View Full Version : голяма грешка??
FairyNymph
07-28-2008, 11:07
Наскоро с приятеля ми стигнахме до темата с тичането след някой и една от неговите реплики беше нещо от сорта, че най-голямата грешка на един мъж била да тича след момичето, защото по този начин щял да стане играчка в ръцете и.В началото докато я свали - да, но после не!
После дълго мислих по тази тема и честно казано много се обърках.Защо да не тичат след нас?В смисъл не постоянно, но..?Вие какво мислите?
IcemanChambers
07-28-2008, 11:10
Еми, ако постоянно и ходиш по г*за нормално е тя да си помисли, че може да прави с тебе каквото си иска и да и се превърнеш в послушно кученце.... :!:
vesinka91
07-28-2008, 11:13
mi mislq 4e e normalno da ti4a sled teb dokato te spe4eli i posle mislq 4e ste ravnopostaveni i nqma nujda ot tova koito i da bilo ot dvamata da ti4a sled drugiq nz az taka go razbiram :) mislq 4e i majete ne sa dlyjni ve4no sled nas da ti4at e da otna4alo moje da se potrudqt za da ni spe4elqt no posle vsi4ki sa ravni :)
SuperSizee
07-28-2008, 11:16
До някъде е прав...Попринцип той какво иска от една жена ... Не сме 80-те години жената вкащата:Пере,чисти,готви...И скаш да се чустваш супер с гаджето,но да не ти пука ... Да не се опитваш да направиш нещо милоооо...Наистина в началото е така,но то затова всички казват беше хубаво,но в началото,защото да не се опитат да го правят поне малко и после ... Лично аз си ми е супер така ... Наслаждавам се максимално на мацката си :grin: :grin: :grin: :grin:
FairyNymph
07-28-2008, 11:17
А не, аз не искам постоянно да тича след мен даже напротив.Или пък постоянно да ми звъни и да ме обсипва с цветя и подаръци и комплименти.В смисъл от време на време искам, щото се губи тръпкат аиначе, аз също тичам след него и то не постоянно нали в граници, но не е ли редно да тичат, но просто не както преди?
ThunderGoddess
07-28-2008, 11:19
Прав е и според мен. Не може момичето винаги да бъде малката принцеска. Момчето трябва да показва любовта и загрижеността си, но не непрестанно да гали момичето с перце. Жестовете според мен трябва да са взаимни, както и отговорностите и всичко :)
h0t_lipS~anD_kisSes
07-28-2008, 12:07
Мм все пак трябва да показва заинтересованост към нея. Не може да се държи грубо ии да не показва никакви чувства ии трябва дори мъъничко да й угажда. Ноо това не означава да я остави да му се качи на главата ии да му се изсере (с извинение) в устата! :?
cherinka
07-28-2008, 12:15
А не, аз не искам постоянно да тича след мен даже напротив.Или пък постоянно да ми звъни и да ме обсипва с цветя и подаръци и комплименти.
Адски досадно е.
Наистина никой не иска. 8-)
Според мен колкото и да тичаш след един човек, трябва да си запазиш уважението му, за да няма после "играчки" в ръцете на някой друг.
Дано да сте ме разбрали 8-)
FairyNymph
07-28-2008, 12:25
Добре и примерно, ако искам да прави повече мили жестове и да потичва малко повече какво да направя?
ми вярно разсъждава момчето, иначе наеш ли колко ще страда- представи си, че имаш син, какво ще го посъветваш?
Добре и примерно, ако искам да прави повече мили жестове и да потичва малко повече какво да направя?
Бъди по-курва.
cherinka
07-28-2008, 12:29
Това като го прочетох, единственото, което ми се яви в главата, бе ти да му направиш некое и друго мило жестче и после малко по малко той да се усети и да ти връща жестовете....
h0t_lipS~anD_kisSes
07-28-2008, 12:32
Това като го прочетох, единственото, което ми се яви в главата, бе ти да му направиш некое и друго мило жестче и после малко по малко той да се усети и да ти връща жестовете....
Мм даам .. може би си права. Иначее друг начин май няма. :)