View Full Version : Идиоти
bunny...killer
07-28-2008, 17:22
Защо повечето момчета са глупави и тичат след някви лесни?
:?
Не го схващам,има там някои,които са открили своето свястно момиче,ама са малко,останалите "Дай...курви...."
Само се ядосвам...,***** пък аз съм трудна!!! :D
Не ги разбирам,тея тъпи "плейбойчета" ,който само прехвъчат от "дупка" на "дупка"... :-o :x :-x
UnABooMBeR
07-28-2008, 17:24
Tи сама си отговори ,защотото са лесни...Аз обаче с мойта се борих към 4-5 месеца може и повече :D :D
Claustrophobia
07-28-2008, 17:25
Защото са мъже и ги гони дивото..
miss_asi
07-28-2008, 17:27
Защото момченцата не знаят какво искат :P
vilinanova
Не вскички момчета са плейбои!Има и свеснтни момчета, поне според мен :)
miss_asi
Не го схващам,има там някои,които са открили своето свястно момиче,ама са малко,останалите "Дай...курви...."
Не ги разбирам,тея тъпи "плейбойчета" ,който само прехвъчат от "дупка" на "дупка"... :-o :x :-x
като си трудна стой си влажна 8)
Жоро ама каква логика брат :D Желязна е!
bunny...killer
07-28-2008, 17:28
Нямам проблеми да съм трудна,абе аз вярвам в голямата любов и не мисля,че сега трябва да се хвърля от момче на момче за да не съм "влажна",според умното изказване по горе! :wink:
MartyParty
07-28-2008, 17:28
Не знам.На теб какво ти пука?
aka6a_vamp
07-28-2008, 17:29
ъъъъъъъъъъъъъ и ние с кво да ти помогнем?...тея мом4енца са боклуци-НЕ ВСИ4КИ СА ТАКИВВА
bunny...killer
07-28-2008, 17:30
Поради незнайни причини се ядосвам като видя момичета,които се тормозят заради някви лайна... :-x :x
SuperSizee
07-28-2008, 17:30
Обожавам трудните момичета :grin: :grin: :grin: ... Особено , когато трябва да докажеш ,че не си като повечето ...
gPa3HuTeJl
07-28-2008, 17:31
Е нали са плейбойчета трябва да имат повече бройки.. по оферта им е да кажат на някоя " ае се шибаме " и оная да му каже " ми...айде ", отколкото да се м1чи да сваля нек'ви трудни.. П1к за мен т'ва не е плейбой... за мен т'ва са нек'ви курвари... смешни комплексари... плейбой за мен е м1ж, който може да има ВСЯКА жена, която си поиска..
bunny...killer
07-28-2008, 17:32
Нямам проблеми да съм трудна,абе аз вярвам в голямата любов и не мисля,че сега трябва да се хвърля от момче на момче за да не съм "влажна",според умното изказване по горе! :wink:
ще вярваш една - две години и некои чалгар като ти разбие малкото сърчице ще се проебеш споко 8)
:lol: :lol: :lol:
Повярвай ми ,ако нещо подобно се случи то няма да е с чалгар!!! :lol: :lol: :lol: :smt078 :smt078 :smt078
miss_asi
07-28-2008, 17:32
Аз просто цитирам приятелчето ми :D Амам ние с него вървим заедно така че ... се тая и да не ни харесвате изказванията като се казва кфо ни боли :-P
Щото трудните са досадни. къде е забавата само да се занимаваш с няква пача заради едното ебане.
MartyParty
07-28-2008, 17:33
Поради незнайни причини се ядосвам като видя момичета,които се тормозят заради някви лайна... :-x :x
Ми щом им се връзват,очевидно не са особено умни.Ти нали не си такава?Всеки сам избира за себе си какво,с кого и как да прави.С тази тема няма да промениш нищо.Само си късаш нервите за хора,които ги боли хуя(в случая) какво мислят за тях.
SuperSizee
07-28-2008, 17:35
Ми щом им се връзват,очевидно не са особено умни.Ти нали не си такава?Всеки сам избира за себе си какво,с кого и как да прави.С тази тема няма да промениш нищо.Само си късаш нервите за хора,които ги боли хуя(в случая) какво мислят за тях.
... И момчетата не са прави , но не забравайте че и Вие дамите също грешите ...
bunny...killer
07-28-2008, 17:37
... И момчетата не са прави , но не забравайте че и Вие дамите също грешите ...
Никой не е казал,че сме безгрешни виж само колко безпризорно се държат напоследък всички "лесни" и "отворени"
miss_asi
07-28-2008, 17:46
преди една година и нещо сексита (от форума) каза че щеше да се жени за 1 турчин ама нали се сещаш кво стана... така че ще те чакам да пишеш пак след няколко месеца ;)
ОК ама тва кфо общо има с темата???
аз мисля, че не само момчетат са така ... Аз лично познавам и доста такива момичета. Всичко стига дотам, че хората не искат да се обвързват и същевременно искат да се забавляват. Нищо лошо, според мен. А и другото ... докато има момичета, които да "дават" без проблем ще има и момчета дето ще си искат безцеремонно и по много пъти :D
В крайна сметка всяко мимиче само си избира - лесна или трудна ... Важното е след това да не съжаляваме за това, което правим ;)
miss_asi
07-28-2008, 17:53
преди една година и нещо сексита (от форума) каза че щеше да се жени за 1 турчин ама нали се сещаш кво стана... така че ще те чакам да пишеш пак след няколко месеца ;)
ОК ама тва кфо общо има с темата???
е ба ли му мамата... че не е права ? :? 8)
Не е права тряяло е да се омъжи за тебе :D само тва се чудя :?
NightSky
07-28-2008, 17:56
Аз пък познавам много момчета, които не се интересуват от лесните девойки. И им се възхищавам.
valentinka_1990
07-28-2008, 18:04
Аз не мисля,че въпросните момчета незнаят какво искат.Напротив знаят.Искат лесното. :D
Тичат след лесните до едно време... после им писва и си намират някое свястно момиче и държат на него... Тези натруфените "красавици" с повече грим от сиво вещество са само за една вечер... Поне това са моите скромни наблюдения 8-) 8-) :oops:
cherinka
07-28-2008, 18:19
Не ги разбирам
Щото си тъпа.
Ти за начин на живот не си ли чувала!?
Или, може би не знаеш, че всички хора си имат изграден стандарт на живота....
Като не разбираш нещо, не е нужно да пускаш цяла тема за това, защото колкото и да ти се говори и прочие, едва ли някога ще схванеш как стоят нещата.
rusalchica
07-28-2008, 18:22
Абе сякви хора има, тия които са "плейбойчета" или там както им казвате просто не са се влюбвали и незнаят какво е да обичаш за това се държат глупаво с момичетата. За тях има такива като тях от противоположния пол,..
gangstata
07-28-2008, 18:27
мии..повечето хора гледат лесното..
пък и при момичета съм го забелязала това..
ние не разбираме момчетата и постъпките им,те пък нас..и така..има равновесие..
ivakavlad
07-28-2008, 18:28
искаши да ти кажа защо защото на повечето от нас момчетата не ни се занимава с месеци или даже с години да чакаме на някоя свестна да и дойде кефа та да вземе да ни обърне внимание и да не се прави на велика и недостъпна а в същото време да реве на нечие рамо че сме се хванали с некоя друга а уж сме били с нея и сме и сваляли звезди звезди се свалят до време след време писва като неможете да го вземете увреме проблемът си е ваш такаче ние не сме чак толкова прости (поне не чак толкова) от тази ваша "недостъпност" губите само вие както винаги все ние сме ви виновни :-x но както и да е
haterkata
07-28-2008, 18:29
SuperSizze е мой! 8) :D
ivakavlad
07-28-2008, 18:30
всъщност вие може и да неразбирате нашите постъпки но повярвай ми лично аз разбирам напълно вашите
gangstata
07-28-2008, 18:31
всъщност вие може и да неразбирате нашите постъпки но повярвай ми лично аз разбирам напълно вашитеУникум!..добре уе..ай са..разбираш постъпките на хора,които познаваш..тва не важи за цялата женска маса..
ivakavlad
07-28-2008, 18:35
всъщност вие може и да неразбирате нашите постъпки но повярвай ми лично аз разбирам напълно вашитеУникум!..добре уе..ай са..разбираш постъпките на хора,които познаваш..тва не важи за цялата женска маса..
щом казваш ще се саглася с теб ма мислиш ли че всички момчета сме еднакви? колкото всички момчета са еднакви толкова и всички момичета ама вие слагате момчетата под общ знаменател бях пуснал и тема по този въпрос ама както и да е
gangstata
07-28-2008, 18:36
щом казваш ще се саглася с теб ма мислиш ли че всички момчета сме еднакви? колкото всички момчета са еднакви толкова и всички момичета ама вие слагате момчетата под общ знаменател бях пуснал и тема по този въпрос ама както и да еоо я стига..под един знаменател сме ги били слагали..,тва важи и за вас..
dark_player
07-28-2008, 18:36
Не вскички момчета са плейбои!Има и свеснтни момчета, поне според мен :)
Съгласен!
ivakavlad
07-28-2008, 18:39
Това как се тълкува? Я ме светни моля?
bunny...killer
07-28-2008, 18:43
Защо повечето не се борят за някоя,която са харесали,веднага се отказват и тичат да се наебат някъде с някоя "фукличка" или"надута джуфка" ?
cherinka
07-28-2008, 18:45
Защо повечето не се борят за някоя,която са харесали,веднага се отказват и тичат да се наебат някъде с някоя "фукличка" или"надута джуфка" ?Евала.
Много сте умни.
Как стигнатхе до това познание!?
От горе ли ви го изпратиха.
ivakavlad
07-28-2008, 18:51
Защо повечето не се борят за някоя,която са харесали,веднага се отказват и тичат да се наебат някъде с някоя "фукличка" или"надута джуфка" ?
по същата причина поради която надутите фуклички тичат при баровците с кинти и не се борят за момчето което са харесали първоначално и първосигнално
bunny...killer
07-28-2008, 18:53
по същата причина поради която надутите фуклички тичат при баровците с кинти и не се борят за момчето което са харесали първоначално и първосигнално
Обикновено те са глупави...и тичат след футболисти...,ама не се знае...
Защо малкото свестни момчета и свестните момичета не се намират...
Идиотщина... :-o :D
ivakavlad
07-28-2008, 18:56
ами ти сам/а си отговори на въпроса не се намират защото са малко :D
bunny...killer
07-28-2008, 18:57
ами ти сам/а си отговори на въпроса не се намират защото са малко :D
Момиче съм! :)
ivakavlad
07-28-2008, 18:58
предположих ама не бях сигурен :P
Whyniser
07-28-2008, 19:03
Кой бе не се бори.Може да не съм напълно изградил мнение за себе си,но като тя ми се прави недостъпна и права каквото мога аз и тя "даже" не забелязва е извинявай.Еми какво да се прави.Те са си глупави защо се съгласяват въобще как тоя може да я пита и тя '' еми... айде" .
обясни ми първо какво искаш да кажеш със това "ТРУДНИ". и това че едно момиче го удря на гуляй и е по "лека" не означава че трябва веднага да се нарича курва. за мене това си е пълна завист. 100 пъти съм казвал че ако на някое момиче му се прави секс и случайно го направи с някой с който скоро се е запознала не означава че е курва. трябва да си хваща гадже да ходят 5-6 месеца и тогава да правят секс ли?
завистта е голяма....
Vikitooo
07-28-2008, 21:00
Защото не си попаднала на истинско мъжле ей за това. 8-)
gPa3HuTeJl
07-28-2008, 21:54
Viki арна девойка си... телефонче, ала бала нещо повече да разкажеш за себе си 8-)
PePeLePew
07-28-2008, 22:09
аз обичам да ми бягат и да не са лесни и колкото повече пречки има толкова по-силно желая момичето
mitakkka
07-29-2008, 07:49
Съгласен сън с едно от мненията - сега се живее-на младини-трябва едно момче да се бави с години заради ината на едно момиче ли-ми има и други-но пък за всеки влак си има пътници
ivakavlad
07-29-2008, 17:56
абе до сега писах романи сега ще съм кратък :D
След трамвай и след момиче не се тича защото на всеки 10 минути има друг (освен ако няма задръстване :razz: )
ха-ха к'фо се оплакваш ... някой идиоти бягат след някой лесни , както и много идиотки бягат след няк'фи педалчета....
sladko_teenche_v
07-29-2008, 19:51
А има тикави които не гонят лесното,а то идва при тях и те се възползват от това,но в същото време търсят сериозна връзка :) :) :) :) :) :) :) :) :)
PeopleAlwaysLeave
07-29-2008, 19:56
Еми не е точно така - в смисъл зависи си от самото момче. Ако някое от тия нафуканите фешански гъзарчета дето се мислят за плейбои нормално да тичат след лесни момичета, а и не се изморяват от тичането много много повярвай ми 8-) Все пак момичетата са лесни... :D Аз също не се давам лесно, но имам трик, който използвам редовно - дърпам се. Ама не чак толкова, че да си правят мнение за мен, че съм няква супер надута и не ходя по земята. Флиртувам, но дотам - нищо повече. Колкото да подразня лъва 8-) И в повечето случаи действа... Момчето като види, че му пускам мухичката, но спирам точна на най-интересното и тва го привлича да продължава докато не получи своето :-D
crazy_teen1
07-29-2008, 20:22
Да, и аз се дразня на лесни курви. Аз съм от по-трудните, но лошото е, че някои момчета (и може би повечето) си падат по по-лесните жени. Обаче в повечето случаи само за да ги наебат и после какъв е смисъла? Не си струва. Можеш да задържиш момче по-дълго по другия начин според мен. Нали забранения плод е най-сладък. :?
TechnoSphere
07-29-2008, 21:01
Е нали са плейбойчета трябва да имат повече бройки.. по оферта им е да кажат на някоя " ае се шибаме " и оная да му каже " ми...айде ", отколкото да се м1чи да сваля нек'ви трудни.. П1к за мен т'ва не е плейбой... за мен т'ва са нек'ви курвари... смешни комплексари... плейбой за мен е м1ж, който може да има ВСЯКА жена, която си поиска..
За мен пък 'плейбой' и курвар е едно и също...:?
А това, за което говориш е може би... мммм.... Дон Жуан?! 8-)
Който иска, начесва 'лесните'...
На който му се бъхти... 'трудните'...
То в това му е разликата,
защото едните са открити курви...
другите са прикрити курви... :D