяй толкова голяма значимост на това момче и си прекарай страхотно с него, но го уведоми, че е невъзможно да имате нещо по-сериозно..

SuperSizee
07-27-2008, 13:38
От личен опит ти казвам няма смисъл...Бях се влюбил в едно момиче до безобразие видяхме се един път и всичко това беше ... Колкото и да не искаш ти си преценяваш,но истината е че ти и той няма начин...Абсулютно същото ми се случи, в повечето случай така става, вричат ти се във вечна любов, докато не разберете колко сте различни всъщност :) ...има и хора, който се запознават в чатове и после стават семейство, но не съм чувал до сега, някои хорица да си кажат в Скайп "обичам те" и после да просъществуват :)

Лично аз познавам няколко но те са от един град може да се виждат постоянно...Леля ми среща приятел от Варна и сега са в София/Видин/Враца двамата работят на две места,но ... Леля ми е на 39 и вече не и до забавления,като на някой 15-18 годишни...

aka6a_vamp
07-27-2008, 13:53

Тия 10 дни могат да бъдат най-яките и незабравимите в живота ти.Не мисли,а просто ги изживей.А за после...Каквото стане,времето ще покаже...
аммм не съм съгласна с теб....ако се влюби истински,което е доста вероятно тези десет дни 6те и костват толкова много.....

didi_baby
07-27-2008, 16:38

Евала :)

malko_kalpazan4e
07-29-2008, 21:56
let_me_be
i az kato teb se zapoznah s edno mom4e v irc zapo4nahme da si pi6em v skype zapo4nahme da se zaribqvame no nie bqhme ot edin i sy6ti grad sled nakolko dni se vidqhme i est trygnahme kogato ostanahme samo dvamata az go nagynah na celuvki :D i to iest mi otvyrna lo6oto e 4e skysahme mn byrzo hodihme samo dve sedmici prez koito se vidqhme samo tri pyti no makar da skysahme byrzo az o6te si go haresvam :)

Vikitooo
07-29-2008, 21:58
Имам горчив опит с такава любов. Ама не съжалявам. :) това му е хубавото на тази любов, че ти си я представяш точно такава каквото искаш да бъде. Но реалността разбива всички мечти и мнoгoбройните сутрини осамнал пред pc-то.

LINKNOT
07-30-2008, 01:22
Момче да ти каже,че те обича,заради самата теб и чертите на характера ти,е толкова красиво. :)

Запознайте се,отдай се на емоцията и действай както ти е на сърце.Сама ще прецениш дали връзката има бъдеще,защото ако всичко е искрено,винаги можете да намерите начин да сте заедно,независимо от разстоянието. Не изпускай късмета си,защото това може да е шанса,който ти дава живота. :)

k1n4o the Goat
07-30-2008, 01:24

Нямам идея какво ще правите после, но ако момчето е като мен - любовта му е истинска :wink:

SunShinePearl
07-30-2008, 01:38
аз само веднъж съм се виждала с гаджето ми и просто е ужасно след това незнаеш, какво да правиш,сега ме е страх да не го изгубя но му вярвам единственото което ни крепи е доверието и обичта минаха 4 месеца боли мн боли но не съжалявам до край ще издържа не се отказвай после може да съжаляваш много.

balu4ka
07-31-2008, 20:44
Виж аз смятам,4е по скайп по4ти никога не е възможно да срещнеш мом4ето /моми4ето на живота си!!По4ти всяко мом4е го казва тва'!!Но ако си струва върви и си изкарай върховно :grin: :grin: 8)
Но да ти кажа ,някой хора на скайп са мн по разли4ни от колкото на живо :? там можеш да споделиш мн неща,но на живо едва ли [-X :smt095 :smt102 Така,4е ако не ти допадне като 4овек просто не си струва :?
Айде кат се прибереш и ако си се видяла с него да разказваш 8-) 8-) 8) :-)

tedy_hi91
07-31-2008, 21:35
ПРЕКЪСВАЙ ! ! !Задълбочат ли се нещата мн ама мн ще те боли.Личен опит . :?

gangstata
07-31-2008, 21:36
Нищо няма да излезе..Разстоянието скапва нещата..

Wrathchild
07-31-2008, 21:45
Скайп е просто поддържаща линия, когато примерно тази вечер с гаджето не можете да се видите. Същата работа върши и телефона, просто в скайп не ви се навъртат импулси. ТОВА НЕ Е ОСНОВНО СРЕДСТВО ЗА КОМУНИКАЦИЯ!
Сама си прави изводите има ли скайп 'любов'. Защото предполагам, че вие вече ужааасно много се обичате и сте срещнали любовта на живота си... без дори да сте си виждали очите.