Влез

View Full Version : За Междурасовите двойки!!!

Love_Boy
07-29-2008, 15:28
Често ставам свидетел на все една и съща монотонично повтаряща се, дразнеща гледка!
Виждам едно красиво, секси, русо и бяло българско момиче с циганин! Значи той грозен като мангал и черен като патладжан, а тя красива и снежнобяла (принципно)!

Направо ми се повръща като видя такива двойки, изгърмяват ми бушоните!! :-x :-x :-x :-x

Но за тази ситуация не е виновен мангала, а българското момиче: та сега се обръщам към тях!
"Как е възможно момичета??? Защо го правите това нещо? Свършиха ли си българитета тръгвате с цигани, и то грозни и черни като въглища???

Къде отиде патриотичното чувство и националния идеал? Защо така лесно задрасквате същността на 1000 поколения българи, които за се запазили като народ и се "ОТДАВАТЕ" на разни крадливи индийски племена който немат ни история, ни култура???

Вас и вашите избранници могат да ви оправят само господата Молотов и Калашников!

InDo
07-29-2008, 15:38
Еми гледай сега тея "хубавите"където ходят със "красиви" за тях пичове си отварят краката за пари,за това ги гледам със ебати колите а по-въпроса за циганите не знам има различни хора със различни интереси!!!!! :? 8)

g_antonov
07-29-2008, 15:56
Атака
http://dzver.com/strange/ataka-logo.jpg

Love_Boy
07-29-2008, 15:58
Атака

Ти подиграваш ли ми се би грозен?

g_antonov
07-29-2008, 20:33
Атака

Ти подиграваш ли ми се би грозен?
Не бе не си ме разбрал. И аз съм на същото мнение... :smt070 O:)

pOiSoN_kIsS_94
07-29-2008, 21:04
И кво като не са една народност...ии какво като,че е бил грозен....може да има друга черта,която е допаднала на красавицата...
йоооо "Красавицата и Звяра",а?

aciko
07-29-2008, 21:13
Не е могла да си намери "бяло момче" с пари,който да и върже и се е приютила при някой мангал,с някое Мерцедесче,най-вероятно!

bulgarche
07-29-2008, 21:14
Изключително неприятни са ми подобни гледки. Или разни момчета с негърки (с негри е по-рядко). Интересно е и че момчетта не знаят защо са с тях. Като й подвикнеш "маймуно" или го попиташ "свършиха ли българките" няма никаква реакция и само се пули. Ама има ли какво да каже.

Това е противо природно.

Къде сте видяли куче да се съвокуплява с котка?

А орел с врабче? Нали са все птици, а ние все хора? Защо изкривяваме природата си и създаваме мелези. По всякакви критерии сме по-добри от негрите, защо се самоунищожаваме?

SuperSizee
07-29-2008, 21:16
Бе бягай от тука ... Имал друга черта ... Това за мен са курви,а колкото до циганите ми идва да им тегля ножа ... На въпроса на една циганка ... Защо живееш в България и тя отговаря ... За да си уредя живота с богаташ...През другото време само секс. ... :-x :-x :-x ... Каква милост да имаш към тия отрепки?!? ...

TheBlackStranger
07-29-2008, 21:23
По всякакви критерии сме по-добри от негрите, защо се самоунищожаваме?По-добри в какво ?

П.С: не се заяждам а просто ми стана интересно.

ELFIQ
07-29-2008, 21:26
ама защо сте толкова войнствено настроени :neutral:

CMEX
07-29-2008, 21:37
Не е могла да си намери "бяло момче" с пари,който да и върже и се е приютила при някой мангал,с някое Мерцедесче,най-вероятно!Избушен Мерцедес, взет на бартер за 5 дка земи в Банско/Боровец/Говедарци :-D

ludisuvurshen
07-29-2008, 21:44
Всичко е за пари, дайте ми пари пък дали нема да си хвана богата циганка :-) :D

ludisuvurshen
07-29-2008, 21:44
Всичко е за пари, дайте ми пари пък дали нема да си хвана богата циганка :-) :D

zaraaa
07-29-2008, 21:45
Ама и аз много се нервирам, като видя някое хубаво момиче, с някой мангал, за мене тия момичета не са добре, като че ли българи за тях няма!!!!! :-x :-x :-x Ама един бой им трябва на тях, че да им дойде акъла в главата :x Друго на което се дразня е - хубаво момиче с грозно момче или обратното, ама то хората правилно казали:"Хубавите ябълки, прасетата ги яли!"

ViNyArD
07-29-2008, 22:40
Ама и аз много се нервирам, като видя някое хубаво момиче, с някой мангал, за мене тия момичета не са добре, като че ли българи за тях няма!!!!! :-x :-x :-x Ама един бой им трябва на тях, че да им дойде акъла в главата :x Друго на което се дразня е - хубаво момиче с грозно момче или обратното, ама то хората правилно казали:"Хубавите ябълки, прасетата ги яли!"

Дам, споделям това мнение и все пак ако е щастлив човек това е най-важно.
[Това не важи за България.]