Влез

View Full Version : кво мислите за куклите дето имат всички...

Страници : [1] 2

tuzaro
07-30-2008, 20:28
преди време имаше една такава тема стигна 50 страници, викам може нещо друго да мислите вече за малките курви който могат да имат всеки :grin:
айде дано стигне поне на половината на другата тема 8-)

Maeva
07-30-2008, 20:31
Е кво може да се мисли ... курви. И не могат да имат всички.Поне според мен има някакъв минимален процент момчета, които не се влияят от държанието на тия.. и предпочитат по-нормалните момичета 8-)

Абе не знам, спи ми се, не ми се мисли :-o

w0sh
07-30-2008, 20:32
Те са като мене в женски вариант.
Аз съм неустоим :Д

BeBsItO
07-30-2008, 20:32
ем кво може да се мисли за курвите :D Ти рейтинг ли гониш?

UnABooMBeR
07-30-2008, 20:35
Смърт за курвите,свобода за пичовете !!!!!!!!!!! :d :D :D

tuzaro
07-30-2008, 20:35
ем кво може да се мисли за курвите :D Ти рейтинг ли гониш?смисъл>>?

BeBsItO
07-30-2008, 20:38
ем кво може да се мисли за курвите :D Ти рейтинг ли гониш?смисъл>>? Смисъл......искаш и ти като др та тема...... само че тука си в ролята на автор :D Както и да е...не ми се обяснява :D

tuzaro
07-30-2008, 20:39
ем кво може да се мисли за курвите :D Ти рейтинг ли гониш?смисъл>>? Смисъл......искаш и ти като др та тема...... само че тука си в ролята на автор :D Както и да е...не ми се обяснява :Dхах не просто искам да видя как спорят децата :grin:

258
07-30-2008, 20:39
Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8)

Cvetito53
07-30-2008, 20:40
Kurvite sa si kurvi!Vseki gi znae kakvo prestavlqvat! :x :D

Pliok0019
07-30-2008, 20:41
Се ми е едно.

h0t_lipS~anD_kisSes
Ми че курви кат курви бре ... Кфо да мисля за тях?! Не заслужават мисленето ми! :D Аа това, че са били могли да имаат всичкии ... :? нещо май си объркал! :?

cinderella_gugutka
курвите могат да имат всеки за малко,но не могат да накарат всеки да се влюби в тях

Pliok0019
07-30-2008, 20:42
Се ми е едно.

h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 20:42
курвите могат да имат всеки за малко,но не могат да накарат всеки да се влюби в тях

Ай да не кажа никой ... :D

tuzaro
07-30-2008, 20:43
Ми че курви кат курви бре ... Кфо да мисля за тях?! Не заслужават мисленето ми! :D Аа това, че са били могли да имаат всичкии ... :? нещо май си объркал! :? хах ти нещо се бъркаш 8) нали ако нямаха всеки нямаше да им викат курви :lol:

Erica
07-30-2008, 20:45
преди време имаше една такава тема стигна 50 страници, викам може нещо друго да мислите вече за малките курви който могат да имат всеки :grin:

Който си го може си го може :grin:
Трябва да има и такива момичета,за едни са курви,за други богини...Всеки си живее животът,както на него му харесва...Но по тая тема мисля,че до консенсус никога няма да се стигне..

хах не просто искам да видя как спорят децата

Ако това е целта на занятието,със сигурност ще имаш успех :razz:

BeBsItO
07-30-2008, 20:49
ем кво може да се мисли за курвите :D Ти рейтинг ли гониш?смисъл>>? Смисъл......искаш и ти като др та тема...... само че тука си в ролята на автор :D Както и да е...не ми се обяснява :Dхах не просто искам да видя как спорят децата :grin: ах тиии ,раздори създаваш :D не те ли е срам малко??? ше земат да се скарат децата 8-)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 20:51
Ми че курви кат курви бре ... Кфо да мисля за тях?! Не заслужават мисленето ми! :D Аа това, че са били могли да имаат всичкии ... :? нещо май си объркал! :? хах ти нещо се бъркаш 8) нали ако нямаха всеки нямаше да им викат курви :lol:

Имат всички за по 15/30мин. най-много една нощ. Ии на това ако му викаш имане ... :?

gangstata
07-30-2008, 20:51
Нищо..Аз съм недосегаема и такива елементи кат курви не ме плашат..

tuzaro
07-30-2008, 20:52

Имат всички за по 15/30мин. най-много една нощ. Ии на това ако му викаш имане ... :? е ти кво искаш вечеря на свещи?? :lol:

beautiful~kiss
07-30-2008, 21:01
Защо момиче което може да има всеки е курва.Да, има и курви,но има и кукли,както пише в заглавието на темата,н които малко успяват да устоят

h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 21:02

Имат всички за по 15/30мин. най-много една нощ. Ии на това ако му викаш имане ... :? е ти кво искаш вечеря на свещи?? :lol:

Ем аз ти кзвам, че тфа не означава, че ИМАШ някой! Като е с теб за 15 мин. НЕ ТЕ ИМА! Ти кат си с приятелите си те имат ли те? :shock:

tuzaro
07-30-2008, 21:05

Ем аз ти кзвам, че тфа не означава, че ИМАШ някой! Като е с теб за 15 мин. НЕ ТЕ ИМА! Ти кат си с приятелите си те имат ли те? :shock: ми много ясно че ме имат :shock: за теб кво означава да те имат??

Vikitooo
07-30-2008, 21:06
Те ли могат да имат всеки или всеки може да има тях? 8-)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 21:09

Да, най-точно казано. Всички могат да имат тях.

Мм tuzaro, може би трябва да се направи разграничение на това да те имат като приятел ии да те имат за една вечер (колкото да се задоволят)!

valentinka_1990
07-30-2008, 21:11
Не ми пречат,но понякога ме дразнят.

По интересно ми е да гледам как бавните мъже и момчета :D им се връзват,как езиците им падат до земята.

Sofff
07-30-2008, 21:12
Ми супер изкуствени са всичките с 500 тона фон дьо тен , пудра и какво ли не още и естесвено с много фотошоп на снимките в сайтовете за запознанства , хах то едно осветляване едно чудо да не им се виждат пъпките и да , така могат да имат всеки естествено кой няма да се навие (освен някой свестен) да ходи с такава . . пък и са лесни половината к*рвчки които се компексирали и станали кифли със марковите дрехи и айдеее вече сме уникални хах и да не забравя писането По ТоZи нАчiН . . . жалки са и то много :lol:

tuzaro
07-30-2008, 21:13

Мм tuzaro, може би трябва да се направи разграничение на това да те имат като приятел ии да те имат за една вечер (колкото да се задоволят)!ми незнам дали могат да те имат като приятел, щото сички момчета искат да ги чукат, така че приятелството отпада 8-)

Pep1no
07-30-2008, 21:19
Ми супер изкуствени са всичките с 500 тона фон дьо тен , пудра и какво ли не още и естесвено с много фотошоп на снимките в сайтовете за запознанства , хах то едно осветляване едно чудо да не им се виждат пъпките и да , така могат да имат всеки естествено кой няма да се навие (освен някой свестен) да ходи с такава . . пък и са лесни половината к*рвчки които се компексирали и станали кифли със марковите дрехи и айдеее вече сме уникални хах и да не забравя писането По ТоZи нАчiН . . . жалки са и то много :lol:

Точно така бебчо :-) споделям мнението ти :)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-30-2008, 21:19

Мм tuzaro, може би трябва да се направи разграничение на това да те имат като приятел ии да те имат за една вечер (колкото да се задоволят)!ми незнам дали могат да те имат като приятел, щото сички момчета искат да ги чукат, така че приятелството отпада 8-)

Според мен това да имаш някой, означава той да те обича. Ааа това дали може някой да те има, си зависи само и единствено от теб, защото никой не може да те има, ако ти самият не му позволиш! Ии да, дразнещо е когато някоя зажадняла за ебане (с извинение) тийнейджърка се натиска на гаджето ти!

Vikitooo
07-30-2008, 21:20
Момчето е длъжно да пробва нали? 8-)
А оная като е "Barbie" дава и така нема приятелство. И така нареченото" FrienD СеКС", КОЕТО ЗА МЕН Е безсмислено!

beautiful~kiss
07-30-2008, 21:21
Тей ами не е лесно да си ''готин'' :D :D :D

tuzaro
07-30-2008, 21:26

Според мен това да имаш някой, означава той да те обича. Ааа това дали може някой да те има, си зависи само и единствено от теб, защото никой не може да те има, ако ти самият не му позволиш! Ии да, дразнещо е когато някоя зажадняла за ебане (с извинение) тийнейджърка се натиска на гаджето ти!по принцип не ходят само по момчета с гаджета, пък и гаджетата ви ако държат на вас ше ги отрежат 8)
и аз имам един проблем винаги си харесвам момичета които имат гаджета, ама кво да се прави съдба 8-)

megasexy
07-30-2008, 21:28
]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8) И аз така мисля. :?

zaraaa
07-30-2008, 21:28
Дразнят ме! :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Vikitooo
07-30-2008, 21:31
Тузаро, ти па харесвай по-бързо майна.
К'во чакаш да завлякат гаджето и ти тогава се сещаш 8-)

tuzaro
07-30-2008, 21:34
Тузаро, ти па харесвай по-бързо майна.
К'во чакаш да завлякат гаджето и ти тогава се сещаш 8-)ам така става щот сички хубави момичета си имат гаджета, пък аз грозни не аресвам 8-) виж ти си жив пример :oops:

Abigoria
07-30-2008, 21:35
Ае вие знаете ли какво е КУРВА??? :-x :-x

Vikitooo
07-30-2008, 21:37
Ти може за любовник да ставаш =P~

PePeLePew
07-30-2008, 21:38
абе какво толкова ги мислите ?Всеки избора пътя си.... аз моя .... ти твоя .... и тези момичета са избрали да бъдат такива.....

tuzaro
07-30-2008, 21:43
Ти може за любовник да ставаш =P~до ся още не са ме били че съм любовник на някоя начи не съм лош :oops:

babity
07-30-2008, 21:46
Тъжно ми е! :(

Vikitooo
07-30-2008, 21:46
Ти може за любовник да ставаш =P~до ся още не са ме били че съм любовник на някоя начи не съм лош :oops:

Винаги има първи път ,нали знаеш 8-)

tuzaro
07-30-2008, 21:48

Винаги има първи път ,нали знаеш 8-)дано не е скоро :lol:
babity-кога ше си запознаем кучетата

babity
07-30-2008, 21:51
Напълно невъзможно е! Мойта бабка ще му висне на врата за секунди. :(

tuzaro
07-30-2008, 21:53
Напълно невъзможно е! Мойта бабка ще му висне на врата за секунди. :(много ли е лоша :shock:
ама да не се отклоняваме от темата!

Vikitooo
07-30-2008, 21:56
Хахаха, виждаш ли сега какво е да ти осерат темата, щоT ти редовно го правиш..ае нема се обаждам повече обещавам! 8-)

tuzaro
07-30-2008, 22:04
Хахаха, виждаш ли сега какво е да ти осерат темата, щоT ти редовно го правиш..ае нема се обаждам повече обещавам! 8-)ам гадно е щото ше кажат темата стана чат по т.11 и ше я затворят... някой ден може и аз да стана модератор :lol:

PeopleAlwaysLeave
07-30-2008, 22:15
Оххх много обичам тая темичка за 'малките курви' 8-) Кво да мисля...не ги харесвам. Тъпо е още от 12-13 годишна да спиш с 34637567 момчета на месец.. Имам една фр дето е почнала от 13 годишна..Миналата Събота в дискотеката за 20 минути (засичала съм!) се натискаше с 3 момчета...По едно време изчезна нанякъде и след около 30 минутки се върна с една доволна усмивка на устата и после седнала да ми разправя "ама аз не съм леко момиче, те момчетата са боклуци и говорят така" ..Те момчетата без причина говорят нали 8-) Се ми е тая. Живота си е нейн, тя си решава как да го живее. Но като цяло няма кво да се направи срещу тази често срещана сред момичетата болест - курви винаги е имало и винаги ще има 8-)

cherinka
07-30-2008, 22:16
Се ми е едно.
Курва е относително понятие. Същото като "животът", "красотата", "самотата", "изневярата" и т.н
Как не ви омръзна да говорите за това сумати време.
Ае гледайте си живота, не психясахте ли вече да обсъждате едно и също...

tuzaro
07-30-2008, 22:19
Оххх много обичам тая темичка за 'малките курви' 8-) Кво да мисля...не ги харесвам. Тъпо е още от 12-13 годишна да спиш с 34637567 момчета на месец.. Имам една фр дето е почнала от 13 годишна..Миналата Събота в дискотеката за 20 минути (засичала съм!) се натискаше с 3 момчета...По едно време изчезна нанякъде и след около 30 минутки се върна с една доволна усмивка на устата и после седнала да ми разправя "ама аз не съм леко момиче, те момчетата са боклуци и говорят така" ..Те момчетата без причина говорят нали 8-) Се ми е тая. Живота си е нейн, тя си решава как да го живее. Но като цяло няма кво да се направи срещу тази често срещана сред момичетата болест - курви винаги е имало и винаги ще има 8-) може да не е лека ако е 100 кила :lol:
черешке :razz: на на на

delina
07-30-2008, 22:21
Всеки си решава сам за себе си .. мнението ми не е по-различно от това за всички други хора :)

cherinka
07-30-2008, 22:23
Кво ми споменаваш името, бе!
Забранено е ! ! !

babity
07-30-2008, 22:24
Черинка е ийвъл! :P

tuzaro
07-30-2008, 22:25
Кво ми споменаваш името, бе!
Забранено е ! ! ! сара сара на на на, :o

Sofff
07-30-2008, 22:28
]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8)
никоя к*рва няма да каже че е такава :D

cherinka
07-30-2008, 22:28
Сара, Сара, ей ся ше ти Осере-Сере темата...

cherinka
07-30-2008, 22:29
]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8)
никоя к*рва няма да каже че е такава :D
Моите лични наблюдения са, че тези, които имат курвенски изпълнения в живота си, те отричат курвенщината в женското съсловие и те се опитват да оборят другите и да се опитат да им докажат, че не всички са курви 8-) хахаха

tuzaro
07-30-2008, 22:30

оф, бе, боже, оже ли да сам толкос тапа, бе?!напълно е възможно 8-) 8-) може да ми викаш Киро, ако викаш по бързо ше стане Роки :lol:

cherinka
07-30-2008, 22:31

оф, бе, боже, оже ли да сам толкос тапа, бе?!напълно е възможно 8-) 8-) може да ми викаш Киро, ако викаш по бързо ше стане Роки :lol:
Тва не съм го писала аз! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

AFT
07-30-2008, 22:31
Абе, кой го измисли т'ва Сара? И какво общо има с името ти, освен "С"-то? :-o

cherinka
07-30-2008, 22:32
Абе, кой го измисли т'ва Сара? И какво общо има с името ти, освен "С"-то? :-o Една фр го измисли.
Как, бе !?
Ние сме Сара Кара Мара при Силси ахахахахахааххаха
!!!

tuzaro
07-30-2008, 22:34
Абе, кой го измисли т'ва Сара? И какво общо има с името ти, освен "С"-то? :-o Една фр го измисли.
Как, бе !?
!!!днес във родната казарма нещо вдига се аларма, май дошла е кака Мара, кака Мара курва стара :lol:
стига сте ми оаквали темата! ше ви бием :-x

AFT
07-30-2008, 22:34
:lol:

cherinka
07-30-2008, 22:43
Как, бе !?
!!!днес във родната казарма нещо вдига се аларма, май дошла е кака Мара, кака Мара курва стара :lol:
стига сте ми оаквали темата! ше ви бием :-x
Аре да не викна мара да та ошамароти на бъро и да те сбори на кълбе.

Нашта мила МИ4КА у форумо влиза. ти ко знаеш

ludo_momiche
07-30-2008, 22:57

Мале какво самочувствие...разбирам увереност,но "няма такова момче,което не мога да спечеля" си е меко казано прекалено...но лично мнение,не се засягай...

pOiSoN_kIsS_94
07-30-2008, 23:44
Абе темата не беше ли за куклите :-o а сега гледам вс казват-курвите еди си какво еди си какво :D
Та според мен има разлика между курва и кукла :) Според мен една мацка е курва,когато пуска на всеки.И когато едно момиче се облича добре,слага си там цаките и гримовете и има самочувствие,но не пуска на всеки и е вярна на приятеля си.....аммии тя едва ли е курва :-o 8)
Имам една кака,която наистина си е мацка,но не ми е направило никакво впечатление на курва :)

vesinka91
07-31-2008, 04:40
emi kakvo da mislim za tqh osven che te mogat da imat samo myje/momcheta koito gi iskat tqh a makar i malko ostanalite svestni momcheta tqh gi nqmat :)

Crissy [*]
07-31-2008, 07:40
Емии .. аз принципно постоянно трябва да отказвам на разни,просто защото едничко си ми стига .. Много мога да ги имам ама съм си доволна на мойто си :)

Love0nlyMyself
07-31-2008, 07:43
ем курви могат само да впечетлят с курвенския си вид инече не могат да имат сички :?

aka6a_vamp
07-31-2008, 08:03
4е и от тех има нужда на тоя свят...ина4е кой 6те ебете в самотните но6ти 8-)

Love0nlyMyself
07-31-2008, 09:34
:lol: :lol: :lol: :D :D :grin:

soulja_girl4e
07-31-2008, 09:54
ми разни гумени работи... или горещи американски пайове както в моят любим филм 8-)

aka6a_vamp
07-31-2008, 09:59
ми разни гумени работи... или горещи американски пайове както в моят любим филм 8-)
еее ма друго си е плът се6 се....абе мъжките да кажат 8-)

soulja_girl4e
07-31-2008, 10:04
кво да кажат виж ги кви са темерути 8-) а да! и ква плът бе, кви пет лева?! една мусака и вече са в рая 8-)

aka6a_vamp
07-31-2008, 10:07
кво да кажат виж ги кви са темерути 8-) а да! и ква плът бе, кви пет лева?! една мусака и вече са в рая 8-)
хаххахах нали....като 4уят мусака и ве4е са свър6или пет пъти 8-) 8-)

soulja_girl4e
07-31-2008, 10:13
а па да не говорим като я опитат 8-)

aka6a_vamp
07-31-2008, 10:14
аааа....тогава да не си около тях :lol:

soulja_girl4e
07-31-2008, 10:16
нарича се апокалипсис 8-)

aka6a_vamp
07-31-2008, 10:18
нарича се апокалипсис 8-)
и трябва да си спасява6 дупарата.колкот се може по-бързо 8-) 8-)

love_enrique
07-31-2008, 17:33
Еми то и да имаш всеки не е лесно...Искат се мн неща :-D :D Кво сте седнали тука да злобеете,нека се радват момиченцата,то няма да е за дълто :P

tuzaro
07-31-2008, 18:14
aka6a_vamp и soulja_girl4e как ми оспамихте темата... другия път ше има шамари :shock:

zlAtInKAal0we
07-31-2008, 19:19
abe tes malki kyrvi koito0 m0gat da imat wseki n0 za malk0 sa jalki i ottegcheni ot jiwota....te za to0wa m0m4etata sa kyrwari ot takiwa malki pikli koito izglejdat syper dobre..no neznaqt kakwo iskat i gi ispolzwat sam0 za sex... :-x :-x :-x :-x :-x

ExTaSy__BaBy <3
07-31-2008, 20:19
Ми аз съм на 13 и ме харесват 18,25 годишни :lol: Имала съм много гаджета,мн по-големи от мен..Всички момичета ме мразят шото гаджетата ги зарязват заради..мен xDD истина е колкото и странно да звучи :( Но не съм курва!Девствена съм!И орален секс не съм правила даже :? И не мисля да правя в скоро време..Тва че другите момичеа на по 17-18 са грозни и момчетата не ги харесват не значи че тряа да си изкарват ядъ на малките невинни момиченца които иглеждат добре 8-)

tuzaro
07-31-2008, 20:23
Ми аз съм на 13 и ме харесват 18,25, годишни :lol: Имала съм много гаджета,мн по-големи от мен..Всички момичета ме мразят шото гаджетата ги зарязват заради..мен xDD истина е колкото и странно да звучи :( Но не съм курва!Девствена съм!И орален секс не съм правила даже :? И не мисля да правя в скоро време..бравоооо :-)

AFT
07-31-2008, 20:29
ExTaSy__BaBy <3, ама ние във форума всички сме така,бе, злато. :-)

tuzaro
07-31-2008, 20:31
ExTaSy__BaBy <3, ама ние във форума всички сме така,бе, злато. :-) само аз ли не съм :-o

AFT
07-31-2008, 20:33
Глупости! Ние от Родата сме най-желани. :lol:

MayKyTy
07-31-2008, 20:39
Ми аз съм на 13 и ме харесват 18,25 годишни :lol: Имала съм много гаджета,мн по-големи от мен..Всички момичета ме мразят шото гаджетата ги зарязват заради..мен xDD истина е колкото и странно да звучи :( Но не съм курва!Девствена съм!И орален секс не съм правила даже :? И не мисля да правя в скоро време..Тва че другите момичеа на по 17-18 са грозни и момчетата не ги харесват не значи че тряа да си изкарват ядъ на малките невинни момиченца които иглеждат добре 8-)
аз пък съм на 10 и ме харесват 25-40 годишни и големите жени ме мразят щото им развалям семействата ... :lol: а пък освен това съм чувала как викат на моите гаджета педофили не мога да си обясня защо .... надали е от разликата ни която е пове4е от 10-тина годинки :razz: :razz: :razz: :razz:

AFT
07-31-2008, 20:47
Имам въпрос. Само аз ли не мога да си видя постовете след 36 страница? Търсих една тема,ама не я намерих и почнах да си чета постовете,ама стигнах до 36 страница и т'ва беше. о.О

tuzaro
07-31-2008, 20:49
мойте са само 25 и се отварят
П.П. не е хубаво да ми оспамваш темата :o

AFT
07-31-2008, 20:54
Еми, ще ме извиняваш, ама много ме вълнува тоя въпрос. :-o Сега ще напсувам някой модератор. :-D

Ама айде, нещо по темата: Долу всички мръсни курви! 8-)

ExTaSy__BaBy &lt;3
07-31-2008, 21:00
OMG без сърказъм моля :shock: не съм казала че излизам с 20 годишните чичовзи (за мен са такива) но все пак..Успокоявам се с тва че в моя клас има момиче което спа е половината село xD почти всички от 8,9,10,11,12 клас,после мина и бащите им :-D xD и 1 момченце от 5-ти :cry: :cry: горкото дете..

tuzaro
07-31-2008, 21:03
OMG без сърказъм моля :shock: не съм казала че излизам с 20 годишните чичовзи (за мен са такива) но все пак..Успокоявам се с тва че в моя клас има момиче което спа е половината село xD почти всички от 8,9,10,11,12 клас,после мина и бащите им :-D xD и 1 момченце от 5-ти :cry: :cry: горкото дете..много филми гледаш...

evi_vd
07-31-2008, 21:03
изказвания от сорта на : "аЗ сЪм РетРо КукЛа беЗ сърЦе и зА ЧуЖдото мНениЕ нИ мЪ иБе!!! " напрао ми пълнат душата :?

inSane_baby
07-31-2008, 21:17
изказвания от сорта на : "аЗ сЪм РетРо КукЛа беЗ сърЦе и зА ЧуЖдото мНениЕ нИ мЪ иБе!!! " напрао ми пълнат душата :?

Не, не... Друго си е да си кажеме "КучКъЪ сЪъМ и К'ФфФооо?!?!?!??!?!?!?!"

или "КучКЪъ сЪм Ама НеЕ тФ0Яя" :lol:

Не, определено не могат да имат всички ;)

evi_vd
07-31-2008, 21:53

Не, не... Друго си е да си кажеме "КучКъЪ сЪъМ и К'ФфФооо?!?!?!??!?!?!?!"

или "КучКЪъ сЪм Ама НеЕ тФ0Яя" :lol:

Не, определено не могат да имат всички ;)

ооо ннеееее
то е: "НаДуФка сЪм .. и кФо ??? "

blader
07-31-2008, 22:17
mi krasivi sa momi4etata i mnogo mom4eta se zaribqvat po tova i trugvat sled tqh s teknali ligi ot ustite
az ne sum takuv naprimer mene ne moje da me ima vsqka 'kukli4ka' ne 4e mnogo sa me zaiskali ama...umrql sum im za krasotata mene me vulnuva da e mnooogo dobra,tolerantna i obi4liva natura i tova e ni6to drugo

cherinka
08-01-2008, 03:44
Темата изостава, аз отивам да спя, че след 3ч. ще ходя на кафенце, а трябва да съм отпочинала. :lol:

vesinka91
08-01-2008, 05:21
Kurvite sa si kurvi!Vseki gi znae kakvo prestavlqvat! :x :D

всеки знае че по качествена обработка няма 8)
Zavisi nqkoi moje da sa qki ama nqkoi nishto ne struvat...

vesinka91
08-01-2008, 05:26
ei takiva izkazvaniq sa na malki typi kurvichki i kato vzemat da pishat taka vse edno sa mnogo interesni...prosto nz veche ko moje da se kaji za tqh...

fenkatakrisi952
08-01-2008, 05:45
Ми какво да кажа :-D Пълни курви :D

xxXroshawkaXxx
08-01-2008, 07:03
мии даа сещам се ии познавам такива момичета...просто се мислят за повече от другите ама отговора е ясен.,,: НЕ СА!
ии кфоо секи ги иска..така де по тях тичат момчета от типа "дебна да ебна" ;););) ....мии нека си се поддават просто праат си лошо за тях ;) няма смисъл в това неморално поведение :? :? ;)

MayKyTy
08-01-2008, 07:31
OMG без сърказъм моля :shock: не съм казала че излизам с 20 годишните чичовзи (за мен са такива) но все пак..Успокоявам се с тва че в моя клас има момиче което спа е половината село xD почти всички от 8,9,10,11,12 клас,после мина и бащите им :-D xD и 1 момченце от 5-ти :cry: :cry: горкото дете..много филми гледаш...
+1
нях нях нях ... опрей са малко бе подобие на нормално човешко същество .. надали ако бях на твоите години щях да се гордея с тва, че излизам с "20 годишните чичовЦи" .... :lol: :lol: :lol:

vesinka91
08-01-2008, 07:34
мии даа сещам се ии познавам такива момичета...просто се мислят за повече от другите ама отговора е ясен.,,: НЕ СА!
ии кфоо секи ги иска..така де по тях тичат момчета от типа "дебна да ебна" ;););) ....мии нека си се поддават просто праат си лошо за тях ;) няма смисъл в това неморално поведение :? :? ;)
i az taka mislq no koto si praqt go praqt na sebe si shtoto sled izvestno vreme kato si tyrsqt seriozna vryzka nikoi nqma da gi priema na seriozno...

DYNAMIC
08-01-2008, 16:39
Ми че курви кат курви бре ... Кфо да мисля за тях?! Не заслужават мисленето ми! :D Аа това, че са били могли да имаат всичкии ... :? нещо май си объркал! :?
мн точно :D

cherinka
08-01-2008, 21:52
Изоставаме с темата.

tuzaro
08-01-2008, 21:53
никой не ебава да пише...

Vikitooo
08-01-2008, 22:59
ЕеЕ Тузаро, сбъдна ти се желанието за мнoгoто страници тема :-o

lindetu
08-02-2008, 08:23
Курвите са за забавление според мен никой нормален не би тръгнал сериозно с такова момиче ама те сами се цакат после ще плачат за сериозна връзка ама нямааа ;)

MayKyTy
08-02-2008, 08:36
ЕеЕ Тузаро, сбъдна ти се желанието за мнoгoто страници тема :-o
Ема още не е стигнала заветните 25 :lol: :lol: :lol:
Та тъй де кукли, кукли ама и те ше умрат ... даже сигурно преди мене :D

Master_88
08-02-2008, 08:51

Явно не си попадала на момче,което не можеш да спечелиш,но бъди сигурна че има много такива,защото нито си незаменима,нито пък си единствената жена в света :) Ще видиш, че ще минеш през ситуации,в които ще бъде предпочитана друга пред теб. Сигурен съм че тази твоя самонадеяност е въпрос на време и по точно въпрос на време е кога ще бъде срината :) Затова ще се осмеля да те посъветвам да не летиш много високо,че падането със сигурност ще боли. Приятен ден и успех в спечелването на всяко момче :D

vesinka91
08-03-2008, 04:54

Явно не си попадала на момче,което не можеш да спечелиш,но бъди сигурна че има много такива,защото нито си незаменима,нито пък си единствената жена в света :) Ще видиш, че ще минеш през ситуации,в които ще бъде предпочитана друга пред теб. Сигурен съм че тази твоя самонадеяност е въпрос на време и по точно въпрос на време е кога ще бъде срината :) Затова ще се осмеля да те посъветвам да не летиш много високо,че падането със сигурност ще боли. Приятен ден и успех в спечелването на всяко момче :D
bravo mnogo tochno kazano :) :P

258
08-07-2008, 20:55

bravo mnogo tochno kazano :) :P

Тц тц тц човек да е уверен в себе си и сички го нападат :?
Ха на мен пък не ми пука :lol: Вярвам в себе си и никой не може да промени това :-P

GetNasty
08-07-2008, 21:01

ти само по такива ли си падаш, че се интересуваш? :-)

Sharpay
08-08-2008, 05:27
аз мисля че нямат всичко.. това че имат привлекателна външност не значи че ще си намерят човек който би се интересувал не само от нея

racep_ivedik
08-08-2008, 08:55
Няма момиче което да може да има всеки !!!
Винаги се намират умни момчета а и доста от тях като мен например мразят точно този тип момичета 8) 8)

BuJlDozeRa
08-08-2008, 09:00
!!! КУРВАЛАКА Е ДО ВРЕМЕ ПИЕНЕТО ДО ГРОБ !!! рядко курвите си намират приятел дет да не ги заебе точно щот са му казали че е курва :grin:

asasfdf
08-08-2008, 13:06
не бих заформил нишо сериозно с подобно момиче..ако съм в някъв гаден период може нещо за седмица-две макс и след това ще я разкарам

trayana
08-08-2008, 13:15
Ами вярно е,че курвите могат да накарат 99,9% от момчетата да прекарат нощта с тях!Но според мен достойни за обсъждане са всички момичета,които могат да се похвалят с връзка продължила повече от половин година!Връзка,която прави щастливи и тях и партньорите им и в която разбирателството,изслушва ето и уважението са на първо място!Всяко едно такова момиче вече заслужава да се говори за него!А курви по път и над път!

mariiche
08-08-2008, 13:44
не ме вълнуват .. но пък и не е задължително да си курва , за да можеш да имаш всеки 8)

Viche
08-08-2008, 23:15
ми не могат да имат всички момчета...ето пример мен :D хич не ги харесвам такива момичета имам си една от нашия клас и ми е много смешна...тя попринцип си има гадже ама пак си ме пипа там дето не тряя 8-) колкото и да ги гониш идват...курвата си е курва :D

gPa3HuTeJl
08-08-2008, 23:16
мамин златен, да ти имам темата... :-)

VikSsit0oy
08-08-2008, 23:42
Хм ... ами като гледам накъде върви света може да има известна истина в това,че курвичките могат да имат почти всяко момче което пойскат ... Понеже всички ги знаеме какво представляват и как се държат,представете си да започнат така да се закачат с някое момче според вас то би ли отказало ??? За него това не е нищо лошо ... само ще се хвали после,че и нея я е минал ... А пък на нея какво и пречи,при условие,че вече си е спечелила славата на курва ?! :D Пък и повечето момчета според мен не биха устояли .. при условие,че на днешно време всички мислят как да намерят някой с който да се натискат .. евентуално секс и т.н ... Но все пак съм сигурна,че е останал и малък процент момчета,който си търсят свястно момиче което да е различно и да не е толкова лесно като всички останали ! :) 8)

Junona
08-09-2008, 00:01

Ай да не кажа никой ... :D

+1 ... Макар че .. неопитни колко искаш ... Влюбчиви - още толкова ... Какво да ги правиш.. И те ще се осъзнаят ... Но има и хора,които ги поставят на мястото им..Ахх да бях и аС 1 такъф индифит.. тежко им на леките.. щяха да полетат :oops: :-D

didi_baby
08-09-2008, 08:34
Ами всеки си решава какъв да бъде,не че съм на тяхна страна,но и не ги обвинявам,безразлично ми е

gLoRiOuS_aNGeL
08-09-2008, 09:24
Мии,мразя ги!В момента си имам работа с една такава...Първо се закачаше с гаджето на мойта бест фр.,а сега с едно момче,което на мене ми харесва...Ами,опитвам се да ги тъпча тия девойки,защото много ме нервират и се опитвам да ги слагам на местата им... :? :? :?

gPa3HuTeJl
08-09-2008, 09:26
[.,а сега с едно момче,което на мене ми харесва...[/b]

Дай п1к сега ти като го харесваш никои друг да не го пипа :!:

alex4o
08-09-2008, 09:27
не ме вълнуват .. но пък и не е задължително да си курва , за да можеш да имаш всеки 8)

1 мнение с което да се съглася.. :)

Bellatrix
08-09-2008, 10:49
Opredeleno ne mogat da imat vseki. Vinagi se namirat mom4eta 4iito mozak e v gornata glava i tarsqt ne6to pove4e ot sex. Na men 1 takava mi otmakna 1 gadje i bqh ubedena 4e krai,taka e s vsi4ki mom4eta - vidqt li kasa pola i 6iroko dekolte go sledvat kato bezdomno ku4e parjola. No sega sam s drugia tip mom4e i si promenih napalno mnenieto. Toi po skoro bi si otrqzal kraka otkolkoto da me narani zarad nqkoq takava... tai 4e don't worry, ne sa 4ak tolko vsemoga6ti, ne mogat da imat vseki... :) A kogato polu4at nqkogo to e za mnooogo kratko :-P :-P :-P

voodoo.doll
08-09-2008, 11:02
Не съм курва, разбира се, нито мога с ръка на сърцето да заявя, че мога да имам всеки, което ми звучи малко смешно. Не мога да отрека, че момчетата винаги са ме харесвали и предпочитали пред другите ми приятелки (тук без да искам да се изтъквам), но това освен на външния ми вид и на самата мен като човек, се дължи и на факта, че не съм за всеки, от по-недостъпните съм - така съм възпитана просто, да не се давам на всеки и днес съм благодарна на моите родители. Точно тези момичета, които си знаят цената, са най-желаните. Това съм го разбрала отдавна и въобще не мисля да се променям. Аз съм си момиче с характер и не правя компромиси.
Мога да ви кажа, че съм говорила с много момчета на тази тема (за курвите и въобще леките момиченца) и съм чувала коментари от рода на: "Мани я тая!" по адрес на някоя прочута курва из нашия град, така че нещата не са точно такива, каквито са описани в заглавието на темата. Курвите никой не ги приема на сериозно, а са вземани на подбив. Пред тях малко са тези, които ще се осмелят да им кажат в очите, че са курви и не струват, но зад гърба им всички се смеят. Лошото е, че тези момичета един ден ще искат добро семейство, ама няма да има. От къде съм сигурна? Ами кой свестен мъж ще иска пачавра вкъщи, камо ли деца да има от нея? Абсурд. Затова мога да ви дам един съвет - момичета, трябва да си знаете цената (както правя аз) и не се давайте лесно, докато не ви се докажат. Подбирайте си хората и мислете преди да правите нещо, за да не съжалявате.

Bellatrix
08-09-2008, 11:07
Не съм курва, разбира се, нито мога с ръка на сърцето да заявя, че мога да имам всеки, което ми звучи малко смешно. Не мога да отрека, че момчетата винаги са ме харесвали и предпочитали пред другите ми приятелки (тук без да искам да се изтъквам), но това освен на външния ми вид и на самата мен като човек, се дължи и на факта, че не съм за всеки, от по-недостъпните съм - така съм възпитана просто, да не се давам на всеки и днес съм благодарна на моите родители. Точно тези момичета, които си знаят цената, са най-желаните. Това съм го разбрала отдавна и въобще не мисля да се променям. Аз съм си момиче с характер и не правя компромиси.
Мога да ви кажа, че съм говорила с много момчета на тази тема (за курвите и въобще леките момиченца) и съм чувала коментари от рода на: "Мани я тая!" по адрес на някоя прочута курва из нашия град, така че нещата не са точно такива, каквито са описани в заглавието на темата. Курвите никой не ги приема на сериозно, а са вземани на подбив. Пред тях малко са тези, които ще се осмелят да им кажат в очите, че са курви и не струват, но зад гърба им всички се смеят. Лошото е, че тези момичета един ден ще искат добро семейство, ама няма да има. От къде съм сигурна? Ами кой свестен мъж ще иска пачавра вкъщи, камо ли деца да има от нея? Абсурд. Затова мога да ви дам един съвет - момичета, трябва да си знаете цената (както правя аз) и не се давайте лесно, докато не ви се докажат. Подбирайте си хората и мислете преди да правите нещо, за да не съжалявате.
Bravo! +1

voodoo.doll
08-09-2008, 11:18
Мии, мразя ги!

То кой ги обича? Всички ги вземат на подбив, гледат им сеира, подиграват им се. Истината е, че малко са тези, които ще идат и ще им го кажат в очите, а зад гърба какво става, е ясно - всеки се смее. Имам няколко такива приятелки.
Едната "приятелка" е малка златотърсачка и излизаше с "едно богаташче", както каза самата тя. Тя не е произхожда от добро семейство и е типична селянка. Няма да се впускам в подробности, защото ще се уплашите за какъв ужасен и низш човек говорим, но ако по-късно проявите интерес, ще ви разкажа по-подробно. Та, тази същата "приятелка" му се продаде един вид на това момче. Тя ми се изфука с голяма гордост, че момчето й плащало сметките по кафенетата, водил я на хубави места, показвал я пред хората и дори щял да й подари кученце чао-чао, но се разделили. Искаше ми се да я питам какво спечели тя от това, че се продаде за двете кафета и не се ли срамува от себе си вече, защото за мен лично това да се хванеш с някой, за да ти плати едната сметка, е едно от най-големите САМОунижения!!

dark_angel_7813
08-09-2008, 14:31
:D нищо не мисля безразлични са ми да са живи и здрави :D :lol: :lol: :lol:

Alabalaportokala
08-09-2008, 19:49
Елементарни и безразлични момиченца които могат да имат девствени момчета и момчета които са на зор, а то няма мн такива :D

Искаше ми се да я питам какво спечели тя от това, че се продаде за двете кафета и не се ли срамува от себе си вече, защото за мен лично това да се хванеш с някой, за да ти плати едната сметка, е едно от най-големите САМОуниже

Я , я , по кротко. Не се прави на добрата самарянка. Процентът на момичетата които лижат гъзовете на момчетата за щяло и не щяло е доста на критично ниво. Сещаш ли се ? Момичетата които НЕ правят това не знаят как стоят нещата в България, но и на тях ще им дойде акъла като се научат как срещу 5 лева и кола в най скъпото кафе ще врътката най невероятните с*ирки :lol: :razz: :razz: . Затова и съм предубеден към момичетата. Гледам ви и ви третирам като животни защото вие самите сте като такива и срещу пари правите абсолютно всичко, а доста често и за без пари. Кефите се като ви черпим, а ние не правим нищо особено, докато вие влагате цялата си енергия за това нещо, а на всичкото отгоре после давата да ви е*ем. Нямате никакво САМОУВАЖЕНИЕ момичета, никакво. Станахте прекалено лесни, но така е като нямате акъл да направите добри пари опирате до нас момчетата :lol: 8-)

Достатъчно е момчето да има кола, да я паркира пред някоя дискотека и да се наслаждава на успеха :lol: :grin:

miShle
08-09-2008, 20:26

И аз нещо подобно . .. .защо непременно трябва да си курва?!? .. :?

Amateur
08-09-2008, 20:31
Могат да имат всеки защото дават на всеки да ги чука! :D :D :D :D :D :D

miShle
08-09-2008, 20:34
Могат да имат всеки защото дават на всеки да ги чука! :D :D :D :D :D :D

Изобщо не съм съгласна.Тея,които "могат да имат всеки",защото им дават да ги че*ат ... е супер .. хъх не е в тфа смисъла.Мислех,че идеята е да имаш всеки... чрез усилия..смисъл чар,секси усмивка,готин характер и т.н. Ама явно в тая тема определено се говори за СЕКС . . :?

mirelS
08-09-2008, 21:12
Imat vsichki = Vsichki gi imat = Prekaleno sa lesni = Burzo omruzvat :))))))))))))))

vesela_bull
08-09-2008, 22:55
Абе напоследък мноого ме заглеждат по улицата пък не съм курва и не се държа така :D в смисъл за мене курвите са тея където се предлагат на всеки и момчетата им се връзват..ии все пак мисля че има момчета които не си падат по курви и не им обръщат внимание..
пък има и такива които приличат на курви и изглеждат така но пък не пускат на момчетата.. :D :D :D
Нз да ви кажа..

Bunny rabbit
08-10-2008, 09:59
ам мисля,че не всички хубави момичата са курви...

BABYHUG
08-10-2008, 10:43
Тия кифли всъщност нямат никой ако се замислиш... секи ще ги мине и ще си замине.. 8-)

Vikitooo
08-10-2008, 11:23
Ауу тая тема край nema :-o

Saymon90
08-10-2008, 11:28
Ми, какво мога да мисля за тях... че много хора им завиждат?

tedy_hi91
08-10-2008, 11:37
Кво да мисля за тях ? Вярно, че могат да имат всеки.те момчетат(повечето) амо да им намекнеш и вече са в леглото по бельо. :D иза тва малко ми дожалява за тия момичета ама те сами са си избрали да бъдат такива.

soul1199
08-10-2008, 12:40
Смърт за курвите,свобода за пичовете !!!!!!!!!!! :d :D :D ei tova e :grin:

partychild
08-10-2008, 16:41
spored men ne mogat da imat vseki :?

Saymon90
08-10-2008, 16:57
Знаете ли, много често се случва тези, които не могат да имат никой, да плюят тези, които "могат да имат всеки" (макар че такива всъщност няма).
Интересно е, например, че темата е пусната точно от момче, което периодично си проси запознанства и се вайка, че никоя не му връзва...
Интересно е, че има разни индивиди, които хулят "ку*вите", като им намигне някой батко и веднага се озовават авторки на "Как да го накарам да ме хареса?!?!?!" .
И доста други интересни неща има, но те не са важни явно. Важно е да се обсъжда кой колко е зле, а ние колко сме добре. Мила, родна обстановка :)

Redo
08-10-2008, 16:59
Младото си е младо ! Пък си е друго като знаеш че имаш повече опит... ;)

dreaml1nd_
08-10-2008, 17:48
Чак пък всичко... ама к'о да мислим ... след като всичко им е на готово не знам къде им е тръпката и т.н. ... направо да си кажа, не ги разбирам 8)

tuzaro
08-10-2008, 21:28
браво, темата се развива утре ше прочета кво сте писали 8-)

mistik_love
08-11-2008, 07:07
Курвите са си курви,а кифлите кифли... :D I hate them.. :-x

aHeJlua
08-11-2008, 07:40
хахаха.. искрено се засмях като четох темата... е*и му майката нека да си има курвета.. ся нищо не можем да направим .. нека момчетата преценяват .. :grin: :D :-)

sladko_teenche_v
08-11-2008, 07:59
Ей хора,не е задължително да си курва за да имаш всеки,ако само имаш дупи и цици и туко виж леко характер,не е задължително да пускаш на всеки за да го имаш :(

pandelka
08-11-2008, 07:59
Хубаво е да имаш човека,който искаш..но не по този начин по който го правят те :-D !!!!!! :)

Natalia
08-11-2008, 08:34
неги познавам.. ;)

Josefinne
08-11-2008, 08:45
Според мен са готини.
Според мен останалите им завиждат.
Какво лошо да си красива, да можеш да имаш нещо и да си го взимаш.
Едно да си кучка, друго е да си курва :)
:-P

AnzaRe
08-11-2008, 08:46
Сички кукли са безмозъчни алкохолички. :D

Ice_Queen_
08-11-2008, 09:09
Ако ги нямаше , всички щяхте да сте моралистки и щеше да е скучно....

tanchiii
08-11-2008, 11:50
мога да кажа че момчетата знаят що за стока са курвите..с тях са само за SEX..а през времето в което са с някоя курва търсят сериозно момиче :) :-)

victoriq
08-11-2008, 11:55
СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ТАЯ СГАН :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 ПИСНА МИ НАКЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНА ДА МИ СЕ МЪДРИ НЯКОЯ ***** :x :-x ДА ХОДЯТ ДА СЕ ЕБЪТ И ДА МИ СЕ МАХАТ ОТ ГЛАВАТА!КАК МОЖЕ ОТ 10 МОМИЧЕТА,1 ДА НЕ Е ***** :x :-x Горе-долу това ми е мнението,ама си спестих малко,защото много грубо ще стане...НЕ ЧЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ДЕ...

_InSaNe_
08-11-2008, 12:19
емм.. нека си имат :D :D

unfaithful1234
08-11-2008, 17:21
eми какво да се мисли?!Те са момичета,които никога няма да имат някаква по-сериозна връзка,по простата причина,че на тях никога не им се лепят момчета,които са сериозни,ами такива,които просто целят да ги изчукат и това е :wink: На мен лично са ми мноооооо смешни и тъпи! :) Дразнят ме с лекото си поведение,според мен едно момиче трябва да се държи на ниво,за да бъде харесвано,а не да се сваля на всички момчета! :)

Boyd
08-11-2008, 17:39
Не могат да имат всеки ! Малките курвички си хващат малки детенца, които не знаят откъде са се пръкнали.

tuzaro
08-11-2008, 18:08
Не могат да имат всеки ! Малките курвички си хващат малки детенца, които не знаят откъде са се пръкнали.за тва ли се мъкнат с 20 годишни??

unfaithful1234
08-11-2008, 19:04
Не могат да имат всеки ! Малките курвички си хващат малки детенца, които не знаят откъде са се пръкнали.за тва ли се мъкнат с 20 годишни??
мъкнат се с 20 годишни,защото 20 годишните ги свалят лесно и успяват мн лесно да ги вкарат в леглото си...А малките курвички са тъпи и мислят,че тоя батко дет е с тях им сваля звезди,защото ги "обича",за това им пускат.Вие да не мислите,че на баткото му пука за тая пикла-да бе,да!И искам да кажа,че момичета като тези,за които tuzaro говори,искат прекалено рано да опитат нещата от живота.За това се стига до секс,дрога,алкохол,простит ция и т.н.

tuzaro
08-11-2008, 19:09
мъкнат се с 20 годишни,защото 20 годишните ги свалят лесно и успяват мн лесно да ги вкарат в леглото си...А малките курвички са тъпи и мислят,че тоя батко дет е с тях им сваля звезди,защото ги "обича",за това им пускат.Вие да не мислите,че на баткото му пука за тая пикла-да бе,да!И искам да кажа,че момичета като тези,за които tuzaro говори,искат прекалено рано да опитат нещата от живота.За това се стига до секс,дрога,алкохол,простит ция и т.н.така е 8-)

Boyd
08-11-2008, 19:50

То и тия на 20 години не са с много улегнал акъл, но главно се мъкнат с тях заради по-горното мнение - не помня nickname (някаква Miss беше, ама..да ме прощава собственичката му). Свалят им звезди и ги "обичат". Затова става така.

sista
08-11-2008, 20:16
може ли да попитам какви са тези момичета които наричаме курвички какви характерни особености ги отличават за да мога да се вклиуча и аз в разговора,сри но не съм чела предната тема по въпроса.... :)

unfaithful1234
08-11-2008, 20:21
може ли да попитам какви са тези момичета които наричаме курвички какви характерни особености ги отличават за да мога да се вклиуча и аз в разговора,сри но не съм чела предната тема по въпроса.... :)
aбе влез в някоя дискотека...тези,дет се натискат на всеки,изглеждат тъпи и ограничени,лигавят се и изглеждат перверзни 8-) иииии са на доста по-малко от 18 8-)

sista
08-11-2008, 20:47
в дабъл вижън и амор ли трябва да влизам ,там са мн под 18 и са такива,а 4естно не ми се влиза там.ина4е според мен са такива момичета тези които искат да пораснат бързо,разбира се повлияни от телевизията и списанията.трябва да са момичета без мн акъл и собствено мнение.едно момиче ако е свободно може да флиртува с колкото си мом4ета пожелае,но е за предпо4итане да не спи с вси4ките тях.не е нужно да прилича на попфолк дива и да слага тонове грим за да бъде забелязана от някой мъж.а тези за който говорим(ако съм разбрала правилно), ;) мръсниците които ни крадът мъжете ;) не могат да имат всеки а всеки може да ги има и то за колкото време си пожелае най 4есто за една вечер,а дали това момиче 6те се надява да й звънне вече е др въпрос.това са момичета който те първа започват да мислят 4е мъжете са всичко...а те не са както ние за тях не сме ;)

tuzaro
08-11-2008, 20:50
ся се сетих за една песен на теодора-изневерявам ти, изневерявам тииииииии

gPa3HuTeJl
08-11-2008, 21:03
ее... чалгар.. ш'е ти спукам джигерата... престани с тая чалга... 8-)

TellMeYourName
08-11-2008, 21:09
Се ми е едно.Да, всъщност ме боли фара :-D

tuzaro
08-11-2008, 21:10
ее... чалгар.. ш'е ти спукам джигерата... престани с тая чалга... 8-)пш баце кво стана с твойта любов, не намери ли друга вече

Castaway
08-11-2008, 22:22
нажи му 'курва' и не го обиждай пойче... :D :D :lol: :D :D :lol: :D :lol:

babity
08-12-2008, 08:46
Наскоро си мислех, че ако някоя "кукла" реши да ме има хич нема да ми е зле. :razz: :razz: :razz:

skatemore
08-12-2008, 10:56
Наскоро си мислех, че ако някоя "кукла" реши да ме има хич нема да ми е зле. :razz: :razz: :razz:

ного ясно чичи парфюмирани,лъскави,женки

unfaithful1234
08-12-2008, 11:49

ного ясно чичи парфюмирани,лъскави,женки
aбе то според мен си е важно да се поддържа,ама да не е лека... :)

tuzaro
08-18-2008, 18:49
някое ново мнение??

evelinka1122
08-18-2008, 19:20
баси мразя ги!!! п*тки мазни :x мога си ги псувам сял ден!!! :-x харесах си някое момче и то се хвърлило на най-голямата курва!! е бива ли такова нещо.... ама всъщност какво му е лошото.... хубаво си е момичето, с 365432135652 тона грим къса пола, вдигнала си бюста като кръстосала две презрамки и гледай кви цици вади...... нали така момчета?! :x

evelinka1122
08-18-2008, 19:30
баси мразя ги!!! п*тки мазни :x мога си ги псувам сял ден!!! :-x харесах си някое момче и то се хвърлило на най-голямата курва!! е бива ли такова нещо.... ама всъщност какво му е лошото.... хубаво си е момичето, с 365432135652 тона грим къса пола, вдигнала си бюста като кръстосала две презрамки и гледай кви цици вади...... нали така момчета?! :x

да, е тия много ме кефят
нямах търпение вече някой да го напише! :x

tuzaro
08-18-2008, 19:39
и на мене ми аресват такива :grin:

evelinka1122
08-18-2008, 19:39

да, е тия много ме кефят
нямах търпение вече някой да го напише! :x

е пиша го на маитапппп де , ае ще черпя кафе някои пат :-)
добре 8-) :oops: :smt008

MartyParty
08-18-2008, 19:50
Те са едни обезмаслени тъпи кифли,чакащи някой голям курасан с шоколад да ги оправи.

tuzaro
08-18-2008, 20:41
Те са едни обезмаслени тъпи кифли,чакащи някой голям курасан с шоколад да ги оправи.може и с бял крем :lol:

MartyParty
08-19-2008, 09:07
Те са едни обезмаслени тъпи кифли,чакащи някой голям курасан с шоколад да ги оправи.може и с бял крем :lol:
Същото,ама не исках да се проявявам в толкова провокативна светлина.

Briseis
08-19-2008, 09:13
аз съм уана-би кукла
ама съм с леко крив фейс
и нямам шанс

blood_angel__
08-19-2008, 09:51
Според мен курвите са някави пропаднали момичета ,които пушат цигари ,гримират се с второкачествен грим ,обличат се с дрехи от наи-циганския пазар в града ,не учат ,не се интересувта от нищо друго освен от това какво перо да си сложат , единственото им четиво е списание за мода и грим и пак не се знае дали го четат или само гледат снимките :D и т.н и т.н. В наши дни по-голямата част от момчетата си пада по точно такива момичета ,защото вероятността да им пусне е много по-голяма ,от колкото някое момиче с мозък , за това са много търсени ,но само за сега ,след 10 години ще се намират в краен квартал с две деца и професия като продавачка на барачка , и видът им ще е доста потресаващ ,така че нека да се радават сега и да въртят опашка още малко

SexYLipS
08-19-2008, 09:55
чесно казано ми е все едно за тях.. имам много неща които те нямат, но главното е акъл.. :wink:

пп не всички 'кукли' могат да имат всичко :)

ImmortalForever
08-19-2008, 13:21
Курвите трябва да бъдат жестоко преследвани, обиждани, хванати, изтезавани, измъчвани и жестоко пребивани, в най-добрия случай- убивани.Предлагам да й заврем турбушон у "любимото й място" и да го извадим с все сила! :smt047

BulgariaZaBulgarite
08-19-2008, 13:31
Ще ги заградим с бодлива тел заедно с мангалите. :D

Desert Flower
08-19-2008, 13:55
Ами аз мисля че прекаляват със самочувствието...мислят се за велики...имат мама и тати, които им купуват всичко...а тези, на които не им купуват всичко- си го купуват от циганския пазар! :D Почти всички споменахте, че те са тъпи...Повярвайте ми има и умни, но те не го показват, да не би да вземе някой да им се подиграва, че знаят нещо! Общо взето са ми антипатични, но и те са хора...може и да има някой нормален екземпляр от тях! :-D 8)

Princesa7a
08-19-2008, 14:14
]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8) +99999999999999999999999999999999999

Redo
08-19-2008, 15:31
silver[!]"][quote=JuSt a kId [*_-]]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8)
Мога да те уверя,че мен неможеш.Зависи,но като се знам ще те изритам като нищо.

InFaTuAtEd
08-19-2008, 18:29
Курви :smt071 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt070 :smt070 :smt067 :smt067

tuzaro
08-19-2008, 18:34
silver[!]][quote=JuSt a kId [*_-]]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8)
Мога да те уверя,че мен неможеш.Зависи,но като се знам ще те изритам като нищо.дайте да видим колко можете... :lol:

Redo
08-19-2008, 18:38
silver[!]][quote=JuSt a kId [*_-]]Аз не съм курва,не се държа курвенски и все пак мисля,че няма момче което да не мога да спечеля. 8)
Мога да те уверя,че мен неможеш.Зависи,но като се знам ще те изритам като нищо.дайте да видим колко можете... :lol:
@tuzaro ти ще търпиш ли 1 пикла на която не знае дали и се ебе или пикае глупостите и да ти се качва на главата ? (извинявам се за цветущия израз!) ;)

tuzaro
08-19-2008, 18:41
@tuzaro ти ще търпиш ли 1 пикла на която не знае дали и се ебе или пикае глупостите и да ти се качва на главата ? (извинявам се за цветущия израз!) ;)незнам, ако наистина я харесвам може би 1-2седмици.

Redo
08-19-2008, 21:23
silver[!]]
@tuzaro ти ще търпиш ли 1 пикла на която не знае дали и се ебе или пикае глупостите и да ти се качва на главата ? (извинявам се за цветущия израз!) ;)незнам, ако наистина я харесвам може би 1-2седмици.
Зависи от човека,НО на повечето им е филм още.Аз давам не повече от седмица.Има и стойностни ;)

Lost_Kiss
08-19-2008, 21:32
Е да курвите са си курва бла бла.. ама Кофти е тва че днешно време курвите са от младото поколение... на о 13-14 и кво вече се ебала с половината си град .. момичета-момчета, тройки ала бала... не и дреми... Че като и писна се секс секс и си вика"Ай като за разнообразие да си напрая порно клип" И се снимала как си бърка... Пффф... Ем.. тъпа раута... Аз на 13-14 години още на жоманка си играх ... А ся кво... то сиг няма 20 годишни момичета които да са спали с толкова момчета колкото едно 14-годишно, което гърди не са му пораснали.....Мисля че сичко е ясно

Извинете са толковата простотии които написах, но това си е чистата действителност.. Хайде някой да ме оспори...

evichka_lonelyy
08-19-2008, 21:35
ем кво може да се мисли за курвите :D Ти рейтинг ли гониш?

:razz: :razz: :razz: точно така :razz: :razz: :razz:

Lost_Kiss
08-19-2008, 21:41
Е да курвите са си курва бла бла.. ама Кофти е тва че днешно време курвите са от младото поколение... на о 13-14 и кво вече се ебала с половината си град .. момичета-момчета, тройки ала бала... не и дреми... Че като и писна се секс секс и си вика"Ай като за разнообразие да си напрая порно клип" И се снимала как си бърка... Пффф... Ем.. тъпа раута... Аз на 13-14 години още на жоманка си играх ... А ся кво... то сиг няма 20 годишни момичета които да са спали с толкова момчета колкото едно 14-годишно, което гърди не са му пораснали.....Мисля че сичко е ясно

Извинете са толковата простотии които написах, но това си е чистата действителност.. Хайде някой да ме оспори...

оспорвам ти. Гацо Бацов е казал : НА ПИЧЕТО ОТ МАЛКО МУ ТРЕБЕ ЯКО РАЗТЕГАНИЕ!

Е много интересно, тя незнае какво има в гащите си но не.. дай ще го правим с баткофци и чичкофци които може да са и бащи а някои да речем дядо и... Ба.. мани от тука.. Кое момче ще ти иска момиче което да е "употребявано" от 30-40 момчета... Ти би ли обичал такава??....

Lost_Kiss
08-19-2008, 21:46

оспорвам ти. Гацо Бацов е казал : НА ПИЧЕТО ОТ МАЛКО МУ ТРЕБЕ ЯКО РАЗТЕГАНИЕ!

Е много интересно, тя незнае какво има в гащите си но не.. дай ще го правим с баткофци и чичкофци които може да са и бащи а някои да речем дядо и... Ба.. мани от тука.. Кое момче ще ти иска момиче което да е "употребявано" от 30-40 момчета... Ти би ли обичал такава??....

нензам що но като го погледнеш от другата страна , предизвикателното даржание , оскъдните дрехи м аките полички и сутиените дето винаги са отвънка..... дори и да имат малки цици дори и да не знаят кво имат в гащите пак привличат.... и затова става цялата работа - те си го търсят

Охх ми незнам... тъпо е .. на мене ми е тъпо и са ми тъпи, а най-са ми смешни като се мислят за оригинални, а не се осъзнават че всяка втора е такава... Но секи си има мнение, ти си момче за това така твърдиш, аз и аз ако бях момче сиг така щях да мисля... Ам всъщност не... съмнявам се в това... :? :?

tuzaro
08-19-2008, 21:47
така е, търсят си го. Особенно в сайтовете като почнат да се снимат по гащи направо викат ела ми го сложи...

Lost_Kiss
08-19-2008, 21:50
така е, търсят си го. Особенно в сайтовете като почнат да се снимат по гащи направо викат ела ми го сложи...

Е ок.. може да я искаш нали, но... Аз ей това искам да знам... би ли я обичал такава... ? Би ли вървял с нея по улицата и да се спре едно момче до тебе да се поздравите и на др ден като го видиш пак да ти каже "Ейй пич тая твоя приятелка здраво ми **** преди месец" ?? Или просто я искаш за едното......

Lost_Kiss
08-19-2008, 21:54
Ем.. се тая всъшност... Да се спасява секи себе си... Ама не ми харесва де..

tuzaro
08-19-2008, 21:57

Е ок.. може да я искаш нали, но... Аз ей това искам да знам... би ли я обичал такава... ? Би ли вървял с нея по улицата и да се спре едно момче до тебе да се поздравите и на др ден като го видиш пак да ти каже "Ейй пич тая твоя приятелка здраво ми **** преди месец" ?? Или просто я искаш за едното......за обич никой не говори, то на 13 години ако може да се обича... ама няма да ме е срам да вървя по улиците, и да ме спре някой кво да правим че му е правила някои неща. По същата логика може и да срещнем някое мое гадже и пак така става.
KillSwitchEngage-внимавай че тея са с 3 печата съдия-прокурор-затвор... на мене ми остава още малко да им се радвам безнаказано 8-)

Lost_Kiss
08-19-2008, 22:02

Е ок.. може да я искаш нали, но... Аз ей това искам да знам... би ли я обичал такава... ? Би ли вървял с нея по улицата и да се спре едно момче до тебе да се поздравите и на др ден като го видиш пак да ти каже "Ейй пич тая твоя приятелка здраво ми **** преди месец" ?? Или просто я искаш за едното......за обич никой не говори, то на 13 години ако може да се обича... ама няма да ме е срам да вървя по улиците, и да ме спре някой кво да правим че му е правила някои неща. По същата логика може и да срещнем някое мое гадже и пак така става.
KillSwitchEngage-внимавай че тея са с 3 печата съдия-прокурор-затвор... на мене ми остава още малко да им се радвам безнаказано 8-)

Е е е тука вече може доста да поспорим,.. на мене първото момче което обичах бях на 14 години.. так че.. Пък и как става номера не е малка да прави секс, но е малка за любоф хаха.. странно :? :?

tuzaro
08-19-2008, 22:04

Е е е тука вече може доста да поспорим,.. на мене първото момче което обичах бях на 14 години.. так че.. Пък и как става номера не е малка да прави секс, но е малка за любоф хаха.. странно :? :?така се получава някак си, и аз едно време обичах ама разбрах че тва не е от най хубавите неща... малки са и за секс ама нямат мозък да го проумеят..

Lost_Kiss
08-19-2008, 22:04
Е най-вероятно ще е това... хих Или вие не мислите по женския начин.. 8-)

Lost_Kiss
08-19-2008, 22:06

Е е е тука вече може доста да поспорим,.. на мене първото момче което обичах бях на 14 години.. так че.. Пък и как става номера не е малка да прави секс, но е малка за любоф хаха.. странно :? :?така се получава някак си, и аз едно време обичах ама разбрах че тва не е от най хубавите неща... малки са и за секс ама нямат мозък да го проумеят..

Е сега друго говориш... Дам, така е... Ама нали, както казах.. както и да е.. Техен е живота,... да правят с него кото си искат

tuzaro
08-19-2008, 22:07

Е сега друго говориш... Дам, така е... Ама нали, както казах.. както и да е.. Техен е живота,... да правят с него кото си искаттака е, добре че не съм на 14 и не съм момиче... :lol: :lol:

gerinceto
08-19-2008, 22:08
vseki rano ili kusno si namira maistora

Lost_Kiss
08-19-2008, 22:12
Е най-вероятно ще е това... хих Или вие не мислите по женския начин.. 8-)

да може и така да е аз не казвам че съм прав утре по трезвен ше пробвам по женския начин . лека сега .

Хих Лекинка.. :P

TheNewReligion
08-19-2008, 22:16
Как пък реши, че могат да имат всеки? :-o

tuzaro
08-19-2008, 22:19
Как пък реши, че могат да имат всеки? :-oнаучно доказано, всяко момиче може да има което момче си пожелае 8-)

TheNewReligion
08-19-2008, 22:34
Как пък реши, че могат да имат всеки? :-oнаучно доказано, всяко момиче може да има което момче си пожелае 8-)
Звучи невероятно обнадеждаващо, но се съмнявам. :-o

Lost_Kiss
08-20-2008, 07:39
Звучи невероятно обнадеждаващо, но се съмнявам. :-o

+1 И аз си мисля, че не могат да имат секи... Това е Всяко момиче, да има Всяко момче.. То по тая логика нямаше да има несподелена любов, разочарования и т.н.

AnzaRe
08-20-2008, 11:29
Еми че са изкуствени хора.http://img.zamunda.net/pic/smilies/huhsign.gif

Briseis
08-20-2008, 12:58
тузаро, би ли те привлякло обикновено момиче?
в смисъл без снимки по гащи, без фон дю тен, без невероятен обем?

tuzaro
08-20-2008, 13:52
в смисъл без снимки по гащи, без фон дю тен, без невероятен обем?що да не ме привлече?? преди 2-3 години нямаше такива работи и пак ме привличаха момичетата...
Lost_Kiss{} тука не говорим да ги имат в смисъл на любов... 8-)

Lost_Kiss
08-20-2008, 15:34
Eм уточнявай те се :D Се пак сме в раздел "Любоф" 8-)

tuzaro
08-20-2008, 19:27
Eм уточнявай те се :D Се пак сме в раздел "Любоф" 8-)вече знаеш 8-)

miss_asi
08-20-2008, 19:39
в смисъл без снимки по гащи, без фон дю тен, без невероятен обем?
Всички мъже/момчета си падат по девойки по гащички и сложили 300 тона фон дю тен.Така че какво изобщо има още да говорим по темата?!?

mirelS
08-20-2008, 19:42
Всъщност тях ги има всеки .. :))

tuzaro
08-20-2008, 19:47
Всъщност тях ги има всеки .. :))дали пък някоя която си е извадила сутиена вънка, и е с едни такива къси гащи дето едвам и скриват пичката не може да има всеки??

Stamera
08-20-2008, 19:59
предполагам тази тема е са я превъзмогнали масата от форумците.. ест не се отнася за доверчивите и наивни ILY ILY ILY LoFF LOff LoFF-човци... bullshit

Redo
08-20-2008, 21:11
Всъщност тях ги има всеки .. :))дали пък някоя която си е извадила сутиена вънка, и е с едни такива къси гащи дето едвам и скриват пичката не може да има всеки??
Типичен пример за гадже на целия град! ;)

tuzaro
08-20-2008, 21:13
Типичен пример за гадже на целия град! ;)нали и аз съм от града, как да не я уважа 8-)

stefsi
08-20-2008, 23:40
познаам една и знам че сички я мразят щот е богата и надута

Vikitooo
08-21-2008, 03:09
Лелел Тузаро сбъдна ти се мечтата за мнoгoто страници :shock:

Какво толкова ги коментирате тия девойки, незнам. Важно е една мадама да е красива, ама май, май акала и е по-важен...Shot един мъж как го завъртиш така ще е. :)

Bubbly
08-21-2008, 11:29
Мисля, че никой не е в състояние да има Всичко, още по-малко всички мъже / хора...

Lost_Kiss
08-21-2008, 15:56
Мисля, че никой не е в състояние да има Всичко, още по-малко всички мъже / хора...

+1 Напълно съм съгласна..

tuzaro
08-21-2008, 17:09

Какво толкова ги коментирате тия девойки, незнам. Важно е една мадама да е красива, ама май, май акала и е по-важен...Shot един мъж как го завъртиш така ще е. :)още трябва 8-) како ше ти скъсам обицата на пъпа с език :oops:

tuzaro
08-22-2008, 20:57
няма ли кво друго да кажете?? :-o

SabrinaAa
08-22-2008, 20:59
Tezi nadutite nemoga da gi ponasqm...tova 4e imat kakvoto si poiskat nezna4i 4e sa pove4e ot nas! :? :? :? :?

Erica
08-22-2008, 21:02
Tezi nadutite nemoga da gi ponasqm...tova 4e imat kakvoto si poiskat nezna4i 4e sa pove4e ot nas! :? :? :? :?

Абе не всички кукли са надути,сред тях има и доста земни и приятни момичета...

Danielle
08-23-2008, 03:13
според мене не е честно една курва да върти всички момчета и добри и лоши. но не ми пука да се оправят до себе си имам наи-красивият и добър човек на света!!!

Vikitooo
08-23-2008, 05:03

Какво толкова ги коментирате тия девойки, незнам. Важно е една мадама да е красива, ама май, май акала и е по-важен...Shot един мъж как го завъртиш така ще е. :)още трябва 8-) како ше ти скъсам обицата на пъпа с език :oops:

Само да си посмял :P

И стига си си бутал темата чрез излишни коментари...А уж школа за цунки щяхме да отваряме :?

vesela_bull
08-23-2008, 19:00
Ако ги нямаше , всички щяхте да сте моралистки и щеше да е скучно....
защо пък всички да сме моралистки??не мисля че малко романтика ако не друго е голям морал..пък и тоо на 13-14 каква ти романтика и любов?? хаха 8-) :-D :razz: нищо друго не искам от тея момичета освен да са малко по-сдържани и да не се правят на важни защото това е грозно и всеки непознат ще си каже "е тая е ебати к***та" ии т.н. просто да не си мислят че могат да притежават всеки и всичко..пък и никога няма да е скучно защото винаги ги има..така че..

sladko_angel4e3
08-24-2008, 07:43
kurvi4kite si stroqt v1zduj6ni zam1ci koito mn lenso moji da se razru6at na glavite im....

keep_smiling
08-24-2008, 11:09
Не схванах идеята! Как могат да имат всеки? Това НЕ е вярно! от самата прекрасна думичка се подразбира точно обратното, че почти всеки може да ги има(да не кажа и всеки) :?

FieRy_GirL
08-24-2008, 20:28
курвите са си курви..знаят как да получават мъжете,но не знаят как да ги задържат !

mon4eto
08-24-2008, 20:31
eee ima i takiva koito pak sa si privlekatelni,no ne sa kurvi :o Naprimer kato men :)

tuzaro
08-24-2008, 20:36
Мислите ли че в форума има такива момичета?

Erica
08-24-2008, 20:41

За колко страници се бориш :razz:

tuzaro
08-24-2008, 20:47

За колко страници се бориш :razz:не, тоя въпрос не е за трупане, просто ся се сетих да питам

unfaithful1234
08-24-2008, 20:57

За колко страници се бориш :razz:не, тоя въпрос не е за трупане, просто ся се сетих да питам
за курви ли питаш? :D :D :D