View Full Version : секс на море?
angel4e_nejno
07-29-2008, 20:58
здравейте! значи проблемът ми е следният-ако може така да се нарече-ще ходим с приятелят ми на море и там евентуално ще го направим за 1 път(аз съм девствена-той не). Обаче ме е страх че може да ми тече кръв няколко дни и да ми се провали почивката, но въпросът ми е следният-има ли проблем ходенето на плаж-в смисъл след разкъсването на девствената ципа? Моля за вашите мнения защото ми е много притеснено а и за 1 път ще съм на море с момче. И 2 ми въпрос е има ли проблем ако го направя за 2 път на следващия ден? Мерси много предварително за отговорите. :)
е къф проблем ще има???да ти се завре рак пу*к*т* :razz:
е къф проблем ще има???да ти се завре рак пу*к*т* :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Няма проблем ако тече кърв ще са две капки .. 8)
HaPySHeH
07-29-2008, 21:15
Пф.. тъпа раутта.. как щи тече кръф няколко дни.. оле боже кой те наказа така ;( и същия ден да ги напрайте отново нищо няма ти стане.. :razz:
SuperSizee
07-29-2008, 21:18
Това да го не знае момче да не се смея,но момиче ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Мен също след първия път 4 дена след тва ми тече кръв и тъкмо тогава заминахме на почивка амаа си се къпах в басейна и в морето то тече съвсем малку тей че споко :) Иии да, разбирасе че на втория ден може пак да прайте секс :) дори е желателну за да може по бързо да се разшириш :)
sladku_bebzi
07-29-2008, 21:23
Тея, които не са девствени,
вече не ходят на море,
не си ли забелязала?!
Insalutary
07-29-2008, 21:27
Ето защо виждам само девствени момичета на плажа!
gree_girl
07-29-2008, 21:32
Включително и майка ти ли?
haterkata
07-29-2008, 21:39
има ест не тряя стъпваш на плажа 8-)
след като го направиш трябва да стоиш под карантина за 10 дена(може и повече,зависи колко зле ще е твоят случай,а ако съдим по глупостта ти-ще е доста),докато ти изтече всичката кръв и след това както казаха по-горе-къде си видяла хора,които водят полов живот ,да ходят на плаж? :)
ludisuvurshen
07-29-2008, 21:41
Включително и майка ти ли?
да ми се обади ако може :razz:
Ето защо виждам само девствени момичета на плажа!Стига задявал третокласнички
alkobalko
07-30-2008, 07:22
Това, че ще правиш секс няма да попречи на почивката ти. А за втория път- направете го, когато ти се почувстваш готова.
SK0RP10N
07-30-2008, 07:30
Niama nikakav problem.
Oko ot kerkenez, opashka ot hamsia, samo az razbiram ot magia
CuPcake5
08-13-2008, 14:49
+1
АВЕ ТЪПИ СТЕ ВЕЕ ЛЕЛЕ;ХХХ
ми да ще ти тече кръв 3 седмици ии путката ще ти провисне!
ще стигаа пясъка и цялата ще си пълна с пясък миди рибки и рачета!!ЧЕСТИТ АКВАРИУМ! :smt021
kukumiavka
08-13-2008, 18:12
Е стига бе хора! Супер гадни сте!Момичето моли за помощ,вие ебати я направихте на нищо :-x има точно 100000004334 по-тъпи теми.... А иначе за въпроса:никои не може да ти каже дали и втория път ще ти тече кръв,това си е индивидуално,при мен лично имаше и втория път...а за плажа-не мисля , че може да има нещо някакви усложнения и да ти се провали почивката... Приятно изкарване и УСПЕХ ! :-)
SlYn4iCe
08-13-2008, 21:16
Niama nikakav problem.
Oko ot kerkenez, opashka ot hamsia, samo az razbiram ot magia
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ooooo ne :razz: :razz: :razz: :razz:
SlYn4iCe
08-13-2008, 21:33
+1
АВЕ ТЪПИ СТЕ ВЕЕ ЛЕЛЕ;ХХХ
ми да ще ти тече кръв 3 седмици ии путката ще ти провисне!
ще стигаа пясъка и цялата ще си пълна с пясък миди рибки и рачета!!ЧЕСТИТ АКВАРИУМ! :smt021
:razz: :razz: :razz: :razz: честит аквариум... 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ех, че смешно ама.. Дайте да се посмеем всички заедно :? :?
Абе :razz: :razz: :razz: :razz:
pepelq6kaaa
08-14-2008, 07:50
mm o6te na drygiq den pak :shock: ..ako se 4uvstva6 dobre davai
Insatiable
08-14-2008, 15:27
Виж, не се притеснявай, ще можеш да си ходиш на плаж когато искаш. Кръвта, за която толкова се тревожиш са едва няколко капки. А относно това дали ще може да го направите и на другия ден си зависи повече от теб, защото може малко да те боли и да ти е дискомфортно. :)
rozova_lady
08-14-2008, 16:10
Недей да се притесняваш няма да ти тече толкова много кръв
и ще можеш без проблем да изкарате една незабравима почивка. :)
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-14-2008, 17:12
Пф.. тъпа раутта.. как щи тече кръф няколко дни.. оле боже кой те наказа така ;( и същия ден да ги напрайте отново нищо няма ти стане.. :razz:
brato na men mi te4e nqkolko dena moga da ti kaja ama ina4e dori i da e taka tva ne ti pre4i zashtoto na plaja s tampon a kat se shibate posle shte nacapate malko :D are uspeh 8)
Спокойно. Няма да има много кръв. При някои момичета дори няма, а и това в никакъв случай няма да повлияе на почивката ти и няма да ти тече 20 дни след като си го правила за първи път :grin: това са бабини дивитини :) А и няма никакъв проблем да го направиш дори и час след първия път :) Само запомни : ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА! Да няма после "Бременна ли съм?" или "Защо ми закъснява? " Айде успех и умната :)
opasnosladka
08-14-2008, 17:21
Не знам на всеки различно. :-) :-)
споко мацко аз бях съсъ същия проблем миналата година като за първи път бях на море с момче.Мислех ,че ще го направим там ...но така и не стана :D :D :D както вече една форумка спомена на всеки е различно :) мен нито ме боля нито кръв ми тече както повечето фрд ми казаха ,че ще стане пък и от обща култура :) просто бъди уверена в себе си и сигурна ,че искаш да е с това момче.Знаеш ,че после връщане назад няма :wink: И най-важното обичайте се :smt049 :-) :)
slu4aino gadjeto ti da se kazva svetli
pateto16
08-15-2008, 13:08
male vie ne ste nared ti koito ne sa devstveni ne hodqt na more malee kolko trqbva da si zle za da go kajesh
ici_pi4a
08-15-2008, 16:01
ehhhh kak iskam purvata macka da q iz4ukam na plaja
8-) 8-) 8-)
slu4aino gadjeto ti da se kazva svetli
кой питаш :D :D :D
zabludenata
08-16-2008, 19:37
За всичките ти въпроси отгвора е:Няма проблем!!!!!
feelthless4o
08-16-2008, 22:29
Къф проблем да има бе... :razz:
terminatorа
08-17-2008, 01:02
не разбрах въпроса