View Full Version : Към момичетатата:Вагинално свършване
patetoOo
07-31-2008, 12:10
Здравейте мацки!Искам да ви попитам
свършвали ли сте вагинално до сега?
най-често при коя коя поза?
И на колко бяхте когато изпитахте първия си вагинален оргазъм?
Притеснявам се защото съм на 18,сменила съм 3-ма сексуални партньoра и с нито един от тях не съм свършила вагинално.Приятеля ми се чувства ужасно и..искам да знам има ли и други като мен, до колко това е нормално и.. защо подяволите не се получава,след като няма притеснения по време на секса,приятеля ми е добър в леглото,обичаме се,но.. кулминационния момент при мен липсва..
Благодаря на всички предварително за отговорите :)
dani_flirt
07-31-2008, 12:23
На 16 години съм и съм изпитвала вагинален оргазъм. Най-често при мисионерската поза, когато тазът ми е повдигнат с някаква възглавница или нещо такова. Щом казваш че сте спокойни по време на секс не знам къде може да е проблема. :( Експериментирайте !
Ами успокой се има жени , които през живота си немогат да свършат по никакъв начин .. Пък и вагиналното свършване не се постига лесно.;) :)
dani_flirt
07-31-2008, 12:26
Ами успокой се има жени , които през живота си немогат да свършат по никакъв начин .. Пък и вагиналното свършване не се постига лесно.;) :)
Съгласна съм! Оралните ласки не са за пренебрегване :)
miloto_girl_4e
07-31-2008, 13:03
Все още не ме е спохождала тази чест да получа вагинален оргазъм.. :)
Спала съм до момента с 2 момчета, на 18 години съм..
Но все още тая надежда, че и мен ще ме споходи това удоволствие :P :P
krem4et0
07-31-2008, 13:32
Да, случва се. не е често. А и повечето пъти е било, когато правим секс с презерватив....не знам защо. А иначе съм свършвала седнала в него в кола (там почти винаги свършвам), в мисионерската с високо вдигнати и разтврени крака и аз отгоре, но стъпила на ходилатаси, все едно правя клекове. Така при 2-рото вкарване и съм в рая, но продължително време е неприятно. Влиза навътре и не е комфортно. но при все всичко вагинални оргазми, които съм изпитвала, само 1-2 могат да се сравнят с клиторните.
На 23 съм, водя полв живот от 2 години и половина и около 6-7 месеца след началот на половия ми живот, изпитах това.
Да, случва се. не е често. А и повечето пъти е било, когато правим секс с презерватив....не знам защо. А иначе съм свършвала седнала в него в кола (там почти винаги свършвам), в мисионерската с високо вдигнати и разтврени крака и аз отгоре, но стъпила на ходилатаси, все едно правя клекове. Така при 2-рото вкарване и съм в рая, но продължително време е неприятно. Влиза навътре и не е комфортно. но при все всичко вагинални оргазми, които съм изпитвала, само 1-2 могат да се сравнят с клиторните.
На 23 съм, водя полв живот от 2 години и половина и около 6-7 месеца след началот на половия ми живот, изпитах това.
На 23 си и водиш полов живот от 2 години и половина...Поздравления.Тов а е изключителна рядкост в тези времена.
Xrisenceto
07-31-2008, 13:39
na 15 sam i sam ispitvala vaginalen orgazym vednyj bqh ot dolu :grin:
krem4et0
07-31-2008, 13:44
plmn``, винаги съм искала да е с някой, който обичам с цялото си сърце.той също е на 23 и сме си първи...а и надявам се последни.
аз съм на 20,водя полов живот от 6 месеца и до сега съм испитвала само 3 оргазма и то клиторни... :cry:
aniezina
07-31-2008, 15:40
На 16 съм, изпитвала съм доста клиторни оргазма(почти винаги при полов акт) и само веднъж вагинален. Аз бях от долу, а краката ми на врата му :-D
Хмм.. на 21 съм, секс правя от 17-годишна и в общи линии първите две години вагинален оргазъм не бях и помирисвала. В последствие не знам какво то4но се слу4и, но в момента нямам абсолютно никакъв проблем да свърша така и то не по веднъж, а по няколко пъти :) При мен най-лесно се полу4ава в мисионерската с високо вдигнати крака или на задна, когато главата е ниско на земята и пак изнасяш дупето и таза максимално нагоре. Пробвай, дано помогне :)
И все пак - има жени, които просто не могат да достигнат до такъв оргазъм с години и ако е така, няма какво да направиш...
rozova_lady
07-31-2008, 16:36
и аз съм стигала до вагинален оргазъм когато съм била от горе
Есенен_Ден
07-31-2008, 17:06
приятелки са ми говорели за мисинерската,но не знам ;)трудно се получава този вид оргазъм
CuPcake5
08-13-2008, 14:34
и аз съм стигала до вагинален оргазъм когато съм била от горе
+ 1
Абе хора, как различавате тези вагинални и клиторни.. Аз не мога да различа нищо, даже и мисля, че никага не съм изпитвала оргазъм.. ОТ 2 години водя полов живот, а редовно от 1 година.. Приятелят ми е сериозен и толкова много се старае.. Прави всичко възможно, за да се чувствам добре. но не се полуава.. :( :( :( Понякога ми е толкова яко, че изпадам в екстаз, но оргазмът си остава мираж.. Винаги се преструвам, зада не му стане кофти.. :( Какво да правя :( ?
angelovarna
08-13-2008, 15:05
Чудя ви се... приятелката ми е на 16, до вагинален оргазъм я докарвам винаги и без проблем на акт свършва по този начин по 2-3 пъти :)
Лошото е, че не иска нищо друго в секса, само същината :(
Len4etyYyy
08-13-2008, 15:07
Na 17 sym.Ot 16 vodq polov jivot...Sys segashniq mi priqtel izpitah orgazym za pryv pyt...Vednaj se sluchi 3 pyti za edin tek :D
LovelyGirl
08-13-2008, 20:11
И аз съм изпитвала вагинален оргазъм,от което съм мн щастлива и то даже беше сравнително скоро след 1вия ми път.И напоследък даже свършвам по няколко пъти на тек :grin: най-лесно ми е на мисионерската и няколко пъти е имало когато съм била отгоре.
Мисля,че когато сте заедно от повече време,сте опознали мн-повече телата си,което понага доста.А и е до психическа нагласа. :)
mirchetu
08-13-2008, 21:41
Насочвай си партньора, защото той не може да знае в дадения момент как го искаш. То може постоянно да ти е кеф, но важното е как ти е най-кеф, за да се стигне до оргазъм :) Щото може нещо, което допреди малко те е подлуждало, сега да не искаш това и затова насочваш човека какво искаш, а ако не може с жестове и нагласяване, направо му казваш, стига това да не те разсейва много :) Успех! :)
mini_brutal_barbie
08-13-2008, 22:42
da ne si frigidna? :shock:
LovelyGirl
08-14-2008, 10:37
da ne si frigidna? :shock:
Защо трябва да е фригидна :-o Това,че до сега не е свършвала,не означава,че няма да се случи след време! \:D/