Влез

View Full Version : Въпрос....за капилярите

tzvet14
07-29-2008, 11:00
Здравейте! Искам да ви попитам някой има ли като моя проблем, а именно спукани капилярчета по лицето. За тези, които не знаят какво е това, та значи това са малки червени точици. Някой знае ли как се премахват? :-D

fiama
07-29-2008, 13:19
Аз нямам, но моя приятелка имаше. Значи тя ходи първо в една частна клиника и и правеха някакви процедури, май с лазер, ходи няколко пъти поред, но капиляра не се махна, дори не понамаля да се вижда. След това ходи при една дерматоложка, и тя и ги изграря по някакъв начин, червенината беше понамаляла, и това трая около година, но след това и се появи отново със същия ярък цвят. Не мога да ти кажа дали има ефектно лечение, което да ги премахва на 100 процента.

Abigoria
07-29-2008, 14:04
Здравейте! Искам да ви попитам някой има ли като моя проблем, а именно спукани капилярчета по лицето. За тези, които не знаят какво е това, та значи това са малки червени точици. Някой знае ли как се премахват? :-D
И аз имам, не е такава трагедия, кво ти пука...

hahavteen
07-29-2008, 14:06
Като по-малка имах едно такова червено петъце на ръката и си изчезна самичко. Преди няколко месеца ми се появи едно близо до окото.. Не съм се замисляла да го махам по някакъв начин. Не ми се струва чак толкова грозно... :-o

niksy_bub
07-29-2008, 14:23
аз имам едно на бедрото ама е съвсем мъничко..не му обръщам внимание надявам се да изчезне попринцип нз как се премахват

tzvet14
07-29-2008, 19:47
При мен проблема е, че е на върха на носа ми. Точно като Рудолф съм :D питам , за да знам дали има начин да се махнат :) Благодаря на всички за отговорите.