View Full Version : Какво бихте направили?
Здравейте,съжалявам че ви занимавам с тези нещо,но наистина ми трябва съвет!Та работата е следната:Преди време се запознах с едно момче,много си допаднахме и започнахме да излизаме заедно...всичко вървеше много добре...не можеше да е по добре,но след една поредна наша среща той спря да ме търси.На тази среща нищто не се случи за да кажа че сам го обидила с нещо или сам направила нещо....той даже ми каза че ме обича на тази среща.И както казах от тогава нищо,аз му писах...тои не отговаря.След няколко дни той ми писа че трябва да поговорим сериозно и оредихме си среща и аз отидох...чакоах до 30 мин. и му писай смс дали ще доиде и той ми написа цитирам"Ейй съвсем забравих,извиняваи".Бях бясна.От тогава вече не сме се чували.Аз усеща че не иска да е с мен,но незнаех защо и точно това исках да разбера.Аз наистина го обичам и искам да сам с него и искам ваши съвт какво бихте направили вие в тази ситуация? :?:
Благодаря Ви предварително! ;-)
ThunderGoddess
07-30-2008, 07:34
На мен ми се струва, че си е хванал друга и затова е избягал така. Или е голям страхливец. На твое място бих му дала един, последен шанс, и ако пак ме прецака - сори, да се маха.
Не искам да прозвучи грубо, но той се опитва да те разкара...
Не казвам, че си виновна ти, просто интереса му е минал или пък нещо в теб не е хареал, не му е допаднало.Не го търси повече и не се занимавай с него, щом и тенекии ще ти връзва...
Аз пък имам чувстово, че е прибързал с думите"обичам те" и ся са чуди как да са измъкни, щото може би нещо е усъзнал (само той си знае к'во)
miss_asi
07-30-2008, 07:41
Не мисля че му влизаш в плановете изобщо даже май никога не си му влизала.Съжалявам че се изказвам толкова грубо.Ако наистина му пукаше няяше да забрави че имате среща и не ти щеше да го чакаш а той тебе! :wink:
Не мисля че му влизаш в плановете изобщо даже май никога не си му влизала.Съжалявам че се изказвам толкова грубо.Ако наистина му пукаше няяше да забрави че имате среща и не ти щеше да го чакаш а той тебе! :wink:
+1
NeLLy_BaBy
07-30-2008, 08:21
Миличка просто го остави това момче, не си заслужава. Той е глупак.
miss_asi
07-30-2008, 08:25
милата ми тя колко е досетлива кифла 8)
хаха нали :D
Благодаря много наистина! ;-) :wink:
vesinka91
07-30-2008, 08:34
Na men mi se struva che iska da skysa s teb no neznae kak poneje trq ti kaje nqkva prichina a pyk mai nqma takava a i na nqkoi myje/momcheta im e trudno da ti go kajat v ochite nz ama mislq 4e nqma smisal da se opitvash da spasqvash neshto koeto mai e izcheznalo veche...
donkihot
07-30-2008, 08:53
какво се занимаваш с този?? аз ли4но бих спряла да го търся...ква любов на третата среща бе..любов и оби4ам те можеш да кажеш и да говориш за нея едва след многоо време с него,ама найстина много..просто имасх привли4ане към него..по-добре сега се одръпни,за да не задълбо4иш 4увствата си и от там теб да те боли после
както виждам мом4ето много много не му пука за теб...има и такива хора!
Аз пак си мисля, че той си е имал друга още преди теб. Сега е лято, хората ходят на почивка. Гаджето му може да е отишло на море или нещто такова и ти си била "време да минава" , ако ме разбираш какво искам да ти кажа. Не мисля, че ти си се привързала чак толкова, че да не можеш да го оставиш, та за това "МАЙНАТА МУ!" и давай напред. :)
Съгласна съм с мнението на NeLLy_BaBy 8) :smt003
fenkatakrisi952
07-30-2008, 09:55
Най-добре се изяснето още отсега.Попитайго от тука накъде :x
didi_baby
07-30-2008, 11:48
Спри да се занимаваш с него,ще го улесниш
sexa_na_kompleksa
07-30-2008, 12:58
Не искам и аз да нападам момчето, достатъчно го наредиха... Поговори за последно с него... Ако видиш, че не отиват на добре нещата, напсувай го и забрави за съществуването му! ;)
cinderella_gugutka
07-30-2008, 13:01
мисля 4е трябва да му признаеш какво 4увства и да го попиташ какъв е проблема с него,дали имате шанс-поне ще разбереш истината.успех :)
ElinoOor
07-30-2008, 13:21
Мисля че все пак трябва да поговорите попитай го какво чувства ...
Изяснете се най-после :)
А и ти сигурна ли си че го обичаш ?
Ще ти стискам палци и дано всичко се нареди :) !
Горе главата и право напред :wink: :) .
_FaShIoN_
07-30-2008, 13:35
Настоявай да се видите и да поговорите...ако можете да оправите нещата и всичко да си е както преди-супер,ако пък той вече не иска да е с теб,поне разбери каква е причината за тази рязка промяна от негова страна... :)
Seducti0n
07-30-2008, 13:58
Ако наистина искаше да се поговорите сериозно до сега това да е станало няколко пъти дори.
Вместо да го обвиняваш заради несериозността му си гледай живота и не се занимавай с човек, който дори не знае как да прекрати отношенията си/ако това е била целта му, неидвайки на уговорената среща/.
Дръж се на положение и не се занимавай с тарикати.
Ще си намери майстора. 8)
sladku_bebzi
07-30-2008, 14:04
С последната уговорка за среща
е искал да покаже,
че вече не му е пукало за теб..
Ти да не си помисли,
че е забравил случайно :?
sladur4etyYy
07-30-2008, 14:12
Аз пък имам чувстово, че е прибързал с думите"обичам те" и ся са чуди как да са измъкни, щото може би нещо е усъзнал (само той си знае к'во)
точно тва щях да кажа. бтв на колко е момчето?
h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 14:21
На мен ми се струва, че си е хванал друга и затова е избягал така. Или е голям страхливец. На твое място бих му дала един, последен шанс, и ако пак ме прецака - сори, да се маха.
+123456789987654321....... :o
BlueFace
07-30-2008, 15:32
Не искам да прозвучи грубо, но той се опитва да те разкара...
Не казвам, че си виновна ти, просто интереса му е минал или пък нещо в теб не е хареал, не му е допаднало.Не го търси повече и не се занимавай с него, щом и тенекии ще ти връзва...
+1
PeopleAlwaysLeave
07-30-2008, 15:40
Ама какво й давате съвето да поговори с него - нали за това е била срещата, а той не е дошъл, защото уж е "забравил".. Мислите ли, че това момче изобщо иска да говори ? Според мен е искал да приключи с врюзката ви, но както казаха - на някои момчета им е по-лесно да говорят по телефона или чрез смс-и. Ни мисля, че го обичаш, не вярвам и да си чак толкова привързана към него, че да не можеш да продължиш напред. Гледай си живота и го заеби - няма кво да се занимаваш с него-изпята песен е :)