View Full Version : ...чудя и се мая....
Искам да попитам момичетата-ако примерно сте ходили с един човек6-7 месеца и сте скъсали,след това сте имали кратки връзки с друг(макс 1 мес.)и след време отново се видите с това момче...Има ли възможност пак да изпитате нещо към него?(ако е минала една година откакто сте скъсали) Особено ако се е променил към по-добро...
Много ми е странно,защото имам чувството ,че бившата пак изпитва нещо към мен(но не съм много сигурен...)Има неща които на 100% ме карат да мисля че пак иска да се съберем,но пък и има някои други неща които ме разобеждават....
Темата е малко кофти,ама се чудя дали да се опитам пак да се съберем...Чудя се защото и аз не знам какво изпитвам....
ell_ownz
07-30-2008, 11:24
zavisi ot adski mn neshta, nikoi ne bi mogul da ti otgovori s to4nost, nai dobre q pitai napravo
GabisiTa
07-30-2008, 11:24
Възможно е, особено ако преди това тези чувства са били силни... Може би с кратките си връзки тя се е опитвала да те забрави или просто не са се получавали нещата, не знам, зависи от повода, по който сте скъсали... А ти имаш ли още чувства към нея?
miss_asi
07-30-2008, 11:25
Ако все още го обичам и ако не мога да го забравя да.Пък и си зависи по какъв начин се е държало даденото момче с мен през тази една година! :)
sasha_90
07-30-2008, 11:30
Говори с нея,за да си напълно сигурен дали има чувства.
За мен:Ако истински съм обичала момчето няма да мога да го забравя за година,дори и да ходя с най-големия сладур от града.Просто природата ми е такава-когато харесам някого истински и всичко свърши после ми трябва доста време да го забравя и да тръгна с друг.Например:отне ми пчти 2 години да забравя стария,но дори и след това не можех да се доверя на момче.Трябваха ми 4 години без месец,за да започна нова връзка...
А ти имаш ли чувства още към бившата ти?
Еми аз тогава бях...Скъсахме заради глупсоти-през пвоечето време се карагме,и то без причина,единия път аз я дразня,след това тя мен....без да има някаква сериозна причина,също така тогава бях много ревнив....
А иначе тя ходи с 2ма-с единия уж имаше нещо,ама скъсаха на 8 ден,а с другия ми акза ,че й липсвало любовта и тръгна с един,но скъсаха на 20 ден някъде...Попитах я защо тръгна с него-да ми направиш на пук ли ? и тя ми отговори "защото си мислех че изпитвам нещо,но нямаше нища...."
а ианче аз преди 1-2 месеца почнах една зарибявка с едно момиче-ужасно много ми допадна,но нещата няма да се получат...И двамата не искаме да се нараняваме и затова репихме да спрем докато все още не е станало прекалено късно...
а иначе-не знам и аз какво изпитвам към нея-Винаги ще я обич по-поразличен начин от останалите,не знам защо.....
а иначе през тоя период откакто скъсахме се карахме-не знам защо....просто тя ми се сърдеше без да иам причина....И винаги се сдобрявахме по някакъв начин...Без логично обяснение....Но в смисъл сега не се караме както когато бяхме гаджета-просто леки скандалчета,ама тя нали е ината и,.....
Извинявам се за грешките ,но писах бързо....
didi_baby
07-30-2008, 11:37
Говори с нея
Говори с нея
Ммммм то тва е ясно,че ще говоря с нея,но не знам дали изобщо да си давам зор...Да искам пак да тръгваме защото не знам какво изпитвам към нея,но ако знам че тя иска да пробваме пак,сигурно ще се съглася....
Пък и си зависи по какъв начин се е държало даденото момче с мен през тази една година!
Държах се с нея добре..Като изключим ревнивите сцени иии скандалчетата...Иначе се държах доста добре с нея...Все пак тогава значеше всичко за мен....
ThunderGoddess
07-30-2008, 11:38
Според мен има голяма вероятност :) , но зависи от много фактори :)
haterkata
07-30-2008, 11:43
ами аз бях същата.преди около 4 месеца (вече) се разделих с едно момче което адски много обичах и все още обичам.бяхме заедно 7-8 месеца но се разделихме.след тва имах 1-2 връзки с други и всичко беше от опит да го забравя но не успях и сега реших да не съм със никой,защото с него няма шанс да сме повече заедно
А да и да не пропусна...Когато скъсахме аз й предлагах,след това но тя не искаше да се съберем пак....Не съм й предлагал от близо 3-4 може би и 6 месеца....И откакто спрях да я питам тя се промени....И за това си мисля ,че може би пак иска,но...не знам....
haterkata
07-30-2008, 11:52
говорете! :)
ако много сте се обичали изаедно сте били щастливи е напълно възможно
sexa_na_kompleksa
07-30-2008, 12:50
Излезте няколко пъти само като приятели, пък ако видиш, че старите чувства се връщат, се съберете пак. Но не бързайте, има време за всичко. :)
cinderella_gugutka
07-30-2008, 12:56
за да опиташ да се съберете 1 трябва да си сигурен 4е го искаш.излизай с нея и...няма как,тряя да разбереш дали още изпитваш нещо и ако искаш действай
Seducti0n
07-30-2008, 12:57
Хехе, старата любов ражда не хваща.
Напълно възможно е.Чувството е нещо, което не може да се предвиди и контролира.
Според мен, бившата ти приятелка е харесала и се е впечатлила от новия човек, който е открила l теб, абстрахирайки се от факта, че в миналото сте имали връзка. :wink:
Хехе, старата любов ражда не хваща.
Напълно възможно е.Чувството е нещо, което не може да се предвиди и контролира.
Според мен, бившата ти приятелка е харесала и се е впечатлила от новия човек, който е открила теб, абстрахирайки се от факта, че в миналото сте имали връзка. :wink:
Mммм аз ще пробвам да съм пак с нея...Пак зарибявки,лигавене(тя обожава да се лигави),това мразя най-много в нея :D Но пък когат осъм тъжен и в кофти настроение лигавили се пред мен ме нерви ужасно много,но след това ми минава кофти настроението и се чувствам добре :-D Ще видим....
Seducti0n
07-30-2008, 13:16
Приятелката ти надали ще се промени.
Ако искаш да бъдете заедно я харесвай и обичай/евентуално/, заради това, което е, а не това,което искаш да бъде.
Това е все едно да си вземеш куче и да очакваш, че ще мяука.
Колкото до ситуаците, в които не си на кеф-Не само ти се изнервяш. :wink:
xex е то е ясно...Не мога да обичам само заради хубавите й страни...Тя върви комплект :D ако може така да се изразя....Абе хубави лоши страни....Не зависимо каква е преди съм я обичам такава и сега ако се получи нещо ще я обичам такава.....Не мога да искам от еня пред мен да показва само хубавите си страни и да слага някаква маска...
Seducti0n
07-30-2008, 13:30
xex е то е ясно...Не мога да обичам само заради хубавите й страни...Тя върви комплект :D ако може така да се изразя....Абе хубави лоши страни....Не зависимо каква е преди съм я обичам такава и сега ако се получи нещо ще я обичам такава.....Не мога да искам от еня пред мен да показва само хубавите си страни и да слага някаква маска...
Хехе, евалата, че мислиш така.
Както всеки човек, така и твоята приятелка има своите качества и недостатъци-оценявай и двете, оценявай това, което е и отдай значение на факта, че идеалн и безгрешни хора-няма.
Ако се съберете ви пожелавам да сте много щастливи, с една идея по-зрели и отговорни в решенията и в действия си.
Успех! :) :)
_FaShIoN_
07-30-2008, 13:33
Ако през времето през което сте били разделени,тя е имала още чувства към теб,въпреки,че е ходила с други,естествено че когато те види отново и то в по-добра светлина от преди,нормлано в нея пак всичко да започне да бушува... :)
Мммммммм не знам...Онзи ден се закачахме...Те естесвено пак се лигавеше и по едно време кво стана беше в ръцете ми и я носех..След това застанах зад нея и я прегърнах...и тогава почувставах нещо...тръпка или нз какво беше,но имаше нещо....
kato` limonche
07-30-2008, 13:40
Успех! А дано стане.. :-)
Успех! А дано стане.. :-)
мммм нз...ще я видим тая работа...макар че като й пиша смс тя не ми цъка или не ми отговаря,но пък за сметка на това като се видим и почва да ми приказва за това което съм й писал в смс-а......
PePeLePew
07-30-2008, 15:40
само тя може да те ориентира противоречивите знаци които ти дава означава,че и тя като теб незнае какво иска май и двамата сте доста объркани
PeopleAlwaysLeave
07-30-2008, 15:43
Напълно възможно е особено ако това ти е била най-дългата връзка и изобщи първата истинска любов. Същото се отнася и за момичето - сигурно все още изпитва нещо към теб. Ние не можем да ти кажем какво да направиш, ти сам трябва да си решиш, защото само ти знаеш какво изпитваш и дали искаш да се събереш с нея. :)
zavisi ot adski mn neshta, nikoi ne bi mogul da ti otgovori s to4nost, nai dobre q pitai napravo
+1 :):):)
h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 21:43
От опит глава не боли!
Vikitooo
07-30-2008, 23:37
Мисля, че ако наистина сте се обичали без значение колко време е минало и с колко гаджета си бил през това време, любовта не умира така лесно нито спомените за нея. :)