Влез

View Full Version : Закъснява ми

aneliqqq
07-29-2008, 12:56
Здр. Закъснява ми с 2 седмици ,спала съм с приятеля ми този месец,но не е ставало гаф ..боли ме стомаха все едно съм неразположена и не ми идва не мога да разбера защо и имам усилено бяло течение.Много ме е страх кажете ми плС от какво може да ми закъснява.. Исках да си направя тест,но много ме е страх от резултата голяма съм паника..

GabisiTa
07-29-2008, 13:06
Няма от какво да те е страх да си направиш тест. Върви до аптеката, вземи си един и ще се успокоиш. Може би стомаха те боли, защото очакваш да ти дойде. Друг път закъснявало ли ти е толкова? Иначе от много неща може да ти закъснява - от времето, ако си пила някакви лекарства, стрес, натоварвания и още много неща, затова по добре си направи тест. Няма страшно :)

aneliqqq
07-29-2008, 13:13
ами закъснявало ми е с 6 дена ..със седмица наи много ..ама не ме боли,защото очаквам да ми доиде ами ме свива абе яйчниците ме болят все едно съм неразположена и това е вече седмица..Първите 5 дена не се притеснявах ама оттогава съм под голям стрес само за това мисля...просто като си представя че може да е положителен теста ми се насълзяват очите..аз съм внимавала обаче навсякъде,където чета или питам казват ,че всичко е възможно.Без презерватив сме спали само последния път,когато трябваше да ми доиде на 16ти ..ама свърши навън.Много се притеснявам ;(

GabisiTa
07-29-2008, 13:16
Ами като се притесняваш толкова, казах ти да си направиш тест. Аз също скоро се бях уплашила, че съм бременна. Направих си тест и беше отрицателен ... :)

dolce_lady94
07-29-2008, 13:34
ami.. yspokoi se i naprafi testa nedei da 4akash 6toto moje da stane po losho

dolce_lady94
07-29-2008, 13:36
aide stiskame palci da e otricatelen :)

sadsad
07-29-2008, 13:38
Възможно е да не ти идва, защото пък се притесняваш....както казаха, много варианти има....не съм сигурна...направи си тест и по-спокойно.И все пак правете с презерватив.Защото има нещо което се нарича предсеменна течност, която съдържа сперматозоиди, но пък и не забравяй и че не се забременява лесно..е не съм сигурна....успех :)

BaBy_bS
07-29-2008, 13:43
Възможно е да не ти идва, защото пък се притесняваш....както казаха, много варианти има....не съм сигурна...направи си тест и по-спокойно.И все пак правете с презерватив.Защото има нещо което се нарича предсеменна течност, която съдържа сперматозоиди, но пък и не забравяй и че не се забременява лесно..е не съм сигурна....успех :)
+1 последния път когато на мен ми закъсня и аз много се паникиосах ... говорих точно 3 минути със сестра ми и тя ме успокои.след 2 часа ми дойде :)

didi_baby
07-29-2008, 13:58
Мисля че е от притеснение всичко

nestle
07-29-2008, 14:02

Абсолютно съм съгласна!!!

niksy_bub
07-29-2008, 14:45

Абсолютно съм съгласна!!!
и аз напълно възможно е

Puky
07-29-2008, 14:48
Спри да се тревожиш . Просто се събери с компанията и си правете весело и гарантирам че ще ти дойде поне на другия ден. ;)Освен ако не си бременна , ама едва ли...

sladkata_bebz
07-29-2008, 21:36
На мен този месец ми закъсня с 9 дни,откачих и аз като теб и като знам,че не е имало никакви гафове,но всичко се оправи.Може да е от жегите,смяна на климат,напрежение всичко..не се притеснявай толкова

Sofff
07-29-2008, 21:43
Може да е от времето през лятото и на мен в началото ми закъсня с 8 дена и ми дойде споко а ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог . . дано ти дойде до 1-2 дена :)

pitan4icata
07-29-2008, 21:46
nqma kvo da te e strah ot testa 6tom znaee6 4e ne ste sgafili
na men mi se e slu4valo 2 pati da si pravq i vinagi go pravq za uspokoenie na pr mi taka 4e spoks
ina4e moje ot vremeto da ti zaksnqva, az pr minalaoto lqto kato otidoh v 4ujbina i smenih klimata mi zakasnq po4ti 2-3 sedmici (zamalko da propusna) ne se strqskai,napravi test4e da se uspokoi6 ;)

aneliqqq
07-29-2008, 22:35
ami az mislq 4e ne sme sgafili no vinagi vsi4ko e vuzmojno pak sega govorix s edna poznata,koqto e pravila abort i mi kaza 4e kogato e bila bremenna na moqta vuzrast q e bolqlo stomaha vse edno 6te i doide a e bila bremenna..men seki den me boli stomaxa i ne mi idva strax me e to4no 4e ako e polojitelen nz kakvo da napraq kak 6te reagiram ..

PETET92
07-29-2008, 23:49
Emi sig. e 6toty se pritesnqva6 ... :PpPp NO SI NApravi test dokato ne e stanalo mn kasno i .. :( dano da e f tfoq polza tes4eto :p ;]

aneliqqq
07-30-2008, 15:33
blagodarq vi za otg..dneska si pravix sutrinta na gladno 2 testa edin sled drug za sigurno i bqha otricatelni samo 4e sega me strestnaxa 4e testovete vajali sled 3tata sedmica..a az se s1mnqvam za denq v koito trqbvashe da mi doide..togava be6e poloviq akt i ottogava mi zak1snqva s 2 sedmici ..vqrno li e za testovete

SlYn4iCe
07-30-2008, 16:43
Ох милата.. ;[ и аз в момента съм така и колкото повече време ми закъснява, толкова повече почвам да се притеснявам.. Това за тестовете не мисля,че е вярно ама.. не ги разбирам... :?
И да попитам тук , за да не правя нова тема.. Нормално ли е първия път след като правиш секс да ти закъснява ??

aneliqqq
07-30-2008, 20:50
Ami za6to imam tolkova silno bqlo te4enie..tezi testove verni li sa ..inache nqmam drugi simptomi

Eternal_flame
07-30-2008, 20:56
Ох милата.. ;[ и аз в момента съм така и колкото повече време ми закъснява, толкова повече почвам да се притеснявам.. Това за тестовете не мисля,че е вярно ама.. не ги разбирам... :?
И да попитам тук , за да не правя нова тема.. Нормално ли е първия път след като правиш секс да ти закъснява ??

Vazmojno e i pri men taka be6e,daje ot togava po4na vseki mesec da mi zakasnqva.

sladkata_bebz
08-14-2008, 10:04
Ами попринцип е напълно нормално да ти закъснее след първия път,почти на всички момичета се случва,на мен също ми се случи...няма място за притеснение

bunit0
08-14-2008, 14:41
pravi si test i ne my misli
puk i kat ima6 silno te4enie vuri na lekar 6to moje da e nqkva infekciq

tery
08-14-2008, 14:50
ami.. yspokoi se i naprafi testa nedei da 4akash 6toto moje da stane po losho

+1 :)

krisiiiiito
08-14-2008, 14:55
абе момиче прави си тест и толкова ако е отрицателен ще почакаш и ще ти дойде а ако не - лекар
това е

Ophelia
08-14-2008, 16:24
и на мене ми закъснява :D

t1n4e7o
08-14-2008, 17:03
Не се притеснявай толкова. Щом не е станало гаф.. но за твое успокоение иди да си вземеш едно тестче.. Няма от какво да се притесняваш.. Както казаха по- горе, може да е от времето и от много други неща! Спокойно! :)

opasnosladka
08-14-2008, 17:31
Не се притеснявай толкова. Щом не е станало гаф.. но за твое успокоение иди да си вземеш едно тестче.. Няма от какво да се притесняваш.. Както казаха по- горе, може да е от времето и от много други неща! Спокойно! :)
+1 така си е

pandelka
08-14-2008, 18:22
ми може да е от времето..но си направи тест за всеки случай ;)

evichka_lonelyy
08-14-2008, 19:03
i az se bqh panikusala taka do dnes sutrinta prosto ot fakta che ti zakasnqva imash vnosheniq spox edva li si bremenna no moje da probvash edin test...vikai priqtelq ti i go napravi :)

Sweet Dreams-Madly Tipsy
08-14-2008, 21:23
vsi4ko e vuzmojno ama da ne vi e strah az li4no se spavqm mn dobre nikoga ne mi e zakusnqvalo zemete se razrevete :lol: :lol: :shock:

buns_
08-14-2008, 21:24
vsi4ko e vuzmojno ama da ne vi e strah az li4no se spavqm mn dobre nikoga ne mi e zakusnqvalo zemete se razrevete :lol: :lol: :shock:
не плашете децата :D

ysmifka
08-15-2008, 09:57
Az sashto imah bialo techenie i me boleshe stomaha kato menstrualni bolki , makar che ne gi oprilichavah tochno kato takiva , no biaha dosta shodni . Napravih si test na 5-6 den ot zakusnenieto si i se okaza polojitelen . I na sledvashtata sutrin pak napravih i pak beshe polojitelen . Moiat priatel sashto ne beshe svurshval v men , no ... belata stana . Abortirah i sega vsichko e nared , taka che reagirai barzo . Otidi na ginekolog toi nai-dobre shte moje da ustonovi dali si bremenna ili ne , ili prosto ti zakusniava . Yspeh !

Sujeliavam , che pisha na latineca, no oshte ne mi e opraven komputura .

opasnosladka
08-15-2008, 10:00
Направи се тесче за да се успокоиш тока ще е по дибре! :-) :-) :-) :D

the_legend_of_one_love
08-15-2008, 10:19
Честито.Да ми кажеш дали е момиче или момче :P
Stiga si pla6il momi4eto be,...aa i kam drugite-tq ve4e kaza 4e si e napravila testa.
Ako ne si sigurna v rezultata koito ti e pokazal testa nai-dobre idi pri ginekolog, toi nai-dobre 6te ti kaje kakvo ti e.Na vsqka jena i se slu4va ponqkoga da zakasnqva..razli4no e..vse pak ne moje da ni idva kato po 4asovnik to4no na 28-q den, na edni im idva poprincip po-rano a na drugi im idva po-kasno obiknoveno.Ti sega si se pritesnila i moje do nqkakva stepen na tova da se dalji fakta 4e ti zakasnqva pak i to v teq jegi prez lqtoto se slu4va ponqkoga :) aide uspeh