Влез

View Full Version : Кога се влюбвате?!

miss_survivor
07-30-2008, 18:19
Въпросът ми е следният:Винаги съм си мислила,че се влюбваш внезапно в човека,с когото си.Тръгнах с едно момче,ходихме една седмица и аз му казах че искам да скъсаме защото не съм влюбена а той ми каза че за 1 седмица няма как да се влюбя....колко време ви трябва да се влюбите...нз дали съм сгрешила като не съм изчакала..нз дали съм пропуснала голямата си любов ....нз дали и при следващите ми връзки ще е така....не искам съвети...просто искам да разбера дали любовта идва внезапно... Уточнявам че съм на 17 и като казвам любов наистина имам в предвид това а не това харесване на по 12-13 годинки ;)

Seducti0n
07-30-2008, 18:22
Просто се случва.
Може да се влюбиш на по-ранен етап от връзката си с някого, може и на по-късен строго индивидуално е. :)
Може би приятелят ти е бил прав.Дайте си време, не прибързвай да късате, още сте в началото и нормално да не изпитваш кой знае колко силни чувства.
:)

aka6a_vamp
07-30-2008, 18:22
хммммм аз за да тръгна с някой трябва да съм влюбена...и тва при мен винаги става много бързо....нз за добро ли е

cherinka
07-30-2008, 18:25
а не това харесване на по 12-13 годинки ;)
Харесването винаги го има.
Независимо на каква възраст си.
Просто всички връзки тръгват от един бъзик.
В началото на всички връзки не може да ги има онези големи чувства, които се появяват след време.
Повечето в началото не си дават кой знае колко голям зор и да си кажат "Ето да! Това е моята бъдеща дълга, стабилна и сериозна връзка".
Според мен момчето ти е било право. За една седмица неможеш да усетиш дали искаш да си с този човек за по-дълъг период време, нито можеш да узнаеш дали след време ще го желаеш тъй силно така, че да не искаш да се разделяте никога.. ии абе ей такива неща.
Разбира се, имам приятелки, които още на 8мия ден от "връзката" си си разменят по едно Обичам те. Това не е правилно, според мен... Защото колкото по-бързо се 'влюбят', толкова и по-бързо ще се разлюбят.
За всичко се изисква време.
Едно клише: Хубавите неща стават бавно......

miss_survivor
07-30-2008, 18:25
именно!И аз бих тръгнала с някого само ако съм много влюбена...с тва момче тръгнахме 2 часа след като се запознахме :D така че може би наистина съм нямала време да го опозная и да се влюбя в него

Always
07-30-2008, 18:27
Това, което изпитваш в началото към някого почти винаги е просто увлечение. Понякога е толкова голямо увлечение, че си мислиш как завинаги ще си с този човек и нищо не може да промени това.
Наистина много хора е заблуждават или не искат да го приемат, но е така. За да се влюбиш истинки в някого, според мен трябва да мине известно време за да опознаеш човека до теб.

BaiToq
07-30-2008, 18:27
Според мен става веднага :-D

ELFIQ
07-30-2008, 18:30
Просто се случва.
Може да се влюбиш на по-ранен етап от връзката си с някого, може и на по-късен строго индивидуално е. :)

и аз така мисля:зависи от обстоятелства,зависи от отношението,от човека... и от мн други неща :-)

miss_asi
07-30-2008, 18:59
Влюбването ли?!Тогава когато има повече от привличане.Тогава когато си готов да изменеш на себе си заради друг!

miss_asi
07-30-2008, 19:07
:-o
Жоро пак ли зацикли?!? :D хаха

haterkata
07-30-2008, 19:18
ххахах тъпо.не може да тръгваш с някой ако го обичаш.тръгвате за да се заобичате в последствие

Sunny_stz
07-30-2008, 19:25
Spored men vlubvaneto se poqvqva sled vreme.Kogato prekara6 izvestno vreme s tozi 4ovek i toi uspee ,,da ti vleze pod kojata'' Kakto kazva priqtelq mi :lol: Oshte v na4aloto ne moje6 da se vlubi6,a samo da se uvle4e6 po nqkogo.ima i slu4ai,, lubov ot pruv pogled'',noo..edva li .. :)

vesinka91
07-30-2008, 19:29
Do sega samo vednyj sym se vlubvala istinski tova beshe nai prekrasnoto neshto koeto mi se e sluchvalo i oshte me e qd zashtoto momcheto skysa s men samo zashtoto go hvana strah che prekaleno mn se e privyrzal kym men....no nikoga nqma da zabravq tova chuvstvo koeto izpitah kato trygnah s nego :)

cinderella_gugutka
07-30-2008, 19:32
ами любовта е и привързаност и за 1 седмица няма как да се привържеш толкова.но зависи и колко време сте се зарибявали.но аз обикновено когато се запозная с някое мом4е и веднага разбирам дали бих си паднала по него и когато го опозная пове4е разбирам и дали бих се влюбила-ако смяташ 4е няма как да се влюбиш :? абе...незн всъщност любовта е сложно нещо :D но не можеш да си кажеш айде ся за 1 седмица ще се влюба в тоя и ако не стане-късаме.не става така.но когато някой те привли4а(не си влюбен още) не би скъсал с него заради такава тъпа при4ина.

Sunny_stz
07-30-2008, 19:38
Do sega samo vednyj sym se vlubvala istinski tova beshe nai prekrasnoto neshto koeto mi se e sluchvalo i oshte me e qd zashtoto momcheto skysa s men samo zashtoto go hvana strah che prekaleno mn se e privyrzal kym men....no nikoga nqma da zabravq tova chuvstvo koeto izpitah kato trygnah s nego :)

Lele mnogo tupa pri4ina naistina.Qvno mom4eto go e strah ot lubovta i 6te zarqzva vsqka kum koqto se privurje :? :?

vesinka91
07-30-2008, 19:51

Lele mnogo tupa pri4ina naistina.Qvno mom4eto go e strah ot lubovta i 6te zarqzva vsqka kum koqto se privurje :? :?
da naistina beshe mn typo toi neposmq da mi go priznai no go prizna na nai dobriq si fr i poneje tva mom4e smetna 4e pri nas vs nemoje da priklu4i po taq typa prichina i mi kaza...no vypreki tova toi ne pojela da prodaljim...sega sme prosto dobri poznati no nikoga nqma da zabravq kolko mn sym go obi4ala nito nqkoga shte kaja neshto losho za nego zashtoto beshe 1vata mi istinska lubov :)

Whyniser
07-30-2008, 19:54
Въпросът ми е следният:Винаги съм си мислила,че се влюбваш внезапно в човека,с когото си.Тръгнах с едно момче,ходихме една седмица и аз му казах че искам да скъсаме защото не съм влюбена а той ми каза че за 1 седмица няма как да се влюбя....колко време ви трябва да се влюбите...нз дали съм сгрешила като не съм изчакала..нз дали съм пропуснала голямата си любов ....нз дали и при следващите ми връзки ще е така....не искам съвети...просто искам да разбера дали любовта идва внезапно... Уточнявам че съм на 17 и като казвам любов наистина имам в предвид това а не това харесване на по 12-13 годинки ;)
Еми когато ти е най-скучно а бе се една дума нещо,когато не ти е на твоето настроение.Пример- аз си вървя по улицата нещо не ми беше ден и се бута в мене 1 симпатично момиче и така се запознахме.

MaLkaTa_LaDy
07-30-2008, 19:57
Аз съм на 14 години и да знам, че ще кажете, че още съм малко за такава любов, но то си е до психика. Та ако наречем последното изпитано силно чувство влюбване, а аз бих го нарекла, то значи ми трябваха 3 месеца и половина и едно разбито сърце в плюс.