View Full Version : Заминава... ;(
Приятелят ми заминава.За Дания...ще учи там. 3 дена преди да замине правим 6 месеца. И двамата сме решили да останем заедно,но аз не мисля,че ще издържа. Все пак той ще се прибира през 4 месеца...и само лятото ще сме заедно. Не искам да се разделяме. Какво да направя,за да запазя връзката си?
ElinoOor
07-31-2008, 12:54
Връзките от разтояние са много трудни за двойките, но всяка любов минава през едно или друго изпитание .
Ако наистина се обичате ще издържите на разтоянието и времето .
Все пак има скайп и телефон и можете да говорите с часове макар и да не е същотопак е някаква утеха . Успех ! :)
Не е чак толкова зле,нали и двамата сте живи и здрави и се обичате,ще се виждате освен това и има скайп и телефони,проблема не е много голям!
GabisiTa
07-31-2008, 13:08
Както казаха вече - телефони, скайп... Ще ви е много трудно така, но няма как.. Ако се обичате и си вярвате ще успеете да запазите връзката си и дори да я засилите! :)
Ами ако отвикнем един от друг...сега се познаваме много добре.Аз знам как той ще реагира в дадена ситуация,той знае.Знам му навиците...всичко.Ами ако просто се забравим,без да го искаме.Все пак,очи които не се виждат,се забравят...
SunShinePearl
07-31-2008, 13:23
моята връзка е такава трудно е но ако го обичаш ще траеш :( мн е гадно но какво да се прави телефони и тва е...
ThunderGoddess
07-31-2008, 13:28
Ще видиш дали наистина толкова много се обичате, ако издържиш така, евала ти казвам :) Но на твое място не бих искала да имам такава връзка.
Seducti0n
07-31-2008, 13:32
Здравей.
Гаждето на най-добрата ми приятелка е студент в Англия, тоест нейната ситуация е сходна на твоята.Заедно са повече от година и въпреки стотиците километри, които ги делят, съумяват да съхранят връзката си, защото любовта им е по-силна от обстоятелствата.
Нейното момче също си идва на около 3-4 месаца, както и през ваканциите и в тези седмици, няма по-щастливи на земята от тях двамата.Обичат се, имат си доверие един на друг и се борят в името на тяхната очарователна приказка.Толкова е красиво всичко... :smt003
Разказах ти това, с вярата, че ще ти вдъхне кураж поне да опиташ.
Ако пък наистина не можеш да издържиш и ако поддържането на подобна връзка ти дава повече отрицателно, отколкото положително...мисля, че извода е ясен :wink:
аз съм сигурна,че ако издържа,после ще ние много добре заедно,защото мисля да ходя и аз след това да уча в Дания.И след като той вече ще е там от 3 години,ще ми бъде доста по-лесно,а и ще ни е мн хубаво заедно,след като знаем,че сме преминали през много,защото това показва само колко се обичаме...
Е супер кво?Кво се оплакваш?Ебаси кефа :grin:
ако истински се обичате, няма значение на какво разстояние ще сте един от друг... в началото ще ви е трудно и на двамата, но щом има любов, всичко се преодолява по- лесно, дори и хилядите километри... успех!
sexa_na_kompleksa
07-31-2008, 15:24
Ако ви е писано да сте заедно, ще издържите, ако ли не.....
S_L_A_D_U_R_K_A
07-31-2008, 15:31
Здравей.
Гаждето на най-добрата ми приятелка е студент в Англия, тоест нейната ситуация е сходна на твоята.Заедно са повече от година и въпреки стотиците километри, които ги делят, съумяват да съхранят връзката си, защото любовта им е по-силна от обстоятелствата.
Нейното момче също си идва на около 3-4 месаца, както и през ваканциите и в тези седмици, няма по-щастливи на земята от тях двамата.Обичат се, имат си доверие един на друг и се борят в името на тяхната очарователна приказка.Толкова е красиво всичко... :smt003
Разказах ти това, с вярата, че ще ти вдъхне кураж поне да опиташ.
Ако пък наистина не можеш да издържиш и ако поддържането на подобна връзка ти дава повече отрицателно, отколкото положително...мисля, че извода е ясен :wink:
Така е! Успех :)