View Full Version : Боя или Къна?
Понеже мойта коса е мн суха и изтощена и фризьорката ми каза да и сложа поне веднъж една боя,и може косъма ми да стане по твърд.Въпроса ми е кое е по-добре къната или боята,и колко време държат и двете. И искам да попитам и каква е разликата между индийската къна и другите ? Благодаря..
haterkata
07-30-2008, 10:29
нз
Пфф .. и тя боята за подхранване ли я имаш .... :? :? ВРедни са и двете вече .. Каната вече не е едновремешната дето е само махагон и не изтощава. И боята изтощава и къната вече . По-добре ползваи повече балсам и някоя маска , а не да си хабиш косата още повече.. :?
ell_ownz
07-30-2008, 10:45
ami kanata darji malko i ne ocvetqva a samo pridava nqkaf lainqno-4eveno-kestenqv ottenak :D no puk podhranva, apak boqta samo ovrejda.. nz nz kakto si reshish no boqdisanata kosa iziskva mn griji, a kanata pada burzo i ne e kato da si boqdisan..nz
Jamalska
07-30-2008, 10:50
С риск да вляза в разрез с горния пост...ся за цветовете...на мен и черна къна се е получавала катранено черно,червената ми направи страшно хубав винен цвят,личи си че е червено...Кестенява аз не съм се правила с къна,ама съм виждала доста хубави резултати.
Лошото е че просто НЕ ПАДА.Никога...трябва да израстне...И боя отгоре не хваща кажи речи:/...вече поне 5 пъти съм се боядисвала над черната къна(от преди 1 година) и до ден днешен там,където е имало къна не хваща.
Jamalska
07-30-2008, 11:35
Лошото е че просто НЕ ПАДА.Никога...трябва да израстне...И боя отгоре не хваща кажи речи:/...вече поне 5 пъти съм се боядисвала над черната къна(от преди 1 година) и до ден днешен там,където е имало къна не хваща.
Не пада, ама като я махнеш със силен обезцветител за половин час няма следа от къната ;)
хехе ти си по тия екстремни изживявания.
BrookeDavis
07-30-2008, 11:43
По- добре боя.
<-ChelseA->
07-30-2008, 14:15
Аэ пък се съмнявам,че ако си боядисаш косата,тя ще стане по-эдрава.
Напротив-мисля,че ще е обратното.Аэ преди да си я боядисам,ми беше
суха и доста се эаплиташе.След това реших да я боядисам
эа раэнообраэие и стана още по-эле,много се съсипа откакто я боядисах :? Стана още по-суха,получих косопад,абе ужасна
стана...полэвям какви ли не маски,ама нищо не помага кой энае колко
:o Аэ не те съветвам да си слагаш боя.. :)
Искам да задам и аз въпрос-Колко струва черната къна?И изобщо ли не пада?
пп-извинете ме,но не съм много компетентна,затова питам :)
Ако на изтощена коса и сложиш боя, повятвай ми косъма ти определено няма да стане по-здрав. Лично се позлвам къна и съм адски доволна от ефекта -заздравява косъма, прави го по-гладък и бляскав. Определено съм ЗА къната, но вземи под внимани и това, което Jamalska ти каза. Къната не пада, трябва да се чака косата да израстне.
Черната къна струва около 3-4 лв и не пада, става доста плътен и наситен цвят.
BrookeDavis
07-30-2008, 14:33
Може направо да вземеш от безцветната къна, която служи само за подхранване. Така поне няма да се чудиш как да махнеш гадното черно/червено от косата ти, когато цветът ти писне. Друга алтернатива е безамонячната боя, но пък избора на цветове е ограничен, а резултата едва ли ще е толкова ярък и наситен, както с нормална боя.
Jamalska
07-30-2008, 14:58
Аз съм доволна от тия на Хербал/Ийгъл...дет уж се води индийска къна.Тя струва левче-пакетчето.ама на мен ми трябва поне 2 пакетчета за цялата коса.А е до раменете.
elli4ka93
07-30-2008, 15:02
много ясно че боя ...тва къната е отвратително нещо нз да не би да сме в каменната ера та с такива гадотий да се мажете
xxxSnowflakexxx
07-30-2008, 15:11
Boq