Влез

View Full Version : защо всички жени били курви

GoLdy
07-28-2008, 22:09
Драги момичета и момчета , не вярвам че не сте наясно но повечето се залъгвате сериозно
1- ако не знаеш как да привлечеш внимание няма как да те забележат (до някъде и аз страдам от този проблем) най - често за да те забележат трябва да си провокативна , тогава другите жени от чиста женска злоба или от някакво странично мнение , неподплатено от факти, обявяват дадения субект за к***а (дори и да не е така )
2-Ако някое момиче зареже някое момче и момичето е провокативно (не на празно използвам тази дума) или поне с добър външен види хващаща окото чрез себе си (!) мъжете обвиняват изоставилите ги за кyрви
3- всъщност най много са тези случаеи : съдиш за хората без да ги познаваш било то за мъже или за жени . Слушаш малоумници и злобееш без да мислиш ето защо някои става к***а
4- май най малко срещаното - наистина са курви! Защо? ами така са възпитани и толкоз (този брой не е много голям)

Надявам се че има съгласни с мен а и дано да спрете да се терзаете
очаквам мнения

MartyParty
07-28-2008, 22:11
И аз очаквам ,да мога да чета темите на кирилица ,като бял човек,ама явно не може

TheGirlNextDoor
07-28-2008, 22:13
леко ми е трудно да ти схвана мисленето....а ако беше на кирилица по щеше да бива :)

Dreammy
07-28-2008, 22:13
Purvo,pishi po-gramotno.Az v momenta sum prinydena da pisha na latinica,no pone se opitvam da vlizam v nqkakvi ezikovi normi.

Inache:
Една жена е курва когато:

1. Когато не пусне на някой мъж ...
2. Когато му нарани достоинството ...
3. Когато го прецака ...
4. Когато е прекалено хубава и той не може да е с нея ...
5. Когато всеки ден си сменя гаджетата ...
6. Когато изглежда перфектно в очите на всички ...
7. Когато си позволява всякакви удоволствия ...
8. Когато гаджето на някоя мацка я зараже заради нея ...
9. В крайна сметка една жена е курва по всяко едно време ...

SuperSizee
07-28-2008, 22:14
Наистина колко е трудно да се пише на кирилица ... Не мога да разбера с това "защо жените били курви" никой не е казал ,че всички са...Има и то доста,но не всички ...

TheGirlNextDoor
07-28-2008, 22:15
Dreamy~~ това вече е друго нещо =; :)

tuzaro
07-28-2008, 22:17
Dreamy~~ това вече е друго нещо =; :)ти нали щеше да спиш??

xpucuto
07-28-2008, 22:17
Ахам ок разбрах какво искаш да ни кажеш, но защо си направила нова тема за това, просто няма смисъл тя ще бъде изгубена някъде из страниците с другите забравени теми като твоята.Ще се правят нови и нови тъй като всички ги мързи да ползват търсачката и така всеки ден аз отговарям на едни и същи въпроси стремяйки се да бъда колкото се може по-изчерпателна за да ме разберат всички, но все ще има неразбрали.Просто нямаше смисъл :)

djfly
07-28-2008, 22:18
Защото има курвари.След няколко години почти всичко ще е курволяк и няма да прави впечетление на никого,не че сега е обратното де.Тогава ще има теми:Той/Тя ми говори за любов,от кой век пада и всичко живо ще вземи да е/го плюе и да се възмущава от това.

TheGirlNextDoor
07-28-2008, 22:19

не можах ... :o :o :o от 1 седмица страдам от некфо мизерно безсъние :o :o :o

до автора:ся вече е по-лесно :)

Whyniser
07-28-2008, 22:25

И ти ли ?Само че аз съм от доста повече време,но мойто е някак си по-тежък случай

tuzaro
07-28-2008, 22:28
пийте хапчета или си бийте по една злобарка :D

TheGirlNextDoor

И ти ли ?Само че аз съм от доста повече време,но мойто е някак си по-тежък случай

има един трик за заспиване ама мен ме е страх да пробвам....при майка ми става :lol: ...начи допираш си палеца и показалеза на лявата ръка....и кат постоиш няколко мин и заспиташ :)

UnABooMBeR
Не всички са курви ,просто ти си преебан..!

TheGirlNextDoor

:shock: няма начин момиче съм 8-)

tuzaro
07-28-2008, 22:29

:shock: няма начин момиче съм 8-)е тогава един скреч виж къв ми е па;ав езика :P

gPa3HuTeJl
07-28-2008, 22:30
..курви, курви навсяк1де брат чак ме хваща яд..

Whyniser
07-28-2008, 22:39
Е ти па нищо не каза.КОй,че ти дава пари за 'апчета :D 8-) .Злобарката не помага :lol:

Erica
07-28-2008, 22:41
Purvo,pishi po-gramotno.Az v momenta sum prinydena da pisha na latinica,no pone se opitvam da vlizam v nqkakvi ezikovi normi.

Inache:

3. Когато го прецака ...

Има много истина тук.
И в този ред на мисли искам да задам един въпрос,към мъжката аудитория?Не казвам всички,но повечето - Защо,когато една жена ви отреже,започвате да си съчинявате разкази по картинка за нея.Например много пъти съм присъствала на мъжки разговори,когато даден пич се е точил на някоя мадама,съответно тя не ми е отвърнала и се започва "А тая ли бе,мани я,аз да не съм си го намерил на пътя...","Абе остави я тая,ти знайш ли колко народ е минал от там..." и подобни..., а единственото което знае за нея е името й...Та мисълта ми е,защо когато сте отблъснати,не си го признавате,ами си измисляте такива дивотии,по-спокойни ли се чувствате какво...И пак казвам,не говоря за всички,но при по-големият процент от мъжката общност е така.

П.П. Не искам да засягам никой,просто ми е любопитно... :oops:

Whyniser
07-28-2008, 22:44

Inache:

3. Когато го прецака ...

Има много истина тук.
И в този ред на мисли искам да задам един въпрос,към мъжката аудитория?Не казвам всички,но повечето - Защо,когато една жена ви отреже,започвате да си съчинявате разкази по картинка за нея.Например много пъти съм присъствала на мъжки разговори,когато даден пич се е точил на някоя мадама,съответно тя не ми е отвърнала и се започва "А тая ли бе,мани я,аз да не съм си го намерил на пътя...","Абе остави я тая,ти знайш ли колко народ е минал от там..." и подобни..., а единственото което знае за нея е името й...Та мисълта ми е,защо когато сте отблъснати,не си го признавате,ами си измисляте такива дивотии,по-спокойни ли се чувствате какво...И пак казвам,не говоря за всички,но при по-големият процент от мъжката общност е така.

П.П. Не искам да засягам никой,просто ми е любопитно... :oops:
Така е.Просто в природата ни е да е се на нашето,а не на вашето 8-) .Пък и от друга гледна точка е,защото не е минал от там :razz:

Erica
07-29-2008, 07:38
Така е.Просто в природата ни е да е се на нашето,а не на вашето 8-) .Пък и от друга гледна точка е,защото не е минал от там :razz:

Ахам ясно,благодаря за информацията и разяснението :)

jghgh
07-29-2008, 08:09
тая тема нещо много ме кефи

Letal
07-29-2008, 08:22
Стига бе хора аз ли съм назад с модата, що пък момичетата да сте курви...т'ва не го разбирам да кажеш на някое момиче, че е курва щот не ти е пуснала, или не иска да те вижда и т.н. Има кифли, позьорки, лигли, има мили земни момичета(за щастие :) ), има всякакви. Данеби пък всички тези определителни да са заменени от думата "курва" :( тва ли е модата кажете да не изоставам.. :D ??? щот немога да вникна в смисъла на този начин на мислене..

jghgh
07-29-2008, 08:24
ем аре се оженим.

sasha_90
07-29-2008, 08:57
Не всички жени са курви,но има и доста такива.

gPa3HuTeJl
07-29-2008, 11:17
тая тема нещо много ме кефи

'фани я изчукай тогава :!:

Letal
07-29-2008, 11:28
ем аре се оженим.
:lol:

miShle
07-29-2008, 11:28
ем аре се оженим.

На опашката,моля ... :D :D