View Full Version : Малко ми остава !
Омръзна ми ! Ще изпадна в депресия, сериозно ! От няколко дена (5-6) не съм спряла да се карам с хората, всичко ми е черно, нямам желание за абсолютно нищо.Притеснена съм, започнах шофьорските курсове и се притеснявам за тва шибано курмуване ! С баща ми само се джафкам, приятелят ми замина за Челопечене, снаряди да дири! Много ми липсва :-# :-# Луда работа...по цял ден спя, гушкам си котката(и тя май е в депресия 8-) )и се чудя на коя страна да се завъртя, да не взема случайно да се схвана... !! :-x :x :x :x Не мога да се понасям ](*,)
да ти помогнем ??
поздрав с тва радио http://www.ultranet.biz/ultrapernik.m3u
Cvetito53
07-27-2008, 20:07
Po leko s nervite!Uspokoi se nqma stra6no za teq kursove..re6avai pove4e listovki i vsi4ko 6te e OK!!
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 20:07
да ти помогнем ??
Я ДЕБА РАДИОТО... МНОГО МИ СЕ ПРИПИВА ОТ НЕГО... ОТИ'АМ ЗА БИРА СЕГА ПО НОЩИТЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ :!:
Po leko s nervite!Uspokoi se nqma stra6no za teq kursove..re6avai pove4e listovki i vsi4ko 6te e OK!!
С листовките нямам проблем.Притеснявам се за това, че ще утрепа някой безгрижен пешеходец 8-) Колкото и да съм карала.. е било извънградско.А сега - честито :x
да ти помогнем ??
:grin: Мерси, помага :-P
купи си два шоколада и едно сокче праскова ! Сериозно помага (или поне на мен 8-) )
Cvetito53
07-27-2008, 20:11
Spokoino i s tova kurmuvane!Za vsi4ko si ima parvi pat(imam predvid tova da kara6 vav grada)!Instruktura ti nqma ad te ostavi da sgazi6 nqkoi! :)
да ти помогнем ??
:grin: Мерси, помага :-Pако си хубава кака и аз съм от Пловдив 8-)
купи си два шоколада и едно сокче праскова ! Сериозно помага (или поне на мен 8-) )
Купих си ... и докато се усетя татко ми ги изяде :lol: Ся карам на кроки ... 8)
28 юли - 1 август. Отиваш на Античния театър. =) Има някво състезание или нещо подобно. Не гледай,че е народни танци - има отбори от Китай, Грузия, Гърция, Италия и още други,ама не ги помня вече. Много е интересно. =) Поне миналата година уби рибата. =)
Нали си от Пловдив.. 8-)
Виии работа немате ли си
Пу ... аз щи кажа на тебе ...
А за народните танци ... може и да ида (ако не забравя) 8-) Мерси, за предложението :-)
soul1199
07-27-2008, 20:49
Купих си ... и докато се усетя татко ми ги изяде :lol: Ся карам на кроки ... 8)ami kypi si pak :)
Виии работа немате ли си
А за народните танци ... може и да ида (ако не забравя) 8-) Мерси, за предложението :-)
Отивай бе, знаеш ли кво е забавно! :oops: Пък и танцьорите не са лоши ( в частност италианците :} ).
Виии работа немате ли си
Отивай бе, знаеш ли кво е забавно! :oops: Пък и танцьорите не са лоши ( в частност италианците :} ).
Ох тия италианци... ако мога на сцената ще скоча и с тях ще затанцувам ! Пък дано някой да ме забележи :razz: :razz: :oops: Такива тела.. такива лица... обноски, маниери... стил... загар.. мале.. :-) :-)
Виии работа немате ли си
Ох тия италианци... ако мога на сцената ще скоча и с тях ще затанцувам ! Пък дано някой да ме забележи :razz: :razz: :oops: Такива тела.. такива лица... обноски, маниери... стил... загар.. мале.. :-) :-)мани ги тия, аз съм по добре :oops:
Виии работа немате ли си
Ох тия италианци... ако мога на сцената ще скоча и с тях ще затанцувам ! Пък дано някой да ме забележи :razz: :razz: :oops: Такива тела.. такива лица... обноски, маниери... стил... загар.. мале.. :-) :-)мани ги тия, аз съм по добре :oops:
Хм ... ти на мен май сериозно не ми вярваш, че аз съм въпросно момиче, което се оказало дебело с мустак :-P
я кажи къде къв сезон беше кат се видяхме>
Непомня, бях се надрусала 8-)
Абе да живее лиготията при наличие на депресия ! Номбър ван е ! Ей, да знаете... смеха помага при всеки един проблем бил той здравословен или душевен ! :lol: :-)
Абе да живее лиготията при наличие на депресия ! Номбър ван е ! Ей, да знаете... смеха помага при всеки един проблем бил той здравословен или душевен ! :lol: :-)хах деба как лъжеш... а къде бяхме?
Абе да живее лиготията при наличие на депресия ! Номбър ван е ! Ей, да знаете... смеха помага при всеки един проблем бил той здравословен или душевен ! :lol: :-)хах деба как лъжеш... а къде бяхме?
Добре деее, разкри ме.Стига си ме разпитвал :-P :-P Остави ме да си се депресирам без излипни въпроси ;п :-)