View Full Version : РАСАТА ПРОБЛЕМ ЛИ Е
DekoDenev
07-29-2008, 07:00
искам да ви попитам за вашето мнение по този въпрос както момчетата така и момичетата бихте ли тръгнали с човек от друга раса било то негър китаец и прочие :grin:
ilovecoffe
07-29-2008, 07:01
zavisi ot 4oveka az li4no NE!
Vikitooo
07-29-2008, 07:05
Не! Аз съм расистка! 8-)
Да, бих тръгнала ако е свястно момче. :) А съм чувала че негрите били много лоялни като приятели. Тва го чета само от някви форуми на българи в чужбина...
може би не, не съм имала подобен проблем....така ,че незнам....
Е всички казват "не". Обаче се питам защо? Мърдате ли си сивото вещество или просто пишете постовете си ей-така.
Айде, една се обоснова че е расистка, обаче другите... Струва ми се че много прибързано си давате отговорите :( :?
Расизма е кофти нещо. Да си расист е избор, но не е избор цвета на кожата/расата. Затова хората сме различни, но не мисля че е добре да се разединяваме. Расизма е нещо така глупаво и безсмислено... Както и да е, кого поучавам. :-D
Бих и защо не.И те са хора ,пък има и някои готини негри :)
jujulinkaa
07-29-2008, 07:29
zavisi ot 4oveka az li4no NE!
и аз така 8-)
miss_asi
07-29-2008, 07:31
Аз лично не!
mitakkka
07-29-2008, 07:32
ако момичето или момчето е циганка-колкото и красив/а и свястна/стен да е - пътя :o
MartyParty
07-29-2008, 08:35
Не,китайците са грозни и еднообразни.От негри ме е гнус.
HoneyMoon
07-29-2008, 08:36
никога :?
Забрави.Аз съм Бългърче и обичам наще планини зелени,българин да се наричам първа радост е за мене.
мне незнам не си падам по негри и китайци :lol:
ThunderGoddess
07-29-2008, 09:44
На теория за мен не е проблем. Вземам в каквото се влюбя, но определено не изпитвам особено влечение към азиатци, негри и индианци. Нищо против тях, но европейците са най-хубави, тях си харесвам 8)
sunset_light
07-29-2008, 10:34
Да защо не,ченокожите момчета са сладки. :oops:
Имат и къдрава коса. :P
Абе,щом не е турчин.. :lol:
F_CK_all_I_need_is_U
07-29-2008, 10:52
Не! Аз съм расистка! 8-)
+1
freakish1boy
07-29-2008, 11:03
А бе хора, ще отчаете човека (DekoDenev), щом пита явно го засяга !!!
Хубаво, то си е лично мнение, ама май не е проблем, ако се обичате се взимайте 8-) :) :) :)
Wrathchild
07-29-2008, 11:16
С негър да... китайците са грозни, циганите и турчолята мястото им не е в леглото ми, а в газовите камери, но виж с някой южноамериканец защо не...
qg0dkata
07-29-2008, 12:39
Мммм..не.. :D
NaNa_SladuRana
07-29-2008, 12:51
Да,в крайна сметка всичко опира до човека,а не до външните му белези :)
Без турци и цигани.
Аз не съм расист, но все пак те не са хора.
Sladinka_f
07-29-2008, 13:05
Не ми се е случвало да мисля за такова нещо,но мисля,че НЕ
aziatec -da,no za negur bih se pozamislila
Ами аз (момче съм) имам един фр виетнамец мн точно момче :) . Та той в момента си има приятелка и на нея изобщо не й пука че той е виетнамец имал си е и други приятелки :)
cherinka
07-29-2008, 14:00
Зависи.
В семейството ми по бащина линия братовчед ми ще се жени за японка, и всички в родата са луднали.
Освен мен 8-)
Жълтата и негроидна раса да стоят надалечко от мен. Както и мюсулманите.
Ся, на италианци не отказвам. 8-)
TheGirlNextDoor
07-29-2008, 14:01
няма проблем ако не се турци или цигани ...тия същества (не мога да кава хора) ги мразя с цялото си сърце(с мн мн мн малки исключения) ....и да казвате,че съм расистка се тая...просто ги мразя :-x :-x :-x
ако са негри, китайци или каквите и да е зазлични от турци и цигани сичко е ОК :)
MostHated
07-29-2008, 14:20
само не с цигани
Outlaw4Life
07-29-2008, 14:31
Да само с мулатки.
Love_Boy
07-29-2008, 18:05
Без турци и цигани.
Подкрепям напълно!!!
Аз съм расист! Не бих си легнал с циганска или къдъна колко и хъбави да са!
Не разбирам каква красота виждат някой хора в негрите, за мене те са говорещи маймуни!
Китайците и японците и изобщо ЖЪЛТУРКОВЦИТЕ са ми интересни, но само по телевизора!
Бих си легнал единствено с европейка!
мечтата ми е да тръгна с негърка... сяка сутрин ше я поздравявам с Sieg Heil 8-)
Love_Boy
07-29-2008, 18:09
мечтата ми е да тръгна с негърка... сяка сутрин ше я поздравявам с Sieg Heil 8-)
Heil Hitler!!! Съвсем неиронично! Напълно съм съгласен! Не виждам какво толкова им намират на чернилките!
искам да ви попитам за вашето мнение по този въпрос както момчетата така и момичетата бихте ли тръгнали с човек от друга раса било то негър китаец и прочие :grin:
За мен няма никакво значение каква раса е, стига да си струва човека защо пък не. Отказвам да се ограничавам по какъвто и да било начин! ;)
Love_Boy
07-29-2008, 18:15
За мен няма никакво значение каква раса е, стига да си струва човека защо пък не. Отказвам да се ограничавам по какъвто и да било начин! ;)
Простотията и егоизмът ти също са неограничени!
Не бих взела негър или или циганин. По принцип въобще не съм расистка, даже бившия беше помак и смея да твърдя, че е адски точно момче и сме си страшно добри приятели и до днес.
Love_Boy
07-29-2008, 18:28
Не бих взела негър или или циганин. По принцип въобще не съм расистка, даже бившия беше помак и смея да твърдя, че е адски точно момче и сме си страшно добри приятели и до днес.
Ако бе прочела дори неколко страници от Историята на Българите, посветена на Родопа, щеше да знаеш че помаците са помохамеданчени българи! БЪЛГАРИ!!!!
Незнам с какво право го каза това - нима отричаш правото на личен избор? Аз искам най-доброто за себе си - независимо от "опаковката". А това, че на теб не ти понася си е лично твой проблем ;)
Love_Boy ГРЪМНИ СЕ ВЕ РАСИСТ
бахти антихуманното тъпо същество
половин душа ли носи човека ако е негър?!
бахти...
да, 90% от циганята са малоумни, ама какво против имаш останалите раси?!
да си расист е избор, но не е избор дали ще се родиш италианец, турчин, българин или негър...
По принцип не бих искала, но не знам- ако се влюбя няма да ме интересува много каква раса е.
Love_Boy
07-29-2008, 19:58
Незнам с какво право го каза това - нима отричаш правото на личен избор? Аз искам най-доброто за себе си - независимо от "опаковката". А това, че на теб не ти понася си е лично твой проблем ;)
Според мене е егоистично да загърбваш делата на 1000 поколения българи които са се запазили като народ от 1500 години! Ти, като представителка на една от най-великите нации на света имаш някакви задължения към нея! Недей й изневерява с негри и китайци!
За момичета които ходяс негри се сещам следния стих на Родай Ралин:
"Българийо, Европа ти даде култура, а ти хвана Африка за кура"
Love_Boy
07-29-2008, 20:01
Love_Boy ГРЪМНИ СЕ ВЕ РАСИСТ
бахти антихуманното тъпо същество
половин душа ли носи човека ако е негър?!
бахти...
да, 90% от циганята са малоумни, ама какво против имаш останалите раси?!
да си расист е избор, но не е избор дали ще се родиш италианец, турчин, българин или негър...
Стига с тези глупости, че човек не си избира какъв че се роди!
Аз съм се родил БЪЛГАРИН и за разлика от тебе се гордея с това!
Не мога да харесвам негрите или циганите защото зная, че съм нещо повече от тех!
Националист
07-29-2008, 20:09
Разликите не са само във външния вид на расите. Давате ли си сметка ,че расите са се разделили най-малко преди 30 000 години. При расово смешение просто се намаляват шансовете за оцеляване на идните поколения .Всяка раса е защитена към определени болести и приспособена към определени условия.Да не говориме и за различията в интелектуалните и физическите способности.
И както каза Love_Boy за това ли предците ни са си пазели кръвта чиста толкова хилядолетия.
acleverboy
07-29-2008, 20:13
Да бих
master_of_disaster
07-29-2008, 20:25
......................
Националист
07-29-2008, 22:28
За византийки да ,но за туркини не и това са отделни политически бракове.
Ти правиш ли разлика между аристокрация и народна маса!
dark_shadow_f
07-29-2008, 22:39
Само с циганин не бих тръгнала
h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 22:46
Така и не разбрах какво е това РАСТА?! Звучи ми адски противно! :( Като КРАСТА! :-D :(
sugarfree_babby
07-29-2008, 23:05
spored mene nqmapre4ka...osven ako ne e ciganin
Расата не трябва да е пречка и все пак са препоръчителни някакви граници, че с тия на изток просто нямам думи....
dark_shadow_f
07-29-2008, 23:15
Така и не разбрах какво е това РАСТА?! Звучи ми адски противно! :( Като КРАСТА! :-D :(
В темата се пита дали РАСАТА е проблем.Видовете раса са европеидна раса (хора с бял цвят кожа), негроидна раса (негрите)и монголоидна раса (китайци и японци).За да разбереш какво е раса про4ети това http://www.signlanguage-bg.com/bg/specialized%20bulgarian%20sign%20language/bg/068.htm
SiegHeil
07-30-2008, 01:53
Кой ме вика ? 8-) 8-)
и аз не бях расист заминах за америка върнах се и им разказвам на моите приятели ква мръсни миризливи не къпещи се маимуни са факените негри дори 50сент ме дразни вече няма значение че ми харесва как пее пууу апък да не говорим за индииците ритуала им казвал че не трябва да се къпят и не трябва да се постригват и да носят някви роби и шапки и ако знаете как вунии але аз вече ептен расист станах ама и вие ще станете кати ги видите какви са те тия по клиповете на мтв са направени ама истинските са мръсни
k1n4o the Goat
07-30-2008, 02:01
За любовта няма пречка. Ако ще циганка да е, щом е любов... 8-)
ElinoOor
07-30-2008, 02:08
Аз съм много либерална към всеки и всичко, така че ако един ден се влюбя в такъв човек за мен няма да е проблем да имам връзка и каквито и да било други отношения :) .
Pliok0019
07-30-2008, 07:48
Не! Аз съм расистка! 8-)
BlindedAngel
07-30-2008, 08:03
Абсурд ти казвам.Туй негри китайци монголци каквито ще да са НЕ - а пък туркини хептем...Всичките резаци трябва да са под ножа :-x
Разликите не са само във външния вид на расите. Давате ли си сметка ,че расите са се разделили най-малко преди 3000 години. При расово смешение просто се намаляват шансовете за оцеляване на идните поколения .Всяка раса е защитена към определени болести и приспособена към определени условия.Да не говориме и за различията в интелектуалните и физическите способности.
И както каза Love_Boy за това ли предците ни са си пазели кръвта чиста толкова хилядолетия.
Тука малко неподготвени се изказахте, ама ае...
Иначе по темата.. има мн хубави мулатки, латино американки.. дори и някои филипинки
Националист
07-30-2008, 09:31
Националист написа:
Разликите не са само във външния вид на расите. Давате ли си сметка ,че расите са се разделили най-малко преди 3000 години. При расово смешение просто се намаляват шансовете за оцеляване на идните поколения .Всяка раса е защитена към определени болести и приспособена към определени условия.Да не говориме и за различията в интелектуалните и физическите способности.
Тука малко неподготвени се изказахте, ама ае...
Иначе по темата.. има мн хубави мулатки, латино американки.. дори и някои филипинки
Имах предвид 30 000 .Моя грешка.
xXxScreamxXx
07-30-2008, 09:48
Да, бих тръгнала ако е свястно момче. :) А съм чувала че негрите били много лоялни като приятели. Тва го чета само от някви форуми на българи в чужбина...
Олеее аз тез дни се запознах с един негър :D :D
Свестен човечец .. на моите години ...
малко ми е зле англ. тъ общуването беше малко трудно...ама се оправихме :D :D :D
Иначе мисля 4е отговорът ми е ДА ... :? ама знае ли човекк .. 8-)
Абе сяква да е стига да не е циганка(туркиня) се тая....
Ама това за негрите...Найстина е така-те са...Добродушни...Абе те са пекани и добронамерени,не ти правят сечено за да ти бъде гадно....Казвам го от личен опит...Даже според мен е много яко ако имаш приятел негър,с който да си споделяш всичко...А пък за гадже нз...Тя любовта не те пита искаш ли,не искаш ли...Утря те по канчето иии....както и да е
4eere6ka_kiss
07-30-2008, 11:28
Оллл мнооо ме кефат негпите :D Нз защо омо особено тоя Алфредо Торез като го видя .... :D А с китаез на 30 февруари :shock:
BloniTka
07-30-2008, 15:53
Aми да.. ,но зависи все пак.
Не бих тръгнала с някой азиатец,щото са ми много еднообразни.
Не бих тръгнала и с циганин;X Никога!
Негрите ми допадат като вариант иначе;]
Ама закво са ми други раси.. наще българските момченца са си най-хубавите! ;-)
kasiopea
07-30-2008, 16:32
Без турци и цигани.
И аз клоня към това мнение.Пък и като се сетя, че ме беше харесал един ром, едвам се отървах от него. :?
HePeAJIeH
07-30-2008, 16:42
Роден съм в България живея в България и ще искам да се оженя за БЪЛГАРКА друго не ме интересува 8)
Love0nlyMyself
07-30-2008, 17:37
зависи от мн неща ..
BiTcH*Fr0m*HelL
07-30-2008, 19:04
защ0 не ак0 е г0тин кат0 ч0век , ..... ама с китаец :smt018 чесн0 казан0 има г0тини негри с яки тела пък имат г0леми хуй0ве :D :D
lLady_MooN_RaiN
07-31-2008, 10:52
За мен расата не е проеблем. Стига човекът да си заслужава. В крайна сметка черни, жълти или бели, всички сме еднакви хора. По важна е религията, тъй като тя до много голяма степен определя начина на мислене на хората. Мюсюлманите например имат коренно различно отношение към брака, жените и смъртта, в сравнение с нас, християните. При тях все още е патриархат, т.е мъжът доминира, а жените са пренебрегвани почти във всяко едно отношение. Смъртта за тях не е толкова ужасно нещо, колкото в християнските разбирания. И общо взето не са много турците, които са преборили корените на религията си. Не съм особено запозната с другите религии, но за мен това е по-важно, отколкото откъде е човекът...
pOiSoN_kIsS_94
07-31-2008, 11:30
Абе сяква да е стига да не е циганка(туркиня) се тая....
Ама това за негрите...Найстина е така-те са...Добродушни...Абе те са пекани и добронамерени,не ти правят сечено за да ти бъде гадно....Казвам го от личен опит...Даже според мен е много яко ако имаш приятел негър,с който да си споделяш всичко...А пък за гадже нз...Тя любовта не те пита искаш ли,не искаш ли...Утря те по канчето иии....както и да е
циганка(туркиня) :-x това не е едно и също ве :x една туркиня не знае езика на ромите и обратното :-x и плюс това ромите имат тъмен тен на кожата,а турците не!
По темата-за мен няма значение какъв е по народност или какъв по раса...но не харесвам тъмнокожи :oops: :D ммм китайци и японци..защо пък не :D някои са много сладки :D
Расата няма значение 8) важен е човека 8-)
InnocentGreed
07-31-2008, 11:51
Има някои наистина готини азиатки. :P
BurningDesire
07-31-2008, 16:02
Абе само ако е азиатец, бих се позамислила, защото аз познавах един такъв, който беше готин на външен вид, пък и съм виждала готини. Но за негър - не, не ми харесват външно. Черната кожа някакси просто не ми допада. Не, че имам нещо против тях, ама...
EDIT: И за някои потребители да поясня: РАСИТЕ СА САМО 3 : ЕВРОПЕИДНА, МОНГОЛОИДНА, НЕГРОИДНА. Иначе казано: бели, черни, жълти. Другото са националности.
EDIT2: Или етноси.
vesinka91
07-31-2008, 16:06
Zavisi ot rasata i daje ne tolkova ot rasata kolkoto ot nqkoi opredeleni nacionalnosti nebih se zanimavala s myje/momcheta... :)
Whyniser
07-31-2008, 16:41
Както и да си говорим тука расата не е проблем.Просто всеки втори е мангал :razz: .Специално в България е просто странно
cvetenceto1991
07-31-2008, 16:44
не е проблем но зависи за кво
ами може би, зависи от самият човек. Единствено с циганин никога не бих се захванала какъвто и да е. Иначе много харесвам момчета с дръпнати очи :D . За негрите незнам....
slun4ice_90
07-31-2008, 17:36
Ne obi4am obojavam 4ovek,koito ne e bulgarin.Nima zapo4nahte i po rasi da si tursute gadjeta....?Ne razbirate li hora liubovta ne priznava rasi ni6to prosto..... 8) :grin: :-P Vsi4ki sme hora,nqma zna4enie cveta na kojata!!!Ako mojehte da go razberete... :? [b]
partychild
07-31-2008, 17:45
ne sam rasistka..precenqvam horata po deistviq i harakter... inache me e strah ot cigani o6te ot malka..i ne bih bila s tqh..imam napravo fobiq :( za drugite nqmam problem :)
casanova_bg
07-31-2008, 17:51
aaalelelelelelele tcccccc :razz: :razz: vie ludi li ste beeeeeeeeeeeee :razz:
Love_Boy
07-31-2008, 18:27
За мене съществуват само две раси: Бели и всички останали!
Аз съм расист!
Аз съм Българин!
Аз съм патриот!
pOiSoN_kIsS_94
07-31-2008, 18:33
[quote="Love_Boy"]За мене съществуват само две раси: Бели и всички останали!
:razz: човек ти някога отварял ли си учебник по география :razz: за него съществували само две раси :-o :-o :shock: 8-) за мен пък само една :D :D за друг-5,за оня 6,за трети 7 и не знам си кфо...пфф нова география ще измислите уе :-D
asi_basi
07-31-2008, 18:38
Az nevijdam kakvo lo6o ima v tova da si s 4ovek ot druga narodnost... ne vi razbiram vas, za6toto za vas ima samo drapnati i negri ... i za dvete mislite 4e za ni6to ne stavat. Az naprimer jiveq na mqsto kadeto ima hora ot vsqkakvi narodnosti i sam sviknala s tqh. Ta az nqmam ni6to naprotiv da sam s mom4e ot druga narodnost, 6tom mi e dobre s nego i e svesten drugoto ne mi puka.