View Full Version : В търсене на...любовта
pala4inkata
07-27-2008, 21:16
Здравейте , не искам да помислите че съм някакъв безнадежден случаеи , но просто искам да чуя мнението ви и съветите ви. Аз съм на 15 и не изглеждам зле имам приятели всичко е ОК но ми липсва любов , в смисъл искам приятел някак да намеря някоя сродна душа. Това може би е единственото което ми липсва осезаемо :( От както преодолях старата си любов не мога да срещна никой подходящ. Харесах си едно момче винаги когато се видехме се заглеждахме и усмихвахме (макар че не се познаваме)но той излезе от полезрението ми. Просто искам да попитам как да намеря любовта която търся и ако може да ми дадете някакъв съвет ...нещо което да помогне .
Мерси предварително :-)
DamaTa.v.Zelen0
07-27-2008, 21:19
..ще има да чакаш..ще минеш през много момчета, докато я намериш тази любов ! И аз много искам някой, с който да се обичаме, да умираме един за друг и т.н., но знам, че да го намеря не е лесна задача, затова просто....чакам всичко да се нареди.. :oops:
cinderella_gugutka
07-27-2008, 21:20
ми...то не можем да ти дадем съвет как да се влюбиш :-o излизай пове4е,запознавай се с пове4е мом4ета и може би ще срещнеш любовта :) успех
cinderella_gugutka
07-27-2008, 21:20
ми...то не можем да ти дадем съвет как да се влюбиш :-o излизай пове4е,запознавай се с пове4е мом4ета и може би ще срещнеш любовта :) успех
телефонче имаш ли ?Любене телефоните са скъпи, давай скайп по оферта е
Seducti0n
07-27-2008, 21:25
Обмисляла ли си възможността, любовта да те намери, когато най-малко очакваш това?
П.С-Аз се отказах вече да я търся.Надеждата, че я има ми отне прекалено много, което може би никога няма да си възвърна, дори и да открия сродна душа...Но ти не губи вяра, тоест не се предавай лесно, не прави грешката, която правя аз!
П.С2-Поздрав Natasha Bedingfield-Soulmate
Песничката е много нежна и съдържателна. :)
cherinka
07-27-2008, 21:49
Не се филмирай, че ти ТРЯБВА и ИСКАШ еди си какво.
Абстрахирай се от този факт и след време всичко ще се нареди както желаеш в момента.
Само тва моа ти кажа аз.
Абстрахирай се от този факт и след време всичко ще се нареди както желаеш в момента.
Само тва моа ти кажа аз.искам нещо от много време да ти кажа :lol: черешке души курец :lol: :lol:
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 21:56
Ако можеш т'ва мнение да го постнеш още 3-4 п1ти няма да е зле :!:
cherinka
07-27-2008, 21:57
Само тва моа ти кажа аз.искам нещо от много време да ти кажа :lol: черешке души курец :lol: :lol:
Тва ми е повтаряно в период от 8 месеца всеки ден през 5 до 10 минути.
Много си оригинален.
Евала(!)
Много си оригинален.
Евала(!)аз го видях у един скайп разговор :grin: нема се сърдиш :-)
cherinka
07-27-2008, 22:00
Много си оригинален.
Евала(!)аз го видях у един скайп разговор :grin: нема се сърдиш :-)
Кво да се сърдя майна.
Това е толкова глупаво и смотано, че оставям с лоши впечатления за човека, който го е казал.Логика - чуто от боклук, остава в съзнанието като използвано от боклуци ахахахахахахахахахахахаха х !
gree_girl
07-27-2008, 22:03
Любовта не се търси, тя съвсем неочаквано те връхлита !!!! :) Аз какво да кажа, след като от години не съм се влюбвала :D
помниш ли как започна всичко от начало... 8-)
cherinka
07-27-2008, 22:07
какфооо!!???!??!
какфооо!!???!??!пее си 8-)
Любовта не се търсила, тя сама идвала :P излизай повече, запознавай се с нови хора :)
ThunderGoddess
07-28-2008, 11:47
Здравейте , не искам да помислите че съм някакъв безнадежден случаеи , но просто искам да чуя мнението ви и съветите ви. Аз съм на 15 и не изглеждам зле имам приятели всичко е ОК но ми липсва любов , в смисъл искам приятел някак да намеря някоя сродна душа. Това може би е единственото което ми липсва осезаемо :( От както преодолях старата си любов не мога да срещна никой подходящ. Харесах си едно момче винаги когато се видехме се заглеждахме и усмихвахме (макар че не се познаваме)но той излезе от полезрението ми. Просто искам да попитам как да намеря любовта която търся и ако може да ми дадете някакъв съвет ...нещо което да помогне .
Ми няма да ти дойде по поръчка да ти кажа - просто виждаш някой и се влюбваш или осъзнаваш че си се влюбила в някой, който вече познаваш. И това се случва независимо дали го искаш или не. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Лично не се бях влюбвала от 2,5 години насам ... доскоро :)
h0t_lipS~anD_kisSes
07-28-2008, 11:56
Може би аз прекарах цяла година без да се влюбя ии на следващата (след като отидох в друго у-ще) срещнах някого ии останах разочарована (както всеки път!) Заа това вече си живея ден за ден ии въобще не му мисля. :-D Кфото стане тфа! Това е! А пък за любовтаа .. ако тя ме намерии е добре дошла! Ако ли пък нее .. ехеее колко старци милионери имаа ... :grin: :razz:
sasha_90
07-28-2008, 13:05
Всеки търси сродна душа.
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-29-2008, 04:04
не търси любовта.. тя сама ще те намери :)
п.п колкото пъти до сега съм била в ситуация в която да изпитвам нужда от някои до мен колкото и да съм го търсела не съм го намирала ... то само си става някак така .. (:
Ти си все още на 15 ... има толкова много пред теб. Ще срещнеш много хора, ще обичаш много момчета ... Това, че в момента нямаш някой до себе си не означава, че вечно ще е така. Повярвай ми - казва ти го една голяма самотница ;) Любовта идва толкова неочаквано, че сама няма да се усетиш какво става ;) Имай търпение и недей да бързаш. Всяко нещо си идва на мястото. Това са куп банални неща, които всеки е чувал, но е истина ;)
alkobalko
07-29-2008, 06:48
Защо бързаш толкова? Защо просто не исчакаш нещата да се подредят сами, без ти да ги притискаш. Може би още не е дошъл моментът да срещнеш подходящия човек. Не си мисли, че проблемът е в теб, защото всъщност проблем няма- просто не му е дошло времето.
miss_asi
07-29-2008, 07:39
Любовта сама ще те намери.Ама не е лошо през тва време да си имаш гадже поне 1-2.Нищо по-умно не ми ида в главата! :(
vesinka91
07-29-2008, 10:12
+1
tedikurtakova
07-29-2008, 22:22
Ти все още си на 15 и при това живота е пред теб.Те първа ще се срещаш с толкова много хора,че свят ще ти се завие.В някой хубав ден ще срещнеш точния човек.Изживей си детството.Има една доста мъдра поговорка.За всичко си има ВРЕМЕ и място. :)
..ще има да чакаш..ще минеш през много момчета, докато я намериш тази любов ! И аз много искам някой, с който да се обичаме, да умираме един за друг и т.н., но знам, че да го намеря не е лесна задача, затова просто....чакам всичко да се нареди.. :oops:
+1 :)
k1n4o the Goat
07-30-2008, 01:21
Може би аз прекарах цяла година без да се влюбя ии на следващата (след като отидох в друго у-ще) срещнах някого ии останах разочарована (както всеки път!) Заа това вече си живея ден за ден ии въобще не му мисля. :-D Кфото стане тфа! Това е! А пък за любовтаа .. ако тя ме намерии е добре дошла! Ако ли пък нее .. ехеее колко старци милионери имаа ... :grin: :razz:
Поклон...
А за темата - любовта ще дойде със времето. Спокойно :wink:
megasexy
07-30-2008, 19:22
Защо бързаш толкова? Никога не знаеш какво може да стане утре. :?
Спри да я търсиш и тя сама ще дойде
Love0nlyMyself
07-31-2008, 07:56
има време ще си харесаш друг шпвече обаче явно тра да почакаш още нз колко :? :?
еми...не е задължително се ръгнеш я някои сайт за запознаства ...излез живеи си живота ...ии любовта сама ще дойде при теб!Тя не пита 8) :grin: :grin: 8-) :P :-)