PDA

View Full Version : Просто така...

SunShinePearl
07-29-2008, 22:51
Стоя си аз снощи пред компа и ми звъни телефона някъв непознат номер и ми заявява че знае къде живея как се казвам и знае къде съм учила и ме харесвал,а аз дори не го познавам,помислих си че е един психар но това е друга история мн дълга и така аз му казах да докаже че не е той като дойде до нас и след около 5 минути ми звъни тела аз излизам и някъв пред вратата :shock: :D 8-) :shock: :shock: нз как да реагирам при положение че не съм го виждала дори (тва стана в 2 вечерта)и седя аз на оградата и си лафихме малко ама аз нали бях излезнала тъкмо от банята и студ пфффффф обаче в никакъв случей не го прегърнах,по едно време той ми вика айде в колата да си лафим и аз НЕ няма да направя тази грешка от ново,после ми вика айде на кафе утре и аз му казах че не искам и той искам да те опозная и аз достатъчно ме опозна както се казва тотално го одрязах има ли опастност според вас пак да ме потърси,а и така и не разбрах от къде ми има всъщност тела :?и ми заяви че ме е зяпал през терасата щото живеел до даскало :shock: и чак сега намерил смелост да ме потърси :lol: оф нямам думи все на психари попадам та тва исках да напиша...сега вие пишете.
П.С аз съм на 14 той на 21 :D

xpucuto
07-29-2008, 22:53
OMG 8-) :lol:

TheGirlNextDoor
07-29-2008, 22:53
ОМФГ :shock: ...не се забърквай:!::!::!:

Sofff
07-29-2008, 22:54
омг еми дано не те търси той кфо ти отговори като му каза че не искаш даже и на кафе :D

h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 22:57
Олее .. каф е тоя педофил бре. Що не кажеш на родителите си? :shock:

zaraaa
07-29-2008, 22:57
OMG, силно се надявам повече да не те потърси, а пък ако те потърси не се занимавай хич ама хич хич, да не стане някоя беля 8-)

SunShinePearl
07-29-2008, 22:58
ми нз котката ми не избяга от него значи е добър 100% съм сиг ама е на 21 забога :shock: и така някак си в 2 по късно не може ли да звънне :? просто нямам думи нз не се виждам с тоя човек и на кафе дори ми каза ми като неискаш на кафе щото ние като си говорехме нали му споделих за хобитата ми и т.н тоест музика и той ми вика тогава ще ходим на пиано бар където ти искаш :lol:

h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 23:00
ми нз котката ми не избяга от него значи е добър 100% съм сиг ама е на 21 забога :shock: и така някак си в 2 по късно не може ли да звънне :? просто нямам думи нз не се виждам с тоя човек и на кафе дори ми каза ми като неискаш на кафе щото ние като си говорехме нали му споделих за хобитата ми и т.н тоест музика и той ми вика тогава ще ходим на пиано бар където ти искаш :lol:

Недей забога!! Не ходи никаде с него! Даже и във всн не го пускай! :shock:

soul1199
07-29-2008, 23:03
omg,tva e yjasno,sig 6e te potursi pak,prosto ne izlizai s nego :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

SunShinePearl
07-29-2008, 23:04
ооооо казвам ви след снощи тотално се отчаях от мъжете в моя град и момчетата(макар че одавна съм се отчаяла от тях)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 23:05
Добре дошла в клуба! :-D

cherinka
Що всички сте толко скептични, бе.
ахахаха наистина шантава история, спокойно, и на мене ми се случи същото, ма после пича ми се оказа свестен.
Не знам.. според мен не се дърпай толко много, че накрая от дърпане ше земе те стегне нещо хахаха оф не бива да се смея.. ама нз...хехех

Виж го къв е що е, и после мое го резнеш под предтекст, че е много възрастен за тебе :)

dark_shadow_f
omg,tva e yjasno,sig 6e te potursi pak,prosto ne izlizai s nego :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
+1

Vikitooo
07-29-2008, 23:06
Такова нещо до сега не ми се е случвало :shock:

SunShinePearl
07-29-2008, 23:06
:D :D :D :D :D мале хора нз нз какво да правя ако пак ме потърси неискам повече каши....точно оправих една сега неискам и друга...

SunShinePearl
07-29-2008, 23:09
хмм и да спомена че си имам гадже от др град :lol: 4 месеца като се замисля обаче неможе да не ми изневерява все пак има нужда от секс мн го обичам а и сега е на морето офффффф нз и с него бъдеще не виждам..

Pep1no
07-29-2008, 23:10
ако толкова те тормози тоя педофил викаш някои тфой фр да му затфори окото с тупаник и да видиш как ще те забрави набързо :)

SunShinePearl
07-29-2008, 23:13
ох повярвай ми нз какво е тормоз тва е нищо :lol: :lol: :lol: оле щом знае и къде живея и да спомена работи до нас на няма и 3 мин път :cry: :cry: :cry: :( :? :shock:

zaraaa
07-29-2008, 23:34
Егати, тоя сиг. доста дълго те е разучавал 8-)