PDA

View Full Version : Как стана при вас?

BrokenAngel
07-31-2008, 19:17
Та въпросът ми е-как станахте със сегашното си гадже?Любопитно ми е дали още го има баналното ,,искаш ли да станем гаджета?".При мен той ме дръпна,прегърна ме и ме целуна страстно ии така станаха работите :grin: Извинявам се предварително ако вече има такава тема

BlindedAngel
07-31-2008, 19:20
При нас е дълга и сложна ама накратко любов от пръв поглед :grin:
И що си ми краднала от ника :-x 8)

ELFIQ
07-31-2008, 19:28
и при нас беше любов от пръв поглед :grin: бяхме в тях,гледахме филм по едно време той ме награби на дивана-целува ме толкова страстно,че нямаше как да не искам да съм с него :grin: :grin:
от тогава вече минаха 2 месеца и не съжалявам... :-)

TinkyWinky
07-31-2008, 19:54
дъъълга и широоока...
НО накрая въпросът не беше "Искаш ли да станем гаджета?", а "Обичаш ли ме?"

и аз седях и го гледах така : :shock:
:D :D

xxXroshawkaXxx
07-31-2008, 19:57
амии той ме изпрати до нас и точно пред къщи тъкмо му казвах чао и той ме хвана за ръката .. извика "чакай имам нещо да ти кажа" и после ме целуна :grin: :-) (точно тогава съседите ни се прибираха и ме гледаха като чели теле гледа железница :D :oops: :oops: ... )
2 месеца сме вече заедно и мисля за сериозна връзка :-) :-)

UnABooMBeR
07-31-2008, 20:00
Многооооо го дълга история ама накрая тя само ме целуна и тръгнахме ..да това "Искаш ли да станем гаджета" го използват от 1 до 4 клас..

eminemims
07-31-2008, 20:04
нямам гадже ... :grin:

UnaBletoLoVeU
07-31-2008, 20:09
Еми първо ме целуна, обаче той понеже си падаше малко плейбой и това за него си беше нещо нормално да се целува с момичета ей така, половин месец по-късно, точно на Коледа бяхме излязли, спря на улицата и ме пита дали искам да съм с него. Беше толкова сладко. И все пак броим времето от целувката. :P

tuzaro
07-31-2008, 20:15
аз нямам гадже, прекалено съм хубав за да се дам :lol: :lol:

Maeva
07-31-2008, 20:16
Понеже си бях навехнала глезена и много ми се излизаше, си седях на тераската и отдоло едно момче ме заговори.Нави ме да излезнех на разходка..познайте колко бързо вървях,по-точно куцах... и да се прибираме и естествено пак нямаше асансьор и той да ме изпрати до нас... на другия ден пак се видяхме и отидохме в апартамента накомшийте да си поговорим и той взе че ме награби...ама нищо не се случи освен много цункане...
НА сутринта ми се обади да се разберем, уж нямаше да има нищо между нас, но по повод 24 май той реши да ме поздрави и ПАК ме награби... ходихме 1 месец, той се влюби в мен, аз се уплаших, не беше човек за мен, и го зарязах...
Кофти ситуация, но такъв е живота.
За сегашния е много дълга историята и не ми се разправя, само ще кажа, че ми липсва неописуемо много и чакам с нетърпение момента, вкойто ще се върне... :cry:

rai4etyyy
07-31-2008, 20:43
Ами със едно от гаджетата ми тръгнахме така:Една вечер той дойде до нас да ме изпрати ... и на ъгъла ... той ми каза "чакай малко" и аз се обърнах ... след това отидох при него и той ме попита"искам да те питам нещо ... може ли?" и аз му казах:"да ... :oops: " и той тогава ме попита"искаш ли да си станем гаджета" :D ,но тогава бях малко на 12 години (не,че сега съм много голяма ) а пък имаше един поляк :smt007 на морето ,с който се харесвахме ... и се закачахме само ... и той един ден гледаме как братовчед ми и един приятел играят на едни коли ... и той се проближи до мен ... (много се у4удих каквправи :D ) и след няколко секудни ме прегърна :smt055 и ме пусна ,за да не ни видят другите!Аз не знаех къде се намирам! 8-) и след това седнах аз да играя :-D разбира се изгубих ,защото изобщо не можех да карам от случилото се :D !И после като ми свърши играта аз се приближих и аз до него ... и той отново ме гушна :smt007 След това тоиде на едни стълби и седна ... а зотидох при него ... и така беше супер ама сушер приятно ... иии ме цунка !нО не знаех,че толкова много ще ме боли ,когато ще се разделим за винаги ... ,когато един от на сси тръгне от морето :shock:

gangstata
07-31-2008, 20:47
мхм..не е точно гадже,но всичко стана заради мен..
напсувах го и той реши,че съм му много интересна и почна да се заяжда,иска ми скайпа и т.н...

tuzaro
07-31-2008, 20:51
напсувах го и той реши,че съм му много интересна и почна да се заяжда,иска ми скайпа и т.н...е как бе, още не съм ти искал скайпа :lol:

gangstata
07-31-2008, 20:52
напсувах го и той реши,че съм му много интересна и почна да се заяжда,иска ми скайпа и т.н...е как бе, още не съм ти искал скайпа :lol: е аз теб не съм те псувала уа..,но си оставаш себичен..

tedy_hi91
07-31-2008, 21:05
Ами със сегашния ми сме от един клас.Започнахме да си пичме е харесвал).В последствие тръгнахме.Не ме е питал: "Искаш ли да станем гаджета?".Просто излезнахме на Свети Валентин и тогава тръгнахме.Поле аз скъсах с него(по скаип :D ) И сега пак сме заедно.
А сбившия ми нещата бяха мн по-романтични.Беше ЛЮБОВ от пръв поглед.Целуна ме на центъра на града.беше мн сладко. :oops:

Wrathchild
07-31-2008, 21:34
Ами с моят хубостник както си бяхме само най-добри приятели, така изведнъж започнахме с някакви намеци. От сорта на аз говоря нещо, той ми каже, че ще ми запуши устата, аз си я запушвам с ръка, той пък ми отговаря, че не е така, както аз си мисля... и такива глупости.
Една вечер ме изпрати до спирката и му казах, че го обичам (тогава още си казвахме, че се обичаме като приятели), а той ми отговори, че той повече... и му казвам да не ме кара да му доказвам, че не е така, а той с егати усмивката ми отвръща 'Ами докажи ми де'. И точно тогава ми дойде тролея и му лепнах една толкова бърза целувка по устните и след 2 секунди се озовах в тролея. Дори нямаше време да отвърне, а аз се свлякох на една седалка, наврях си лицето в яката на якето ми и започнах безмълвно да се смея, че да не ме усетят хората. Добре, обаче на следващия ден сме с един приятел, изпратихме го да си хване маршрутката и седнахме на една бая усамотена пейка. Говорим си ние нещо, аз съм му легнала на коленете, той се надвесил. И ми разправя как видиш ли, попринцип в такива моменти му идело да ме награби, ама тоя път не му пукало. Обаче аз си казах 'е така ли, гледай си работата, на мен пък ми пука!'. И станах и го целунах. Резултата беше проверка от полицаи, препоръка да не ме изяжда и така и не се отлепих от него. На следващия ден уж все едно нищо не е станало, в крайна сметка след 1-2 часа пак се награбихме. И общо взето това беше началото...

Wrathchild
07-31-2008, 21:39
всичко беше уж на маитап и накрая кво стана ///Е те точно, както го каза. Уж на майтап, уж само за тогава, е те това само за тогава си продължава и до днес...
Яяяя, ама то днес стават точно година и 5 месеца... то пък поне юбилей да беше.
Абе... сигурно има нещо в шоколада, което съм яла, грам сериозност няма в мене...

maximalniq
07-31-2008, 22:22
всичко беше уж на маитап и накрая кво стана ///Е те точно, както го каза. Уж на майтап, уж само за тогава, е те това само за тогава си продължава и до днес...
Абе... сигурно има нещо в шоколада, което съм яла, грам сериозност няма в мене...И в крайна сметка , съжеляваш ли за това ?

de_bella
07-31-2008, 22:32
На втората среща така се стекоха обстоятелствата,че просто се целунахме и от там нататък всичко е една приказка... 8)

Whyniser
07-31-2008, 22:34
Че има нещо такова.Значи ситуацията е такава.Бях си тръгнал от 1 купон ядосан (поради мн причини не само купона) и така бях много раздразнен.Сбих се с 1 съученик и после кой откъде е.Имах доста рани.И аз си вървя още раздразнен.И налитам на едно момиче и се спънах и казвам:По-леко,да не съм призрак!И тя ме видя какъв съм и каза:Много извинявай!Трябва да се погрижиш за тези рани!!!Аз се усмихнах и тръгнах ,тя ме хвана за ръката и каза ела с мен,живея на близо.И така по пътя се запознахме.При тях ми проми раните и си уговорихме среща.Каза:Дано следващия път си в по-добро състояние,гушна ме и ме целуна.Беше доста необичаен Вторник :)

cinderella_gugutka
07-31-2008, 22:44
ми...само да отбележа 4е ся не сме гаджета.ми зна4и аз го харесвах ама не исках да си го призная ама явно мн си е ли4ало :D ама ние бяхме мн малки нищо не разбирахме от свалки и глупости и бяхме седнали на 1 пейка (за 1 път си говорихме като хората) и той ме пита по едно вр искаш ли да станем гаджета.ама понеже до тогава не се бях сваляла с никой и ми се стори мн тъпо(нито се бяхме гушкали,нито държали за ръка,абе все едно детската градина :D ) а пък аз бях гледала по филмите кво става и реших 4е не може така и му отказах :D ама след вр когато пораснахме малко и добихме опит по4нахме да се сваляме кат нормалните хора,стана една гоненица,аз все се дърпах и накрая осъзнах 4е съм мн глупава и му казах 4е го харесвам и той ме награби и...така :D

partychild
07-31-2008, 23:00
мм...много дълга история..познаваме се от 4 клас някъде... , а той беше 6-ти :lol: от тогава си ме хареса.. , ааз тъкмо бях скъсала с едно момче което беше пълна шматка и цяло лято се псувахме и бях супер ядосана на момчетата..и хич не му обърнах внимание...след многобройни проби в 8-ми клас тръгнахме :-D лятото..но той тъкмо трябваше да се мести в софия .. и бяхме заедно само 2 месеца....и се скарахме жестоко 8-) и цяла година бяхме във война..и то само по телефона :lol: и накрая се здобрихме... и..той ме пита дали някога ще бъдем пак отново заедно.. а аз на базик му казах.."ха ха когато завали сняг тогава " :lol: след 1 седмица заваля сняг.... :lol: пада се точно на 2 ноември... от тогава сме заедно :grin: :grin: :grin: и утре правим година и 9 месеца :P

cherinka
08-01-2008, 03:39
Не помня...
Толкова се бяхме ноукатирали, че не помня нито момента, в който ме е целунал, нито въобще как е станала цялата врътка. Само помня, че го изпращах на асансьора и в коридора ми каза "Аз ще ти се обадя утре!" и аз не вярвах и му казах едно "да бе да, добре..." и на полузатворената врата на асансьора си подава главата и ми казва "Аз наистина ще ти се обадя" и аз с ироничен глас казах "Дабе, вярвам ти". хаха. И наистина все, че се обади. 8-) и така.... :smt050

SINDEL
08-01-2008, 03:57
Хех... Еми пътувахме в автобуса за провинцията, едвам бях се измъкнала от предишното си гадже, който беше тръгнал след мен и ме следеше, и то си се полу4и - целуна ме, а същата ве4ер правихме и секс. Но при нас е сложно и всъщност истинското ни 'търгване' стана доста след това :)

didi_baby
08-01-2008, 04:58
Ами дръпна ме рязко и ме целуна,а след ова ме попита "искаш ли да си с мен"

BaiToq
08-01-2008, 05:12
Едва ли 15+ питеат...
Ама кой знае...

lqlqlql
08-01-2008, 06:45
И в крайна сметка , съжеляваш ли за това ?

ако питаш мен незнам

още 1 като мене :razz:

С моя 1 приятелка ни сватоса.Почна да разправя колко сме си утивали и някви такива. Аз неисках, ама всички подтаряха,че ми тряа нещо такова след последния и уж за малко...

Wrathchild
08-01-2008, 08:17
Абе... сигурно има нещо в шоколада, което съм яла, грам сериозност няма в мене...И в крайна сметка , съжеляваш ли за това ?Ако съжалявах нямаше да съм с него.

Vikitooo
08-01-2008, 08:26
напсувах го и той реши,че съм му много интересна и почна да се заяжда,иска ми скайпа и т.н...

Ха..колко познато. :?

Ем запознахме се и ми се видя някакъв много надут "фешан" и кака ви Вики почна яко да се ебава със сегашният и мъж. Ама яко! 8-) И той де.. :D Ама накрая какво му стана вика "Много ме кефиш " и ме цунка. Хахаха много ми хареса цунката де. :oops:

P.С До ден днешен ми повтаря какво съм казала, а именно думата "Неудачник" мн се е засегнал ееиии :lol:

AnzaRe
08-01-2008, 08:27
Дълга и широка. :D

stelenceto1
08-01-2008, 09:56
Хах той ми намекна още на първата ни среща (преди това ме беше виждал само на снимка), но аз отклоних темата и му казах, че искам да се опознаем повече. След няколко дни излезнахме на втора среща и след двучасов разговор, той ми прошепна "искаш ли да пробваме какво ще се получи между нас" след това ме целуна и аз просто се съгласих :oops: И така.. все още сме си заедно :)

zaikooo
08-01-2008, 11:07
ami bqhme v tqh i gledahme edin film :D i po4nahme da se gadeli4kame :razz: i nz kak stana ama se celunahme i taka 8)

PieCe`oF`LovE
08-01-2008, 12:27
стана с много излизания и идване до нас от негова страна хахах 2-3месеца не съм лесна явно :D един ден решихме да глеаме филм в тях и си купихме разни вкусотиики за ядене и аз как си ям парченцето шоколад и той като седна на леглото и ме целуна и та така тва е официалната история :D а иначе преди това ходихме на басейни заедно двамата и тай си ме гушкаше и галише и се опитваше и да ме цунка ама аз се не давам :D и така дооооо ден днешен сме си заедно :-)

rashito0o
08-01-2008, 12:47
:D :D мени пък ма мързида пиша ама общо взето си го откраднах от др момиче ама кфо ми пука де нали още сме си заедно вечи почти 2 години :-D :-D :-D пък 1ва целувка непомня кога ама зн че беше ф парка преди мнооогу време :D

MoHuTo
08-01-2008, 13:08
Ами ние се запознахме съвсем случайно :-) ..една моя приятелка се зарибяваше с него и ми го показа на снимка,почнах да си чатя с него, отначало не ми хареса, ама после ме заинтригува и така решихме да излезем да се видим и станаха работите...и до ден днешен сме си заедно :) Не си мислете, че съм преебала приятелката си, тя просто се лигавеше с него.. :)

FiRe_LaDy
08-01-2008, 13:44
Запознахме се на НГ и се оказа,че сме биле от едно училище,ама аз дори не съм го забелязвала.После почнахме да се поздравяваме и да си пишем в скайп и IRC ииии излязохме 3 - 4 пъти.Покани ме на неговия рожден ден иии там стана всичко.Извика ме в друга стая и просто ме прегърна и ме :-) Беше много яко ....

vbox4o
08-01-2008, 14:21
пръв поглед ... незабравимо :-)

Sasha2k8
08-01-2008, 14:45
Ами бяхмепред нас и си говорехме, и като се прибирах той ме дръпна към него целуна ме... после ме прегърна и пак ме целуна ии така

megasexy
08-01-2008, 15:27
ми...само да отбележа 4е ся не сме гаджета.ми зна4и аз го харесвах ама не исках да си го призная ама явно мн си е ли4ало :D ама ние бяхме мн малки нищо не разбирахме от свалки и глупости и бяхме седнали на 1 пейка (за 1 път си говорихме като хората) и той ме пита по едно вр искаш ли да станем гаджета.ама понеже до тогава не се бях сваляла с никой и ми се стори мн тъпо(нито се бяхме гушкали,нито държали за ръка,абе все едно детската градина :D ) а пък аз бях гледала по филмите кво става и реших 4е не може така и му отказах :D ама след вр когато пораснахме малко и добихме опит по4нахме да се сваляме кат нормалните хора,стана една гоненица,аз все се дърпах и накрая осъзнах 4е съм мн глупава и му казах 4е го харесвам и той ме награби и...така :D Много хубаво. 8) И на колко сте били ?

radito
08-01-2008, 15:30
хахаха "Искаш ли да станем гаджета" хахахаха последното такова предложение отправено към мен беше в 3 клас хаха.

megasexy
08-01-2008, 15:30
Хех... Еми пътувахме в автобуса за провинцията, едвам бях се измъкнала от предишното си гадже, който беше тръгнал след мен и ме следеше, и то си се полу4и - целуна ме, а същата ве4ер правихме и секс. Но при нас е сложно и всъщност истинското ни 'търгване' стана доста след това :)

:shock: :lol: Хя хя хя, ти си от лесните. :lol:

radito
08-01-2008, 15:32

:shock: :lol: Хя хя хя, ти си от лесните. :lol:
или пък ти...като те гледам само къв аватар имаш. :razz: 8)

vamp
08-01-2008, 15:37
Та въпросът ми е-как станахте със сегашното си гадже?Любопитно ми е дали още го има баналното ,,искаш ли да станем гаджета?".При мен той ме дръпна,прегърна ме и ме целуна страстно ии така станаха работите :grin: Извинявам се предварително ако вече има такава тема

При всеки е различно!

radito
08-01-2008, 15:41

При всеки е различно!
Еми момичето много ясно и изчерпателно е задала своя въпрос в началото:"Как станаха при вас работите"Аман от философи :?