View Full Version : тел. разговори с гаджето
Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е :? ???Не сме 13 год лапета все пак!-а той не е най- финансово пропадналия човек..
h0t_lipS~anD_kisSes
07-28-2008, 12:09
Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е :? ???Не сме 13 год лапета все пак!-а той не е най- финансово пропадналия човек..
Мии щот е свикнал все ти да го търсиш ии да тичаш след него. (поне така предполагам :) )
ThunderGoddess
07-28-2008, 12:10
Е ако не ти пише той, или не ти се обади, направи го ти, покажи по някакъв начин, че искаш да го чуваш по-често.
cherinka
07-28-2008, 12:11
Ми, те за това повечето гаджета си вземат карти с некво намаление между двете карти, за да може да си звънят по-често. Но, все пак, не всички......
Просто тия на бикнект и прима са по-стеснителни и по-пестеливи с парите в картата си.
Макар, че не изключвам варианта и да е на сметка и пак да не ти се обажда, е тогва вече не знам на кво се дължи. :)
Що не го питаш? 8-)
Мии щот е свикнал все ти да го търсиш ии да тичаш след него. (поне така предполагам :) )
Всъщност дори сега нарочно не влизам в скайп, за да може да видя до кога ще издържи да не ми се обади.
Ми, те за това повечето гаджета си вземат карти с некво намаление между двете карти, за да може да си звънят по-често. Но, все пак, не всички......
Просто тия на бикнект и прима са по-стеснителни и по-пестеливи с парите в картата си.
Макар, че не изключвам варианта и да е на сметка и пак да не ти се обажда, е тогва вече не знам на кво се дължи. :)
Що не го питаш? 8-)
Ми не ми е удобно- все едно, че го карам, а аз искам той като мъж да се сети сам- не му ли е поне малко мъчно, щото като ме види е :grin:
А иначе аз съм му звъняла няколко пъти да се разберем нещо или да го чуя, ма той с 2 думи на смс :?
Nen0RmalniK
07-28-2008, 12:25
za6toto nqma kakvo da ti kaje po telefona ili go e sram, ne si pravi eksperimenti da ne vliza6 v skaip za da go testva6 koga 6te ti se obadi,za6toto ako e kato men i 1 sedmica da ne vliza6 pak nqma da ti se obadi
ами аз се чувам с приятеля ми всеки ден и поне 30-40 минути не ни мърдат, защото сега той работи в София и не се виждаме по 2 седмици, та поне да се чуваме ;)
Иначе вие ако си се виждате често, няма смисъл и да се чувате по телелфона..ако не ти е домъчнялооо чааааак толкова много. Аз не го разбирам това, когато двама човека се виждат всеки ден, по няколко часа са заедно и пак си говорят по тел-а..това е лигавщина вече..
suitable
07-28-2008, 12:31
Всяка връзка си е различна и не трябва да сравняваш своята с чуждите.. спомням си имах връзка, в която говорихме с приятелката ми по 2-3 часа по телефона.. баща ми накрая взе някакви карти с 1 час безплатни разговори на месец.. а ние на първата вечер ги бяхме "издухали". Не е задължително да говорите по няколко часа, за да докажете един на друг, че сте неразделни - това само отнема от нещата, които ще са три пъти по сладки, ако си ги кажете live. Skype-а също е лоша идея, но някак си е по-безплатна и не е чак такъв проблем.. но все пак е добре ако важните работки си ги споделяте като се видите..
и аз имах подобен проблем...но след 4 месеца се ре6их да го оставя..и той като попита защо нали, се пак причина и аз му казах че не ми харесва отношението му понякога и мисля че не му пука за мен и не го интересувам, защото не го чувствам..липсвам ли му понякога, не иска ли да ме чуе нали ме обича уж и т.н.. и ми гарантира че ще се промени(макар че знам 4е е зает и не му е мн до стрели4ки,скайп и др такива) ии ето на от тогава минаха още 4 месеца и той е напълно нов човек..виждаме се секи ден или през ден, но пак ми се обажда когато не сме се видяли за 7-8 минутки да се 4уем тай че кажи му това което не ти харесва, и той ако мисли че си права или нз и аз ще се промени и ще се държи по добре и ще те прави щастлива с такива мили жестове като "обаждам ти се само за да ти 4уя сладкото глас4е " :P :P е пак тря се споделя това което не ти харесва във връзката ви, ина4е няма шанс нещо да се промени :)
Аз не искам да се променя, защото аз съм казала,а защото той САМ е пожелал да ме чуе.
Проблемът не е, че не ми се обажда само за да ме чуе, а че не се виждаме всеки ден и ако аз не вляза в скайп, това означава, че няма да си уредим среща сиг 1 седмица. Даже ми се извинява с смс. Ве4е го помолих да ми звъни за среща, а не "къде си"
или "да се видим" на смс, ако все пак нещо го е ударило по главата,4е да ми прати, щото аз не мога от моя тел да пращам отг, че е бъгнат, та пак аз му звъня, за да му отговоря :-x
krem4et0
07-28-2008, 13:03
И ние не си говорим всеки ден по телефона. Айде, ако не сме се виждали.понякога се чуваме. Обикновено разговорите ни са кратки, точни и ясни. Уговаряме среща (ако не сме го направили) или казваме на другия, че сме се разбрали да излезем и с приятелите! Той няма интернет, така че и по скайп не се чувмаме или не си пишем. А иначе имаме по 600 безплатни минути 1 към друг, които са с натрупване 6 месеца назад.....не повече от 30-40 да изговаряме!
didi_baby
Сигурно доста го глезиш и е свикнал ти да го търсиш и да звъниш,спри малко да видиш как ще се обърнат нещата
hahavteen
Ми бившия ми се обаждаше всеки ден в обедната си почивка просто за да ме чуе как съм въпреки че се виждахме вечер... Отделно поне по 2 смс-а ми пращаше. А като си идех в БГ ми звънеше всеки 2 дена за по половин час и ми пращаше непрекъснато смс-и
Аз по 2 минути искам на седмица- баси, много ли е :-x Чудя се, не му ли се иска да ме чуе, като веднъж се наложи 10 дни да не се видим и даже от др човек разбрах, че се е върнал :o
SuperSizee
07-28-2008, 14:50
Само не мога да разбера,ако не се обади на теб на кой трябва да го направи ... :)
stealthyGirl
07-28-2008, 15:57
На мен даже, че съм от тия дето не обичат много по телефона с гаджето, ми звучи гадничко... Малко изхладняли чувства, даже... особено т'ва, че си разбрала от друг, че се е прибрал. :(
FiRe_LaDy
07-28-2008, 16:02
И ние с моя приятел за 5 месеца и половина сме си говорили по тела само 10 пъти ( най - много ) ама ние се виждаме всеки ден.Може би така е всикнал.Незнам ... попитай го най - добре,за да нямаш повече съмнения
SuperSizee
07-28-2008, 16:20
Това няма значение ... С едно момиче бяхме на 3 мин разстояение до дях и се обаждах постоянно :D :D :D
partychild
07-28-2008, 16:21
s moq priqtel sme na golqmo raztoqnie..i vseki den mi se obajda po 3-5 pati..nqkoga i pove4e ...predi lqgane si govorim kam 15-20 min..xixixi za leka no6t ...vse pak imame 700 min :-D no vasheto moje da e po razli4no..neznam..ako se vijdate seki den..ili prez den..no dori kogato se vijdame pak mi se obajda da si ugovorim sre6ta ili da mi kaje 4e idva kam nas :) pogovorete si...nadqvam se da te razbere ..uspeh
miss_asi
07-28-2008, 17:16
незнам кое е нормално ама вчера сам направил 2 часа и 40 мин с разговор моита и се чувствам супер 8)
Жоро а после сметката 8-) моя рекорт са 2 часа и 20 мин. :)
Claustrophobia
07-28-2008, 17:20
Ами..не знам,но ако се виждате всеки ден може и да не ти звъни..нали все пак се виждате?
Но ако сте далеч един от друг и се виждате 1-2 пъти в седмицата,и той чака само да влезнеш в скайпа..е те тогава е кофти..ама може просто да си е такъв характер,а иначе да си те обича..знам ли го..
miss_asi
07-28-2008, 17:25
незнам кое е нормално ама вчера сам направил 2 часа и 40 мин с разговор моита и се чувствам супер 8)
Жоро а после сметката 8-) моя рекорт са 2 часа и 20 мин. :)
мила , тая любов ни еба мамата :oops:
Ооо ама тва е пределно ясно :oops:
alkobalko
07-28-2008, 19:13
Обичаме да си говорим, дори и по тела. Преди, когато връзката ни не беше толкова сериозна (става въпрос за първите няколко месеца) се чувахме дчесто по тела. След това, като се поболяхме от любов не пускахме телефона. Рекорда ни е от 7 и 30 мин с прекъсване около 10 мин, за да се съживят телефоните. Сега обаче намалихме разговорите, защото много малко сме вечерите, които да не прекарваме заедно и да не заспиваме заедно, респективно да се будим заедно. Това не означава, че не е приятно, когато звъне просто, за да чуе как съм.
Всяка връзка обаче е различна и това, че при някой нещата стоят така, не означава, че непременно всяка връзка трябва да се развива по този начин.
Все пак можеш да поговориш с него, да споделиш какво мислиш по този въпрос, без да го притискаш да се променя.
sladko_teenche_v
07-28-2008, 19:57
Моята най-добра приятелка беше така с гаджето.Чуваха се само колкото да си уговорят среща или смс със ЛЕКА НОЩ(най-мн)
gerinceto
07-28-2008, 20:03
pogovori s nego.obqsni mu che iskash poveche da si zvanite.i ne chakai samo toi da ti se obadi.zvankai mu i ti
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-29-2008, 04:30
е ... голяма работа :) не е кои знае какво не се притесняваи от това и аз съм имала такива връзки просто зависи какъв тип човек е .. това е =)
mitakkka
07-29-2008, 07:38
по ясен показател от това че вече не те харесва не съм чувал-аз с моята приятелка се чувам по 2-3 пъти на ден по 5-6 минути да се чуем как е какво е -нормално-ама тва за 10те дена дето го каза :-o УЖАС
sexa_na_kompleksa
07-29-2008, 10:16
Той е твой приятел и ти би трябвало да знаеш защо го прави. Примерно аз с моя имахме един период, в който не се бяхме виждали 13 дни и за това време се чухме само веднъж, и аз му пратих два смс-а, на които той дори не отговори. Но пък това съвсем не означава, че не ме харесва и не си е мислил за мен през това време. Като се видяхме ми се извини и сам си призна, че е виновен. Аз не му го натяквах, влезнах му в положението. Ако теб те притеснява това, поговори с него, защото за да е успешна една връзка трябва да има честни разговори и компромиси от двете страни.
Май аз съм рекордьорката.. всеки ден се чуваме по 2-3 пъти, а вечер по 1-2ч говорим.Преди имаше и много смс-и, но на мен лично ми втръсна да пиша и спрях :) Той си продължава, но по-рядко.За 1 седмица съм изговрила 1000 минути само с него ... нормално.При положение, че не е в града от доста време... :cry:
ами за това което казваш че не ти е звънял от 3 месеца...не е нормално никак даже :( по принцип така се получава когато има нешо което да го отклонява от теб...работа,компютър,група а приятели...или някое момиче :-o аз няпример с приятелката ми всеки дан си правя минимум 80 мин разговор
ами за това което казваш че не ти е звънял от 3 месеца...не е нормално никак даже :( по принцип така се получава когато има нешо което да го отклонява от теб...работа,компютър,група а приятели...или някое момиче :-o аз няпример с приятелката ми всеки дан си правя минимум 80 мин разговор
Не се пише вАпрос, а вЪпрос :-P :-)
purple__love
07-29-2008, 16:48
az imam nujda da go 4uq....s biv6iq govoreh postoqnno...sus sega6niq ne sa tolkova neudurjimi ne6tata....
Аз съм такъв тип момче.За щяло и нещяло не звъня...Има много такива момчета нормално е...
gPa3HuTeJl
07-29-2008, 17:21
Имам една к1де ми зв1ни по няколко п1ти на ден и говорим по 2 - 3 часа... no commenT x
Сигурно доста го глезиш и е свикнал ти да го търсиш и да звъниш,спри малко да видиш как ще се обърнат нещата
E его е... не зв1ни... 8-)
Ммм всеки човек си е различен, ама това неговото не е нормално, що не поговориш с него затова?
Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е :? ???Не сме 13 год лапета все пак!- а той не е най- финансово пропадналия човек..
вас само това Ви интересува .... финансите .....материалисти проклети :-x
sexa_na_kompleksa
07-29-2008, 17:57
Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е :? ???Не сме 13 год лапета все пак!- а той не е най- финансово пропадналия човек..
вас само това Ви интересува .... финансите .....материалисти проклети :-x
Мисля, че го каза в такъв смисъл, че той има финансовата възможност да й се обажда, но не го прави.
аз не обичам да говора по телефона, и ако няма нещо спешно или нещо от което да изкарам някой лев не звъна
Аз предпочитам СМСите.Бившото ми гадже ми званеше постоянно и ми пращаше СМСи,ам аз мноо се дразнех.Някой път дори лъжех,че в момента не мога да говоря. :?
sexyto_947
07-29-2008, 20:18
Еми случва се сигорно просто е свикнал да праща смси и да пише в skype и може би за това не ти звъни, макар че тва е мн тъпо. Еми няколко дена не му пиши нито смси нито в skype и не му отговаряи като ти пише той и виж дали ще се сети да ти звънне. Ако не го направи го питаи защо не ти звъни :)
mir4ovski
07-29-2008, 20:38
po vednuj na den?s priqtelq mi se vijdame vseki den oklo 5 4asa sme zaedno zadaljitelno,no se 4uvame pone 4 pati prez denq.taka 4e nz moje bi trqbva da se 4uvate malko po-4esto...
rashito0o
07-29-2008, 21:58
пфуу ний са гледами постоянно сутрин се сабуждаме един друг и след кат сме се видяли пак си званим...ама на сметка с 1000безпланти минути на месец е добре ;) постоянно си звъним