View Full Version : Пред нервна криза съм
Deni4kaa
07-27-2008, 18:54
Здравейте!Искам да ви споделя моята история,и по-точно да си излея душата.Не издъжам вече...
Така..До преди 2 дни с гаджето ми се бяхме скарали,даже бяхме скъсали.Сега се събрахме и естествено не е същото. :(
Много съм ядосана,защото постоянно ми прави забележка,че го ревнувам,а прави така,че наистина да го ревнувам.Прави ми гадно,а после аз съм му виновната.Днес например е на рожден ден на едно момиче и то в 10 часа.Не,че му забранявам да ходи,но мисля,че нещо става.Например оня ден едни момичета идват,и нито ме погледнаха,нито нищо и после гаджето ми ми вика "и за кво не им каза здрасти" и постоянно е на страната на други момичета,а не на моята.Преди 2 месеца беше писал на някви момичета "сладурче","{}{}{}" в 1 сайт,тайно от мен,а преди 2 дни аз като написах +10 :Pp на едно момче,и той веднага "оо с него ли се забиваш".Иначе не ме ревнувал..МНого ми е гадно и за тва,че отиде у някво момиче,дето дори не се познаваха.Видя,че ми е гадно и отиде... :-# Много го ревнувам,признавам си и той го вижда.Но...за съжаление прави така,че да го ревнувам още повече.Ако му кажа,че тва не ми е приятно той ще ме зареже,защото "съм му нямала доверие".Искам да се спре най-после.Кажете кво да права плс :(
cherinka
07-27-2008, 19:12
Кажи му, че искаш да те изслуша! И без да се обажда! И поне малко да се ОПИТА да те разбере какво искаш да му кажеш и след това му изискай мнението по въпроса, който повдигаш.
Но му говори спокойно. И не в скайп, или в някой друг чат, а очи в очи на някое тихо местенце. И бъди много сериозна. :)
xXxScreamxXx
07-27-2008, 19:13
о0000000000 да мила ..
и тфа ващто е ЛЮБОВ
е ако се обичате ... На магистарлата ще ида ..
то голяма любов да се ревнувате и да си праите напук ........... :? :? :?
aka6a_vamp
07-27-2008, 19:18
о0000000000 да мила ..
и тфа ващто е ЛЮБОВ
6то бе мойто моми4е...и тва е любов...всеки си я прави разли4но
xXxScreamxXx
07-27-2008, 19:24
о0000000000 да мила ..
и тфа ващто е ЛЮБОВ
ебати любоФта .. :shock: :shock: :shock:
то пъ ебати .. да ...
аз ще тръгна с някои.. ще скъсаме ... после ще тръгнем отново... и после аре напук да си правим , за да покажем любовта си ....
абе айде моля ви се не ми обяснявайте :? :? :?
sladku_bebzi
07-27-2008, 19:25
Забрави го тоя..
Няма сми да ти е толко гадно,
за някой, който само те разиграва
и те въртина малкия си пръст!
Замисли се дали искаш такъв живот.
Cvetito53
07-27-2008, 19:29
Kaji mu 4e iska6 da pogovorite seriozno za va6ata vraska i da se opita da te razbere!Moje bi naistina ne6to da stava mejdu nego i NQKOQ druga.....pogovorete si seriozno! :-)
BlindedAngel
07-27-2008, 19:31
Ти пък ко го ревнуваш доверие ли му нямаш ? Ако ще ти изневерява ще го направи така или иначе...Свършено е с връзката ви 8)
LaDy_DaQnA
07-27-2008, 19:42
Епа къф е смисъла да продължавате ако прай тей.... Казвай му в прав текст , че не ти е приятно да те прави напук , а ако смята да продължава няа се задържите 2-мата....
soulja_girl4e
07-27-2008, 19:45
кажи му да си ходи със "сладурчетата" и толко!
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 19:47
Авторката, р1цете треперат ли ти :?:
Deni4kaa
07-27-2008, 19:48
Забрави го тоя..
Ми не искам,но той не смята,че ме върти,а че аз права квото си искам,а той не може :?
Deni4kaa
07-27-2008, 19:48
Авторката, р1цете треперат ли ти :?: не.що?
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 19:50
Начи не си в нервна криза.. мирясай :!:
Deni4kaa
07-27-2008, 19:54
Начи не си в нервна криза.. мирясай :!: не мога :D
sladkish_14
07-27-2008, 19:57
Абе яяя, и моя е такъв един гадничък :-D .Ама проблема не би се решил със зарязването бе хора! Не е така! Закакво да го зареже,като го обича ?! За да го гледа после и да плаче в стаята си ли ? Сега мила (говора така,защото и аз съм така :( ) ,не му прави и ти напук,покажи му , че онези момичета няма да са с него и няма да го обичат както ти.Моя един път го видях (те са много пътите де) ,как си пише (флиртува) с една 16 годишна ***** в един сайт и знаеш ли какво направих,влезнах в скайпе и му казах,че ако си мисли,че тая тъпа кучка ще му обърне внимание -не е познал !По-скоро би спала с 30 годишен който кара БМВ и той така ме гледа :shock: ..теглих му една и после ми писа "ама зайче аз само тебе обичам" ..Повече не си писа с тая.Знам,че те е страх да не го загубиш,знам че ти е гадно,остави така нещата за този момент ! И ако прекали му тегли една като мен :-D А относно това момиче,еми да не ти пука,нали знаеш,че е отишал само за да те подразни..По-този начин той си повдига самочувтсвието,уверява се,че го обичаш ! А ти го търпи още,и един ден когато му обърнеш гръб,ще осъзнае,че само ти го обичаш така .. И че не би намерил такова момиче като теб ..Ще съжалява -повярвай ми ! Само си трай повечко ,спокойтвие ,колкото и да ти е трудно ..така поне един ден,като те загуби,ще разбере какво е загубил и какъв идиот е бил :) .
П.С - От колко време сте заедно и на колко години си ти и той ?
Забрави го тоя..
+1 :wink:
aka6a_vamp
07-27-2008, 20:16
о0000000000 да мила ..
и тфа ващто е ЛЮБОВ
ебати любоФта .. :shock: :shock: :shock:
то пъ ебати .. да ...
аз ще тръгна с някои.. ще скъсаме ... после ще тръгнем отново... и после аре напук да си правим , за да покажем любовта си ....
абе айде моля ви се не ми обяснявайте :? :? :?
ее и тва е един вид любов...само 4е е по-весело :D
Deni4kaa
07-27-2008, 20:22
Абе яяя, и моя е такъв един гадничък :-D .Ама проблема не би се решил със зарязването бе хора! Не е така! Закакво да го зареже,като го обича ?! За да го гледа после и да плаче в стаята си ли ? Сега мила (говора така,защото и аз съм така :( ) ,не му прави и ти напук,покажи му , че онези момичета няма да са с него и няма да го обичат както ти.Моя един път го видях (те са много пътите де) ,как си пише (флиртува) с една 16 годишна ***** в един сайт и знаеш ли какво направих,влезнах в скайпе и му казах,че ако си мисли,че тая тъпа кучка ще му обърне внимание -не е познал !По-скоро би спала с 30 годишен който кара БМВ и той така ме гледа :shock: ..теглих му една и после ми писа "ама зайче аз само тебе обичам" ..Повече не си писа с тая.Знам,че те е страх да не го загубиш,знам че ти е гадно,остави така нещата за този момент ! И ако прекали му тегли една като мен :-D А относно това момиче,еми да не ти пука,нали знаеш,че е отишал само за да те подразни..По-този начин той си повдига самочувтсвието,уверява се,че го обичаш ! А ти го търпи още,и един ден когато му обърнеш гръб,ще осъзнае,че само ти го обичаш така .. И че не би намерил такова момиче като теб ..Ще съжалява -повярвай ми ! Само си трай повечко ,спокойтвие ,колкото и да ти е трудно ..така поне един ден,като те загуби,ще разбере какво е загубил и какъв идиот е бил :) .
П.С - От колко време сте заедно и на колко години си ти и той ? от 10 месеца почти,ми малки сме,на 15 и двамата