View Full Version : забременяване с пръсти
правих на приятеля ми свирка и после той отиде в банята да се измие с вода. после пак му правих свирка, като той си също си пипа пениса, но по едно време ми бръка във влагалището надълбоко и доста време. Възможно ли е да забременея?
К. 17
не..и си на 17 а не знаеш :o :o :o :o :o :o :o :-x :-x :-x :-x :-x :-x ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
jujulinkaa
07-30-2008, 13:57
туШ ! :shock: 8-)
ludisuvurshen
07-30-2008, 14:00
бременна си оди се лекувай
ми може по пръстите да е останала сперма.
:razz: :razz: da be se edno da se izprazni v tebe :D pak ku tolkova vari na doktor be mi4e :lol: Ama ako iska6 de4ko napravete si ina4e, bez prasti...
PP: dneska me bie ligotiqta 8-) :D
пфф да иа и необразования народ....Нямам как да останат ЖИВИ сперматозоиди по пръстите на гаджето ти...
а и освен това втория път ми свърши отгоре на Венерения хълм. После влезнах в банята, тъкмо пуснах да тече вода по тялото ми, размазах спермата и си вкарах пръсти. Звучи малко тъпо, ама така беше и не знам що го направих.
MoNiIiTo
07-30-2008, 14:06
бременна си!!! :razz: 8-) ... почвайте да обзавеждате детската стая и де мислите за името на чедото ви :-o 8-)
бременна си!!! :razz: 8-) ... почвайте да обзавеждате детската стая и де мислите за името на чедото ви :-o 8-)
da davame li akal za obzevejdaneto :lol: :lol:
MoNiIiTo
07-30-2008, 14:16
офф ми то ся .... момченце ли ще е или пък момиченце :-o ... абе най-добре напрей и една тема за полът на бебето , пък ние ще хвърляме боб , на карти ще гледаме ... абе с квото можем ще помагаме 8-)
пфф да иа и необразования народ....Нямам как да останат ЖИВИ сперматозоиди по пръстите на гаджето ти...
Що да няма как да останат живи? Ти май не си образованата. Ако той ми свърши на пръстите и аз си ги вкарам във вагината, оплождането е съвсем възможно според мен!
krisito9212
07-30-2008, 14:19
Що да няма как да останат живи? Ти май не си образованата. Ако той ми свърши на пръстите и аз си ги вкарам във вагината, оплождането е съвсем възможно според мен!разбира се че е ако с станало така е напълно възможно да си...
ludisuvurshen
07-30-2008, 14:19
Искам да съм кръстник, на печелившите честито :grin: със здраве да си го ползвате :-P :razz:
Що да няма как да останат живи? Ти май не си образованата. Ако той ми свърши на пръстите и аз си ги вкарам във вагината, оплождането е съвсем възможно според мен!
тц тц тц :? земи почети пък после говори кой е необразованъ :?
тц тц тц :? земи почети пък после говори кой е необразованъ :?
Дай линк, където го пише това, че не оставали живи по пръстите.
олеее... сори до ся са сдържах ама как може тоя народ да е толконва тъп бе..на 17 си,или си го учила или поне от обща култура тря да знаеш...сперматозоидите умират за секунди :? пише го някъде във форума..земи прочети и тогава се връщай към секса :(
spored men dosta trudno da ostanat jivi pak i nali ti kazah ako tolkova te e strah pii nqkakvi hap4eta ili otidi na lekar !!!!
Ае ей Кристи ти си на 17 което ше рече че ся ше си 11 клас...Как може да не го знайш тва...Плюс това не виждам къде си написала че ТОЙ Е СВЪРШИЛ С/У ТВОЙТЕ ПРЪСТИ!?
nqma kak da zabremeneesh :)
а като правят изследвания за потентност на мъжа, нали мъжете се празнят в едни чашки. Ако сперматозоидите измираха толкова бързо, както описвате, при микроскопското изследване ще се види, че всички са умрели и тоя мъж не е потентен - а това няма да е вярно.
macety_91
07-30-2008, 14:43
аз до колкото знам сперматозоидите умират веднага в кислородна среда :)
MoNiIiTo
07-30-2008, 14:46
оффф ето ... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017
SK0RP10N
07-30-2008, 14:47
Novata akusher-ginekologichna klinika se namira v Karlukovo, dolu do garata
krisito9212
07-30-2008, 14:53
Преди време имаше такава статия в нет-а
Девствена (мисля) девойка прави орална любов, при което момъка свършва в устата й. Девойката след това решава да се попипа, и след известно време - изненада.
Чела съм само за един такъв случай. Но може да се постави старта.
И сперматозоидите не са анаероби,за да загиват бързо в кислородна среда,какви са тея глупости.
aniezina
07-30-2008, 15:03
пфф да иа и необразования народ....Нямам как да останат ЖИВИ сперматозоиди по пръстите на гаджето ти...Всъщнос има как :wink: Работата е там, че той се е мил, още повече, че дори да е имало някаква сперма по пръстите му, сперматозоидите в нея са далеч не достатъчни. Вместо да ходиш на генеколог, отиди на психиатър! Преди да правите нещо първо се научете как става!